Stabile mynter – hva er de og hva betyr de?

stabile mynter

Et av hovedproblemene med kryptovalutaverdenen er at de fleste myntene du kan kjøpe og handle ikke har verdien hele tiden. Faktisk har de en tendens til å enten gå opp eller ned i verdi superrask, så du må finne en kreativ måte å takle denne prosessen på. Og stabile mynter kan være i stand til å hjelpe.

Hva er stabile mynter?

Dette er kryptovalutaer designet for å opprettholde stabile verdier. Tether er et godt eksempel, fordi dette er en blokkjedebasert eiendel som vil fortsette å bli omsatt for $ 1. Det er koblet til USD, og ​​det vil fortsette å være slik i det lange løp. Selv om hver stabile mynt har sin egen andel av mekanismen, har de alle den samme hovedideen. De har en sikkerhet og de styrer forsyningen. Dette vil gi insentiver til markedet for å handle mynten til den spesifikke prisen.

stabile mynter

I kryptovaluta verden vil det alltid være begrensninger og handler som du bare ikke kan gjøre fordi du bruker en bestemt valuta. Det kommer tydeligvis til å være ganske problemet for det meste, spesielt på grunn av begrensninger og forskrifter. Børser vil ikke kunne ha en avtale i USD, så de må stole på kryptovalutaer som aktivt opprettholder verdien stabil så mye tid som mulig.

Bruke stabile mynter

Kryptovalutabørsene foretrekker åpenbart å bruke stabile mynter fordi disse holder verdien og folk er mer interessert i å selge og bruke dem på en flott og unik måte. Å kunne bruke stabile mynter som det er alltid viktig fordi du får mye mer fokus og tillit til løsningene du fokuserer på. Dette kan ofte være veldig vanskelig å gjøre, så du må alltid skyve grensene når du prøver å identifisere de riktige løsningene som passer dine behov. Det er aldri lett å prøve å oppnå storhet, spesielt på lang sikt, og jo mer du gjør det, jo bedre blir det.

Og problemet med noen av de stabile myntene er at de er sårbare for å kollapse. I tilfelle det er problemer, vil mynter som Tether ikke ha den riktige mengden USD-sikkerhet for å overføre tilbake til fiat. Det kan føre til et sammenbrudd hvis det ikke håndteres riktig, så det å vite hvordan du skal håndtere og håndtere alt dette kan være ekstremt viktig i det lange løp.

Men tether er ikke den eneste stabile mynten der ute. Gemini-stabile mynter har også 1 til 1 tilnærming når det gjelder USD. De tingene som gjør dem bedre her, er at de har overholdelse av forskrifter og åpenhet. Det lønner seg definitivt ganske mye, og det gir deg en mye bedre rolle og kule resultater du kan utforske hele tiden. Men regjeringer som er involvert i initiativet ender med problemer, fordi plattformen kan fryse hvilken som helst konto og ikke tillate at eieren overfører tokens. Det faktum at det er et eneste feilpunkt kan være ok, men å gjøre tokens ikke-overførbare er åpenbart en stor ulempe.

stablecoins

MakerDao

Dette er en desentralisert autonom organisasjon som også jobber mot amerikanske dollar. Men det støttes av Ethereum, noe som er veldig viktig. Deres DAI-stabile mynt er også verdt $ 1, og de opprettholder stabilitet via et veldig kraftig smart kontratsystem som er designet for å være autonomt. For at du skal få DAI-mynten, må du sende tokens til Maker-plattformen, og de vil låse tokens opp. Dette er den første stabile mynten støttet av ETH. Ulempen er at den er superkompleks og den beveger seg i sakte tempo. Så det kan ikke være i stand til å tilby den totale hastigheten og effektiviteten som mange mennesker forventer av denne typen ting. Det er fortsatt verdt det til å begynne med, men resultatene kan definitivt forbedres med det.

Basecoin

Dette er nok et eksempel på mynt som opprettholder $ 1-tilnærmingen, men de bruker konsensus som et hovedfokus her. De kontraherer og utvider mynttilførselen basert på situasjonen. I tilfelle myntverdien går under $ 1, får de myntholdere til å kjøpe obligasjoner, og myntene som brukes til det blir ødelagt. Så når prisen øker, vil de fjerne eventuelle ekstra mynter for å opprettholde stabiliteten. Det gir en god tilnærming til stabile mynter, og tilnærmingen er god. Den støttes via fremtredende fond, men prosessen med grunnobligasjoner trenger tro på protokollen, og det kan være et tveegget sverd oftere enn ikke.


Havven

Havven har også fokus på stabilitet, men i deres tilfelle har de et system som automatisk bakker seg med to mynter. Nomins er den første mynten, og dette er de stabile myntene. Havvens er reservetokener. Et gebyr for Nomins-transaksjonene går til selskapet, og systemet vil frigjøre Havvens for å stabilisere seg selv og unngå problemer.

Fordeler og ulemper for kryptoindustrien

Som du kan forestille deg, er den primære fordelen at vi får stabilitet i kryptovalutaverdenen, noe som er veldig vanskelig å oppnå på dette tidspunktet. Ikke bare det, men å ha systemer som automatisk justerer og korrigerer seg selv for å unngå å overgå visse verdier er super imponerende og også veldig verdt å bruke.

Ulempen er at mange av disse systemene er superkomplekse, og det betyr at de til tider kan mislykkes hvis det til og med er den minste feilen. Det er fortsatt veldig viktig at vi kan ha stabile mynter og bruke dem på en meningsfull måte for transaksjoner. De fleste stabile mynter har klart å opprettholde likviditeten og verdien i ganske lang tid. Og det betyr at potensialet for å ha stabile kryptovalutaer definitivt er der. Vi må bare stole på dem og stole på systemet som er opprettet her for å levere bedre og kraftigere resultater på sikt. Det er absolutt verdt å sjekke ut stabile mynter hvis du vil ha stabile kryptovalutaer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map