Nitrogen Sports Review

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

  • Global

Innskudd

  • Bitcoin

Bonus

  • Ingen registreringsbonus

Fordeler

  • Øyeblikkelige og anonyme innskudd og uttak
  • Gode ​​odds og sportsdekning
  • Utmerket samfunn

Ulemper

  • Øyeblikkelige og anonyme innskudd og uttak

Sammendrag

Nitrogen Sports tilbyr den mest engasjerende sportsopplevelsen i markedet. Kampanjer designet for sosialt engasjement, og en aktiv og innbydende chat-boks gir en varm atmosfære for spillaktiviteten din.

Kombiner dette med en registrering uten e-post, fantastisk sports- og begivenhetsdekning og noen av de mest konkurransedyktige oddsene i markedet, og det er lett å se hvorfor Nitrogen Sports er en av de mer populære bitcoin-sportsbøkene i markedet.

Mangelen på spill og omfattende innsatstyper kan være en nedslående faktor for noen brukere, men forutsatt at du ikke trenger for mange eksotiske spill og er i orden med spill før spillet (og noen kvartalsvis / halvtidssatsning også) skal gi nitrogen et skudd.

Åpne en konto

Liker du ikke å registrere deg? Nitrogen Sports krever det ikke! Når du først kommer til Nitrogen Sports, får du beskjed om at en konto allerede er opprettet for deg, og informasjonskapsler brukes til å opprettholde automatisk pålogging. Det tilbys en spesiell lenke som kan gi tilgang til kontoen fra forskjellige datamaskiner.

Det anbefales sterkt å legge til et brukernavn og passord fra et sikkerhetsperspektiv, og passordfraser på opptil 128 tegn støttes. I tillegg tilbys brukere tofaktorautentisering for å beskytte pålogging. E-postinformasjon blir aldri bedt om. Brukere er kun kjent etter antall, med mindre de gir seg selv et kallenavn.

Innskudd og uttak


En bitcoin adresselinje vises øverst på siden. Når du klikker på, genereres adressen din. Bare kopier og lim inn adressen til favorittlommeboken din, overfør den valgte mengden bitcoin, og den skal være i nitrogenkontoen din i løpet av sekunder.

Uttak er vanligvis øyeblikkelig, forutsatt at det ikke er noen sikkerhetsproblemer som krever manuell bekreftelse. I dette tilfellet kan uttak bli forsinket i 24 timer. Uttak kan ikke gjøres før det første innskuddet har mottatt minst en bekreftelse fra bitcoin-nettverket. Dette betyr at midler vanligvis er tilgjengelige for uttak innen ti minutter etter innskudd på det meste.

Det er også en overføring fra spiller til spiller tilgjengelig fra kasserer. Bare skriv inn beløpet som skal overføres, brukernummer og passord. Forsikre deg om at alle detaljer er riktige, da overføringer er irreversible.

Velkomstbonus

Det tilbys ingen velkomstbonus, selv om det er mange interessante kampanjer beskrevet nedenfor. Mest sannsynlig er det ingen bonus fordi nitrogen ikke krever brukernavn og passord, noe som fører til at mange brukere foretrekker å ta ut og sette inn penger regelmessig. Dette vil komplisere beste omsetningskravspraksis knyttet til bonuser.

Kampanjer

Nitrogen har en veldig unik og morsom sportslig salgsfremmende aktivitet. Kampanjene genererer ganske mye surr på spillerchatten og på sosiale medier. Kudos to Nitrogen for å utvikle en markedsføringsstrategi som som et biprodukt hjelper til med å fremme en følelse av fellesskap på nettstedet.

Parlay Jackpot

En liten mengde av hvert parlay plassert av alle Nitrogen-brukere plasseres i en månedlig jackpot, som utbetales til de syv beste parlay-vinnerne. Vær oppmerksom på at det ikke er kumulative gevinster, men heller den største single parlay-gevinsten som er rangert.

For å bidra til å redusere slagene ved å bare savne en gevinst i parlay, er billetter som ikke har utbetalt utbetalinger fra ett spill også kvalifisert for konkurransen.

Denne måneden ser toppvinneren klar ut til å ta med seg rundt 7 bitcoins som en jackpotpris, med andreplassen som tar omtrent 3 bitcoins, 3. 1,5, helt ned til 12 bitcoin for syvende plass. Størrelsen på den totale jackpotten vises øverst på siden, i blått.

Gå for gullet

Åtte forskjellige utfordringer, hver knyttet til bokstaven “Nitrogen”, er lagt ut i begynnelsen av måneden. Disse utfordringene er generelt forbundet med å vinne spesifikk Spilleren som fullfører de fleste utfordringene – bevist ved å dele sin innsats på nitrogen twitter, facebook eller bloggsiden, vinner 2 btc. Bare spillkuponger med minimum innsatser på 005 bitcoin er kvalifisert for kampanjen.

NFL Survivor Pool

The National Football League overlevelsesbasseng løper i hele løpet av NFL-sesongen. Hver sesong er det en rekke forskjellige bassenger, alt fra et gratis basseng med en bitcoin-premie bidratt av nitrogen, til et buy-in-basseng på 10 bitcoin. Hver uke må spillerne velge et lag de tror vil vinne. Bare valg av et vinnende lag vil tillate en spiller å overleve til uken etter. Den siste spilleren som står – han eller hun som varte lengst med bare riktige valg, tar potten hjem.

Programvare og spill

For det første elsker vi det rene og brukervennlige Nitrogen-nettstedet. Sportsbook-, casino- og pokerfaner over venstre navigasjonssidepanel endrer innholdet nedenfor tilsvarende. Personlig kontoinformasjon, for eksempel kasser, kontoinformasjon, omsetningshistorie og transaksjoner, er beleilig plassert under “Nitrogen” -fanen.

Det er en chat-funksjon som kjører øverst på siden, som kan maksimeres hvis en spiller ønsker å delta. En moderator er alltid til stede for å tilby individuell støtte, moderate trivia-spill og for å beskytte mot trolling eller annen misbruk av chat-boksen. Det er en ånd av kameratskap blant brukerne som kan kjennes mens du ser eller deltar i de pågående 24/7 samtalene. Dette skyldes sannsynligvis i liten grad nitrogens vekt på det sosiale aspektet ved å satse, sterkt forsterket av kampanjer og konstant moderering av støtten..

Sportsbook er pent designet, med kamper skilt i “starter snart” og spilltypekategorier. Under spilletype er det muligheten til å velge spill etter liga eller basert på starttid. Etter å ha valgt en bestemt kategori, vil spill vises kronologisk med veldig store odds og innsatstyper for enkel visning. Satsglasset følger brukeren når han ruller nedover skjermen, og tilbyr spill på Straight, Parlay og Teaser (kun på basketball og fotball). Teaser-alternativet lar brukerne justere spreadene på spill over parlayet sitt etter behov for å vinne, i bytte mot en lavere potensiell utbetaling. Brukere kan veksle mellom desimalformater og amerikanske oddsformater fra innstillingsfanen, som ligger på venstre bar.

Nitrogen Sports tilbyr et massivt utvalg av amerikanske og verdensidretter, inkludert American Prol og NCAA-sport, Fotball, Cricket, Rugby, Tennis, Golf, Håndball, Snooker, Bordtennis, Kampsport og det stadig populære (og unikt for Nitrogen) e-sports kategori, inkludert StarCraft, League of Legends, Dota og Dreamhack.

Nitrogen har rykte på seg for å ha konkurransedyktige odds, og maksimale innsatser ligger generelt i 10 BTC-området. Mens Nitrogen Sports ’begivenhetsdekning uten tvil er den beste i markedet, henger typene av spill som tilbys, særlig på europeisk side. Spill som tilbys på alle idretter virker strømlinjeformet, med seier / tap, forskjellige spreads og over / under på amerikansk side, med samme oppsett på europeisk / verdenssportsiden, aksepterer tre måter i stedet for rett vinn / tap. Kvart- og halvspilling er bare tilgjengelig i basketball og amerikansk fotball. Det er heller ingen live betting-funksjon, noe som vil være avskrekkende for noen spillere.

Nitrogen sidespill

Det er noen få sidespill som tilbys for å hjelpe spillere med å overføre tidsspillet. Nitrogen Sports lanserte en HTML5-pokerklient i september. Den kjører på Cubeia, et svenskbasert bitcoin-pokerselskap, men deler ikke likviditet med noe annet rom. Dette holder rommet befolket primært med sportsbook-spillere, som har en tendens til å tilby et relativt mykt nivå av konkurranse.

Det at Nitrogen ikke sitter i et nettverk undergraver imidlertid også spillervolumet. Det gjenstår å se om pokervakuumet forårsaket av den nylige nedleggelsen av sealswithclubs trekker spillere til Nitrogen poker. Slik det ser ut i dag, er det ikke nok handling til at pokerklienten kan anbefales på det sterkeste i seg selv – men bare som et morsomt tillegg til sportsklienten. Det er to timers freerolls, den første en mBTC freeroll, den andre en vinner tar alle 10 mBTC. De garanterte turneringene har nesten alltid et overlegg. Det kan være noen få spillere som henger rundt no limit-kontantbordene hvis du er så tilbøyelig.

Nitrogen tilbyr også ett dekk og åtte dekk beviselig rettferdig blackjack. Brukere kan satse mellom 001 og 1 BTC per hånd.

Mobil

Nettstedet er ansvarlig designet, og ser flott ut på alle håndholdte enheter. All sportsfunksjonalitet er tilgjengelig via mobil og nettbrett, i likhet med blackjack.

Sikkerhet

To-faktor autorisasjon er tilgjengelig og anbefales for kontotilgang. Dette krever å sette opp et brukernavn og passord. Under innstillingene kan spillerne velge å bli informert via e-post om eventuelle kasserendringer eller spill som er plassert, noe som selvfølgelig krever å angi en e-postadresse. Ingen informasjon deles om myntlagringsmetoder, og som alltid anbefaler vi å holde mynter i sikre tredjeparts lommebøker når du ikke planlegger å spille i nær fremtid..

Kundeservice

Kundesupport er virkelig bra. Og støtten er virkelig ikke der for å bare reagere hvis det er et problem med klienter. De engasjerer seg proaktivt gjennom chatten og hjelper til med å bygge en følelse av fellesskap. Det er billettservice via nettstedet, og svarene mottas vanligvis innen få timer.

Bunnlinjen

Nitrogen Sports tilbyr en morsom og anonym spilleløsning. Det krever null personlig informasjon for å registrere og sette inn og aksepterer spillere over hele verden. Kampanjer og chatfunksjoner er nok grunn til at sosialt tilbøyelige til å velge Nitrogen. For de som foretrekker å satse privat, er brukergrensesnitt, odds og begivenhetsdekning blant de beste i markedet.

Kast inn øyeblikkelige innskudd og uttak og morsomme casino- og pokerspill, så har du fått et fantastisk produkt. Vi anbefaler Nitrogen Sports helhjertet, klikk på knappen nedenfor for å begynne å spille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector