Slik kan Coronavirus påvirke Bitcoin Her er hvorfor

koronavirus

Mens kryptomarkedet for tiden gjennomgår en økning i prisene, har coronavirus også økt antall offer i rask hastighet. Men hvordan kan denne nye virusstammen påvirke kryptovalutaen, Bitcoin?

Investorer frykter at spredningen av coronavirus vil ha dyp innvirkning på store næringer fra Kina, som produksjon, materialer, forbruksvarer, samt krypto.

Bitcoin klarte å nå en ny årlig høyde, og fortsatte å vise bullish tegn, da det kinesiske aksjemarkedet så et kraftig fall etter at det ble åpnet igjen fra sitt langvarige lunar nyttårs pause.

Flere drastiske tiltak ble iverksatt av mange land, men spesielt Kina for å stoppe eller i det minste bremse spredningen av viruset.

Dette betyr at mange bedrifter iverksetter forebyggende tiltak, for eksempel å be folk om å arbeide eksternt for å minimere kontakt mellom mennesker og mennesker, ettersom viruset spres gjennom kroppsstoffer som finnes i nysing og hoste. Land begrenser også tilgangen til fly og andre transportmidler ved sine grenser, noen stopper til og med fullstendig alle flyreiser fra Kina.

Med disse tiltakene kan det være noen effekter som vil reflektere i Bitcoin-prisen før eller senere. Her er noen av måtene koronavirus kan påvirke Bitcoin.

coronavirus vs bitcoincryptoslate.com

Blockchain Mining reduseres

Det er åpenbart at det over hele verden vil være et økonomisk tap, ettersom Kina er en stor produsent og produsent for noen av de største virksomhetene på markedet. Selv teknologigiganten Apple forventer å oppleve store tap på vekst. En senioranalytiker forklarte videre at “Hvis det ikke var for coronavirus, ville ikke bærekraften til ytelsen i Kina settes i tvil … (Det) er en viktig risiko som investorer trenger å overvåke.”

Små og mellomstore bedrifter vil også bli påvirket, ettersom kontantstrømmen fra kundekjøp vil synke kraftig.

Imidlertid fortsetter Crypto-gruvedrift fortsatt med nesten vanlig kapasitet, ettersom maskiner hovedsakelig er ansvarlige for prosessen.

Gruvefabrikker trenger ikke et stort antall ansatte, noe som i teorien ikke skal påvirke gruveprosessen så mye. Mens det har vært noen gruvebruk som har hatt forsinkelser i nye forsendelser av databrikker og forsyninger, har anleggene lært å tilpasse seg og fortsatt fungere i henhold til normale parametere..

Hvis det vil bli implementert flere begrensninger på grunn av Coronavirus, vil slike mangler trolig påvirke alle aspekter ved gruvedrift, ettersom selskapene ikke vil kunne oppdatere maskinene og maskinvaredelene..

I følge BTC.top, 4. februar stengte administrerende direktør Jiang Zhuoer en av gruvedriftene sine fra en avsidesliggende region i Kina, da han ble tvunget til å stenge alle gruvedriftene på grunn av utbruddet. MicroBT, en kryptomaskinvareprodusent, kunngjorde også at de forsinker forsendelsene.


Siden elektrisitet og gruvedrift er billigere i Xinjiang, Indre Mongolia, Yunnan og Sichuan-områdene, er Kina et av de enorme markedene for Bitcoin-gruvearbeidere..

De største 5 gruveselskapene er alle basert i Kina, og til sammen har de kontroll over 50% av all datakraft i Bitcoin-nettverket, ifølge TokenAnalysts forskning.

Bitmain og Canaan Creative er de viktigste hovedprodusentene for gruvedrift i Kina, med den tidligere ansvarlig for å lage 66% av verdens crypto mining-maskinvare.

På grunn av virusepidemien har Bitmain, Canaan og MicroBT gitt ut offentlige kunngjøringer på deres nettside der de kunngjorde utsettelser i tjenestene etter salg, og sier at de vil gjenoppta driften 10. februar.

bitcoin miningtrendmicro.com

Kansellering av Crypto-hendelser

Mange arrangementer og konferanser fra krypto- og blockchain-verdenen har også utsatt de første datoene. Topparrangementer, for eksempel niTROn2020 i Seoul, Hong Kong Blockchain Week 2020, og Token2049 har forsinket startdatoen.

TOKEN2049-kryptokonferansen, som var planlagt å starte 17.-18. Mars og finne sted i Hong Kong, er omlagt til å skje i oktober, og nevner viruset som det viktigste..

“I løpet av de siste ukene har vi fulgt den globale utviklingen rundt Coronavirus nøye. Mens Hong Kong styrer situasjonen godt og har tatt strenge forholdsregler for å inneholde potensiell innvirkning, hersker usikkerhet, ”kunngjorde arrangørene av arrangementet.

Innlegget fortsatte med å si at arenaen og tidsplanen for arrangementet vil være den samme, selv om datoen er flyttet. Nye foredragsholdere har allerede meldt seg, noe som betyr at agendaen kan endres.

DeFiner, en oppstart av kryptolån, avlyste også sin 10-bystur for investorer på grunn av coronavirus.

Også toppkryptoutveksling, Binance, presset tilbake sin Binance Blockchain Week Vietnam-begivenhet, som opprinnelig skulle finne sted 29. februar til 4. mars i Ho Chi Minh-byen, Vietnam.

“Hos Binance prioriterer vi alles helse og sikkerhet under arrangementene våre, og midt i denne globale folkehelsesituasjonen har vi forpliktet oss til å gjøre det rette og beskytte de fremmøtte deltakerne mot helserisiko forbundet med offentlige sammenkomster. Dermed må vi utsette denne hendelsen, »skrev børsen 3. februar.

Binance har ikke gitt ut nye datoer for arrangementet deres.

Senket gruveproblemer

kryptodriftmasterdc.com

Det har vært en avmatning i gruveproblemer, noe som indikerer at gruvearbeidere ikke klarte å skaffe ny oppdatert maskinvare til gruvedrift. Dette mistenkes å være et direkte resultat av karantene pålagt av kinesiske myndigheter, som forhindret produsenter av gruveutstyr fra å produsere og sende maskinvaren.

Gruvevanskeligheten er beregningskraften som trengs for å løse matematiske ligninger, slik at gruvearbeideren kan utvinne en ny blokk og få Bitcoin-belønning. Gruvevanskeligheten ble justert 11. februar, med 0,52 prosent høyere enn for to uker siden. Dette viser et stort fall fra vekstnivået som ble opplevd 28. og 14. januar, som var henholdsvis 4,67 og 7,08 prosent.

Bitcoin gruvedrift vanskeligheter er programmert til å justere seg til den blokkerende arbeidsmengden annenhver uke eller så, basert på hvor mye datakraft som er i nettverket. Ettersom flere gruvearbeidere er på nettverket, blir vanskeligheten høyere, og når gruvearbeidere forlater nettverket, går vanskeligheten ned.

“Mange gruvearbeidere har utfaset eldre gruvedrift maskiner og kjøpt nye og kraftigere modeller når vi kommer nærmere halveringen,” sa medstifter og administrerende direktør for kryptolånestart DeFiner, Jason Wu..

I følge Wu har gruvebedrifter begynt å oppgradere gamle maskiner, som Bitmains Antminer S7 og S9 siden andre halvdel av 2019..

“Utbruddet kan ha forsinket overgangen og bidratt til den langsomme veksten i gruvedriftproblemer,” sa Wu.

Bitcoin-prisforutsigelser

Asia-Stillehavsområdet er for tiden hjemmet til tjue av de 50 beste kryptobørser og står for nesten 40% av Bitcoin-transaksjoner som ble behandlet i første halvdel av 2019, avslørte Chainalysis-data. Forskningsfirmaet konkluderte også med at de fleste børser er basert i Kina.

Konsernsjef for internasjonale finansspesialister deVere Group, Nigel Green, mener at Bitcoin vil være valutaen med en fordel, ikke fiat, under virusepidemier..

“Den pågående oppoverveien til prisen på bitcoin korrelerer med spredningen av coronavirus,” bemerket han.

“Jo flere individuelle tilfeller som blir identifisert, jo flere land rundt om i verden blir berørt, og jo større innvirkning det har på tradisjonelle finansmarkeder, jo høyere har prisen på bitcoin hoppet.”

prediksjon av bitcoin-prisPixabay.com

Chicago-basert analytiker, JH Winterburn, ser også potensiell vekst for Bitcoin, som i diagrammet har BTC allerede gått forbi motstandsnivået på $ 10.000.

“Reaksjonen fra det kinesiske markedet går langt utover det som var forventet da handelen kom tilbake etter månepausen,” uttalte han.

“En seriøs og lokalisert helseskrekk nesten eksklusiv for ett land vil alltid ha en potensielt ødeleggende effekt på landets materialøkonomi – historien har fortalt oss det mange ganger.”

“Vi kan se flere store buy-ins på BTC de siste dagene har kommet fra Kina, så det er åpenbart hva som skjer, men vi ser også en skjørhet i kryptomarkedet som kanskje blir støttet av denne aktiviteten.

“Vi må huske at bitcoin begynte å bygge mot et bullish utsikter uker før verden begynte å ta coronavirus på alvor – og det gjør plassering av alle sjetongene dine på BTC og gjentar høydepunktene i 2017 til en risikabel gamble.”

“Hendelser som coronavirus kommer dessverre til å være mer” normale “enn” svart svane “i løpet av de neste tiårene,” sa administrerende direktør i Flipside Crypto, Dave Balter. “Virkningen på spesifikke bransjer vil bli kjent, men det vil bli en del av den nye normalen.”

Bitcoin handles fortsatt over $ 10 000, for tiden på $ 10 176,92 i skrivende stund, med en nedgang på 1,08% det siste døgnet.

Siste tanker

Hvis coronavirus-utbruddet vil få konsekvenser for prisen på Bitcoin, er det fortsatt et spørsmål som kan diskuteres. Noen spekulerer i at denne hendelsen vil føre til vekst for kryptovalutaer, mens andre ikke ser sterke sammenhenger med andre eiendeler.

Utvalgt bilde: Det uavhengige

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector