Sammenslåing av jordbruks- og kryptoverden gjennom flammende gård

flammende gård

Landbruk er blant de eldste næringene i verden. De fleste av prosessene er vanligvis manuelle, for eksempel fysisk bearbeiding av land, planting, dyrking, høsting og transport til markeder. Tvert imot, kryptoindustrien er veldig ung, først lansert i 2009 gjennom bitcoin. Det er også stort sett en digital industri som involverer verdiskaping gjennom elektroniske dataprosesser med digitalisert handel og overføringer. Flaming Farm lover å tilby en sammenslåing av landbruksaktører og kryptohandel på en nyttig måte. Artikkelen skal forklare hvordan den gjør det og fordelene som er skapt.

Idékonseptualisering

Ideen om den flammende gården ble først unnfanget takket være en bonde i en avlingsdyrkingavhengig landsby. Bonden, kalt Flaming Farmer våknet en dag av synet av landsbyens hele avlingsfelt oppe i flammer.

Mens resten av landsbyen så undergang som et resultat av brannen, tenkte han annerledes. Han minnet historien om en tid da besteforeldrene hans møtte en lignende utfordring, men de klarte likevel å trekke gjennom ved å få en slags ‘spesiell kraft’ for å holde jordbruket i live. Det var da konseptet med en kryptoliste for å gi en pute til bøndenes inntekt dukket opp. Den oppførte kryptoen er et symbol som kalles FFarm.

Om Flaming Farm

Flaming Farm er en organisasjon som tilbyr Ethereum baserte FFarm-tokens. Disse tokens genererer inntekter til investorer passivt, og gir en potensiell inntektsstrøm til avlinger.

For å muliggjøre inntektsgenerering har Flaming Farm følgende tilnærming;

Yield Farming

Også kjent som likviditetsdrift, det er her innehavere av kryptovaluta kan låne dem mot et gebyr, og dermed generere inntekt. Disse gebyrene og rentene tjenes passivt uten å måtte handle i kryptoene.

Avkastningsbønder, ideelt sett avlingskultivatorer, kan ta i bruk tomgang uten å bruke mye innsats i handel. For å gi sikkerhetsdekning mot mislighold, an over-collateralization systemet er distribuert. Det vil si at låntakere må ha satt inn eiendeler verdt mer enn verdien de låner.

Imidlertid står en stor utfordring overfor avkastningsbruk, det av inflasjonstrykket. I hovedsak er det alltid et økende tilbud på eiendelen uten at det nødvendigvis er en økning i etterspørselen. Overforsyningen presser dermed prisene over tid, noe som fører til et gradvis verditap. Flaming Farm har en annen tilnærming som lover å løse dette problemet ved å lage et motvirkende deflasjonstiltak.

Deflasjonsprotokoll

Flaming Farm er blant de aller første desentraliserte finansleverandørene som har en deflasjonsprotokoll. Tilnærmingen introduserer en token brenner aspekt i markedet for å motvirke det forventede inflasjonstrykket.

Tokenbrenning er permanent fjerning av noen tokens fra markedssirkulasjonen av skaperne. Dette adresserer overforsyning og dermed garanterer stabile priser. Hvis ønskelig, kan det til og med brukes til å øke tokenverdien over tid.


FFarm-token har en innledende forbrenningshastighet på 2,5%, og frekvensen kan justeres etter behov fra markedet. Forbrenningshastigheten kan også justeres for å sikre seg mot effekten av utganger fra store likviditetsleverandører. Slike utganger fører vanligvis til spekulative prisbestemmelser som resulterer i kraftige verdifall for tokens.

Med inflasjonstrykket deflatert tilbyr FFarm-tokens også ekstra avgiftsfordeler til sine lojale abonnenter gjennom sine bassenger.

Ekstra lojalitetsgevinst

Token-leverandørene tilbyr også en ny inntektsfordel til brukerne i form av samfunnsgebyrer. Gjennom oppbevaring av en del av handler, pool-sammenkobling og transaksjonsinntekter, får de investere mer likviditet tilbake i bassenget. Dette tillegget distribueres til medlemmene som fortsatt er i bassenget, og belønner lojale medlemmer som fortsetter å delta. Dessuten får de mest aktive bassengene flest likviditetsoverføringer, derav flere gevinster for samfunnsgebyr.

Medlemmer kan tjene på forskjellige bassenger takket være FFarms flere likviditetsplattformer. Det er ikke bare tilgjengelig i Ethereum, men også i DAI token og USD Tether kryptomynte, med samtaler på plass for å øke krypteringsrekkevidden. Innsatsen av FFarm-tokens i alle disse bassengene er mulig fra bare ett brukergrensesnitt lansert av Flaming Farm-organisasjonen.

Detaljer om FFarm Token

Det er totalt 10.000 tokens tilgjengelig. Disse fordeles på følgende måte; 4000 (40%) for et offentlig salg, 2500 (25%) for et privat salg, ytterligere 2500 (25%) som kan benyttes på Uniswap, og 500 (5%) tokens hver for teamet og prosjektutviklingen.

Både offentlige og private salgslister begynner lanseringen først. Det private salget som ble avsluttet 9. desember 2020 har en 300 ETH hardcap. Maksimumstaket per person er satt til 30 ETH, minimum 0,5 ETH, og tiltrekker seg en førstehandlers rabatterte pris på 0,12 ETH-pris. Det offentlige salget følger med en 0,16 ETH-pris, en maksimumstak på 20 ETH per person og en total hardcap på 600 ETH.

Uniswap-likviditeten er på 495 ETH, med sikte på å utnytte verdens største desentraliserte børsplattform. Tokenet vil være tilgjengelig innen sju dager etter at det er oppført på denne automatiserte markedsprodusenten, som er uunnværlig for Ethereum-likviditetsgenerering. Det er to andre børser for likviditetsbasseng der token skal benyttes senere; kurvefinansiering og balanser.

Forfatterens merknad

FFarm-tokenet har sin opprinnelse fra en landbruksmiljø, og har til hensikt å kaste en ny livline for å redusere oppdrettsrisikoen. Ved å gjøre dette er det også blant pionerene for å takle inflasjonsrisikoen og det gradvise tapet av tokenverdi i avlsdrift. Videre tilbyr det et mangfold av likviditetsbassenger med ekstra inntektsfordeler. Begge inntektene er passive, og det er derfor ikke behov for handel.

Som sådan, Flaming Farm gir store fordeler for både avlsbrukere og andre investorer. Organisasjonen kan spille en nøkkelrolle i å øke ombordstigning av landbruksbønder i kryptoverdenen, og slå sammen de to næringene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector