Kryptovaluta-apper Hver handelsmann burde ha i 2020

kryptovaluta-apper

I følge nyere statistikk har mer enn halvparten av verdens totale befolkning hørt eller sett noe relatert til krypto-eiendeler. Siden oppstarten har Bitcoin, flaggskipets digitale eiendel, åpnet bransjen for hele verden. For tiden er det mer enn 300 digitale eiendeler i kryptorommet. Flertallet av handelspopulasjonen i kryptosamfunnet har kommet inn i det av forskjellige grunner, inkludert å gjøre det for fortjeneste.

Hvis du tar sikte på å komme inn i kryptohandel, bør du kontinuerlig overvåke trendene med forskjellige mynter fra tid til annen. Imidlertid, med tanke på noen traders travle tidsplaner, kan de kanskje ikke overvåke de stadig skiftende trendene med digitale eiendeler så ofte de ønsker.

Med dette i bakhodet er noen kryptovaluta-apper designet for å analysere og gi deg priser på digitale eiendeler i sanntid og gi deg de tingene du trenger for å starte reisen din som handelsmann. Så hvis du vil holde deg oppdatert på de siste nyhetene og kryptotrender, trenger du en portefølje-tracker-app, for eksempel CoinStats. Denne typen applikasjoner vil definitivt gjøre livet ditt enklere og vil gi en god handelsopplevelse.

Denne artikkelen tar sikte på å rettferdiggjøre det eneste formålet. Vi kjører deg gjennom noen av kryptovalutaappene du bør vurdere å handle i 2020.

Coinbase

myntbase mobilapp

cryptoslate.com

Anerkjent som en av de beste kryptobørser globalt, gir Coinbase sin kundebase den grunnleggende følelsen av hva kryptohandel innebærer. Appen er alt fra sanntids prisbevegelser og analyser til et bredt spekter av nye hendelser i kryptosfæren, og er et flott sted å starte din kryptohandelsvirksomhet..

Coinbase er vert for over 300 digitale eiendeler og lar enkeltpersoner kjøpe eiendeler med sine lokale kontanter eller bytte sine digitale eiendeler mot kontanter. Denne kryptovaluta-appen fungerer også som en online lommebok. Brukere kan lagre sine forskjellige digitale eiendeler og være sikre på deres sikkerhet i lommeboken. Ifølge statistikk har Coinbase gjennomført virksomheter til rundt 20 millioner dollar, og det blir sett på som utveksling for kryptohandlere.

Blockfolio

Blockfolio

blog.blockfolio.com

Hvis du drar ut i kryptoverdenen og vil ha en grunnleggende oversikt over hvordan alt fungerer uten å miste mye penger, vil Blockfolio lære deg alt dette. Blockfolio tilbyr handelsmenn oppdaterte prisutviklinger, daglige prisgrafer, diagrammer og prisvarsler.

Denne kryptovaluta-appen er vert for minst 800 mynter med detaljert informasjon om dem alle. Appen gir grunnleggende funksjoner, for eksempel prisvarsler, ordrebøker, diagrammer og grunnleggende nyheter i kryptoverdenen fra kjente enheter, inkludert CoinDesk og Bitcoin Magazine. Blockfolio har filialer nesten overalt i verden, da det kan skryte av fiat-valutaer i rundt 30 forskjellige valutaer. 

TabTrader

TabTrader

cryptonigeria.blogspot.com


TabTrader er en app som kombinerer alt det tekniske ved kryptohandel og gir det på en forenklet måte for brukerne å forstå. Appen støtter forskjellige funksjoner som er spesielle for kryptoindustrien og tilbyr prisanalyse i sanntid. Noen av appens bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer kjøp og salg av digitale eiendeler, marginhandel på Ethereum og gearing.

Appen er optimalisert for å redusere batteriforbruket og gjøre det mulig for handelsmenn å handle enkelt uten grenser. Den har alle de tekniske indikatorene som en vanlig crypto-app skal ha, og gjør det mulig for kundebasen å kjøpe digitale eiendeler på plattformen ved hjelp av kredittkort..

CryptoTrader

CryptoTrader

Som en av de mest interaktive kryptovalutaappene i markedet, CryptoTrader gir sanntidsanalyse og detaljer om et bredt utvalg av digitale eiendeler i kryptomarkedet. Som et resultat av de optimaliserte funksjonene, tilbyr den sømløs service, et godt utviklet brukergrensesnitt og optimaliserte diagrammer som kan tilpasses smarttelefoner. Den har en av de sikreste lommebøkene, da den gir brukerne forskjellige autentiseringsalternativer for å forhindre at hackere får tilgang. Appen støtter et bredt utvalg av kryptoaktiver, som Bitcoin, Augur, Zcash, Dash.

CoinDex

CoinDex

CoinDex lar brukerne ta kontroll over sine kryptoaktiva og støtter et bredt spekter av kryptovalutaer over hele markedet. Tilgjengelighet er en funksjon som skiller denne appen ut blant de forskjellige handelsappene i markedet. Brukere på plattformen kan velge hvilken som helst mynt de vil ha fra startskjermen og få all nødvendig informasjon om kryptoen.

Denne appen gir også brukere mengden gevinst eller tap av eiendeler de har gjennomgått i en bestemt tidsramme. Videre tilbyr CoinDex de siste nyhetene i kryptoindustrien, samt kommende eller pågående ICO, noe som er kjent for enhver kryptotrader.. 

CoinCap

CoinCap-app

medium.com

Med CoinCap app, vil en handelsmann alltid overvåke verdien av alle digitale eiendeler i kryptoindustrien med bare et trykk på knappen. Som et resultat av diagrammene som er tilstede i appgrensesnittet, kan en næringsdrivende enkelt spore prisen og deres totale antall eiendeler til enhver tid. Appen gir videre brukerne en “Søk” -knapp. Den har en varslingsleder som advarer brukere om hendelsene i kryptomarkedet. Som et resultat av varslingsbehandleren kan brukerne bestemme seg for å tjene penger på sine digitale eiendeler hvis eiendelenes pris går kritisk lav til tapet. 

Konklusjon

Generelt har digitale eiendeler eksistert i tilsynelatende lang tid, og folk som har utnyttet eksistensen har høstet enorme fordeler. De fleste handelsmenn tror kanskje at med prisene på kryptoene allerede på et skyhøyt nivå, ville de ikke være i stand til å følge med, men som det blir sagt, er den beste tiden å starte nå. For å gjøre det å gå inn i kryptorommet til en realitet, bør kryptovalutaappene som er skissert ovenfor vurderes for å gjøre handelsopplevelsen hyggelig.

Utvalgt bilde: fxleaders.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map