Surfshark

Raske detaljer:

 • Navn – Surfshark VPN
 • Basert på – De britiske jomfruøyene
 • Logger – policy uten logg
 • Beste pris – $ 1,99 / måned for et 24-måneders abonnement
 • Support – 24/7 live chat
 • Refusjonsvarighet – 30 dagers pengene-tilbake-garanti
 • Nettsted – Surfshark

Oversikt

Surfshark er en av de minst kostbare, men kvaliteten VPN tjenester på markedet i dag. Utrolig så tilbyr de utmerkede tjenester og funksjoner, og med en betalingsplan på mindre enn $ 2 i måneden med et ubegrenset antall enheter, får du virkelig mye penger. Denne VPN-tjenesten er basert på De britiske jomfruøyene, langt borte fra jurisdiksjonen med 14 øyne og i et land der brukerens personvern fortsatt er verdsatt og respektert. Hvis deres personvernregler er klarert, samler de ikke inn brukerdata eller nettoppførsel, noe som er en god ting. Alle Surfshark-funksjonene er pent skreddersydd slik at de tilfredsstiller behovene til forskjellige brukere. Enten det er for torrenting, spillere eller folk som liker å streame videoer som vanligvis ikke er tilgjengelige i deres beliggenhet, har Surfshark alt.

Fordeler & Ulemper

Fordeler

 • Utmerkede betalingsplaner
 • AES-256-kryptering
 • AdBlock-funksjon
 • Streng ikke-logg-policy
 • MultiHop-funksjon
 • Statisk IP-funksjon
 • Kill Switch-funksjonen
 • Innfødte apper for alle operativsystemer
 • 30-dagers pengene-tilbake-policy

Ulemper

 • Ingen avsløring av selskapets medlemmer
 • Et mindre antall servere sammenlignet med konkurrentene

Fordeler

Ulemper

 • Utmerkede betalingsplaner
 • Ingen avsløring av selskapets medlemmer
 • AES-256-kryptering
 • Et mindre antall servere sammenlignet med konkurrentene
 • AdBlock-funksjon
 • Streng policy uten logg
 • MultiHop-funksjon
 • Statisk IP-funksjon
 • Kill Switch-funksjonen
 • Innfødte apper for alle operativsystemer
 • 30-dagers pengene-tilbake-policy

Hva Surfshark gjør

Surfshark tilbyr raske servere i 63+ land for en pålitelig og privat tilkobling sammen med brukervennlige apper for alle plattformer. Surfshark har utmerkede funksjoner og tjenester og en kvalitetspolicy for kvalitet. For et ekstra lag med personvern og anonymitet kan brukerne betale med Bitcoin.

Lokal hastighetstesting

Jeg er lokalisert i Europa, så jeg valgte flere steder, testet alternativet for skjuling av IP-adresse og kjørte en Ookla-hastighetstest gjennom nettleseren min. Her er mine funn: Dette er hastighetstesten før du kobler deg til Surfshark.

surfshark hastighet

IP-adressen min og hastighetene når jeg er koblet til en server i Hellas:

surfshark hastighet IP1 surfshark speed Hellas

Neste gang valgte jeg en server i Tyskland, og her er resultatene:

surfshark hastighet IP2 surfshark hastighet Tyskland

Neste, en forbindelse til en server i Bulgaria, og her er hva jeg fikk:

surfshark hastighet IP3 surfshark hastighet Bulgaria

Langdistanse hastighetstest


Jeg koblet til et par servere langt borte fra stedet og kjørte de samme testene som ovenfor. Først koblet jeg til en USA-basert server, og her er resultatene:

surfshark hastighet IP4 surfshark hastighet USA

Deretter en server i India:

surfshark hastighet IP4 surfshark hastighet India

For min siste hastighetstest koblet jeg meg til en server i Thailand:

surfshark hastighet IP5 surfshark speed Thailand

Tips for å få de raskeste hastighetene når du bruker Surfshark

Surfshark har en gjennomtenkt liste over funksjoner og tjenester. Når det er sagt, er det noen ting å merke seg når du bruker denne VPN-en. For å kunne få de raskeste hastighetene for streaming, må du være klar over hvilken server du er koblet til. Hvis du har problemer med å få tilgang til spesifikt innhold på Netflix, må du sørge for at du har koblet til riktig server. Når du kobler til Surfshark-nettverket, blir du bedt om å koble til en server nærmest din plassering. Dette er Quick Connection-funksjonen og en måte å få de raskeste hastighetene for å surfe på nettet. I mitt tilfelle koblet jeg til en server i mitt land og har ingen problemer med VPN-hastigheten. Surfshark-hjelpesiden har en god kunnskapsbase om alt dette, slik at du kan bruke den til din fordel når du ønsker å få raskere hastigheter gjennom denne VPN-en..

Strømmekvalitet

I løpet av undersøkelsen og testingen av Surfshark-tjenestene kunne jeg teste streamingkvaliteten og hastighetene ved hjelp av Netflix. Jeg er basert utenfor Europa, men jeg koblet meg til en amerikansk basert server og var i stand til å omgå geolokaliseringsfunksjonen Netflix har på plass. Dette ga meg tilgang til Netflix amerikanske innhold uten problemer. Når det gjelder streaminghastighetene, la jeg ikke merke til noen betydelig forsinkelsestid, da det ikke var noen merkbar forskjell med eller uten bruk av Surfshark VPN.

surfshark netflix USA

Torrentkvalitet

Selv om Surfshark er billigere enn de andre premium VPN-tjenestene, overrasket de meg med sine tjenester. Alle serverne deres støtter P2P, noe som er fantastiske nyheter for folket til torrenting. P2P-funksjonen lar brukerne sende og motta data uten at noen er klar over det. Kamuflasjonsmodus muliggjør vellykket navigering gjennom mulige IPS-begrensninger, slik at trafikken din kan holde seg privat. CleanWeb-funksjonen muliggjør en ren surfingopplevelse uten trackere, skadelig programvare og phishing-svindel. Det er også andre funksjoner som MultiHop-funksjonen som lar deg koble til servere i forskjellige land for å maskere fotavtrykket ditt og aktivere sikker og sikker torrenting..

Spillkvalitet

Surfshark har et godt rykte som et VPN som støtter online spill. Funksjonene deres er utformet på en slik måte at brukerne får tilgang til alle spesifikke funksjoner uten begrensninger. Spillerne kan spille i full privatliv over Surfshark, og de kan være trygg på at de holder seg sikre under spillet. De spesifikke funksjonene gjør det også mulig for spillere å få tilgang til noe uten geografiske begrensninger og holde seg trygge mot DDoS-angrep. Det som er veldig viktig er at spillerne holder seg anonyme, og Surfshark hjelper deg med å skjule IP-en din selv under samtaler. Spillervennen min testet Surfsharks evner mens han spilte Call of Duty online. Han sa at han likte funksjonene til denne VPN-en, da han ikke la merke til noen signifikante forsinkelsestider eller stamming under spillet. Jeg vil kalle dette en gevinst for Surfshark.

VPN-sammenligning

SAMMENLIGNING

PureVPN-logo

Ren VPN

 • Stor pris
 • Anstendig servere
 • Ikke den mest private

KJØP NÅ LES ANMELDELSE NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Raskt fort
 • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ

Omgåelse av geofekt

Fra mine undersøkelser og tester så jeg at Surfshark har veldig gode funksjoner som gjør det mulig for brukerne å få tilgang til nettsteder og tjenester de normalt ikke ville ha tilgang til. Dette er spesielt viktig for streamingtjenester som Netflix, Hulu, ESPN, BBC iPlayer, Disney + og andre. Surfshark er en god VPN for denne typen bruk, da den gjør det mulig for brukerne å omgå geoblokkene, og brukerne kan få tilgang til dette innholdet. Jeg er basert i Europa og er koblet til amerikanske servere for tilgang til Netflix USA. Jeg testet ikke Surfshark på andre streamingtjenester, men jeg forventer de samme resultatene. Jeg la også merke til at Surfshark gjorde det mulig for meg å koble til bestemte servere og få tilgang til Youtube-videoer som er begrenset i mitt land. Et annet godt eksempel på omgåelse av geoblokker.

Protokollsammendrag for loggføring

Sufrshark har en streng ikke-logg-policy. Dette ligner på de andre store aktørene i dette feltet. De samler bare grunnleggende informasjon som e-postadressen din og passordet ditt. På denne måten kan de gi deg kvalitetsservice og holde oversikt over eventuelle krasj i appen. Den andre personlige informasjonen er relatert til betaling for tjenestene deres og vil bli oppbevart i 30 dager i tilfelle refusjon. Hvis du velger å betale via en tredjepartstjeneste, vil ikke Surfshark samle inn noen av dine personlige data. Brukere har muligheten til å betale via kryptovaluta for anonym bruk av Surfshark-tjenestene. I henhold til deres personvernregler samler ikke Surfshark inn IP-adresseinformasjon, nettleserlogg, noe øktinformasjon, brukt båndbredde, tilkoblingstidsmerker, nettverkstrafikk eller annen lignende informasjon. Hvis du vil redigere informasjonen din eller at kontoen din blir slettet permanent, kan du skrive en e-post til Surfshark, og de vil oppfylle forespørselen din så lenge det ikke er noen juridiske problemer.

Tørking av data

I henhold til personvernerklæringen og vilkårene for bruk samler ikke Surfshark noen personlige data. De har en streng ikke-logg-policy, og de samler ikke inn noen data fra øktene dine. I følge det offisielle selskapets nettsted er 70% av Surfshark-serverne bare RAM. De jobber med å erstatte alle serverne med bare RAM, siden de tilbyr forbedrede sikkerhets- og sikkerhetsfunksjoner.

Virtuelle serverplasser

For å kunne imøtekomme flere kunder tilbyr Surfshark virtuelle servere i land der de ikke har noen fysiske servere. Surfshark er åpen og tydelig med brukerne om å koble til sine virtuelle serverplasser. De sier tydelig forklare at de bruker de virtuelle serverstedene slik at de kan levere raskere hastigheter til kunder sammen med mange tilkoblingsalternativer. De er veldig gjennomsiktige om dette, da Surfshark-appen gjør det mulig for hver bruker å velge å koble til en fysisk eller en virtuell server. De virtuelle serverne er betegnet med et grått V-merke på listen over steder i appen. Hver bruker vil være klar over om de kobler til en virtuell eller en fysisk server. Men de sørger også for sine klienter at hver fysiske server oppfyller de strenge personvern- og sikkerhetskriteriene, hver server får en ny Linux-installasjon og omfattende sikkerhetstesting før lansering. De sørger for at brukerne ikke betyr noe om de kobler til en fysisk eller en virtuell server, de vil få de samme sikkerhetsfunksjonene.

Statisk / dedikert IP-adresse

Surfshark har muligheten for sine brukere å koble til en statisk IP-adresse. På denne måten kan brukerne få tilgang til spesifikke funksjoner og tjenester som har VPN-deteksjonsprogramvare. Å bruke en statisk IP-adresse er en vei rundt dette. Surfshark lar deg alltid koble til samme server og få samme IP-adresse. Serverne som støtter statisk IP-adresse er merket med en grå S-bokstav i appen.

surfshark Statisk IP

Tredjepartsrevisjoner av sikkerhet og overholdelse av uttalte retningslinjer

For å være sikker på at Surfshark følger den oppgitte policyen, har de blitt utsatt for en tredjepartsrevisjon. De har utsatt nettleserprogrammene for Chrome og Mozilla for en revisjon som ble utført av Cure53-kodesikkerhets- og penetrasjonstestfirmaet. Ifølge deres funn passerte begge utvidelsene med glans. Det har ikke vært noen andre offentlig kunngjørte planlagte eller allerede utførte revisjoner av Surfshark.

Er VPN basert på et sted som respekterer personvern?

Surfshark er basert utenfor De britiske jomfruøyene. Dette gjør det mulig for dem å tilby svært høyt privatliv for brukerne i henhold til personvernlovene i dette øylandet. I følge lovene blir selskapet ikke på noen måte oppfordret til å samle inn eller lagre privat informasjon om sine brukere eller online aktivitet. Jeg er litt skeptisk til at alt dette er helt sant, men dette kan skyldes min mistenkelige natur, og Surfshark kan meget vel respektere kundenes privatliv.

Hvem eier VPN og hva er deres rykte?

Etter mye forskning klarte jeg ikke å finne ut noen detaljer om eierne av Surfshark. Jeg fant bare ut at de eies av et selskap registrert på De Britiske Jomfruøyene, og at de ikke er en del av 14-Eyes jurisdiksjonen.

Historikk om lekkasjer eller å godta å overlevere data til regjeringer

I skrivende stund har Surfshark ikke vært relatert til store lekkasjer eller hacks. De har ikke vært involvert i noen større skandaler og heller ikke blitt tvunget til å overlevere data til noen regjeringer. De verdsetter personvernet til sine klienter og ser ut til å respektere det.

Størrelse på nettverket

Surfshark-servernettverket består av 1700+ servere spredt i 63+ land. Alle serverne deres har privat DNS, alle er P2P-vennlige, og alle overholder de strenge retningslinjene for ikke-logger.

surfshark server kart

VPN-sammenligning

SAMMENLIGNING

PureVPN-logo

Ren VPN

 • Stor pris
 • Anstendig servere
 • Ikke den mest private

KJØP NÅ LES ANMELDELSE NordVPN-logo

Nord VPN

KJØP NÅ LES ANMELDELSE ExpressVPN-logo

Express VPN

 • Mest private VPN
 • Raskt fort
 • De fleste servere og land av alle VPN-er

KJØP NÅ LES ANMELDELSE Surfshark-logo

Surfshark VPN

 • Store hastigheter
 • Stor sikkerhetsrekord
 • Ny VPN

KJØP NÅ

Ekstra funksjoner

Her er en detaljert liste over alle tjenestene og funksjonene som Surfshark tilbyr, og noen forklaringer på disse.

 • WhiteLister – Surfshark lar spesifikke apper og nettsteder omgå VPN. Denne funksjonen er praktisk når du arbeider med apper som mobilbank og lignende.
 • CleanWeb – Ja, Surfshark har en gratis Adblock-funksjon som beskytter mot annonser, malware og phishing-forsøk.
 • VPN Kill Switch – for å beskytte brukernes privatliv har Surfshark en Kill Switch-funksjon som kobler deg fra internett i tilfelle VPN-tilkoblingen din synker.
 • Nettleserutvidelse – Ja, Surfshark har nettleserutvidelser for både Chrome og Firefox.
 • MultiHop-tilkobling – Surfshark muliggjør et dobbelt sikkerhetslag for brukerne sine ved å koble til via to forskjellige VPN-servere.
 • Privat DNS & lekkasjebeskyttelse – hver Surfshark-server har privat DNS og har lekkasjebeskyttelse når du bruker IPv4-stakken.
 • Tor-kompatibilitet – Ja, Surfshark er kompatibel med Tor for en mer privat og sikker tilkobling.
 • Kamuflasjemodus – denne funksjonen lar deg skjule din online aktivitet fra Internett-leverandøren din for ekstra personvern.
 • NoBorders-modus – for å omgå sensur i noen regioner, har Surfshark NoBorders-modus som gir tilgang til streaming, sensurert innhold og andre muligheter.
 • Ubegrensede installasjoner – Surfshark lar deg bruke appen på alle enhetene dine og med ubegrensede installasjoner.

Maskinvarestøtte

Surfshark har innfødte apper, nettleserutvidelser og støtte for enheter som lar brukere bruke tjenestene sine på mange plattformer:

 • iOS – Ja
 • Android – Ja
 • macOS – Ja
 • Windows – Ja
 • Linux – Ja
 • Playstation – Ja
 • Xbox – Ja
 • Brann-TV – Ja
 • Apple TV – Ja

listen over surfeshark-apper

Hvis du ønsker å bruke Surfshark VPN for å beskytte enheter som ikke har innfødt VPN-støtte, kan du installere VPN på ruteren din og få den til å beskytte alle enhetene dine samtidig. For å kunne gjøre det, må du velge en ruter som støtter VPN-funksjonen. Surfshark har støtte for følgende modeller av rutere:

 • Asus
 • DD-WRT
 • Mikrotik
 • Sabai
 • Netduma
 • Frikasse
 • Tomat
 • Linksys – noen modeller
 • OpenWRT
 • Synologi

Oversikt over kundesupport

Hva slags støtte kan du få og på hvilke nivåer av abonnement?

Surfshark har et enkelt abonnementsnivå, bare varigheten av abonnementet varierer fra et abonnement på 1 måned, 12 måneder og 24 måneder. Men det spiller ingen rolle om du allerede abonnerer på Surfshark eller ikke, deres kundesupport er den samme fienden alle. Alternativet for live chat er veldig bra, og de gjør sitt beste for å svare på alle e-postforespørsler i tide.

Er støtten noe bra?

Jeg prøvde live chat-støtten, og operatøren var veldig vennlig og svarte in natura på alle spørsmålene mine. Jeg stilte noen nesten latterlige spørsmål, men operatøren tok alt i ro, og ga kvalitetssvar og fant ikke spørsmålene mine irriterende.

Hvor raskt svarer de?

Jeg ble koblet til en operatør nesten umiddelbart fra å stille spørsmålet mitt, noe jeg syntes var veldig tilfredsstillende. Å svare på under ett minutt er et stort pluss for Surfshark kundesupportteam.

Hvordan synes internett generelt å føle seg om deres støtte?

Jeg prøvde å finne så mye info om nettsamfunnets meninger om Surfshark, og jeg leste et flertall fornøyde meninger. De fleste kommentarene var rettet mot de raske svarene som tilbys av 24/7 live chat-støtten.

Oversikt over refusjonspolitikk

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Surfshark-abonnementet, kan du be om tilbakebetaling innen 30 dager etter ditt første kjøp. Dette kan gjøres via live chat-alternativet eller ved å skrive en e-post til Surfshark kundesupportteam.

Prisoversikt

Prisalternativene på Surfshark er som følger:

 • $ 1,99 / måned for 24-måneders abonnement
 • $ 5,99 / måned for 12 måneders abonnement
 • $ 11,95 / måned for et månedlig abonnement

betalingsplaner for surfeshark

Uansett varigheten på abonnementet ditt, vil du få de komplette tjenestene til Surfshark tilgjengelig for bruk på alle enhetene dine, ettersom de tilbyr tilkobling til et ubegrenset antall enheter. Du får også ubegrenset båndbredde, ingen datakapasitet og Surfsharks 24/7 kundesupport.

Betalingsalternativer

For å kunne bruke Surfshark-funksjonene har brukerne flere betalingsmåter. Det enkleste er betaling med kredittkort, og de godtar Visa, MasterCard, AMEX og Discover. Det er også muligheter for å betale via PayPal, Google Pay og andre online betalingstjenester. Men for en virkelig anonym bruk av denne VPN-en tilbys folk muligheten til å betale via kryptovaluta. Fra mai 2020 godtar Surfshark betalinger i Bitcoin, Ethereum og XPR Ripple-mynter.

betalingsalternativer for surfshark

Raske spesifikasjoner

 • Klientprogramvareplattformer: Windows, macOS, Linux, iOS, Android
 • Innfødte støttede plattformer: Linux, rutere, smarte TV-systemer, Apple TV, Fire TV, Playstation, Xbox
 • Protokoller som støttes: OpenVPN, IKEv2, Shadowsocks, ChaCha, Wireguard, L2TP
 • Antall servere: 1700+
 • Antall land: 63+
 • Registreringsland: De britiske jomfruøyene
 • Betalingsmåter: Kreditt- / debetkort, PayPal, online betalingstjenester, Google Pay, kryptovaluta-betalinger
 • Virkelig navn nødvendig: Nei
 • Krypteringsprotokoll: AES-256
 • Databruk: Nei
 • Deksel for bruk av båndbredde: Nei
 • Maks. Nei. av samtidig tilkoblede enheter: ubegrenset
 • Kundesupport: 24/7 live chat support, e-post
 • Personvernregler: God, ingen logg-policy

Avsluttende sammendrag

Fra alt jeg så om Surfshark, kan jeg fritt si at dette er den rimeligste VPN-tjenesten på markedet i dag. Med et flott prispunkt på mindre enn $ 2 i måneden for et 2-års abonnement, er de absolutt rimelige for de fleste av oss. Appene deres har et intuitivt design og er nybegynnervennlige. Surfshark tilbyr alt du kan forvente av en VPN-tjeneste sammen med noen ekstra funksjoner. Med sine tjenester får du beskytte identiteten din mens du surfer på nettet, du får en kvalitets AdBlocker og beskyttelse mot trackere og skadelig programvare. Funksjonene og tjenestene gjør det mulig for Sufrshark-brukerne å bli beskyttet når de bruker offentlige Wi-Fi-tilkoblinger, har upåklagelig sikkerhet når de bruker pengetjenester som nettbank eller administrerer kryptoaktiva. Jeg liker alle Surfsharks funksjoner jeg testet, da de har vist god kvalitet og konsistens. Det var noe forsinkelse i hastighetene da jeg koblet til flere eksterne servere og brukte MultiHop-funksjonen, men dette kan forventes. Jeg likte spesielt prisene og deres 24/7 support for live chat. Hjelpesenteret deres kan bruke noen forbedringer, men 24/7 livechatstøtten gjør opp for manglende detaljer.

Installer instruksjoner

Jeg bruker Windows, så her deler jeg installasjonsinstruksjonene for Surfshark Windows-appen. Det hele tok mindre enn to minutter, og jeg var klar til å bruke Surfshark VPN.

surfshark windows

 • Etter å ha valgt en betalingsplan og betalt, får du sette opp et brukernavn og passord. Brukernavnet er vanligvis e-posten din, som er lett å huske, og tjenesten bruker den til å dele oppdateringer og kampanjetilbud med deg.
 • Deretter, fra det offisielle nettstedet, må du velge appen som fungerer for operativsystemet ditt, i mitt tilfelle Windows 10-appen. Nedlastingen tok omtrent ett minutt.
 • Etter vellykket nedlasting må du klikke neste et par ganger, akkurat som alle andre apper, så er du nesten klar.
 • Når den er installert, starter appen, og du må oppgi brukernavn og passord for å logge på.
 • Etter vellykket pålogging ser du alle tilgjengelige alternativer.
 • For en enkel tilkobling kan du gå til den raskeste serverforbindelsen, noe som betyr at du vil være koblet til en server nærmest deg for høy hastighet og best service.
 • Hvis du leter etter noe mer, kan du bla gjennom appen og bruke noen av de andre funksjonene som MultiHop, StaticID, og ​​du kan bla gjennom serverne etter sted.
 • Ved å lage en liste over favorittserverne dine, kan du koble til en foretrukket server for foretrukket bruk, som for eksempel en amerikansk server for Netflix.
 • Surfshark-appen har et enkelt grensesnitt, med fin svart-hvit-blå hud og intuitiv betjening.

Vurdering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Szybkie Szczegóły:

 • Nazwa – Surfshark VPN
 • Siedziba – Brytyjskie Wyspy Dziewicze
 • Logi – polityka braku logów
 • Najlepsza cena – 1,99 USD / miesiąc za 24-miesięczną subskrypcję
 • Wsparcie – czat na żywo 24/7
 • Czas trwania zwrotu – 30-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy
 • Strona internetowa – Surfshark

Przegląd

Surfshark jest jednym z najtańszych, ale jakościowych VPN usług dostępnych obecnie na rynku. O dziwo, oferują doskonałe usługi i funkcje, a przy planie płatności poniżej 2 USD miesięcznie z nieograniczoną liczbą urządzeń naprawdę zyskujesz za swoje pieniądze. Ta usługa VPN jest zlokalizowana na Brytyjskich Wyspach Dziewiczych, z dala od jurysdykcji czternastu oczu, w kraju, w którym prywatność użytkownika jest nadal ceniona i szanowana. Jeśli można zaufać ich Polityce prywatności, nie zbierają żadnych danych użytkowników ani zachowań online, co jest świetną rzeczą. Wszystkie funkcje Surfshark są ładnie dostosowane, dzięki czemu spełniają potrzeby różnych użytkowników. Niezależnie od tego, czy chodzi o torrenty, graczy czy osoby, które lubią przesyłać strumieniowo filmy, które są zwykle niedostępne w ich lokalizacji, Surfshark ma wszystko.

Plusy & Cons

Plusy

 • Doskonałe plany płatności
 • Szyfrowanie AES-256
 • Funkcja AdBlock
 • Ścisłe zasady braku logów
 • Funkcja MultiHop
 • Funkcja statycznego adresu IP
 • Funkcja Kill Switch
 • Aplikacje natywne dla wszystkich systemów operacyjnych
 • 30-dniowa polityka zwrotu pieniędzy

Cons

 • Zakaz ujawniania członków firmy
 • Mniejsza liczba serwerów w porównaniu do konkurencji

Plusy

Cons

 • Doskonałe plany płatności
 • Zakaz ujawniania członków firmy
 • Szyfrowanie AES-256
 • Mniejsza liczba serwerów w porównaniu do konkurencji
 • Funkcja AdBlock
 • Ścisłe zasady braku logów
 • Funkcja MultiHop
 • Funkcja statycznego adresu IP
 • Funkcja Kill Switch
 • Aplikacje natywne dla wszystkich systemów operacyjnych
 • 30-dniowa polityka zwrotu pieniędzy

Co robi Surfshark

Surfshark oferuje szybkie serwery w ponad 63 krajach, zapewniające niezawodne i prywatne połączenie, a także łatwe w użyciu aplikacje na wszystkie platformy. Surfshark ma doskonałe funkcje i usługi oraz politykę prywatności dotyczącą jakości. Aby uzyskać dodatkową warstwę prywatności i anonimowości, użytkownicy mogą płacić za pomocą Bitcoin.

Lokalne testowanie prędkości

Mieszkam w Europie, więc wybrałem kilka lokalizacji, przetestowałem opcję ukrywania adresu IP i przeprowadziłem test szybkości Ookla w mojej przeglądarce. Oto moje ustalenia: To jest test prędkości przed połączeniem z Surfshark.

prędkość rekina surfingowego

Mój adres IP i prędkości po połączeniu z serwerem w Grecji:

prędkość surfshark IP1 surfshark speed Grecja

Następnie wybrałem serwer w Niemczech i oto wyniki:

prędkość surfshark IP2 surfshark speed Niemcy

Następnie połączenie z serwerem w Bułgarii i oto co otrzymałem:

prędkość surfshark IP3 surfshark speed Bułgaria

Test prędkości na duże odległości


Połączyłem się z kilkoma serwerami daleko od mojej lokalizacji i przeprowadziłem te same testy, co powyżej. Najpierw połączyłem się z serwerem w USA i oto wyniki:

prędkość surfshark IP4 surfshark speed USA

Następnie serwer w Indiach:

prędkość surfshark IP4 surfshark speed India

Podczas ostatniego testu szybkości połączyłem się z serwerem w Tajlandii:

prędkość surfsharka IP5 surfshark speed Tajlandia

Wskazówki dotyczące uzyskiwania największych prędkości podczas korzystania z Surfshark

Surfshark ma dobrze przemyślaną listę funkcji i usług. To powiedziawszy, jest kilka rzeczy, na które należy zwrócić uwagę podczas korzystania z tej sieci VPN. Aby uzyskać największą prędkość przesyłania strumieniowego, musisz wiedzieć, z którym serwerem jesteś połączony. Jeśli masz problemy z dostępem do określonych treści w serwisie Netflix, upewnij się, że masz połączenie z właściwym serwerem. Kiedy łączysz się z siecią Surfshark, zostaniesz poproszony o połączenie z serwerem najbliżej Twojej lokalizacji. To jest funkcja Szybkie połączenie i sposób na uzyskanie największej prędkości podczas surfowania po sieci. W moim przypadku połączyłem się z serwerem w moim kraju i nie mam problemu z szybkością VPN. Strona pomocy Surfshark zawiera dobrą bazę wiedzy na ten temat, więc możesz wykorzystać ją na swoją korzyść, szukając szybszych prędkości dzięki tej sieci VPN.

Jakość przesyłania strumieniowego

Podczas moich badań i testów usług Surfshark mogłem przetestować jakość i prędkość przesyłania strumieniowego za pomocą Netflix. Mieszkam poza Europą, ale połączyłem się z serwerem w USA i udało mi się obejść funkcję geolokalizacyjną Netflix. Umożliwiło mi to bezproblemowy dostęp do amerykańskich treści Netflix. Jeśli chodzi o prędkości przesyłania strumieniowego, nie zauważyłem żadnego znaczącego opóźnienia, ponieważ nie było zauważalnej różnicy w przypadku korzystania z Surfshark VPN lub bez niego.

surfshark netflix USA

Jakość torrentów

Mimo że Surfshark jest tańszy niż inne usługi premium VPN, zadziwili mnie swoimi usługami. Wszystkie ich serwery obsługują P2P, co jest niesamowitą wiadomością dla osób zainteresowanych torrentami. Funkcja P2P umożliwia użytkownikom wysyłanie i odbieranie danych bez wiedzy nikogo. Tryb kamuflażu umożliwia pomyślne poruszanie się po możliwych ograniczeniach IPS, umożliwiając prywatność ruchu. Funkcja CleanWeb umożliwia czyste surfowanie bez elementów śledzących, złośliwego oprogramowania i wyłudzanie informacji. Istnieją również inne funkcje, takie jak funkcja MultiHop, która umożliwia łączenie się z serwerami w różnych krajach, aby zamaskować swój ślad i umożliwić bezpieczne torrentowanie.

Jakość gier

Surfshark ma dobrą reputację jako VPN obsługujący gry online. Ich funkcje są zaprojektowane w taki sposób, aby pomóc użytkownikom w korzystaniu ze wszystkich specyficznych funkcji bez żadnych ograniczeń. Gracze mogą grać w pełnej prywatności przez Surfshark i mogą być pewni, że zachowują bezpieczeństwo podczas rozgrywki. Specyficzne funkcje umożliwiają również graczom dostęp do wszystkiego bez ograniczeń geograficznych i ochronę przed atakami DDoS. Bardzo ważne jest, aby gracze pozostali anonimowi, a Surfshark pomaga ukryć swój adres IP nawet podczas czatów. Mój znajomy gracz przetestował możliwości Surfshark podczas grania w Call of Duty online. Powiedział, że podobały mu się funkcje tej sieci VPN, ponieważ nie zauważył żadnych znaczących opóźnień ani zacięć podczas gry. Nazwałbym to wygraną dla Surfshark.

Porównanie VPN

PORÓWNANIE

Logo PureVPN

Czysty VPN

 • Świetna cena
 • Przyzwoite serwery
 • Nie najbardziej prywatny

KUP TERAZ PRZECZYTAJ OPINIĘ Logo NordVPN

Nord VPN

KUP TERAZ PRZECZYTAJ OPINIĘ Logo ExpressVPN

Express VPN

 • Najbardziej prywatna sieć VPN
 • Błyskawicznie
 • Większość serwerów i krajów wszystkich sieci VPN

KUP TERAZ PRZECZYTAJ OPINIĘ Logo Surfshark

Surfshark VPN

 • Świetne prędkości
 • Świetne wyniki w zakresie bezpieczeństwa
 • Nowa sieć VPN

KUP TERAZ

Obejście geo-ogrodzenia

Z moich badań i testów wynika, że ​​Surfshark ma bardzo dobre funkcje, które umożliwiają użytkownikom dostęp do stron internetowych i usług, do których normalnie nie mieliby dostępu. Jest to szczególnie ważne w przypadku usług przesyłania strumieniowego, takich jak Netflix, Hulu, ESPN, BBC iPlayer, Disney + i inne. Surfshark to dobra sieć VPN do tego rodzaju zastosowań, ponieważ umożliwia użytkownikom ominięcie blokad geograficznych, a użytkownicy mogą uzyskać dostęp do tych treści. Mieszkam w Europie i mam połączenie z serwerami w USA w celu uzyskania dostępu do Netflix US. Nie testowałem Surfshark w innych serwisach streamingowych, ale spodziewam się takich samych wyników. Zauważyłem również, że Surfshark umożliwił mi połączenie się z określonymi serwerami i uzyskanie dostępu do filmów z YouTube, które są ograniczone w moim kraju. Kolejny dobry przykład obchodzenia blokad geograficznych.

Podsumowanie zasad rejestrowania

Sufrshark ma ścisłą politykę braku logów. Jest to podobne do innych głównych graczy w tej dziedzinie. Gromadzą tylko podstawowe informacje, takie jak adres e-mail i hasło. W ten sposób mogą zapewnić wysoką jakość usług i śledzić wszelkie awarie aplikacji. Pozostałe dane osobowe dotyczą płatności za ich usługi i będą przechowywane przez 30 dni w przypadku zwrotu pieniędzy. Jeśli zdecydujesz się zapłacić za pośrednictwem usługi strony trzeciej, Surfshark nie będzie gromadzić żadnych Twoich danych osobowych. Użytkownicy mają możliwość płacenia kryptowalutą za anonimowe korzystanie z usług Surfshark. Zgodnie z Polityką prywatności Surfshark nie gromadzi żadnych informacji o adresie IP, historii przeglądania, żadnych informacji o sesji, używanej przepustowości, sygnaturach czasu połączenia, ruchu w sieci ani innych podobnych informacji. jeśli chcesz edytować swoje informacje lub trwale usunąć swoje konto, możesz napisać e-maila do Surfshark, a oni spełnią Twoją prośbę, o ile nie będzie problemów prawnych.

Wymazywanie danych

Zgodnie z Polityką prywatności i Warunkami użytkowania Surfshark nie gromadzi żadnych danych osobowych. Mają ścisłą politykę braku logów i nie zbierają żadnych danych z Twoich sesji. Według oficjalnej strony internetowej firmy, 70% serwerów Surfshark to tylko pamięć RAM. Pracują nad zastąpieniem wszystkich serwerów tylko pamięcią RAM, ponieważ oferują one ulepszone funkcje bezpieczeństwa i ochrony.

Lokalizacje serwerów wirtualnych

Aby móc przyjąć więcej klientów, Surfshark oferuje serwery wirtualne w krajach, w których nie mają żadnych serwerów fizycznych. Surfshark jest otwarty i jasno mówi swoim użytkownikom o łączeniu się z lokalizacjami serwerów wirtualnych. Wyraźnie wyjaśniają, że używają lokalizacji serwerów wirtualnych, aby zapewnić klientom większą prędkość, a także wiele opcji połączeń. Mówią o tym bardzo przejrzyście, ponieważ aplikacja Surfshark umożliwia każdemu użytkownikowi wybranie połączenia z serwerem fizycznym lub wirtualnym. Serwery wirtualne są oznaczone szarym znakiem V na liście lokalizacji w aplikacji. Każdy użytkownik będzie wiedział, czy łączy się z serwerem wirtualnym, czy fizycznym. Ale zapewniają również swoim klientom, że każdy serwer fizyczny spełnia surowe kryteria prywatności i bezpieczeństwa, każdy serwer otrzymuje nową instalację Linuksa i obszerne testy bezpieczeństwa przed uruchomieniem. Zapewniają użytkownikom, że nie ma znaczenia, czy połączą się z serwerem fizycznym czy wirtualnym, otrzymają te same funkcje bezpieczeństwa.

Statyczny / dedykowany adres IP

Surfshark ma opcję dla swoich użytkowników łączenia się ze statycznym adresem IP. W ten sposób użytkownicy mogą uzyskać dostęp do określonych funkcji i usług, które mają oprogramowanie do wykrywania VPN. Aby obejść ten problem, należy użyć statycznego adresu IP. Surfshark pozwala zawsze łączyć się z tym samym serwerem i uzyskiwać ten sam adres IP. Serwery obsługujące statyczny adres IP są oznaczone w aplikacji szarą literą S.

surfshark Statyczny adres IP

Zewnętrzne audyty bezpieczeństwa i przestrzegania określonych zasad

Aby mieć pewność, że Surfshark przestrzega określonych zasad, zostały one poddane audytowi zewnętrznemu. Poddali wtyczki do przeglądarek Chrome i Mozilla audytowi przeprowadzonemu przez firmę Cure53 zajmującą się testami bezpieczeństwa i penetracji kodu. Według ich ustaleń oba rozszerzenia przeszły latająco. Nie było innych publicznie ogłoszonych planowanych lub już przeprowadzonych audytów Surfshark.

Czy VPN znajduje się w miejscu, które szanuje prywatność?

Surfshark ma siedzibę na Brytyjskich Wyspach Dziewiczych. Dzięki temu mogą oferować swoim użytkownikom bardzo wysoki poziom prywatności, zgodnie z przepisami dotyczącymi prywatności tego wyspiarskiego kraju. Zgodnie z prawem firma nie jest w żaden sposób zachęcana do zbierania lub przechowywania prywatnych informacji o użytkownikach lub aktywności online. Jestem trochę sceptyczny co do tego, że wszystko to jest całkowicie prawdziwe, ale może to wynikać z mojej podejrzliwej natury i Surfshark może bardzo dobrze szanować prywatność swoich klientów.

Kto jest właścicielem VPN i jaka jest jego reputacja?

Po wielu poszukiwaniach nie udało mi się znaleźć żadnych szczegółów na temat właścicieli Surfshark. Dowiedziałem się tylko, że są one własnością firmy zarejestrowanej na Brytyjskich Wyspach Dziewiczych i nie podlegają jurysdykcji 14-Eyes.

Historia wycieków lub zgody na przekazanie danych rządom

W chwili pisania tej recenzji Surfshark nie był powiązany z żadnymi poważnymi wyciekami ani włamaniami. Nie byli zamieszani w żadne poważne skandale ani nie zostali zmuszeni do przekazania danych żadnym rządom. Cenią prywatność swoich klientów i wydają się ją szanować.

Rozmiar sieci

Sieć serwerów Surfshark składa się z ponad 1700 serwerów rozproszonych w ponad 63 krajach. Wszystkie ich serwery mają prywatny DNS, wszystkie są przyjazne dla P2P i wszystkie przestrzegają ścisłej polityki braku logów.

mapa serwera surfshark

Porównanie VPN

PORÓWNANIE

Logo PureVPN

Czysty VPN

 • Świetna cena
 • Przyzwoite serwery
 • Nie najbardziej prywatny

KUP TERAZ PRZECZYTAJ OPINIĘ Logo NordVPN

Nord VPN

KUP TERAZ PRZECZYTAJ OPINIĘ Logo ExpressVPN

Express VPN

 • Najbardziej prywatna sieć VPN
 • Błyskawicznie
 • Większość serwerów i krajów wszystkich sieci VPN

KUP TERAZ PRZECZYTAJ OPINIĘ Logo Surfshark

Surfshark VPN

 • Świetne prędkości
 • Świetne wyniki w zakresie bezpieczeństwa
 • Nowa sieć VPN

KUP TERAZ

Dodatkowe cechy

Oto szczegółowa lista wszystkich usług i funkcji oferowanych przez Surfshark wraz z objaśnieniami.

 • WhiteLister – Surfshark umożliwia określonym aplikacjom i witrynom omijanie VPN. Ta funkcja jest przydatna w przypadku aplikacji takich jak bankowość mobilna i tym podobne.
 • CleanWeb – Tak, Surfshark ma bezpłatną funkcję Adblock, która chroni przed reklamami, złośliwym oprogramowaniem i próbami phishingu.
 • VPN Kill Switch – aby chronić prywatność użytkownika, Surfshark ma funkcję Kill Switch, która rozłącza Cię z Internetem w przypadku zerwania połączenia VPN.
 • Rozszerzenie przeglądarki – tak, Surfshark ma rozszerzenia przeglądarki zarówno dla Chrome, jak i Firefox.
 • Połączenie MultiHop – Surfshark zapewnia podwójną warstwę bezpieczeństwa swoim użytkownikom, łącząc się z dwoma różnymi serwerami VPN.
 • Prywatny DNS & ochrona przed wyciekami – każdy serwer Surfshark ma prywatny DNS i ma ochronę przed wyciekiem podczas korzystania ze stosu IPv4.
 • Kompatybilność z Tor – tak, Surfshark jest kompatybilny z Tor, co zapewnia bardziej prywatne i bezpieczne połączenie.
 • Tryb kamuflażu – ta funkcja umożliwia ukrycie aktywności online przed usługodawcą internetowym w celu zwiększenia prywatności.
 • Tryb NoBorders – aby obejść cenzurę niektórych regionów, Surfshark ma tryb NoBorders, który umożliwia dostęp do przesyłania strumieniowego, cenzurowanych treści i innych możliwości.
 • Nieograniczone instalacje – Surfshark umożliwia korzystanie z aplikacji na wszystkich urządzeniach i przy nieograniczonej liczbie instalacji.

Wsparcie sprzętowe

Surfshark ma natywne aplikacje, rozszerzenia przeglądarki i obsługę urządzeń, które umożliwiają użytkownikom korzystanie z ich usług na wielu platformach:

 • iOS – tak
 • Android – tak
 • macOS – tak
 • Windows – tak
 • Linux – tak
 • Playstation – tak
 • Xbox – tak
 • Fire TV – tak
 • Apple TV – tak

Lista aplikacji surfshark

Jeśli chcesz używać Surfshark VPN do ochrony urządzeń, które nie mają natywnej obsługi VPN, możesz zainstalować VPN na swoim routerze i zabezpieczyć wszystkie swoje urządzenia jednocześnie. Aby to zrobić, musisz wybrać router obsługujący funkcję VPN. Surfshark obsługuje więcej następujących modeli routerów:

 • Asus
 • DD-WRT
 • Mikrotik
 • Sabai
 • Netduma
 • Freebox
 • Pomidor
 • Linksys – niektóre modele
 • OpenWRT
 • Synology

Omówienie obsługi klienta

Jakie wsparcie możesz otrzymać i na jakich poziomach subskrypcji?

Surfshark ma jeden poziom subskrypcji, tylko czas trwania subskrypcji waha się od subskrypcji 1-miesięcznej, 12-miesięcznej i 24-miesięcznej. Ale nie ma znaczenia, czy jesteś już subskrybentem Surfshark, czy nie, ich obsługa klienta jest tym samym wrogiem dla każdego. Opcja czatu na żywo jest bardzo dobra i starają się odpowiadać na każde zapytanie e-mail w odpowiednim czasie.

Czy wsparcie jest dobre?

Wypróbowałem obsługę czatu na żywo, a operator był bardzo przyjazny i odpowiedział uprzejmie na wszystkie moje pytania. Zadałem kilka niemal absurdalnych pytań, ale operator podszedł do wszystkiego ze spokojem, udzielając wysokiej jakości odpowiedzi i nie uważając moich pytań za irytujące.

Jak szybko reagują?

Niemal natychmiast połączyłem się z operatorem od zadania pytania, co uznałem za bardzo satysfakcjonujące. Udzielenie odpowiedzi w mniej niż minutę to duży plus dla zespołu obsługi klienta Surfshark.

Jak ogólnie wydaje się, że internet postrzega ich wsparcie?

Próbowałem znaleźć jak najwięcej informacji o opiniach społeczności internetowej na temat Surfshark i przeczytałem większość zadowolonych opinii. Większość komentarzy dotyczyła szybkich odpowiedzi udzielonych przez całodobową obsługę czatu na żywo.

Omówienie zasad zwrotów

Jeśli nie jesteś zadowolony z zakupu subskrypcji Surfshark, możesz zażądać zwrotu pieniędzy w ciągu 30 dni od pierwszego zakupu. Można to zrobić za pomocą opcji czatu na żywo lub pisząc wiadomość e-mail do zespołu obsługi klienta Surfshark.

Przegląd cen

Opcje cenowe Surfshark są następujące:

 • 1,99 USD / miesiąc za subskrypcję 24-miesięczną
 • 5,99 USD / miesiąc za 12-miesięczną subskrypcję
 • 11,95 USD miesięcznie za miesięczną subskrypcję

plany płatności surfshark

Bez względu na czas trwania subskrypcji, otrzymasz pełne usługi Surfshark dostępne do użytku na wszystkich Twoich urządzeniach, ponieważ oferują one połączenie z nieograniczoną liczbą urządzeń. Otrzymujesz również nieograniczoną przepustowość, brak limitu danych i całodobową obsługę klienta Surfshark.

Opcje płatności

Aby móc korzystać z funkcji Surfshark, użytkownicy mają kilka sposobów płatności. Najłatwiej jest zapłacić kartą kredytową, a oni akceptują karty Visa, MasterCard, AMEX i Discover. Istnieją również opcje płatności za pośrednictwem PayPal, Google Pay i innych usług płatniczych online. Ale w celu prawdziwie anonimowego korzystania z tej sieci VPN ludzie mają możliwość płacenia za pośrednictwem kryptowaluty. Od maja 2020 r.Surfshark akceptuje płatności w monetach Bitcoin, Ethereum i XPR Ripple.

opcje płatności surfshark

Szybkie specyfikacje

 • Platformy oprogramowania klienckiego: Windows, macOS, Linux, iOS, Android
 • Natywne obsługiwane platformy: Linux, routery, systemy smart TV, Apple TV, Fire TV, Playstation, Xbox
 • Obsługiwane protokoły: OpenVPN, IKEv2, Shadowsocks, ChaCha, Wireguard, L2TP
 • Liczba serwerów: 1700+
 • Liczba krajów: 63+
 • Kraj rejestracji: Brytyjskie Wyspy Dziewicze
 • Opcje płatności: karty kredytowe / debetowe, PayPal, usługi płatności online, Google Pay, płatności kryptowalutowe
 • Wymagane prawdziwe nazwisko: Nie
 • Protokół szyfrowania: AES-256
 • Limit wykorzystania danych: Nie
 • Limit wykorzystania przepustowości: Nie
 • Maks. Nie. jednocześnie podłączonych urządzeń: nieograniczona
 • Obsługa klienta: wsparcie przez czat na żywo 24/7, e-mail
 • Polityka prywatności: Dobra polityka braku logów

Podsumowanie

Ze wszystkiego, co widziałem na temat Surfshark, mogę śmiało powiedzieć, że jest to najtańsza usługa VPN wysokiej jakości dostępna obecnie na rynku. Dzięki świetnej cenie wynoszącej mniej niż 2 USD miesięcznie za 2-letnią subskrypcję z pewnością są one dostępne dla większości z nas. Ich aplikacje mają intuicyjny wygląd i są przyjazne dla początkujących. Surfshark oferuje wszystko, czego możesz oczekiwać od usługi VPN, a także kilka dodatkowych funkcji. Dzięki jego usługom możesz chronić swoją tożsamość podczas przeglądania sieci, otrzymujesz wysokiej jakości AdBlocker oraz ochronę przed trackerami i złośliwym oprogramowaniem. Funkcje i usługi umożliwiają użytkownikom Sufrshark ochronę podczas korzystania z publicznych połączeń Wi-Fi, zapewniają nienaganne bezpieczeństwo podczas korzystania z usług pieniężnych, takich jak bankowość internetowa lub zarządzanie zasobami kryptograficznymi. Podobają mi się wszystkie funkcje Surfshark, które testowałem, ponieważ wykazały dobrą jakość i spójność. Wystąpiło pewne opóźnienie w prędkościach, gdy łączyłem się z bardziej zdalnymi serwerami i korzystałem z funkcji MultiHop, ale można się tego spodziewać. Szczególnie podobały mi się ceny i całodobowa obsługa czatu na żywo. Ich centrum pomocy mogłoby przynieść pewne ulepszenia, ale obsługa czatu na żywo 24/7 nadrabia brakujące szczegóły.

Instrukcje instalacji

Używam systemu Windows, więc tutaj udostępnię instrukcje instalacji aplikacji Surfshark dla systemu Windows. Cała sprawa zajęła mniej niż dwie minuty i byłem gotowy do korzystania z VPN Surfshark.

okna surfshark

 • Po wybraniu planu płatności i zapłaceniu, możesz ustawić nazwę użytkownika i hasło. Nazwa użytkownika to zazwyczaj Twój adres e-mail, który jest łatwy do zapamiętania, a usługa używa go do udostępniania Ci aktualizacji i promocji.
 • Następnie z oficjalnej strony internetowej musisz wybrać aplikację, która działa dla twojego systemu operacyjnego, w moim przypadku aplikację Windows 10. Pobieranie trwało około minuty.
 • Po pomyślnym pobraniu musisz kilka razy kliknąć przycisk dalej, tak jak w przypadku każdej innej aplikacji, i wszystko będzie prawie gotowe.
 • Po zainstalowaniu aplikacja uruchomi się i aby się zalogować, musisz podać swoją nazwę użytkownika i hasło.
 • Po pomyślnym zalogowaniu zobaczysz wszystkie dostępne opcje.
 • Aby uzyskać proste połączenie, możesz wybrać najszybsze połączenie z serwerem, co oznacza, że ​​zostaniesz połączony z serwerem najbliżej Ciebie, aby uzyskać wysoką prędkość i najlepszą obsługę.
 • Jeśli szukasz czegoś więcej, możesz przeglądać aplikację i korzystać z niektórych innych funkcji, takich jak MultiHop, StaticID, a także możesz przeglądać serwery według lokalizacji.
 • Tworząc listę swoich ulubionych serwerów, możesz połączyć się z preferowanym serwerem w celu preferowanego użytku, takiego jak na przykład serwer w USA dla Netflix.
 • Aplikacja Surfshark ma prosty interfejs, ładną czarno-biało-niebieską skórkę i intuicyjną obsługę.

Ocena

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector