Ripple vs Ethereum – Hovedforskjellene mellom disse to kryptovalutaene

Ripple vs Ethereum er den vanligste sammenligningen i kryptovalutaindustrien. Investorer vil vite de viktigste forskjellene mellom disse to digitale eiendelene. Samtidig trenger de også å forstå hvordan de kan utvikle seg i fremtiden. Entusiaster som går inn i denne bransjen bryr seg om hovedegenskapene til Ethereum og Ripple.

Ripple vs Ethereum – Forskjeller

Ethereum (ETH) og Ripple (XRP) er to av de tre største kryptovalutaene i markedet. Etter Bitcoin dominerer ETH og XRP markedet med høye verdivurderinger. Dette kan tilskrives fordelene og tjenestene som tilbys markedsaktørene.

XRP

Ripple er selskapet bak den virtuelle XRP-valutaen. Dette firmaet jobber for å tilby bedre betalingstjenester over landegrensene. Internasjonale overføringer kan faktisk utføres på bare noen få sekunder og for nesten ingen avgifter med XRP. I dag kan det absolutt være vanskelig å flytte midler over landegrensene.

ETH-mynt

Ethereum ble opprettet som et blockchain-nettverk som hadde som mål å forbedre Bitcoins tjenester. Dette nettverket kan nå tilby brukerne muligheten til å kjøre smarte kontrakter, desentraliserte applikasjoner (dApps) og mange andre ting. I tillegg til å tilby et digitalt aktivum, for eksempel BTC, gir det også nye løsninger til markedet.

Mens Ripple står bak utviklingen av XRP og dets løsninger, har Ethereum et desentralisert nettverk av utviklere. Det er flere enkeltpersoner og entusiaster som jobber med denne plattformen. Likevel er det verdt å nevne at Ripple har et veldig aktivt fellesskap. Begge disse nettverkene og kryptoprosjektene har mange entusiaster på sosiale nettverk.

De kommende seksjonene vil bli brukt til å beskrive, med flere detaljer, hovedforskjellene mellom Ripple og Ethereum. Det er mange egenskaper, som konsensusalgoritmen og utstedte mynter, som vil bli diskutert videre.

Konsensusalgoritme

coinfomania.com

Ripple vs Ethereum har en viktig forskjell: konsensusalgoritmen. En konsensusalgoritme er en protokoll som disse digitale eiendelene og nettverkene bruker for å oppnå enighet. Dette brukes til å bekrefte transaksjoner og hjelpe disse nettverkene til å fungere som de skal.

For øyeblikket jobber Ethereum med en Proof-of-Work (PoW) konsensusalgoritme. Dette er den samme som den som brukes av Bitcoin (BTC) eller Litecoin (LTC). Generelt har PoW en tendens til å forbruke et stort antall ressurser. Videre krever gruvearbeidere å kjøpe dyrt gruveutstyr for å være en del av nettverket. Når de behandler transaksjonene, mottar de imidlertid en belønning avhengig av antall blokker de finner.

Selv om en PoW-konsensusalgoritme gir høye sikkerhetsnivåer, er den mindre effektiv enn Proof-of-Stake (PoS). Med Proof-of-Stake er det mulig å kontrollere nettverket og unngå det høye energiforbruket til PoW.

Ripple fungerer i stedet med et unikt nettverk av servere. Denne Ripple Protocol consensus algoritmen (RPCA) tillater nettverket å behandle sikre, raske og effektive transaksjoner. Dette gjør det veldig nyttig for selskaper som overfører grenser.

Dette nettverket er veldig desentralisert og har et stort antall deltakere. Sammenlignet med Ethereum gjør Ripples konsensusalgoritme overføringer raskere og billigere.

Ripple vs Ethereum prissammenligning

Det har alltid vært en slags rivalisering mellom Ripple og Ethereum. Faktisk prøvde disse to virtuelle valutaene mange ganger å få den andre posisjonen i markedet. I løpet av noen perioder var XRP i stand til å være mer verdifull enn Ethereum.

I skrivende stund er Ethereum den nest største virtuelle valutaen. I mellomtiden er Ripple den tredje største. De har en verdivurdering på henholdsvis $ 67,524,688,289 og $ 28,104,915,453.

coinmarketcap.com

Ripple har preget 100 milliarder XRP-mynter. Imidlertid har bare 43,81 milliarder XRP blitt sluppet ut på markedet. Ethereum har ikke en grense på mynter som noen gang kan utvinnes. Dette er faktisk et problem som har påvirket samfunnet og denne virtuelle valutaen. For øyeblikket er det over 110 millioner ETH-mynter i omløp.

For tiden kan hver ETH kjøpes for $ 600,19, og XRP har en pris på $ 0,661 per mynt. Den høyeste prisen for Ripple var nær $ 3,84 i januar 2018. Ethereum nådde sin heltidshøyde $ 1,432 den 13. januar 2018.

Hvis du er en investor, vil det være veldig viktig å forstå hvordan prisen på disse kryptovalutaene kan utvikle seg. Dette er grunnen til at fremtidige partnerskap og adopsjon vil spille en nøkkelrolle i å bestemme etterspørselen etter disse eiendelene.

Anskaffe og lagre krusningerd Ethereum

Det burde ikke være vanskelig å få tilgang til både Ripple og Ethereum. Flere virtuelle valutautvekslinger tilbyr for tiden løsninger til brukerne. Tatt i betraktning at dette er to av de største kryptovalutaene, vil de støttes på et bredt spekter av plattformer.

Binance og Coinbase er bare to eksempler på børser som gjør at du kan kjøpe XRP og ETH. Likevel er det noen andre utvekslinger med forskjellige tjenester. Dermed er det alltid bra å velge plattformen som tilbyr de beste løsningene i henhold til dine behov.

Selv om børser er en fin måte å skaffe seg disse to virtuelle valutaene, anbefales det å bruke en kryptolommebok. En av de beste maskinvarepungene i bransjen er produsert av Ledger. Både Ledger Nano S og Ledger Nano X fungerer ordentlig for å trygt lagre virtuelle valutaer.

Ledger lommebøker

Fremtiden for Ripple og Ethereum

Begge kryptovalutaene jobber med veldig interessante partnerskap og forslag. Det er klart at disse to prosjektene er i forkant av markedet. Ripple jobber for å tiltrekke et større antall brukere til plattformen. Det betyr at de søker etter nye partnerskap med finansielle selskaper. Dette ville gjøre hele det finansielle systemet til et mye mer effektivt marked.

I tillegg til det, markedsfører Ripple den virtuelle valutaen XRP og dens bruk. Flere utviklere mottar midler for å skape nye løsninger basert på Ripple-hovedboken.

Ethereum er også fokusert på å planlegge sitt Proof-of-Stake-nettverk. Denne PoS-forbedringen vil gjøre det enda raskere og enklere å foreta overføringer på toppen av Ethereum. Denne virtuelle valutaen vil absolutt bli raskere og en flott løsning for å kjøre dApps og smarte kontrakter.

Ethereum nærmer seg også Ethereum Classic (ETC). Dette forventes å bringe begge samfunn sammen og la dem bli sterkere i fremtiden. I tillegg utvides også markedet for desentralisert finans (DeFi). Ethereum kan være det viktigste blockchain-nettverket som letter utvidelsen av denne sektoren.

Konklusjon

Ethereum og Ripple er store digitale eiendeler i markedet. De har sine egne egenskaper og løsninger for brukerne, noe som betyr at de prøver å løse forskjellige problemer og problemer i rommet. Fremtiden ser ut til å være veldig lys for Ethereum og Ripple.

Når markedet går inn i en ny okse-trend, kan det være mulig for disse virtuelle valutaene å fortsette å tilby gode løsninger og utvide seg over hele verden..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me