Solen skinner på DefHold – store produkter blir utgitt

DefHold

I tillegg til å fungere som et utvekslingsmiddel, blir kryptokurver en hot investering. Siden den første markedslanseringen i 2009 i form av Bitcoin, har markedsdekslene steget kraftig. Per 18. desember 2020 er den totale markedsverdien 637 milliarder dollar i følge CoinMarketCap, med en vekst på 18% på syv dager fra 12. desember 2020. De gode tidene varer ikke for alltid, det er økninger og nedgang i markedene. Det er knapt noen insentiver for investorer å fortsette å ha kryptoaktiva under markedsnedgang. Dette førte til opprettelsen av Defhold, som brukes til å implementere avkastningsstrategier for å belønne kryptoholdere.

Avskjære

DefHoldKilde: CryptoAdventure

Defhold er en DeFi økonomisk applikasjon, med et ikke-inflasjonært økosystem som tilbyr avkastningsinvesteringer. Investeringene gagner langsiktige kryptoholdere som vedvarer under både markedssvingninger og nedgangstider.

For å muliggjøre inntektsgenerering muliggjør Defhold-økosystemet innsetting og oppdrett av investorers eiendeler gjennom deres opprinnelige token, Defo.

Avkastningsgenerering gjennom defhold

Defo-tokens gjør det mulig for investorer å stake eller drive opp eiendeler i bassenger med angitte perioder med lock-up. Alle inntekter genereres for investorer gjennom gebyrer og belønninger

Avkastning gjennom gebyrer

Bassengene er ment å beholde investeringene frem til slutten av låseperioden, slik at investorer kan tjene avkastning. Investorer kan velge å melde seg ut ved å ta ut eiendelene når som helst før låseperioden. Et for tidlig uttak vil imidlertid tiltrekke seg et gebyr for tidlig uttak (EWF).

EWF utgjør den første strømmen for avlinger for bønder og stakere som fortsatt er i bassenget. Investorer som beholder eiendelene sine i bassengene, kan tjene EWF for de som trekker tilbake investeringene. Gjennom presis porteføljestyring og forsvarlig vurdering av ens likviditetsbehov, kan investorer holde seg til låseperioden modnes.

Prosessen innebærer god prognose for kontantbehov og fordeling av aktiva. Investorer som velger bort på grunn av kalde føtter angående markedssvingninger eller kontantstrømskrav, blir referert til som svake hender.

Avkastning gjennom belønninger

Den andre inntektskilden er gjennom belønning på eiendeler staked eller oppdrettet. Disse fordelene bestemmes først av typen investering, enten det er staking eller oppdrett.

Innenfor hver spesifikke type investering er den andre determinanten varigheten på lock-up pool. Staking gjøres på Defo mens oppdrett er tilgjengelig gjennom LP-tokens bruker Uniswap. Belønningen settes som følger;

Stake Yields


Det er 5 bassenger under innsats. Avkastningen øker med en økning i låseperioden. Det første bassenget har en 10-dagers låseperiode med 1% avkastning på Defo. Det andre bassenget, med en 30-dagers lock-up, har en avkastning på 3,5% på satset Defo.

Det tredje bassenget har en 60-dagers låseperiode og 8,2% avkastning på Defo, mens det 90 dager lange fjerde bassenget har en inntekt på 14,3% på stakes Defo. Det femte bassenget er det siste, med en 180 dagers lang låseperiode og det høyeste utbyttet på 33,3%.

Oppdrett gir

På samme måte har LP-tokens for oppdrett fem bassenger, med avkastningen som øker i trinnene i låseperioden. For det første bassenget er opplåsingsperioden 10 dager lang med 2% avkastning på oppdrettspoletter, mens det andre bassenget er 30 dager lang med 7% avkastning

Når det gjelder den tredje puljen, er avkastningen 16,3% på eiendeler med en 60-dagers låsing. Den fjerde bassengets 90-dagers lock-up genererer 28,6% avkastning på investerte LP-tokens. Den femte og siste poolen har en 180-dagers lang låseperiode og 66,6% avkastning på LP-tokens.

Detaljer om investeringen

investeringKilde: Ingram’s Magazine

For å gjennomføre og beskytte investors eiendeler, tilbyr Defhold følgende strategier;

Ikke-inflasjonær protokoll

Den største risikoen ved avling og avling er inflasjonstrykk. Dette er forårsaket av kontinuerlig økning av tokens uten at det er en økning i etterspørselen.

Det opprettes et overforsyning som skyver ned tokenverdien med tiden. Dette er normen i de fleste Proti-avlsoppdrettprotokoller. På defhold-plattformen blir ingen ekstra Defi-tokens myntet. Denne statiske token-mengden sikrer at inflasjonstrykk unngås, og tokenverdiene opprettholdes over tid.

Overførbarhet i bassenget i et raskere basseng

Bassengene er ment å tillate interoverførbarhet mellom investorens eiendeler. Når et basseng når låseperioden til et raskere basseng, flyttes investorens tokens automatisk til det raskere bassenget. EWF og belønninger endres også samtidig til det raskere bassenget.

For eksempel, hvis en investor dyrker LP-tokens i det tredje bassenget 1. april, settes avkastningen til 16,3%. 1. mai, 30 dager senere, flyttes tokens automatisk til det andre bassenget og tiltrekker seg 7% avkastning. Dette er låseperioden og avkastningen til den raskere andre avstemningen. Til slutt blir tokens overført til 2% som gir den første poolen 21. mai, 20 dager senere, når den låser opp.

Åpne tilgjengelighet

Bassenger har ingen angitt startperiode. Deres tilgjengelighet er når som helst, i henhold til investorenes ønsker. Dette innebærer at en investor kan delta i et hvilket som helst basseng til enhver tid de anser det som passende.

Protokollen er smart kontrakt vil gjøre beregningene som gjelder når en investors låseperiode er avsluttet, samt opptjente avkastninger. En slik funksjon sørger for at ingen interesserte er sperret utenfor en investeringsmulighet.

Konklusjon

Til tross for at Cryptocurrency-verdier alltid er på topp, ber sårbarheten ved markedssvikt normalt et salgsrespons til investorer. Det har ikke vært mye insentiv for investorer å holde kryptoaktiva under en nedgang. Defhold har skapt et slikt insentiv gjennom sine avlsdyrking og innsatsstrategier. Plattformens ikke-inflasjonære natur garanterer verdistabilitet, mens EWF og avkastning gir investorer avkastning på investeringen. Det vil si så lenge de ikke trekker seg fra bassengene sine før låseperioden slutter. Avskjære, gir derfor et reelt markedsinsentiv til å investere og drive kryptoer, uavhengig av rådende markedsforhold.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector