Northwest Registrert Agent anmeldt

Northwest Registrert Agent er en LLC formasjonstjeneste som har blitt etablert i over 20 år. Det regnes som en av de mest pålitelige LLC-agentene på markedet, med strålende anmeldelser fra andre juridiske tjenester og tilbakemeldingsnettsteder.

Skjermbilde av nordvestregisteredagent.com Northwestregisteredagent.coms hjemmeside – nettsted

I dagens innlegg vil vi se på nøyaktig hva en LLC er og hva Northwest Registered Agent spesifikt tilbyr sine kunder i forhold til disse tjenestene..

Når alt kommer til alt, når det gjelder virksomheten din, vil du sikre at du er beskyttet mot full vekt av eventuelle juridiske problemer. Avhengig av hvilken tilstand du bor i, vil rettssystemet være veldig annerledes.

Her er alt du trenger å vite.

Hva er en LLC?

Kvinne i gul blazer som skriver på et stykke papir

LLCs ble først oppfunnet i staten Wyoming i 1979, så forbli ganske nye i den juridiske innsatsen, men er likevel en viktig form for forretningsbeskyttelse. En LLC står for en aksjeselskap.

Inkluderingen av ordet ‘begrenset’ er nøkkelen, ettersom det betyr at medlemmenes ansvar ikke er fullstendig. Så for å bryte dette ned ytterligere, betyr det at hvis noen skulle ta rettslige skritt mot det selskapet, kan de bare gjøre det på en begrenset basis, i stedet for å ha full tilgang til sine personlige eiendeler..

En LLC fungerer som en barriere som beskytter den organisasjonen (og de som driver den) mot fullstendig økonomisk ødeleggelse.

Hver stat har forskjellige regler og forskrifter når det gjelder å danne en LLC. For eksempel krever noen stater ikke en driftsavtale (selv om det fortsatt er tilrådelig å ha en der det er aktuelt).

Så det er viktig å undersøke regelverket i din spesielle stat før du går videre, inkludert å finne en registrert agent i staten du vil sette LLC opp i.

Hvorfor trenger jeg en LLC?

Det er mange fordeler med å ha en LLC som beskytter selskapet ditt. Her er noen av de viktigste fordelene:

Begrenset ansvar

Ansvar Premium Photo

Først og fremst er begrenset ansvar den største fordelen med en LLC. Hvis selskapet ditt ikke har en LLC og noen iverksetter søksmål mot deg, eller hvis virksomheten din kommer i økonomiske vanskeligheter, er dine personlige eiendeler ikke beskyttet.


En LLC kan også redusere ansvaret i tilfelle en ansatt av personlig uaktsomhet. Så dekker det et veldig bredt spekter.

Skattefordeler

En kalkulator på økonomisk diagram, økonomisk

LLC er ikke klassifisert under det vanlige føderale skattesystemet og drar også fordel av gjennomgående beskatning, noe som betyr at ingen LLC-skatter eller selskapsskatter trenger å bli betalt.

Fordelen med å ha en LLC for C-selskaper er at de vanligvis blir beskattet to ganger på både bedrifts- og individnivå.

Det er lignende fordeler for S-selskaper som kvalifiserer.

Redusert papirarbeid

Kvinnelig regnskapsfører eller bankmann bruker kalkulator

En av hodepine for selskaper er den heftige journalføringen som er et enormt tapp på ressursene. Dette kommer i tillegg til kravet om å lage årsrapporter, holde årlige aksjonærmøter og betale årlige statlige avgifter.

LLC krever imidlertid ikke noe av dette, noe som i stor grad reduserer papirene som er involvert i å drive selskapet.

Troverdighet

Bruk forstørrelsesglass for å finne lykkefølelser blant tristhet og vanlig humør

På samme måte som et ‘blått kryss’ eller ‘verifisert’ symbol på sosiale medier gir et nivå av troverdighet til den kontoen, gjelder det samme mantraet for selskaper som har en LLC. Partnere, leverandører og långivere vil sannsynligvis se mer fordelaktig ut på bedrifter som har dannet en LLC.

Northwest Registrert Agent – En oversikt

Northwest Registrert Agent ble etablert tilbake i 1998, og hovedkvarteret er basert i Washington. Hele deres fokus er opprettelsen av LLC, samt å tilby løpende tjenester for å opprettholde dem.

Interessant, Northwest Registrert Agent er selv en LLC som gir dem overtaket i å hjelpe bedrifter som ønsker å danne sine egne, ettersom de fullt ut forstår kundens smertepunkter som må adresseres.

Med et slagord om ‘vi er ikke bare irriterende’ er Northwest Registered Agent bevisst enkel i sin tilnærming. Registreringsprosessen er ekstremt grei og krever bare en håndfull trinn.

Selv om noen av disse tjenestene kan fås gratis, har Northwest som mål å effektivisere prosessen når det gjelder reduksjon og tid det ellers ville ta en bedriftseier å fullføre dem..

Ikke bare vil Northwest Registrert Agent opprette din LLC for deg, men de vil også fungere som din registrerte agent. Dette betyr at juridiske merknader som blir servert blir behandlet av dem, i stedet for å komme direkte inn på forretningsområdet ditt.

Skjermbilde av nordvestregisteredagent.com Northwestregisteredagent.co – Registrert agenttjeneste

For mange bedrifter er det langt mer praktisk å ha en utpekt registrert agent, spesielt fordi det er begrensninger med hensyn til å ha en fysisk adresse og åpningstiden den registrerte agenten må overholde også.

Northwest Registrert Agent tilbyr en rekke nøkkeltjenester til bedrifter i form av deres 3 pakker som er Basic, Deluxe og Premium. Pakker kan også tilpasses fullt ut med tilleggsprogrammer, som alle er gjennomsiktige.

Northwest registrerte agenttjenester

 • Årsrapport arkiveringstjeneste
 • Boc-3 Blanket Agent Service
 • Registrering av forretningslisenser
 • Endring av registrert agent
 • Bedriftsbok & Tetning
 • Tilpassede forretningsvedtekter
 • Tilpasset driftsavtale
 • Federal IRS-registrering
 • Videresending av e-post
 • Registrering av flere stater
 • Ikke US Resident Company Formation
 • Registrert agenttjeneste
 • Skanningstjenester
 • S Corp skattevalg
 • Virtuell leasing
 • Virtuelt kontor

Northwest registrerte agentpakker

Northwest Registrert Agent drev et 3-lags pakkesystem, slik at du kan velge riktig alternativ for din virksomhet. Inkludert hver pakke er en registrert agenttjeneste som er gratis for det første året, og koster deretter $ 125.

Northwest registrerte agentpakker

Pakken er ikke bundet av en kontrakt og kan kanselleres når som helst. Hva som helst, hver arkivering er støttet av en 100% feilfri garanti, som gir stor sjelefred.

Med hver pakke har du muligheten til å sende en kopi av søksmål og juridiske merknader direkte til advokaten din. Her er en oversikt over hver pakke inkludert funksjoner og kostnader (minus statlige avgifter):

Grunnleggende

 • Forretningsdannelse
 • Registrert agent
 • Livstids kundeservice

Deluxe

 • Forretningsdannelse
 • Registrert agent
 • Livstids kundeservice
 • EIN
 • Driftsavtale

Det går $ 100 mellom Basic- og Deluxe-pakkene, så hva får du for den ekstra investeringen? I tillegg til alt som er oppført i grunnpakken, vil du også motta to ekstra funksjoner.

Dette inkluderer et EIN (arbeidsgivers identifikasjonsnummer) som er viktig for å ansette ansatte eller åpne en forretningsbankkonto. Mens du også kan få en EIN gratis gjennom IRS, effektiviserer dette prosessen.

Premium

 • Forretningsdannelse
 • Registrert agent
 • Livstids kundeservice
 • EIN
 • Driftsavtale
 • Behandling samme dag

Premium-pakken er identisk med Deluxe-pakken, noe som forhindrer tilleggsbehandling samme dag.

Ekstra pakkefunksjoner

Ingen virksomheter er like, så det er fornuftig at din LLC heller ikke skal være identisk med andre.

I tillegg til å velge mellom tre forskjellige pakker, er det også mulig å legge til andre funksjoner mot en ekstra kostnad. Disse funksjonene er prissatt individuelt mellom $ 9 og $ 400, og varierer avhengig av stat etter behov.

Funksjonene inkluderer: Årsrapporteringstjeneste, apostille, telefonnummer til virksomheten, bekreftet kopi, sertifikat for god anseelse, bedriftsbok, bedriftsforsegling, EIN, videresending av post og valg av selskapsskatt.

Skjermbilde av nordvestregisteredagen.com Northwestregisteredagen.com – Statlig årsrapportseksjon

Northwest Registrert Agent Pros

 • Etablert i 20 år
 • Registrert agent service
 • Ekstremt enkel registreringsprosess
 • Valg av forskjellige pakker
 • Tillegg for pakker er også tilgjengelig
 • Flott kundeservice
 • Ingen skjulte avgifter
 • De selger ikke informasjonen din til tredjeparter

Northwest Registrert Agent Kundetilbakemelding

På selskapets Google-gjennomgangsside har Northwest Registered Agent en 4.6 gjennomsnittlig kundevurdering, basert på de nåværende 135 anmeldelsene som eksisterer. På Yelp har de for øyeblikket en respektabel 4/5 stjerner basert på 30 anmeldelser.

Google gjennomgangsside

Gitt at begge disse plattformene kan brukes anonymt (derfor fører til en strengere anmeldelse for misfornøyde kunder), er dette veldig oppmuntrende.

Å oppsummere

Det sier seg selv at et selskap som har eksistert i over 20 år, må gjøre noe riktig. Når det gjelder å stole på et selskap som tar seg av LLC, er det akkurat den typen utmerkelse du bør se etter.

Northwest Registrert Agent har jobbet hardt for å skille seg ut fra andre LLC-leverandører. De gjør det ved å holde ting greit for kundene sine, og tilbyr fullt tilpassbare pakker som passer til en rekke forskjellige forretningsenheter.

Selv om det absolutt er slik at noen av disse funksjonene kan bli funnet gratis ved å ta vare på dem selv, er virkeligheten for bedriftseiere at slike oppgaver ofte tar dyrebar tid og ressurser..

Gitt at de opererer i alle stater og til og med internasjonalt for ikke-amerikanske innbyggere, vil du bli hardt presset til å finne et LLC-selskap som tilbyr så mange funksjoner til så mange mennesker som Northwest Registered Agent gjør.

FAQ

Hva er en ‘registrert agent’?

En registrert agent er en utpekt person eller et selskap som du tildeler for å motta prosessen. Så hvis noen skulle servere deg juridiske papirer, ville det gå til den agenten. Den registrerte agenten må ha en fysisk adresse (PO-bokser aksepteres ikke). Selv om du også kan bli din egen registrerte agent, kan dette ikke være aktuelt hvis du eier en kunde som står overfor virksomheten, da slike søksmål eller andre juridiske forhold kan serveres til deg i hjemmet ditt foran dine gjester. En registrert agent må også være tilgjengelig i normal arbeidstid, noe som kanskje ikke passer deg hvis du ikke jobber i disse tider, eller hvis du ikke har et bestemt arbeidssted. Det er også verdt å nevne at Northwest Registrert Agent ikke bare vil sette opp din LLC for deg, men de vil også fungere som din registrerte agent.

Trenger jeg en advokat for å opprette en LLC?

Det korte svaret er nei, du trenger ikke en advokat for å opprette en LLC. Gitt at din LLC kan innebære komplekse juridiske problemer (som å ansette ansatte og opprette kontrakter), kan det være verdt å konsultere en hvis du ikke bruker et offisielt registrert agentfirma..

Hvilken stat skal jeg danne min LLC i?

Du kan danne en LLC i hvilken som helst stat, uansett om det er hjemstaten din eller ikke. Selv om gitt hver stat har forskjellige regler og forskrifter, lønner det seg å velge hjemstat, ettersom du vil bli mer kjent med det lille skrift. Hvis du velger å danne LLC i en tilstand du ikke er bosatt i, vil du også pådra deg ekstra registrerte agentkostnader. Så det er verdt å undersøke de potensielle økonomiske fordelene eller implikasjonene til den aktuelle staten du vil registrere deg i først.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector