Topp 8 Blockchain & Crypto-aksjer å investere i 2021

blockchain aksjer

Kryptovalutaer tar sentrum i verdifulle investeringer. Selv vanlige selskaper som en gang kritiserte investeringen, kjøper nå digitale eiendeler. Det siste er Tesla, produsenten av elektriske biler som kjøper $ 1,5 milliarder dollar i Bitcoin. Flere slike investeringer forventes å strømme ut i rommet i 2021.

Etter hvert som kryptokurver blir mer populære, vil blockchain, teknologien de er bygget på, trolig også vokse. Dette er grunnen til at blockchain-aksjer kan være potensielt levedyktige investeringsalternativer i 2021 og til og med videre.

Det er verdt å merke seg at noen investorer synes det er mer lønnsomt å investere direkte i teknologien som kryptoer er basert på, og du kan se på prisene her for å analysere markedet for å ta den beste investeringsbeslutningen.

I denne artikkelen fremhever vi de beste blockchain- og kryptoaksjene du bør vurdere å kjøpe i 2021. Dette er aksjene med det høyeste potensialet for å bli lønnsomme basert på relevansen av forretningsmodellene. Når det er sagt, la oss dykke inn og se på de beste blockchain- og crypto-aksjene å kjøpe i 2021.

1. NVIDIA

Nvidia - krypto aksjer

Hvis du har noe mål på nysgjerrighet rundt gruvedrift av kryptovaluta, må du ha hørt om NVIDIA. Selskapet er ledende innen produksjon av grafikkprosessorenheter (GPUer). Selv om GPUer brukes til mange formål, inkludert spill, AI og mer, brukes noen av NVIDIAs GPUer til gruvedrift av kryptovalutaer som Bitcoin.

Som du kanskje vet, har Bitcoin-prisen eksplodert nylig, og når det skjer, gjør gruvearbeidere utrolige fortjenester. Som et resultat har mange bestemt seg for å ta et sprang i gruvedammen for å få sin egen andel av fortjenesten. Dette oversettes direkte til høyere etterspørsel etter gruvedrift, for eksempel GPUer, og et av de første stedene å gå for dette er NVIDIA.

Dette betyr at så lenge gruvedrift forblir lukrativt (og det vil det sannsynligvis alltid være), vil NVIDIA fortsette å tjene, og aksjene vil mest sannsynlig gå opp som et resultat. Du bryter kanskje ikke direkte, men du kan dra nytte av den voksende industrien ved å kjøpe selskapets aksjer i 2021.

2. Mastercard

Mastercard Aksjer

Navnet Mastercard er en husholdning når det gjelder kredittkort og betalinger, men det er mer. Selv om det er et gammelt betalingsselskap, øker Mastercard sitt spill for å flyte med den raskt utviklende teknologiske verden som er basert på blockchain.

For å forbedre kvaliteten på tjenesten har selskapet inngått et samarbeid med blockchain-selskapet R3 for å legge til rette for grenseoverskridende betalinger for sine millioner av brukere. Dette vil redusere kostnadene for transaksjoner, så vel som tiden det tar før transaksjoner blir avgjort. Videre har Mastercard gjort det mulig for kryptoselskaper å utstede kryptobetalingskort på plattformen, noe som gjør det relevant i kryptorevolusjonen. Mastercard-aksjer forventes derfor å øke i verdi i år og kan gjøre en levedyktig investering for året.

3. DocuSign

DocuSign aksjer

DocuSign er et selskap som muliggjør elektronisk signering av dokumenter. Hvis du noen gang har søkt om noe på nettet som krever at du signerer legitimasjonen din på nettet, kan du ha kommet over denne tjenesten. Selskapet har innlemmet blockchain i sin virksomhet siden 2015 og bruker Ethereum blockchain for å lette avtaler mellom mennesker.

Bruken av blockchain reduserer kostnadene ved å drive forretning og er pålitelig, så det er ingen bedre måte å signere avtaler på. Ethereum er den største blockchain for smarte kontraktsavtaler, og flere bruker den hver dag til dette formålet, så det bør ikke være overraskende at DocuSign-aksjer kan eksplodere i nær fremtid.

4. Amazon

Amazon - krypto aksjer

Amazon er som Tiger Woods fra online salg. Selskapet har vokst til å bli et selskap på flere milliarder dollar gjennom salg, men det er mer til det. Amazon er også en gigant i blockchain-rommet. Det gir en ledende blockchain-basert skyinfrastruktur kjent som Amazon Web Service. Denne infrastrukturen gjør det mulig for andre mennesker å opprette og administrere sine egne blockchain-nettverk.

Selv om blockchain-aspektet fremdeles bare er en liten prosentandel av hele selskapets virksomhet, kan du forestille deg hva som vil skje når Amazon endelig integrerer blockchain i sin e-handelsplattform med milliarder av daglige brukere. Hvis du vil tjene penger i fremtiden, er Amazon blockchain-aksjer veien å gå.

5. Microsoft

Dette er dataprogramvaregiganten kjent for sin relevans med Windows-datamaskiner. Imidlertid utover datamaskiner, MMicrosoft har også dundret seg med blockchain-teknologi, noe som gjør det desto mer relevant i dag. Den utviklet Azure cloud, en tjeneste som bruker Ethereum blockchain for kodeoppdateringer. Etter hvert som Ethereum blir mer populært, vil Azure sannsynligvis følge og føre til betydelig vekst i aksjene.

6. Torget

Torget er et finansielt teknologiselskap kjent for kredittkortbehandling. Imidlertid har den blockchain-teknologi som en betydelig del av virksomheten. Selskapet har en arm dedikert til Bitcoin-utvikling, kjent som Square crypto. Det er også eieren av Cash App, en peer-2-peer-betalingsapp som har BTC-integrasjon, slik at brukerne kan sende, motta og lagre Bitcoin. Dette gjør aksjene til en av dem med utrolig potensial for fremtidig vekst i blockchain-rommet.

7. CME Group

CME er den eneste vanlige handelsplattformen for varer som også handler i BTC-futures. Med den økende interessen for BTC, vil selskapet sikkert se økte inntekter, og aksjonærene kan ha enormt fordel.

Børsen vil sannsynligvis også øke antallet cryptocurrency-futures på plattformen, noe som vil øke inntektene ytterligere. Hvis du leter etter potensielt lønnsomme aksjer i blockchain, er CME Group en du bør vurdere.

8. BroadRidge

BroadRidge krypto aksjer

BredRidge er et kanadisk blockchain-selskap som driver flere blockchain-relaterte virksomheter. Det blir regelmessig beskyttet av vanlige banker, for eksempel JP Morgan, som bruker distribuert hovedboksteknologi. Beskyttelsen til slike bankgiganter gjør BroadRidges kryptoaksjer til et levedyktig investeringsalternativ å vurdere i investeringseventyret ditt.

Konklusjon

Dette er noen av de beste blockchain- og crypto-aksjene du bør vurdere å kjøpe i 2021. Selv om det absolutt er andre måter å investere i blockchain-virksomheter, som ICO, STO og andre, er mange av disse metodene fremdeles uregulerte i de fleste markeder. Foretrekker pengene dine å bli investert med en gang? Hvis du trenger et lite løft for å starte, kan du prøve å bruke online formueforvaltningsplattformer, for eksempel Einvestment, det kan runde opp høyrentekontoer for mer komfortable og trygge investeringer. Profesjonelle ledere kan variere dine finansielle instrumenter i ett stort høy avkastningsinvestering portefølje.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 9. februar 2020 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 11. februar 2021.

Utvalgt bilde: marconisociety.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me