Rekeromtale | Sosial handelsplattform

Reker gjennomgang

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta som lar deg automatisere handler. Dette forbedrer måten du administrerer porteføljen din betydelig på. Sosiale handelsplattformer, som denne, gjør det enkelt å handle eiendeler ved å tillate selv nybegynnere å kopiere handel med mer erfarne handelsmenn og minimere tapet mens de lærer på jobben.

I denne Shrimpy-gjennomgangen vil vi vurdere funksjonene som gjør det unikt og de generelle ulemper og ulemper ved å bruke plattformen for sosial handel..

Shrimpy Review: Plattformoversikt

Shrimpy er en av de ledende sosiale handelsplattformene i verden. Sosial handel inkluderer porteføljeforvaltning, noe som betyr at handelsmenn som Shrimpy hjelper til med å forvalte brukernes midler. Kryptohandlere kan sette sin portefølje på autopilot og tjene med denne plattformen uten å måtte bekymre seg for markedssvingninger og andre faktorer som typiske investorer bør ha i bakhodet..

Reker har så langt et volum på over 2 milliarder dollar og mer enn 300 000 handler per dag. Det fungerer med forskjellige topp krypto-utvekslinger, inkludert Binance, Coinbase Pro, Gemini, Kraken, KuCoin, OkEx, Koinly og andre. Det er verdt å merke seg at hver handelsplattform kan betraktes som den beste kryptovalutautvekslingen. Derfor viser arbeid med slike anerkjente børser troverdigheten til plattformen for tjenestene den tilbyr.

Hvordan fungerer reker?

Plattformen ble bygget med en universell API for kryptautveksling. Dette betyr at den er i stand til å integrere med hvilken som helst kryptobørs uansett design. Brukere av integrerte børser som er oppført ovenfor kan sømløst koble Shrimpy til et hvilket som helst antall av sine byttekontoer. Deretter kan de automatisere handelsstrategiene sine, og dermed øke ytelsen og redusere de langsiktige risikoene betydelig.

Ved å koble til byttekontoer, kan de også kopiere topphandlere i rommet. Dette er også en fin måte å redusere risikoen og forbedre fortjenesten. Selv om dette betyr at de taper når den næringsdriveren de kopierer, taper, er det større sjanser for å lykkes enn når nybegynnere våger å handle på egenhånd veldig tidlig..

Det er et stort leaderboard, med en lang liste over topphandlere som ledere som nye kan følge. De handler basert på forskjellige strategier, noe som betyr at det alltid vil være handelsmenn med passende strategier for alle.

Ikke bare det, det er et voksende fellesskap av handelsmenn med varierende ferdighetsnivå. Ved å registrere seg, kan nye handelsmenn være en del av dette fellesskapet og lære av andres erfaringer for å forbedre sin handelskunnskap og vokse sammen.

Rekeromtale: Hovedtrekk

Det er mange funksjoner på Shrimpy. Imidlertid vil vi bare dekke de følgende få i denne Shrimpy-gjennomgangen.

Sikkerhet

Shrimpy skryter av å ha sikkerheten til brukerne som en topprioritet. API-nøkler er sikkert kryptert og lagret FIPS 140-2 validerte maskinvaresikkerhetsmoduler. Dette sikrer at sikkerheten og konfidensialiteten til Exchange API-nøkler blir bevart. De har også en 2-faktor autentisering som de oppfordrer brukerne til å aktivere for ytterligere å sikre at pengene er trygge.

Priser

Shrimpy tilbyr prisalternativer for å sikre at alle er inkludert. Det er i utgangspunktet to planer, “HODLER” og “PROFESSIONAL” planene. Den første er gratis uten gebyrer overhodet. PROFESSIONAL har tre faktureringsplaner; månedlig, 6 måneder og årlig. Utvalget av tjenester er selvfølgelig annerledes, og de på PROFESSIONAL-planen nyter mye flere funksjoner enn HODLER-planen.

Tilknyttet program

Shrimpy har et henvisningsprogram for brukere, inkludert HODLERS. De vil tjene en 50% provisjon på henvisningenes betaling på plattformen de første tre månedene. Dette er en måte å belønne sine kunder for deres støtte, og alle kan dra nytte av det.

Erfarne handelsmenn kan også registrere seg for å bli sosiale ledere. De trenger bare å registrere seg og velge å bli sosiale ledere i lederfanen. Deretter kan de begynne å handle med hvilken som helst strategi og bygge en gruppe følgere. Etterpå får de betalt $ 4 per måned for hver følger som kopierer handelsmønsteret.

Rekeromtale: dom

Denne Shrimpy-gjennomgangen viser at plattformen er et ganske moderne sted for sosial handel som gjør det mulig for nye handelsmenn å utnytte erfaringene til andre handelsmenn for å få mest mulig ut av sine investeringer og handler. Det mangfoldige samfunnet gir dem de beste mulighetene for å vokse, og så er dette et bra sted for nybegynnere å starte reisen.

Fordeler:

  • En inkluderende plattform: Reker gir alle muligheten til å bli en bedre handelsmann. Dette er mulig gjennom den gratis planen, som alle kan bruke for å komme ombord og eksperimentere med sosial handel.
  • Vekstmuligheter: Nye handelsmenn kan bruke Shrimpy til å vokse raskt ved å observere og følge sine handelsplaner og strategier.
  • Belønning for alle: Alle på Shrimpy blir belønnet. Lederne blir belønnet for sine følgere, mens følgere blir belønnet sjenerøst for å bringe nye brukere til plattformen.
  • Høy sikkerhet: Shrimpy tar sikkerheten til brukerne veldig seriøst, og det er derfor den har sterk beskyttelse for API-en og brukerne.

Ulemper:

  • Den gratis HODLER-avtalen har svært begrenset tilgang til funksjoner sammenlignet med den betalte FAGLIGE planen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me