Kjøp Bitcoin i Canada

Vår utvekslingspreferanse er basert på fire aspekter. Det viktigste er btc / cad utvekslingsvolum, får mest bitcoin for pengene, etterfulgt av integrering av lokale betalingsalternativer, og til slutt de første bekreftelsestidene.

Kryptoer

Avgifter

 • Maker. 1% -. 2%, Taker. 2% -. 4%

Målgruppe

 • Canada

Valutaer

 • CAD

Innskudd

 • Kredittkort, Bankkabel, interac, Flexepin

Coinsquare oppdaterte barmhjertig brukergrensesnittet sitt på slutten av 2017, og det er hode og skuldre over det forrige produktet. Nettstedet har blødt kunder i løpet av det siste året, og relanseringen har trolig bedrevet blødningen. Coinsquare har nå begrenset sine kanadiske markeder til btc / cad, som har ganske anstendig volum, og noen ganger viser bedre spread enn Quadriga gjorde. De tar mer betalt på uttakssiden, det bør bemerkes.

Det ene området der de er bedre enn både Kraken og til tider Quadriga, er deres verifisering, delvis på grunn av mer begrensede bekreftelsesforespørsler.

Internasjonale børser som godtar kanadiske innskudd

Kraken

Kraken er en av de beste børsene for de europeiske markedene – og legger et godt argument for å ta topplasseringen. God EUR-likviditet og tonnevis med tilgjengelige kryptoer.

 • Flott plattform og massevis av kryptoer
 • Mistet deres lokale innskuddsmuligheter
 • CAD-volum under både Quadriga og Coinsquare

Kryptoer

Avgifter

 • Produsent: 0,16-0,0%; Taker: 0,26-0,1%

Målgruppe

 • Canada, Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet

Valutaer

 • EUR

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, SEPA

Det er to grunner til at du kan velge Kraken fremfor QuadrigaCX. For det første er handelsavgiftene lavere. Selv om Quadrigas volum og spread i kanadiske åpningstider mer enn kompenserer for 0,2% avgiftsforskjellen, tilbyr Kraken større likviditet i løpet av ikke-kanadiske handelstider. Hvis du handler på disse tidene, er kanskje Kraken fornuftig.


I tillegg tilbyr Kraken et XRPCAD-marked, så alle som vil prøve lykken på Ripple-toget, Kraken er ditt eneste marked for kanadiske dollar. Vi synes ikke de ekstra kryptovalutaene som tilbys i USD eller kryssmarkeder, er til stor fordel. Når du har byttet dine kanadiske dollar til bitcoin, er det ingenting som hindrer deg i å engasjere deg med de største internasjonale børsene for kjøp eller omsetning av et hvilket som helst antall ekstra mynter. Jeg vil ikke anbefale Kraken kun å for eksempel kjøpe Monero. Det er bedre å konvertere CAD til bitcoin på Quadriga og fritt overføre bitcoin til en annen børs som tilbyr Monero-markeder..

Ærlig omtale går til:

Coinbase

Forsikrede kontoer, enorme likviditetsvolumer og integrerte debetkort mot tvilsomme prioriteringer, overivrig etterlevelse og skitten støtte. Få $ 10 gratis på den beste bitcoin-utvekslingen i USA.

 • Nedleggelse av Vogogo var effektiv slutt på Coinbase i Canada
 • Har ikke prioritert et lokalt produkt
 • Fortsatt en flott bytte hvis du er villig til å konvertere til USD

Kryptoer

Avgifter

 • Produsent: 0%; Taker: 0,25-0,1%

Målgruppe

 • Australia, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Canada, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Finland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Malta, Nederland, Norge, Polen, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, USA

Valutaer

 • USD, EUR, GBP

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, ACH, raskere betalinger

I 2016 så det ut som Coinbase var klar til å dominere det kanadiske markedet. Samarbeid med den kanadiske totalbetalingsprosessoren Vogogo tillot Coinbase å cruise inn på sitt rykte og produkt og plukke opp store mengder volum. Vogogo stengte imidlertid og Coinbase viste seg ikke villig til å tildele ressursene som er nødvendige for å drive en lokal kanadisk virksomhet. Dette betydde at innskuddsgebyrene økte drastisk, noe som gjorde det uøkonomisk å bruke børsen som en kanadisk dollar på rampen. Coinbase-brukere strømmet tilbake til QuadrigaCX, hvor det var billig eller gratis å sette inn eller ta ut.

Sammenligning av Canadas tre beste Bitcoin-børser

QuadrigaCX hadde utpekt seg definitivt som nummer én kryptovalutautveksling i volum i det kanadiske markedet, og det er ikke spesielt nært. Med den virkelig tragiske sammenbruddet av utvekslingen, venter vi på å se hvem som fremstår som topphund.

Det var et øyeblikk at Kraken så ut til å være utfordrende for stedet. Quadriga hadde en klar fordel over Kraken ved at den lever og puster det kanadiske kryptovalutamarkedet. Det er sannsynligvis trygt å si at når det gjelder Krakens prioriteringer, vil makroproblemer, som plattformsstabilitet, som har vært en bekymring for sent, samt spesifikke spørsmål knyttet til den ledende euromarkedsplattformen, rett og slett bli prioritert over lokale kanadiske emisjoner. . Dette er grunnen til at for eksempel de lokale innskuddsmulighetene som en gang var tilgjengelige for Cavirtex-kunder, er deaktivert, og bare bankoverføring er tilgjengelig.

Depositumgebyrer

I CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Avgift Daglig grense Avgift Daglig grense (nivå 3) Avgift Daglig grense
Interac 1,5% 4000 dollar 2,5% $ 3000
Bank Wire 1% $ 500.000 Gratis* $ 25.000 .5% $ 300 000
Flexepin 2,5% $ 2500 2,5% $ 500
Kredittkort 7% $ 500
Bankutkast 2,5% $ 9000
Postanvisning 2,5% $ 1000

* Internasjonale bankoverføringsgebyrer gjelder

Uttaksgebyrer

i CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Avgift Daglig grense Avgift Daglig grense (nivå 3) Avgift Daglig grense
Bank Wire Gratis $ 500.000 Gratis $ 25.000 .5% $ 100.000
EFT Gratis $ 100.000
Sjekk 1% $ 500.000
Gavekort $ 5,85 $ 100
Direkte bankinnskudd 2% $ 100.000 1% $ 9000

Merk at QuadrigaCX dekker gruvegebyret når du tar ut krypto.

Handelsgebyrer

ExchangeFees
QuadrigaCX Fra 0,5% til 0,2% avhengig av paret.
Mynt kvadrat fra 0,4% til 0,1% basert på par og maker / taker split.
Kraken Volumbasert, Maker fra 0,16% til 0%; Tar fra 0,26% til 0,1%

Kanadiske dollar / kryptomarkeder

QuadrigaCX: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold

Kraken: Bitcoin, Ethereum, Ripple

CoinSquare: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Doge, Dash

Bekreftelsestider

Du kan få hell på Coinsquare og bli automatisk bekreftet fra deres tredjeparts KYC-prosessor. Imidlertid, hvis denne prosessen ikke fungerer, forvent å vente mye lenger tid på Coinsquares manuelle kontroller. Det er vanskelig å spesifisere hvor lang tid Kraken tar å verifisere – det kan ta uker hvis markedet er varmt. Generelt er QuadrigaCX den mest pålitelige, selv om Coinsquare kan slå den en god del av tiden.

Kanadiske p2p-børser

P2p bitcoin-utveksling er bra for noen få ting. De desentraliserer kjøps- og salgsprosessen, og kobler kjøper og selger direkte for hver transaksjon. Plattformen brukes i utgangspunktet som et verktøy for å vise tilbud, så vel som for deponerings- og tvistemekriseringsfunksjoner. Dette betyr at kryptokurver ikke lagres i plattformlommebøker – selv om selgerens mynt ofte vil bli oppbevart der for frigjøring til kjøpere; det er vanligvis begrenset eller ingen KYC-informasjon nødvendig. Lokale p2p-selgere vil vanligvis også bruke lokale betalingsalternativer.

Quebex

Det ser ut til å ha bedre priser enn andre kanadiske p2p-konkurrenter, men verifisering er som en tur til proktologen. Quebex tar privatlivet ut av p2p.

 • God prissetting sammenlignet med andre lokale p2p-børser
 • Påtrengende KYC-krav og støtte får dårlige karakterer
 • 1% avgift er merket på alle transaksjonene dine

Kryptoer

Avgifter

 • 1%

Målgruppe

 • Canada

Valutaer

 • CAD

Innskudd

 • Bankutkast, Paypal, interac

Quebex er en flott p2p-utveksling når det gjelder priser og lokale betalingsalternativer; Imidlertid er det faktisk mer påtrengende enn standardbørser når det gjelder KYC, og det sies ofte at støtten er utilstrekkelig. Det er vår mening at en p2p-utveksling uten økt personvern ikke egentlig er nødvendig i markeder med kvalitetsutvekslingsalternativer.

LocalBitcoins

Uansett hvor du bor, vil LocalBitcoins koble deg til bitcoin-selgere som vil imøtekomme lokale forhold for å sikre et mest mulig komfortabelt bitcoin-kjøp mulig.

 • Har vanligvis bredere spreads enn Quebex
 • KYC kreves etter et visst handelsvolum
 • Ingen ekstra avgifter lagt til

Kryptoer

Avgifter

 • Sett av selger

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Innskudd

 • Kredittkort, bankkabel, ACH, SEPA, Paypal, debetkort, interac, kontanter, OKPay, perfekte penger, kun krypto, e-overføring, Neteller, Skrill, pengeoverføring

Lokale bitcoins tilbyr litt dårligere priser enn Quedex – spredningen mellom kjøps- og salgsordrer er ofte større. Imidlertid er forbedret bekreftelse bare et krav etter en viss handel, og den forbedrede bekreftelsen er ikke på langt nær så påtrengende. Vær også oppmerksom på at mens spreadene er bredere, legger de ikke til noen ekstra avgift, mens Quedex merker 1%.

Bunnlinjen

Enten du mener å kjøpe og holde eller aktivt handle kryptovalutaer, er det et must å åpne en konto med en lokal kanadisk børs. Coinsquare har nå mest handelsvolum på lang sikt, noe som betyr at det er den mest kostnadseffektive måten å kjøpe bitcoin i Canada. Lokale innskudds- og uttaksalternativer gjør det til en lek å få kontanter inn og ut av børsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map