Poloniex gjennomgang

Kryptoer

Tilleggsinformasjon

Målgruppe

  • Global

Innskudd

  • Bare krypto

Valutaer

  • Bare krypto

Fordeler

  • Massevis av krypto som tilbys
  • Ser ut til å være den reneste av 100+ kryptobørsene
  • Overlegen multi-mynt handelsplattform

Ulemper

  • Uregulert, tilby tøffe mynter, ikke gjennomsiktig
  • Hadde sikkerhetsrelaterte problemer tidligere
  • Ikke tilby en mobil løsning

Sammendrag

Poloniex er en USA-basert kryptokursutveksling som tilbyr et bredt utvalg av alternative valutaer for handel. Det er ofte en topp fem likviditetsleverandør for altcoins som handler mot bitcoin, og tilbyr spesielt god likviditet for en rekke kryss.

Poloniex-ledelsesnivået holdes anonymt, og brukere fra hele verden – utenfor statene New York, New Hampshire og Washington – kan handle, selv om de har begynt å kreve KYC-detaljer. Noe av det som slår deg av? Sjekk ut Binance.

Sikkerhet

Som de fleste børser tilbyr Poloniex to-faktor autorisasjon for å sikre pålogging og autorisere uttak. I tillegg tilbys bekreftelse via e-post for uttak, noe som betyr at forespørsler må sikkerhetskopieres av både e-post og telefon tilknyttet en konto. Poloniex hevder at “flertallet” av brukerfondene oppbevares i fryselager, og at “sentralen kontinuerlig blir revidert og inspisert for uvanlig aktivitet”.

I mars 2014, bare to måneder etter lanseringen, utnyttet en bruker et sårbarhet i Poloniexs godkjenningskode for tilbaketrekning, og klarte å stjele 12,3% av børsens bitcoin, omtrent $ 50.000. Hackeren oppdaget feil logikk der øyeblikkelige uttaksforespørsler faktisk ville blitt overført, noe som resulterte i en negativ saldo (som selvfølgelig aldri ville bli betalt tilbake). Dette var en relativt lett sårbarhet å fikse – ved å plassere uttak i en kø som skal betales en etter en, er integritet sikret.

Ifølge eier Tristan D’Agosta ble ytterligere sikkerhetstiltak raskt på plass: “Siden hacket implementerte vi kontinuerlig automatisk revisjon av hele sentralen, styrket sikkerheten til alle servere og redesignet måten kommandoer behandles slik at en utnyttelse som den som ble brukt i mars, er umulig. ”

Gravitas


Poloniex-børsen klarte ikke å absorbere tapet. Ifølge et foruminnlegg umiddelbart etter angrepet uttalte Mr. D’Agosta: “Hvis jeg hadde penger til å dekke hele gjelden akkurat nå, ville jeg dekke det med et hjerteslag. Jeg gjør det rett og slett ikke, og jeg kan ikke bare trekke det ut av luften ”. I stedet ble stjålet beløp – 12,3% – trukket midlertidig fra alle kundekontoer. Gebyret ble hevet, igjen midlertidig, fra 2 til 1,5% til de ekstra midlene ble samlet inn. Balansen ble gjenopprettet litt under to måneder senere, i begynnelsen av juli, og den vanlige gebyrplanen ble gjenopprettet.

På den ene siden håndterte Mr. D’Agosta forholdet ekstremt bra. Han ble umiddelbart offentlig med hendelsen, forklarte nøyaktig hva som hadde skjedd, hvorfor det skjedde og skisserte trinnene som ble tatt for å sikre at det ikke ville skje igjen. Nesten et år senere har det ikke vært noen ekstra hendelser, så til nå har hans tilnærming blitt rettferdiggjort. Samfunnet var veldig støttende, og bifalt hans rettferdighet og tilnærming.

På den annen side var det faktum at børsen ikke klarte å absorbere et brudd på 12,3%, illustrerende for alvorlige reservemangel og mangel på tilstrekkelig økonomisk støtte. Mens sentralen nettopp ble lansert og dermed ikke kunne bygge tilstrekkelige reserver organisk, har det ikke vært noe bevis for at en slik reserve siden er blitt bygget.

Åpne en konto

Ettersom handler er begrenset til kryptovalutaer, har Poloniex fordeler av en ekstremt enkel registreringsprosess, uten KYC / AML-kravene som finnes på fiat / crypto-børser. Bare skriv inn e-postadressen din, opprett et passord og klikk i boksen som viser at du ikke er en robot, og at du er medlem med god anseelse.

Programvare gjennomgang

Handelsskjermen er veldig smart. Pride of place er reservert for et stort diagram som tilbyr flere tidsrammer, lysestaker i trinn fra 5 minutter til 1 dag, og muligheten til å legge til bollingerbånd og fibnivåer. Mest imponerende er at den dekker alle de ~ 200 parene som tilbys. Når et bestemt handelspar er valgt, lastes diagrammet raskt, og ordrebøkene, vist over bunnen, bytter for å vise de aktuelle kjøps- og salgsordrene. Det er kjøps- og salgsordrer, samt begrense og tjene penger, og alt dette kan brukes på hvilket som helst ønsket par.

Det er tre hovedmarkeder med Poloniex – Bitcoin, Monero (XMR) og Tether (USDT). Hvert marked vises i sin egen boks på høyre side av plattformen, med alle kryssparene nedenfor. Vi er spesielt glade for å se Tether, som vi ser som tilbyr betydelig innovasjon i markedet, og oppnår nok likviditet til å bli notert som eget marked. Per april 2015 ser det ut til at Poloniex står for nærmere 100% av Tethers handelsvolum.

Det er noen få brukervennlige funksjoner i notatet – brukere kan markere sine topp altcoin-markeder og begrense visningen bare til disse favorittene. Som btc-e er det en trollboks, men den virker relativt tam, og brukere kan ignoreres, noe som er en fin funksjon. Innenfor handelshistorikksiden er en fin handelsanalysefunksjon, der en bruker kan se på historisk fortjeneste tap per hvert bestemt valutapar som handles. I tillegg blir brukere varslet av et fremtredende varsel om all viktig informasjon, for eksempel myntavnoteringer.

Skjermbildet “My Balances” gir brukerne muligheten til å generere en lommebok for alt altcoin med ett klikk, som deretter kan finansieres. Uttak er like enkelt – skriv inn destinasjonslommebokadressen, angi beløpet og klikk på “ta ut”.

Mobil

Det er ingen app, og designet er ikke responsivt. Mens du kan handle med en klemme, vil det bokstavelig talt kreve mye skjermklemming og reposisjonering. Anbefales ikke for de med tykke fingre.

Det kan hende du har det bedre med en annen utveksling hvis:

Du må sette inn eller ta ut i fiat.  

Poloniex er bare krypto, så å kjøpe din favoritt nye ICO shitcoin vil kreve at du kjøper bitcoin på en børs, overfører bitcoin til poloniex, handler der for shitcoin, og deretter sender den til din eksterne lommebok. Børser som Bitfinex har en rekke forskjellige kryptoer tilgjengelig mot USD, noe som forenkler prosessen din.

Du vil handle med noen av hovedkryptoene med innflytelse.

Du kan handle mye høyere gearing på både spot- og futuresmarkedene på Bitmex og for en brøkdel av avgiftene, selv om det bare er omtrent et dusin kryptoer tilgjengelig.

Bunnlinjen

Skulle Poloniex integrere et skikkelig mobilprodukt, ville det rangere høyere. Som det er, krever stasjonære brukere, Poloniexs produkt og avgifter vurdering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map