Topp flyselskaper som godtar Bitcoin som betalingsmåte

Flyselskaper som godtar Bitcoin

Bitcoin tillater finansielle transaksjoner på de fleste tjenester og har en betydelig innvirkning på turistnæringen. Forestillingen om at bitcoin er mer en vare enn en valuta, er falsk. Mange selskaper har akseptert det som betalingsmåte og mottar kryptovalutaer i form av fondet fordi de er sikre.

De fleste flyselskapene har også akseptert Bitcoin som betalingsmåte. Når du ønsker å reise med familie eller venner, er det nødvendig å avtale tidlig nok. Hvis du handler med kryptovaluta, vil du vite at du kan reservere flybestilling, hotellbestilling eller bilutleie med denne digitale valutaen..

Nedenfor er de beste flyselskapene som godtar Bitcoin som betalingsmåte.

Flyselskaper som godtar Bitcoin

airBaltic

AIRBALTIC

airBaltic begynte å ta betalinger i form av Bitcoin i 2015, som var en innovativ tilnærming. Videre er det et av de ti største selskapene som starter dette betalingssystemet. Den bruker BitPay som betalingsbehandler.

Det er lettere å bestille flyreiser over hele kontinentet som Europa og Midtøsten. Noen land avsto også fra å bruke dette betalingsalternativet, som Jordan, India, Indonesia, Malaysia, Libanon, Taiwan, Russland og Vietnam. Da dette startet fikk flyselskapet mye kritikk på grunn av prisene, men det endret seg senere. Det påløper et gebyr hver gang du foretar innbetalinger i delen “gruvearbeidsavgift”, det aksepteres etter at du har kjørt en QR-kode. Hovedkvarteret ligger i Latvia og er sterkt avhengig av tjenestene som tilbys av BTC-betalinger.

aBitSky

abitskyNår du blar gjennom Bitcoin-nettsteder, vil du snuble videre aBitSky. Denne portalen lar folk søke etter sine flyreiser og hoteller til forskjellige land. Flybilletter kan bestilles online, og du kan bruke BTC-betalinger.

Nettportalen deres ble også laget for å få tilgang til disse tjenestene fra hvor som helst i verden. Bortsett fra det, har nettstedet deres også utdannet klienter på Bitcoins og hvordan de kan gjøre betalingene sine vellykket. De fleste av flyvningene er over hele Europa.

CheapAir

cheapair

Flyselskapet nettsted har billetter for bestilling av fly, transport, hotell og overnatting til destinasjonslandet. Tjenestene er nyttige for over tre millioner mennesker på grunn av å bruke Bitcoins som betalingsmåte.

For å søke etter flyet ditt, trenger du bare å klikke på det foretrukne flyselskapet og fortsette prosessen ved å klikke på “Bitcoin og Altcoins”, det ordner seg umiddelbart. Selskapet er i USA, og de er fleksible nok til å bruke Dash, Litecoin og Bitcoin Cash som en form for betaling.


BTCTtrip

BTCTtripDet er et reisebyrå med hovedkontor i New York. Det regnes som et kryptosamfunn etter å ha akseptert forskjellige lommebøker, som GoCoin, Litecoin og Bitcoin. Martin Fernandez og Yamil er grunnleggerne av dette nettstedet som startet i 2013.

På nettstedet er det oppført alle deres destinasjoner og instruksjoner om hvordan du betaler med krypto. Det er også brukervennlig når det gjelder å inkludere avgangs- og returdatoer for flyvningene dine. Det er også enkelt for deg å bestille hotell på dette nettstedet ved hjelp av BTC.

Destinia

DESTINAIA

Destinia.com er et spansk selskap som nylig har akseptert Bitcoin som en form for mottak av midler for sine tjenester. BitPay-alternativet er nå et kjent online betalingssystem, og det er et av selskapene som behandler betalinger i kryptovalutaer. Destinia fortsetter å tilby hotellbestillinger og har lett tilgang til omtrent 19000 hoteller.

Virgin Galactic

Det er en reiseselskap drevet av Richard Branson som administrerende direktør. Gruppen startet tilbake i 2013, hvor de begynte å behandle betalinger i bitcoins. Selskapet var stolt over å kunngjøre at en kunde betalte ved hjelp av Bitcoin for et romoppdrag i fremtiden.

AirTreks

FlyturerDet er en online bestillingsportal som godtar Bitcoin-betalinger fra kundene. De har en funksjon som gjør at kunden kan ha en kryptolommebok som gir betaling utelukkende i form av Bitcoins. Lommebøkene kan være BitPay, Copay eller Edge, så kunder bør registrere seg hos dem før de initialiserer betalingene.

XcelTrip

XCELTRIP

Denne online bestillingsplattformen bruker blockchain-teknologien, og hovedmålet er å desentralisere reisebransjen. De godtar Bitcoins for å bestille flyreiser og hoteller med mer enn 400 andre flyselskaper.

Andre betalingsmåter er Verge, Binance, Ethereum og Litecoin. Medlemmer må registrere seg med et lommeboksystem som vil lette overføringen av kryptovaluta når de betaler for flyreiser eller bestillinger.

Surf Air

SurfAIR

Det elektroniske reisebyrået ligger i California. De bekreftet bruken av bitcoin som betalingsmåte i desember 2017. Nettstedet godtar også forskjellige betalinger som Ethereum, som skjer månedlig.

På siden deres har de en ny medlemsfunksjon som bare fungerer hvis du har registrert deg med en betalingslommebok. Nettstedet deres fremmer fortsatt bruk av kredittkort.

Konklusjon

Reisesidene som er oppført ovenfor er tydelige når de godtar Bitcoin som deres online betalingssystem. Antallet vil fortsette å øke når kundene begynner å omfavne BTC som betalingsmåte.

Før du bestemmer deg for å handle med dem, er det lurt å være nøye med nettstedet først, og deretter ta en beslutning. Nettstedet må være autentisk og bekrefte sine tjenester gjennom sine kunder.

Det kan være vanskelig å handle med kryptovaluta; bør du sjekke dynamikken og hvordan markedet vokser. Bedrifter vil fortsette å integrere Bitcoin i deres online betalingssystem, noe som gjør det mer behagelig for brukerne. Bitcoin har revolusjonert turismeindustrien.

Utvalgt bilde: coinnewsspan.com

Hvis du er et flyselskap som også godtar Bitcoin som betalingsmåte, kan du kontakte oss for å legge deg til listen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector