JM Bullion

Når det gjelder å velge en investering som har stått tidstesten, er det kanskje ikke mer av en solid investering i både figurativ og bokstavelig forstand enn gull. I århundrer har gull vært et symbol på dekadanse og rikdom, enten det pryder noen med et smykke eller om det handles som valuta. Gull er et veldig ettertraktet materiale for verdsettelse over tid, og investorer leter oftest etter det i enten mynt eller søyleform.

Skjermbilde av jmbullion.com JM Bullions hjemmeside

En anerkjent forhandler av gull og andre edle metaller er JM Bullion. Når det gjelder kjøp av gull, vil kjøpere ha en konkurransedyktig pris, samt ro i sjelen at investeringen de kjøper er både ekte og av førsteklasses kvalitet. I dagens innlegg vil vi sette JM Bullions-tilbud under mikroskopet, slik at du kan foreta en informert investering hvis du ønsker å kjøpe gull, sølv eller annet edelt metall med dem.

Hvem er JM Bullion?

JM Bullion er en onlineforhandler av gull, sølv og andre edle metaller som platina og kobber. De er først og fremst kjent for sine gullmynter og barer som har betydelig verdi, noe som gjør dem svært attraktive for investorer.

Skjermbilde av jmbullion.com Jmbullion.com – Om siden

Selskapet ble grunnlagt i 2011 i Lancaster, PA før de flyttet til Dallas, TX to år senere etter at salget toppet 1 million dollar om dagen. JM Bullion vokste raskt til å bli Inc.coms ‘raskest voksende edelt metallfirma’ i Amerika.

Skjermbilde av jmbullion.com Jmbullion.com – Om siden

Til tross for den eksponentielle veksten som gir $ 661,3 millioner i året, er JM Bullion fortsatt en relativt liten virksomhet med bare 30 ansatte. De opererer for øyeblikket bare i USA via deres nettside og bare call center. Selv om JM Bullion, med det enorme tilbudet av edelt metall, snakker for seg selv, er det fortsatt en veldig lukrativ spiller i de håndgripelige investeringene.

Hva selger JM Bullion?

JM Bullion selger forskjellige varer som er laget av gull, sølv, platina, palladium eller kobber. Imidlertid selger de spesielt mynter, barer og smykker.

Mynter

Skjermbilde av jmbullion.com Jmbullion.com – Myntseksjonen

Edelmetallmynter er ekstremt samleobjekter som er populære både som investeringer og arvestykker. JM Bullion selger mynter laget av gull, sølv, platina, palladium eller kobber (kjent som ‘hvetepennies’).

I tillegg selger JM Bullion også mynter fra populærkulturen, inkludert Disney og Star Trek.

Barer

Skjermbilde av jmbullion.com Jmbullion.com – seksjonen med gullstenger


De som drømmer om å eie gull, gjør det med bildet av å kjøpe gullstenger, som ikke er mangelvare med JM Bullion, de er faktisk motstandsdyktigheten på hele deres nettside. Imidlertid kan barer også kjøpes i sølv, platina, palladium og kobber.

Smykker

Skjermbilde av jmbullion.com Jmbullion.com – Seksjon for gullsmykker

Mens JM Bullion ikke regnes som juvelerer, er det mulig å plukke opp en rekke stykker gjennom dem, men bare laget av gull. Deres ‘Hammered Gold Bullion Armband’ som selges på over $ 1800 er et virkelig show stoppende stykke.

Materielle eiendeler vs virtuelle eiendeler

Noen investorer foretrekker å ha en blanding av materielle og fysiske eiendeler for diversifisering av porteføljen. I tilfelle av JM Bullion kan deres edle metaller også overleveres som arvestykker. Gull er i seg selv en av de lengst etablerte valutaene til dags dato, og foretrekkes ofte fremfor risikofylte investeringsalternativer.

Oversikt over JM Bullion-nettstedet

Når du foretar en investering av noe slag, vil du kunne finne ut nøyaktig hva du kjøper. Siden edle metaller er materielle eiendeler, vil du normalt kunne inspisere disse med dine egne øyne før du kjøper. Imidlertid viser nettstedet til JM Bullion veldig store bilder av alle tilbudene, slik at du tydelig kan se hva det er du kjøper for din sjelefred..

Skjermbilde av jmbullion.com Jmbullion / com – American Gold Eagle Coin Section

Kjøpsalternativene for hvert stykke vises sammen med de 6 forskjellige betalingsmåtene du kan velge mellom. De fleste varer har innkjøpsantall som spenner mellom 1 og 100 enheter. Også oppført på hver vare er ‘selge til oss-prisen’, som er nyttig for eksisterende investorer av en bestemt brikke.

Betalingsmåter på JM Bullion

Under hvert oppført stykke er det en sjenerøs beskrivelse om varen, spesifikasjonene samt en generell liste over vanlige spørsmål. Som med enhver investering, er slik informasjon nøkkelen om du er ny i materielle eiendomsinvesteringer eller ikke. Så sammenlignet med en sketchy eBay-oppføring uten informasjon om varen, har JM Bullion virkelig gjort en innsats for å være gjennomsiktig gjennom hele prosessen.

Varebeskrivelse og vanlige spørsmål Varens beskrivelse og vanlige spørsmål

JM Bullion-nettstedet drar også fordel av en pedagogisk blogg, investeringsguide og kontinuerlig oppdaterte verdsettelsestabeller for gull og sølv. Informasjonen er lett å fordøye for både nybegynnere og erfarne investorer.

JM Bullion-konkurrenter

  • Apmex
  • Austin sjeldne mynter & Bullion
  • Kitco
  • Nordvest-territoriell mynte
  • Provident Metals
  • United States Gold Bureau

Siden gull og sølv er en ettertraktet vare som er i stand til å tåle selv de mest steinete økonomiske periodene, er det mange selskaper over hele verden ved siden av JM Bullion som selger det. Når det er sagt, er listen over de som blir sett på som direkte konkurrenter.

JM Bullion Kundeanmeldelser

På shopperapproved.com har JM Bullion 280 000 kundeanmeldelser, hvorav 86,5% er 5 stjerner. Kunder applauderte selskapet for sine fleksible betalingsalternativer (spesielt å kunne kjøpe med Bitcoin) og deres gjennomsiktige priser. Bare 0,6% av kundene vurderte dem under 3 stjerner, noe som er ganske utmerket, og som også betyr tillit til investorer.

Kundeanmeldelser på shopperapproved.com

JM Bullion fraktpriser & Forsikring

JM Bullion sender varene sine med USPS eller UPS. Ved alle kjøp over $ 99 er frakt gratis, og koster $ 3,99 for kjøp under dette beløpet. JM Bullion sendes bare til amerikanske adresser som inkluderer postbokser og militære steder. De sender ikke til UPS-butikker eller videresendingstjenester, men gitt at pakkene er av høy verdi, er dette forståelig.

Skjermbilde av jmbullion.com Jmbullion.com – Fraktavdeling

Varene pakkes sikkert inn i beskyttende emballasje, som inkluderer å legge til ekstra materiale for å hindre at produktene beveger seg under forsendelse.

Et stort pluss med frakt generelt er at det gjøres på en diskret måte, og det er ingen indikasjoner på at det er en høyverdig pakke. Dette gir kjøperen trygghet, spesielt i tilfelle der andre (som naboer) kan ha tilgang til posten din.

I tillegg er alle pakker dekket av en forsikring som inkluderer hele reisen fra lageret til boligen din. Denne forsikringen er gyldig frem til punktet pakken er signert for, noe som er ganske standard. Det er lurt å ringe forsikringsleverandøren din på forhånd slik at varene dine blir dekket umiddelbart fra det tidspunktet.

JM Bullion betalingsmåter

En av de mest attraktive sidene ved JM Bullion er de forskjellige betalingsmåtene de godtar. Dette gjør varene deres mye mer tilgjengelige, og er også en måte kryptoinvestorer kan diversifisere sine strømmer på. Faktisk er Bitcoin uten tvil det mest attraktive betalingsalternativet for kundene, da det ikke har noen minimumsutgifter. Skjønt, maksimum terskel og rabatt er lavere enn å betale med Bank Wire.

Betalingsmåter på Jmbullion.com Jmbullion.com – Seksjon for betalingsmetoder

Her er en oversikt over de 6 JM Bullion-betalingsmåtene sammen med minimums- og maksimumsgrensene og eventuell gjeldende rabatt de vil kvalifisere deg for:

Kreditt- / debetkort

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 5000
Rabatt: Ingen

PayPal

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 10.000
Rabatt: Ingen

Papirsjekk

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 50.000
Rabatt: 4%

eCheck (ACH)

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 25.000
Rabatt: 4%

Bank Wire

Minimum: $ 2500
Maksimum: $ 250.000
Rabatt: 4%

Bitcoin

Minimum: $ 0
Maksimum: $ 150.000
Rabatt: 3%

Selger til JM Bullion

Å selge gull eller sølv på JM Bullion er både en populær og grei prosess. Brukere trenger bare å klikke ‘Selg til oss’ på hovedverktøylinjen for å starte prosessen. Minimum kjøpesummen er $ 1000 som kan være et problem for de med mynter med mindre verdi, med mindre du selger en stor mengde av dem.

Skjermbilde av jmbullion.com JM Bullions investeringsguide

For å selge varer må brukerne først be om en verdsettelse på hvilket tidspunkt en pris er låst i. Varene må deretter sendes til JM Bullion som deretter autentiserer bitene. Når alt har sjekket ut, blir betalingen frigitt innen 1-3 virkedager.

Sammendrag

For nye og gamle investorer har JM Bullion skapt en veldig enkel kjøps- og salgsprosess som utvilsomt er en av de mange årsakene bak deres raske stigning til suksess. Selv om de ikke selger internasjonalt (noe som er synd med tanke på at de selger stykker av internasjonal opprinnelse), og har en minimumsterskel på $ 1.000, er tilbudet deres utmerket. Den klare prisstrukturen og mangfoldet av forskjellige aksepterte betalingsmetoder er spesielle fordeler.

Som med alle investeringer, vil prisen sannsynligvis svinge, spesielt i vanskelige økonomiske perioder. Når det er sagt, har gull alltid vært ansett som en fornuftig investering, og gitt det er essensen av det JM Bullion selger, er det et oppmuntrende tegn. Brukere kan starte i det små ved å investere i sølv (eller til og med kobber) først, noe som gjør plattformen tilgjengelig for alle budsjetter. Som med alle investeringer (til og med sikre), bør du alltid gjøre undersøkelser og være forberedt på svingninger i verdien av porteføljen din.

Vurdering

Endelig dom

Vår vurdering

9.0

Besøk nettstedet

FAQ

Hvor ligger JM Bullion?

JM Bullions hovedkontor er i Dallas, Texas, og kundesupportsenteret er også i Dallas. Firmaets adresse er 11700 Preston Road, Suite 660153, Dallas, Texas 75230, men dette er ikke en fysisk adresse.

Selger JM Bullion forfalskninger?

JM Bullion forsikrer at hvert stykke Precios-metall de selger er autentisk.

Er det ulovlig å eie gullstenger i USA?

Det er ikke ulovlig å eie mynter siden 1975. Enhver amerikansk statsborger kan fritt ha gull, uten lisenser eller begrensninger av noe slag.

Er kjøp av gull rapportert til IRS?

Å selge gull eller sølv regnes som inntekt, så denne typen salg må rapporteres på skjema D på skjema 1040 på selvangivelsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map