Topp 10: Finn ut om det er lovlig å handle kryptovalutaer i ditt land

lovlig å handle kryptovalutaer i ditt land

Lovligheten av kryptoer varierer avhengig av lovgivningen i hvert land. For å finne ut om det er lovlig å handle kryptovaluta i landet ditt, fortsett å lese denne artikkelen.

De forente stater

USA støtter generelt kryptohandel, selv om flere offentlige etater jobber for å forhindre bruk av Bitcoin ulovlige transaksjoner. Mange fremtredende virksomheter godtar betaling i kryptoer, og til og med de amerikanske derivatmarkedene har begynt å få juridisk status.

Veiledning om Bitcoin har blitt utstedt kontinuerlig siden 2013, US Department of Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Kryptohandel er lovlig i USA, og den er underlagt beskatningsformål av Internal Revenue Service (IRS).

USAs juridiske kryptocoinlist.me

Canada

Canada har også en støttende holdning til krypto som BTC til CAD, og ​​det iverksetter forebyggende tiltak mot hvitvasking ved bruk av kryptovalutaer.

Canada Revenue Agency (CRA) kategoriserte kryptoer som en vare og sa på deres nettside at ”du kan bruke digitale valutaer til å kjøpe varer og tjenester på Internett og i butikker som aksepterer digitale valutaer. Du kan også kjøpe og selge digital valuta på åpne børser, kalt digital valuta eller kryptovaluta-børser. ” Imidlertid regnes ikke kryptokurver, inkludert Bitcoin, som lovlig betalingsmiddel i Canada; “Bare den kanadiske dollaren regnes som offisiell valuta i Canada.”

Kryptotransaksjoner blir også beskattet avhengig av om den enkelte har en kjøpsselgende virksomhet eller bare vil bruke myntene til investeringsformål..

news.bitcoin.com

Storbritannia

Storbritannia anerkjenner ikke kryptovalutaer som lovlig betalingsmiddel, men tillater handel med digitale eiendeler. Alle kryptobørser som opererer i landet må ha lisenser fra Financial Conduct Authority (FCA) – selv om noen kryptovirksomheter i stedet kan bruke en e-lisens.

I 2019 har FCA begynt å oppdatere retningslinjene for kryptovalutaer, med en serie konsultasjoner om kryptoregulering planlagt å bli utgitt mot slutten av året..

Kryptohandel er også underlagt kapitalgevinstskatter, og denne skatten er straffbar for gevinst som gjøres gjennom en kryptovaluta.


Financial-Conduct-Authority-londonuavhengig.co.uk

Australia

Hvis du bor innenfor Commonwealth-rommet, er det sannsynligvis lovlig å handle kryptokurver i ditt land. Australia er et av de landene som tillater innbyggerne å handle, gruve eller kjøpe kryptovalutaer lovlig.

Alle kryptobørsene i landet liker Uavhengig reserve er pålagt å registrere seg i AUSTRAC (Australian Transaction Reports and Analysis Center) og implementere et AML / CTF-program “for å redusere risikoen for hvitvasking av penger, samt identifisere og verifisere kundenes identitet.” For å kunne operere, er Aussie-børser også pålagt å rapportere mistenkelige transaksjoner og føre oversikt over slike aktiviteter.

Australia-bitcoinccn.com

Sør-Korea

Sør-Korea er en av Asias beste kryptoknapper, og har en mengde utvekslinger og kryptovennlige regler.

Regjeringen erklærte at bare kryptotransaksjoner kan gjøres ved hjelp av ekte-navn bankkontoer (“real-name account system”) og at sørkoreanske børser er pålagt å ha kontrakter med banker om kryptovaluta-handler.

Mindreårige og utlendinger, uavhengig av bostedsland, har ikke lov til å handle kryptokurver i landet.

Fortjeneste som følge av kryptokurrency-transaksjoner er skattepliktig i henhold til lov om individuell inntektsskatt, men det er sine transaksjoner med bitcoins som har fritak for merverdiavgift.

Sør-Korea juridisk kryptofinance.yahoo.com

Luxembourg

Kryptovalutaer har ikke noen spesifikke regler i Luxembourg, selv om regjeringen har støttet digitale eiendeler i forhold til andre land..

Finansminister Pierre Gramegna har uttalt at kryptokurver bør aksepteres som betalingsmiddel for varer og tjenester.

Cryptocurrency exchange i Luxembourg er regulert av Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF), som var en av de første innenlandske finansene i EU som tilbyr en kryptohandellisens. Bitstamp var den første kryptovirksomheten som mottok lisensen i 2016, som også gjør det mulig for børsen å tilby sine tjenester til andre EU-land.

Kryptohandel er ikke underlagt inntektsskatt før de blir avhendet, og kryptotransaksjoner er unntatt moms.

luxemburg-kryptonews.livecoinwatch.com

Japan

Hvis du bor i Japan, er det lovlig å handle kryptovalutaer i landet ditt. The Rising Sun’s Land er kjent for å ha de mest progressive holdnings- og kryptovalutareguleringene i verden. Dette er grunnen til at 10% av den totale handelstrafikken fra kryptobørser kommer fra Japan.

Tilbake i 2017 anerkjente landet kryptovalutaaktiver som lovlig betalingsmiddel i henhold til lov om betalingstjenester. Kryptotransaksjoner har også klare skatteretningslinjer for investorer, med skattesatser på 15% -55%.

Børs for kryptovaluta må registreres hos FSA for å kunne operere, og det kan ta opptil seks måneder å få lisens, ettersom kravene til cybersikkerhet og AML / CFT er veldig strenge.

Et selvregulerende organ, The Japanese Virtual Currency Exchange Association (JVCEA), ble også dannet for å gi råd til børser som ennå ikke er lisensiert og fremme samsvar med regelverket.

Japan-kryptovalutacoinrevolution.com/

Sveits

Selv om Sveits ikke er en del av eurosonen, er den veldig mye en del av kryptosonen. Zug huser for tiden mange blockchain-baserte oppstartsbedrifter og virksomheter, for eksempel ShapeShift.io, Bancor, ConsenSys og Xapo.

Kantonene Zug og Lucerne ga ut sine egne retningslinjer for Bitcoin-beskatning i tyskspråklige papirer tilbake i 2017.

Crypto Valley er kjent for å være et kryptoskattparadis for investorer, noe som ikke er overraskende hvorfor så mange investorer og bedrifter kommer til å flytte til dette landet.

I tillegg til å støtte kryptohandel, har landet også gitt regler for ICO-utstedte tokens.

Sveits krypto lovligicopresident.com

Malta

Regjeringen til denne lille øynasjonen har en pro-holdning til krypto og bitcoin generelt, med statsministeren til og med at krypto representerer “den uunngåelige fremtiden for penger”.

Malta har tilsynelatende ingen skatter for kryptovalutahandel eller andre transaksjoner.

Landet introduserte også en Virtual Currency Bill, som ville tjene som et rammeverk for ICO, og det ble også rapportert at regjeringen planlegger å utstede sin egen kryptovaluta “innenfor et kontrollert rammeverk, som vil gjøre det mulig for regulatorer å teste mulig kontroll og lovgivning for teknologi.”

Kryptovaluta på Maltavelkomstsenter-malta.com

Gibraltar

Hvis du er fra middelhavslandet Gibraltar, vet du at det er lovlig å handle kryptovaluta i landet ditt.

Landet har utstedt lisenser for ICO og FinTech-selskaper, og krypto-beskatningslovgivning er også på plass, satsen er fast til 10% siden 2011.

Et datterselskap av Gibraltar Stock Exchange, Gibraltars Digital Asset Exchange, tilbyr også forsikringsdekning for kryptoaktiva som støttes på plattformen.

Gibraltar-kryptonews.bitcoin.com

Hvis du er bosatt i et av de nevnte landene, kan du nå trygt handle kryptoer, vel vitende om at slik aktivitet er lovlig.

Utvalgt bilde: stockhax.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector