Pi Network (PI) verdi og markedsanalyse i 2021

Pi nettverksverdi

Pi-kryptovaluta er et prosjekt som tar sikte på å muliggjøre digital valutautvinning på mobile enheter. Gruvedrift av populære kryptoer, som Bitcoin, er en kostbar satsing, spesielt med fremveksten av ASIC-er. Det er et lenge argument at BTC-gruvedrift bruker mye energi, noe Bitcoin-kritikere sier er bortkastet.

Det er for tiden minst 8000 kryptovalutaer, hvorav mange har forbedret visse aspekter av Bitcoin. For eksempel kan Bitcoin Cash (BCH), en gaffel med Bitcoin, skryte av raskere og billigere transaksjoner, og det gjør også Litecoin (LTC). For Pi er forbedringen i aspektet ved gruvedrift, og prøver å gjøre kryptodrift så enkelt som å bruke en hvilken som helst app for sosiale medier.

Pi Network Oversikt

Lansert i mars 2019, er prosjektet bygget på banebrytende teknologi som muliggjør effektiv gruvedrift av PiCoin, nettverkets opprinnelige valuta. Krypto-entusiaster som er interessert i kryptovaluta-gruvedrift, kan enkelt tjene PiCoin ved å installere en mobilapp.

En bemerkelsesverdig ting ved Pi-nettverket er at det er så effektivt i gruvedrift at du ikke trenger å holde telefonen koblet til veggen for å bli min. Prosessen er virkelig energieffektiv, og du kan gjøre det uten å tømme telefonens batteri. Ved å bruke telefonen kan du også bryte PiCoin på farten enten du er på reise eller bare hjemme. Dette passer perfekt med de travle timeplanene som preger livet til en gjennomsnittlig person i dag.

For å sikre tillit bruker Pi-nettverket Stellar Consensus Protocol, konsensusalgoritmen som brukes av Stellar-nettverket for å verifisere transaksjoner. Det er imidlertid modifisert slik at enkeltpersoner kan bryte PiCoin på mobile og andre enheter. Ifølge Pi-papir, en av grunnene til å lage kryptovalutaen er å balansere knapphet og tilgang til penger. Dermed kan enkeltpersoner bli belønnet med gruvedrift på telefonene sine, noe som er en viktig måte å oppnå dette på.

Bortsett fra å bare muliggjøre utvinning av Pi-kryptokurrency på mobile enheter, innpeker Pi-nettverksverdien smarte kontrakter, som hovedsakelig støttes av Ethereum (ETH). Gjennom Pi-nettverket kan brukere få tilgang til smarte kontrakter og bruke dem til forskjellige formål.

Hvem er Pi-nettbrukerne?

Pi-nettbrukere distribueres globalt. De hjelper til med å utvide nettverket ved å utføre forskjellige funksjoner for å holde nettverket i gang. Det er tre kategorier av disse brukerne, nemlig:

Pionerer: de holder nettverket opptatt ved bare å logge inn på appen deres daglig og bekrefte at de ikke er roboter.

Bidragsytere: de bygger et pålitelig nettverk ved å gi en liste over pionerer som de kjenner personlig.

Ambassadører: de bruker Pi-nettverket og introduserer også andre brukere gjennom henvisninger. Med andre ord, de er teambyggere.

Node: En bruker som kombinerer rollene til de to første og driver en Pi-nettverksnode. Denne kategorien av nettverksbrukere hjelper med å validere nettverket og beholde integriteten i tillegg til å spille de andre rollene. Alle som spiller noen av rollene ovenfor, kan tjene nye Pi-mynter for sine roller i å opprettholde nettverket.


Utformingen av Pi-nettverket gjør det veldig praktisk å bruke, og for dette har brukere flyttet til det. Innen to måneder etter lanseringen hadde nettverket allerede innspilt over 200 000 aktive brukere. Som i begynnelsen av februar 2021 hadde nettverket minst 2,5 millioner gruvearbeidere som gruver kryptovalutaen ved hjelp av forskjellige enheter og mer enn 10 millioner brukere i alt.

Selv med en slik fremgang er Pi-nettverket fortsatt i den første av de tre fasene i prosjektet. Pi-kryptoen vil være tilgjengelig på kryptovaluta-utveksling ved slutten av tredje fase. På dette stadiet vil de som gruver nå kunne handle Pi-kryptokurrency for andre valutaer. Prosjektet er fortsatt i sin beta-fase, og nye gruvearbeidere kan legges til strengt på invitasjon. Gruvedriften av Pi vil fortsette til nettverket når 10 millioner engasjerte pionerer (gruvearbeidere). Dette er poenget når gruvebelønningen vil falle til null.

Med en så begrenset gruvedrift av nye mynter, kan nettverkets valuta trolig bli veldig knapp, og det kan være mer verdifullt, ettersom den sirkulerende forsyningen vil bli løst, akkurat som Bitcoin.

Pi-nettverksverdi og prisforutsigelse

Siden Pi fremdeles er i Beta-fasen, er det ganske vanskelig å forutsi Pi-nettverksverdien. Gruvearbeidere har uttrykt optimisme om den fremtidige verdien av den på grunn av effektiviteten og brukervennligheten for gruvedrift.

Til tross for det faktum at det ennå ikke er lansert på børser og det ikke har noen reell verdi, har kryptovalutautveksling Changelly foreløpig gitt noen prisforutsigelser. Børsen spådde at Pi-nettverksverdien ville være $ 0,16 innen begynnelsen av 2020. Dette kom ikke til å skje, og verdien er for tiden $ 0,00..

Dette er en mulighet for nye gruvearbeidere til å delta i prosjektet og starte gruvedrift. Slik at de vil ha så mye av kryptoen som mulig før handelen begynner. Changelly spår også at prisen kan stige til $ 5 innen 2025, og de som allerede har kryptovalutaene, kan tjene betydelig da.

Konklusjon

Pi-nettverksverdien vil sannsynligvis vokse når den endelig lister på børser. Pi-nettverksteamet planlegger å gjøre Pi-krypto til den mest populære i fremtiden. Noen kaller det allerede “den fremtidige Bitcoin.” Hvis du ønsker å være en del av dette revolusjonerende kryptokurrencyprosjektet og gruvekrypto på dine mobile enheter, kan du fortsatt gjøre det nå og være en del av fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector