Kucoin gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

 • Global

Innskudd

 • Bare krypto

Valutaer

 • Bare krypto

Fordeler

 • Tilby noen mynter som andre ikke gjør, og har ofte salgsfremmende myntdråper
 • Del i Kucoins suksess med KCS-mynten.
 • Ingen KYC for øyeblikket

Ulemper

 • Handelsplattform mangler viktige ordretyper
 • Engelsk kommunikasjon er i utgangspunktet uforståelig
 • Volum som ennå ikke er der for viktige kryptoaktiva

Kucoin er en av en håndfull multicoin-utvekslinger som dukket opp i 2017 og straks tok en betydelig del av markedet. De har stemplet seg selv som “folkebørsen” på grunn av deres tilbud om Kucoin-aksjer, KCS, en mynt som kan handles på børsen og tilbyr en prosentandel av KuCoins månedlige inntekt. People’s Exchange er en interessant måte å merke din ICO på, men jeg antar at det er en børs på samme måte som ethvert børsnotert selskap er et folkselskap (bare fraværende regulering, tilsyn, forbrukerbeskyttelse osv. – men vi går bort).  

Selv om Kucoin ikke har det store handelsvolumet til de store fiat-aksepterende børsene, og heller ikke kommer i nærheten av altcoin-monstre som Binance, er det flere grunner til at man kan bestemme seg for å handle med Kucoin i og for seg selv:

 1. Den kan håndtere sine kunder. Binance og lignende har vist seg ikke i stand til å takle massiv tilstrømning av trafikk, og støtte og sikkerheten har uten tvil lidd som et resultat. Ingen slike problemer med Kucoin fra publiseringen av denne artikkelen.
 2. De tilbyr gode volumer på noen små cap alts du kanskje er interessert i som ikke er omtalt andre steder, og de parer ofte lanseringer med sjenerøse gaver.  
 3. Per nå er det ingen KYC nødvendig for uttak. Det er en fane for kontoverifisering, så vi antar at det å etablere en KYC for visse uttaksbeløp en dag kan bli vedtatt.  

Plattform

Sett opp kontoen din med e-post og passord. For å trekke deg, må du konfigurere tofaktorautentisering på kontoen din, så kan like godt ta vare på det utenfor porten.

Innskudd er aktivert i som 100 forskjellige altcoins, ditto uttak. For øyeblikket kreves ingen tilleggsinformasjon for å sette inn eller ta ut. Uttak behandles av Kucoin innen 30 minutter, og deretter blir overføringstiden diktert av nettverket til det aktuelle altcoinet.

Når kontoen din er kreditert, gir et klikk på kategorien markeder en intuitiv layout av alle de tilgjengelige myntene. Kucoin tilbyr markeder i btc, eth, neo, usdt, kcs og bch. Handelsvolumene vises i både den spesifikke altcoin og USD. Informasjonen og myntene som vises er justerbare, og du kan legge til mynter til favoritter for enkelhets skyld. Du kan raskt kjøpe eller selge markedsordrer direkte fra dette grensesnittet, eller klikke på handelsikonet for å omdirigere til børsen.

Handelsplattformen har karttegninger integrert av tradingview, noe som er bedre enn kartene som er bygget internt av mye konkurranse, og ordreboken har en anstendig dybde, spesielt på de mest populære parene.  

Du kan opprette begrensningsordrer ganske enkelt ved å spille med prisen som tilbys på handelssedlen. Imidlertid er et stort, skarpt negativt på Kucoin-plattformen mangel på stop loss, for ikke å nevne flere ordretyper som virkelig vil bidra til å øke attraktiviteten til Kucoin. For daghandlere som liker å leke med alts, er mangelen på stopptap et stort problem, og Kucoin vil gjøre det bra å løse dette ASAP.

Du kan ha det bedre andre steder hvis:

Du er dagshandler.  

Alt dagshandlere vil sannsynligvis ikke ønske å risikere å handle uten stopptap og ta profittfunksjoner. Det er bedre å gå med Binance eller til og med Bitfinex, hvis du ikke handler små cap mynter.

Du vil ha innflytelse.  

BitMex tilbyr innflytelse på et lite utvalg av altcoins, og er et overlegen produkt med bransjeledende volumer. Hvis du er i orden med å handle alt-derivater (og ikke kjøper for å holde), er det et bedre alternativ.

Du skremmer lett.

Ja, Kucoin har ikke blitt hacket ennå. Men de er en nykommer og har egentlig ikke møtt noen reelle tester. Ingen anelse om hvordan de ville takle en alvorlig utfordring – sjekk ut våre valg for de beste altcoin-børsene hvis du vil shoppe rundt.

Bunnlinjen

Kucoins viktigste fordel er at den tilbyr noen små caps som ikke tilbys andre steder. Dette er etter vår mening ikke en bærekraftig forretningsmodell i et marked som for tiden ser at regulatorer blir mer ugunstige for spekulative alts. For å overleve må Kucoin forbedre sitt produkt og fokusere mer på å bygge reell likviditet og plattformverdi og mindre pumpe sin egen mynt og få gebyrer fra sh * tcoin airdrops.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me