NEO vs ETHEREUM: Hva er forskjellen?

neo vs ethereum

Bitcoin var den første kryptovalutaen som ble lansert. Det er også den mest populære kryptovalutaen i verden. Imidlertid er det flere typer som kom til spill gjennom årene og har gitt et stort inntrykk på grunn av deres avanserte funksjoner. To av slike navn er NEO og Ethereum.

NEO og Ethereum er høyprofilerte kryptovalutaer som tilbyr et blockchain-basert system med forskjellige verktøy for utviklere som drives av kryptoaktiver (ETHER i Ethereum, GAS i NEO). De er utviklet for å være vert for smarte kontrakter, DApps og ICOer på en desentralisert måte. Begge prosjektene har en åpen kildekode, Turing komplett og støttes av samfunnet med flotte og responsive team. La oss se nærmere på disse to.

NEO

NEO er et blockchain-prosjekt som fungerer ved hjelp av blockchain-teknologi og digital identitet for å administrere eiendeler, lage en smart økonomi og digitalisere eiendeler. NEO har sin unike algoritme kalt distribuert byzantinsk feiltoleranse (dBFT). Det unike sparer energi og fører til raske transaksjoner. NEO gjør det mulig for brukere å kjøre et desentralisert program og fungerer ikke i et spesifikt språkkrav, da det også kan opprettes i Java, Go og C #. Les mer om det fra aBitGreedy.

En årsak til suksessen tilskrives støtte fra den kinesiske regjeringen. Fra historien har Kina vært fiendtlig mot bruk av kryptovalutaer. I nyere tid har imidlertid landet endret seg til å implementere blockchain-systemene. NEO har et partnerskap med mange store firmaer, inkludert Coindash og Alibaba.

ETHEREUM

Ethereum opprettet en av de mest interessante teknologiene i blockchain-industrien: smarte kontrakter. Dette har bidratt til at nettverket får bred adopsjon. Ethereum er nå den mest populære plattformen på planeten for å lage og kjøre smarte kontrakter. Smarte kontrakter håndterer en kode som hjelper til med å støtte komplekse oppgaver som bytte av eiendom, penger eller andre lignende eiendeler. Den fungerer også i utviklingen av desentraliserte autonome organisasjoner (DAO). DAOs utfører aktiviteter uten noen lederstruktur. De følger et allerede forhåndsdefinert program uten forstyrrelser via svindel eller tredjepart.

STORE FORSKJELLER MELLOM NEO OG ETHEREUM

Når du tar en titt på kryptomarkedet, vil du finne mange altcoins. Men det er vanskelig å finne noen av dem som konkurrerer med Ethereum eller et alternativ til det. NEO har blitt sett på som det eneste altcoinet som kan være en mulig konkurrent eller et alternativ til Ethereum. Nedenfor er de største forskjellene mellom disse to.

  • De bruker forskjellige algoritmer.

Neo benytter delegert bysantinsk feiltolerant (aka dBFT), som er en forbedret form for Proof-of-stake (PoS) konsensusmekanisme som er forskjellig fra Ethereum, som bruker en mer intensiv og kostbar energitung mekanisme, Proof-of-work ( PoW). Nylig har Ethereum gjort fremskritt med å vedta en proof-of-stake-algoritme som vil øke hastigheten og energieffektiviteten, men fortsatt ikke sammenlignet med NEOs.

  • Støtte

En annen forskjell mellom disse to er støtten. NEO støttes av den kinesiske regjeringen, noe som har ført til sin store popularitet og aksept i Kina, og som følgelig gir NEO muligheten til å kapitalisere på det enorme kinesiske markedet. Bortsett fra dette, støttes det også av statlige og nasjonale banker. Den støttes også av Microsoft og Alibaba. Ethereum, derimot, støttes ikke av noen regjering. Den har bare litt støtte fra EEA-Enterprise Ethereum Alliance, som hjelper til med å popularisere suksessene på verdensplattformer.

  • Funksjonell og teknisk forskjell

NEO kan ikke gjennomgå en hard gaffel mens Ethereum allerede er delt i to: Ethereum og Ethereum Classic. Funksjonelt er NEO overlegen Ethereum.

  • Språk

De smarte kontraktene og DAppene til NEO kan skrives på flere programmeringsspråk som inkluderer Java, C # etc, mens Ethereum har et spesifikt programmeringsspråk kjent som Solidity; dette er ikke kjent og ennå ikke mestret av mange programmerere.

  • Delbarhet

NEO eksisterer bare i hele tall og kan ikke deles i desimaler, i motsetning til Ethereum som bruker kryptobensin, og kan deles i desimaler.


  • Hastighet

Neo er betydelig raskere sammenlignet med Ethereum. Den kan håndtere rundt 10 000 transaksjoner per sekund, langt mer sammenlignet med Ethereums 15. Denne store ulempen med Ethereum har ført til en langsiktig plan for skalerbarhet som kan løse problemet.

  • Drivstoff på blockchain

Mens NEO produserer NeoGAS for bruk som kryptobensin, driver Ethereum nettverket via små enheter av Ether.

  • Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet, blir NEO referert til som kvante datamaskinsikker fordi det er den eneste blockchain-plattformen som er fri for kvante datamaskintrusler. De har utviklet en antikvant-kryptografimekanisme referert til som NeoQS. Kvantumaskiner har makten til å manipulere blockchain-systemer. Uansett om denne negativiteten spiller inn eller ikke, har den ingen effekter på NEO.

  • Internasjonalt publikum

De fleste papirer på Neo er vanligvis på kinesisk, og svært få for det engelsklestende publikumet oversettelser for utenlandske investorer er ikke pålitelige. Oversettelser er ikke nødvendig i Ethereum. Det er en global bedrift som fullt ut henvender seg til både internasjonalt og engelsk lesepublikum.

  • Retning

Neo digitaliserer tradisjonelle virkelige eiendeler, ved hjelp av digital identitet kombinert med kjørende smarte kontrakter og DApps, med tanke på å lage en smart økonomi, mens Ethereum er vert for mange tilfeller av digital identitet, desentraliserte børser, databehandling, overføringer og KYCer, rettet mot på å bli verdens eneste superdatamaskin.

KONKLUSJON

Hvilken er bedre: NEO eller Ethereum?

På dette punktet er det vanskelig å si hvilken som er bedre. Det er også fristende å investere i begge deler, fordi begge prosjektene er åpen kildekode, Torino komplett, og har massiv samfunnsstøtte. NEO har uttalt sitt motiv for å posisjonere seg i konstant og direkte konkurranse med Ethereum. Imidlertid må begge fokusere på manglende funksjon, hovedsakelig vanlig adopsjon. I forhold til teknologi er Ethereum godt posisjonert i kryptomarkedet.

Ingen vet hva deres respektive fremtid har; vurderer den store ordningen av ting, både NEO og Ethereum er relativt nye, og det er absolutt plass til begge altcoins i kryptosfæren.

Det er også behov for begge å innfri sine store løfter. Når dette skjer, vil vi helt sikkert ha et klart bilde av hvilket kryptovaluta-nettverk som er bedre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map