Kraken vs Coinbase | Crypto Exchange Sammenligning 2020

Kraken vs Coinbase I dag kan man finne et mangfold av kryptobørs på markedet, men Kraken og Coinbase regnes som to av de mest populære og pålitelige handelsplattformene i kryptorommet. I vår sammenligning mellom Kraken og Coinbase vil vi se på side om side de forskjellige funksjonene som tilbys av begge børsene for å finne ut hvilken som er det mest passende alternativet for dine handelsbehov..

Om Kraken 

kraken plattform Kraken er blant de første børsene som ble startet, etter å ha blitt etablert i 2011, og startet offentlig i september 2013. Børsen ledes av administrerende direktør Jesse Powell, med hovedkvarteret i San Francisco. I løpet av aktivitetsåret samlet Kraken et sterkt samfunn rundt seg og har blitt ansett som en av de mest anerkjente kryptohandelstjenestene. Kraken har for tiden det største handelsvolumet i Euro og Bitcoin i verden. I 2013 noterte Kraken sin Bitcoin-prisstatistikk på Bloomberg Terminals, og ble den første børsen noensinne å gjøre det. Dessuten implementerte børsen for første gang et system for børsrevisjon som er basert på verifiserbar kryptografisk bevis på reserver.

Om Coinbase

Coinbase plattform Coinbase er en annen topp kryptobørs, som også er basert i San Francisco. Siden lanseringen i 2012 har den samlet en brukerbase på over 25 millioner mennesker, og tjenestene kan nås av folk fra 30 land. Plattformen ble designet for å fungere på samme måte som PayPal, og lette bruken av kryptoteknologi gjennom et brukervennlig og kjent betalingssystem. Etter bare ett år tiltok veksten topppartnerskap, inkludert Expedia, Dell, Time Inc, PayPal og andre anerkjente selskaper for å støtte Bitcoin-betalinger. Coinbase tillater brukere å handle til en bestemt pris basert på den nåværende markedsverdien til kryptoen, noe som betyr at eiendeler kan kjøpes raskere, da det ikke er ventetid på at ordrene skal matches..

Kraken vs Coinbase: Valutaer som støttes

Når det gjelder myntsort, har Kraken tydeligvis flere handelsalternativer. Coinbase lister for øyeblikket mer enn 28 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, USDC og Zcash. Begge plattformene godtar store kryptovalutaer, inkludert:

 • Ripple (XRP);
 • Bitcoin (BTC);
 • Bitcoin Cash (BCH);
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC);
 • Dash (DASH);
 • Litecoin (LTC).

Kraken støtter også fem fiat-valutaer: amerikanske dollar, euro, pund sterling, kanadisk dollar og japansk yen.

Kraken vs Coinbase: Betalingsmåter 

betalingsalternativerCoinbase støtter følgende betalingsalternativer:

 • Bankoverføring (samt ACH i USA og SEPA i EU);
 • Kredittkort;
 • Bankkort;
 • PayPal (kun uttak);
 • Oppførte kryptoer;
 • CAD, EUR, GBP, SGD, & USD.

Kraken godtar betalinger i en rekke fiat- og kryptovalutaer, samt SEPA-, SWIFT-, bankoverføringer og innenlandske overføringer.

Kraken vs Coinbase: Støttede land

Kraken støtter alle land, unntatt de som er nevnt nedenfor:

 • Afghanistan;
 • Cuba;
 • Iran;
 • Irak;
 • Japan;
 • Nord-Korea;
 • Tadsjikistan.

Kraken er også tilgjengelig for amerikanske handelsmenn, bortsett fra staten Washington (WA) og innbyggere i New York. Coinbases tjenester er tilgjengelige for brukere fra følgende land: USA, Storbritannia, Canada, Singapore, Andorra, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Hellas, Guernsey, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italia, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits og Mexico.

Kraken vs Coinbase: avgifter

Kraken har et avgiftssystem for produsent-taker som er basert på et 30-dagers volum.

 • Spot trading avgifter: 0,26% – 0,00%;
 • Stablecoin-handel: 0,2% – 0%;
 • Avgifter for mørkt basseng: 0,36% – 0,2%;
 • Marginavgift: 0,002% – 0,001% (for både åpnings- og 4-timers overføringsgebyr).

Avgiftene varierer avhengig av valutapar og volum, men i gjennomsnitt har de lavere avgifter sammenlignet med Coinbase. Dette er fordi Coinbase gir ekstra funksjoner enn Kraken, for eksempel øyeblikkelige kortoverføringer, som er ganske kostbare. Coinbase har følgende gebyrstruktur:

 • $ 10 og under: $ 0,99 gebyr;
 • $ 10 til $ 25: $ 1,49 gebyr;
 • $ 25 til $ 50: $ 1,99 gebyr;
 • $ 50 til $ 200: $ 2,99 gebyr.

Bankoverføringskjøp kommer vanligvis med et gebyr på 1,49%, mens kortkjøp har pålagt et gebyr på 3,99%.

Kraken vs Coinbase: Opprette en konto

Å opprette en Coinbase-konto er en relativt grei prosess. Du sender inn din personlige informasjon, e-post, telefonnummer og ID-bilde; så må du vente til kontoen din blir bekreftet. Coinbase-konto Etter dette må du legge til en betalingsmåte. På Coinbase kan du velge mellom bankoverføring og kreditt- / debetkort. Kreditt- / debetkortalternativene krever at du laster opp et bilde av kortet ditt. Bankoverføringer er billigere, men det kan ta opptil fem virkedager før midler blir satt inn på kontoen din. Debet- og kredittkortinnskudd er raskere, men dyrere når det gjelder gebyrer. Transaksjonsgrenser for en Coinbase-konto avhenger av bekreftelsesstatus, innskuddsmetode og hjemland. Kraken-registrering er også enkel. Du registrerer deg med opplysningene dine, venter på kontoaktiveringsnøkkelen i e-posten din og aktiverer kontoen din. Kraken-konto Bekreftelsesdelen er litt vanskeligere, siden Kraken er en børs som handler om forskjellige fiat-valutaer. Kraken har fem verifiseringsnivåer. Hvert nivå har flere funksjoner enn det forrige når det gjelder grenser og handel:

 • Nivå 0: Ingen innskudd og uttak. Krav: Registrer deg;
 • Nivå 1: Kan sette inn (ingen grenser) og uttak ($ ​​2,5 000 daglig & $ 20k månedlig) kryptoer. Krav: Fullt navn, bostedsland, DOB, & telefonnummer;
 • Nivå 2: Kan sette inn ($ 2k daglig & $ 10k månedlig) og uttak ($ ​​2k daglig & $ 10k månedlig) med fiat-valuta. Tilleggsfunksjoner: høyere månedlige og daglige grenser, marginhandel. Krav: Nivå 1+ adressebekreftelse;
 • Nivå 3: Høyere fiat innskuddsgrenser ($ 25k daglig & $ 200 000 månedlig) og uttak ($ ​​25 000 daglig & $ 200 000 månedlig). Krypto daglig uttaksgrense blir $ 50k og månedlig grense er $ 200k. Krav: Tier 2+ ID, bevis på adresse, personnummer (bare USA), & ID-bekreftelsesbilde;
 • Nivå 4: For bedriftskontoer.

Kraken vs Coinbase: Kundesupport

kundeserviceCoinbase’s kundeservice kan nås via e-post og telefon. Brukere har rapportert at supportteamet har anstendige svartider, vanligvis svarer innen 24-48 timer for supportbilletter. Kraken har en døgnåpen chat-støtte samt et billettsystem. Børsen er vurdert til å ha god kundeservice, men det har vært noen problemer angående bekreftelsestider for kontoen. Når det gjelder brukermeninger om Kraken vs Coinbase-kundesupport, har begge børsene gode kundetjenester.

Kraken vs Coinbase: Sikkerhet

sikkerhetSiden begge selskapene er basert i USA, må de overholde alle amerikanske lover og forskrifter. Videre bruker Kraken og Coinbase de høyeste standardene i bransjen når det gjelder krypto- og fiatlagring. Kraken har hittil aldri blitt hacket, og dette er fordi administrerende direktør, Jesse Powell, jobbet tidligere på Mt. Gox og brukte sannsynligvis det han lærte av den erfaringen. Børsene holder selskapets og brukerfondene atskilt, og de fleste kryptofondene (98%) lagres i en kald lommebok. Andre beskyttelsesmålinger som er inkludert i begge sentralene er 2-faktor autentisering og en intrikat identitetsverifiseringsprosess. Coinbase tilbyr et ekstra sikkerhetstiltak, ettersom det har forsikret sine online kryptofond av et syndikat av Lloyd’s of London. Amerikanske kunders USD-lommebøker er forsikret av FDIC for tap på opptil $ 250 000.

Kraken vs Coinbase: dom

Argumentet Kraken vs Coinbase har ikke noe klart svar. Alt avhenger for det meste av de personlige behovene og preferansene til en næringsdrivende. Mens Coinbase er bedre egnet for nye handelsmenn, har Kraken mer avanserte funksjoner, for eksempel marginhandel. Hvis du leter etter flere kryptoalternativer og lavere avgifter, er Kraken det beste valget. De som ønsker rask handel kan bruke Coinbases øyeblikkelige kredittkortkjøp, men vær oppmerksom på at det kommer med en heftig pris. Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 26. januar 2019 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 12. mai 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me