SIGEN.pro – En utvekslingsplattform som tilbyr gratis TON

SIGEN.pro

Den mislykkede lanseringen av cryptocurrency-prosjektet Telegram Messenger er et av de sentrale temaene i det utgående året. Hele det globale kryptosamfunnet holdt pusten mens de fulgte utviklingen av konflikten mellom SEC og Pavel Durovs TON. Få mennesker trodde at et så ambisiøst foretak, støttet av en så sterk innsats og enorme økonomiske ressurser, rett og slett kunne forlates på grunn av regulatorisk press fra USA. Regulatoren vant imidlertid ansiktet, og som et resultat av avgjørelsen ble en av de største utviklingene innen desentralisering av økonomiske forhold stoppet da produktet nesten var ferdig..

Det var imidlertid utenkelig å bare forlate resultatene av det enorme arbeidet til TON-utviklere. Utviklingen av TON fortsatte; det ble ikke lenger utført av Durov-teamet, men av TON Labs som et uavhengig prosjekt basert på Telegram Open Network. Prosjektet ble støttet av over 7000 selskaper og enkeltpersoner, og Free TON-nettverket ble lansert 7. mai 2020.

Særegenheter ved Free TON Network

Hovedprosjektdokumentet er ikke den vanlige Whitepaper, men Declaration of Decentralization (DOD). Den sier at Free TON ser sitt oppdrag i å opprettholde verdiene i det frie markedet, beskyttelse av personopplysninger, desentralisert styring, motstand mot sensur og samarbeid mellom mennesker over hele verden..

Free TON er en peering-plattform med flere blokkjeder. I motsetning til andre har TON-baserte blokkjeder uforlignelig høyere transaksjonshastighet og har i utgangspunktet blitt oppfattet som skalerbar. Free TON-økonomien er basert på TON Crystal-mynten, vesentlig forskjellig fra klassiske kryptovalutaer i arkitekturen så vel som i distribusjonsmetoden: det var opprinnelig umulig å bare kjøpe TON Crystal fordi tokens ble distribuert gjennom en konkurransedyktig mekanisme.

I følge ideen til prosjektfellesskapet ble 5 milliarder poletter distribuert på ikke-økonomisk basis blant prosjektdeltakerne som hadde gitt de største bidragene til utviklingen. Når distribusjonen av tokens er fullført, er tokens fri til å bevege seg – dette er scenen som utspiller seg for øynene våre i dag.

Free TON-nettverket er helt desentralisert, i samsvar med erklæringen. Desentraliseringen er et grunnleggende trekk ved nettverksadministrasjon, validering og programvareutvikling. TON Crystal distribueres blant så mange nettverksbrukere som mulig, og alle vil kunne delta i myntsatsingen. Prosjektet blir arbeidet med av flere uavhengige utviklingsteam. Ingen validator kan ha mer enn en tredjedel av alle tilgjengelige nettverkstokener.

TON er egentlig et mellomliggende grensesnitt mellom blockchain-nettverket og brukerne som får et sett med verktøy for å utvikle TON OS-applikasjoner, inkludert Solidity og C ++ kompilatorer, databaser og SDK. Brukergrensesnittet er representert av TON Surf OS, som delvis ligner Linux-grensesnittet og inkluderer en sikker nettleser, lommebok og chat-applikasjoner. Siden TON-koden er åpen, kan medlemmene i samfunnet delta aktivt i å raffinere og forbedre komponentene.

Hvordan kan man kjøpe gratis TON / selge gratis TON?

Så er det mulig å kjøpe TON Crystal på en eller annen måte? I dag, ja, selv om oppføringen av en slik mynt, teknisk komplisert og distribuert på en så uvanlig måte, ikke var en enkel oppgave. SIGEN.pro-plattformen var blant de første i verden som taklet denne utfordringen. De SIGEN.pro teamet er en stor entusiast av Free TON-prosjektet. Ideene bak den nye TON resonerer med filosofien til SIGEN.pro, og søker å nå publikum rundt om i verden. Plattformen tillater oss å avslutte transaksjoner med bruk av hver eneste fiat-valuta i verden, og viktigst av alt blir det ikke belastet noe gebyr for slike transaksjoner (0% gebyr for alle transaksjoner, input og output, bortsett fra gebyrene som kreves av krypto nettverk). Plattformen tilbyr også 24/7 kundesupport.

SIGEN.pro-økosystemet inkluderer fire hovedkomponenter: en kryptovaluta-utveksling, noen få klikk automatisert utveksling, en kryptowallet med flere valutaer og en peer-to-peer-plattform der deltakerne kan forhandle frem en gunstig pris og kjøpe eller selge kryptovaluta for alle fiat-valutaer. På SIGEN.pro kan brukere tjene penger på valutakursudsving, samle kryptovalutaer og bytte dem mot fiatpenger eller andre kryptovalutaer raskt og uten mellomledd. Alt er helt trygt, og tillater automatisk uttak og som sagt uten gebyrer.

SIGEN.pro lommebok

Etter at du registrerer deg hos SIGEN.pro, du får din egen gratis og sikre kryptolommebok med flere valuta for hver av de støttede kryptovalutaene. Lommeboken gjør det enkelt både å legge til mynter på plattformen og å flytte dem til andre adresser, inkludert utvendige. Det er også bemerkelsesverdig at SIGEN.pro bruker en ‘kald-hot lommebok’ policy når hoveddelen av kundemyntene er lagret i kulden, dvs. i lommebøker som ikke er koblet til Internett. Bare små mengder som brukes til uttak, lagres i varme lommebøker.

SIGEN.pro


En SIGEN.pro lommebok for TON Crystal

Før du begynner å bruke lommeboken din, må du generere din egen unike adresse, som deretter tildeles klienten for alltid. Etter det blir det mulig å legge til TON Crystal. Av sikkerhetsgrunner kan myntene bare trekkes ut etter at du har bestått tofaktorautentiseringen. KYC brukes ikke fordi plattformen ikke fungerer direkte med fiat-kontoer.

SIGEN.pro mobilapplikasjon

SIGEN.pro mobilapplikasjonen er tilgjengelig for begge Android og iOS og kan lastes ned på få sekunder. Grensesnittet er brukervennlig og intuitivt, slik at du raskt, trygt og lønnsomt kan kjøpe og selge TON Crystal, uansett hvor du befinner deg. Mobilapplikasjonen støtter SIGEN.pros fulle funksjonalitet, med alle innstillinger og varsler unntatt automatisk sentral.

  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro
  • SIGEN.pro

SIGEN.pro Exchange

De utvekslingsplattform er et sted å handle med kryptovalutaer. Børsens arbeidsgrensesnitt er modulært: du kan tilpasse tidsplanen, velge å bare vise parene som interesserer deg, motta statistisk informasjon om dem. Handelsgrensesnittet til SIGEN.pro er klart og praktisk; den inkluderer TradingView-diagrammer og en live chat.

SIGEN.pro

Krypteringsgrensesnitt: kjøp TON, selg TON

Gratis TON likviditet på SIGEN.pro: Kjøp og selg ordrer

Som du kan se fra skjermbilder, utgjorde TON-bestillinger i øyeblikket 4,2 BTC (~ $ 67,800) og TON-salgsordre nådde 83,173 TON (~ $ 84,000). Hele handelsvolumet på børsen over en måned utgjorde nesten 176 700 tonn.

SIGEN Automated Exchange

SIGEN.pro-Automatisert utveksling gjør det mulig å raskt og trygt bytte kryptovaluta i automatisk modus til gjeldende valutakurs, som er satt på tidspunktet for den siste nødvendige transaksjonsbekreftelsen. På grunn av valutakursudsvingene kan du til slutt få et litt annet beløp – et større eller et og mindre.

Ton Crystal

Den automatiserte sentralen lar deg kjøpe eller selge Ton Crystal automatisk med noen få klikk

SIGEN p2p plattform

SIGEN.pro p2p plattform er designet for å være så tydelig og enkel som mulig for brukeren å handle. Det er en handel uten mellomledd, helt gjennomsiktig, der transaksjoner utføres direkte mellom deltakerne, og sikkerheten garanteres av selve plattformen. Her kan du lage kjøp eller salg av tilbud på dine egne vilkår og deretter vente på at de blir akseptert av en annen bruker. Det er også mulig å velge hvilket som helst av de allerede opprettet tilbudene. Gjennomsnittlig tid som er nødvendig for å gjøre en avtale er 15 minutter.

Mynter i en peer-to-peer-transaksjon på selgerens konto fryses av ESCROW-systemet – slik fungerer verdens største handelsplattformer, som AliExpress. Dette garanterer sikkerheten til transaksjonen – myntene sendes bare til kjøperen når selgeren har bekreftet betalingen. For å forbedre sikkerheten for betalingsbekreftelse bruker plattformen tofaktorautentisering via post, Google Authenticator (GA) eller en kodetabell.

SIGEN

Som du kan se fra skjermbilder, i det øyeblikket du skrev artikkelen, ble TON-kjøpstilbud på p2p-plattformen til sammen 578 400 TON (~ $ 584 184), mens TON-salgstilbud nådde 3699 TON (~ $ 3 736). Totalt p2p ukentlig handelsvolum utgjorde 42 961 TON (~ $ 43 390).

P2P-applikasjonen til SIGEN.pro gjør det mulig å kjøpe TON eller selge TON for kontanter, bankoverføring, elektroniske penger osv..

All korrespondanse i P2P-transaksjonschat registreres for å unngå svindel. Tvister avgjøres av SIGEN.pro voldgiftsmenn, som analyserer situasjonen for å ta en rettferdig avgjørelse.

Gratis TON handelsvolumstatistikk

Statistikken for TON Crystal på SIGEN.pro i dag er som følger:

  • 204 personer hadde TON på kontoene sine;
  • 123 personer ble kjøpt eller solgt på børsen;
  • 92 personer brukte p2p plattform for å kjøpe eller selge;
  • 187 unike kjøpere og selgere deltok på børsen og i p2p

Denne statistikken oppsummerer tre uker siden handelens begynnelse. Tallene er små, men vekst er åpenbar. Vi inviterer alle til å bli med på kjøp / salg av tokens fra det legendariske prosjektet.

Legg også merke til at handelsplattformen SIGEN.pro lanserer sin egen medieportal på https://media.sigen.pro. Dette er en fullverdig mediaressurs som snart begynner å publisere interessante artikler, anmeldelser, nyheter og annet materiale dedikert til kryptovalutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector