Topp kryptovalutahendelser du ikke bør gå glipp av i september 2020

kryptovaluta hendelser

Det er så mye å lære om den nye kryptovaluta- og blockchainindustrien. Mens det er gratis ressurser over hele internett som kan være nyttige for å gi en bedre forståelse av bransjen, samsvarer ingenting med informasjonen, samspillet og partnerskapet som en begivenhet i virkeligheten tilbyr.

Hvis du ikke visste det, har det vært en rekke forskjellige arrangementer, som konferanser og toppmøter, som har kommet og gått hvert år, og 2020 blir ikke utelatt. Utallige livsendrende kryptovalutahendelser har kommet og gått i første halvdel av året, med tusenvis av deltakere fra hele verden.

Hvis du savnet disse begivenhetene, trenger du ikke bekymre deg, for det er mer som kommer. I denne artikkelen vil vi se på de beste cryptocurrency-hendelsene i september 2020 som du ikke bør gå glipp av. Hvis du ikke kan delta på de virkelige livene, er det også en rekke online-arrangementer som du kan delta på bare ved å koble deg til fra alle deler av verden. Dette vil gi deg førstehånds og oppdatert informasjon om den nyeste utviklingen i bransjen. Følgende er hendelsene du ikke bør gå glipp av i september.

Blockchain World Forum

Arrangementsdato: 24.-25. September 2020

Arrangement: Seoul, Sør-Korea

De Blockchain World Forum er en av de største og beste kryptovaluta hendelsene. Det har blitt holdt i flere byer, inkludert Beijing, Shanghai og Shenhzen, alt i Kina. Årets arrangement arrangeres i Seoul, hovedstaden i Sør-Korea. Arrangementet vil utforske utfordringer og muligheter som finnes i den fremvoksende blockchain- og kryptovalutaindustrien, og se på de største næringene som sannsynligvis vil bli forstyrret mest, inkludert juridiske sektorer, finansielle tjenester, forsikring, energi, musikk, myndigheter, eiendom. Det vil også være et interaktivt forum for sentrale aktører i bransjen, som teknologer, gründere, regulatorer, investorer, akademikere og finansinstitusjoner, og gi en mulighet til å skape fruktbare forretningspartnerskap..

Nøkkelhøyttalere inkluderer:

 • Roman Zhdanov, administrerende partner i Latoken;
 • Hai Yu, medstifter, Bit Century;
 • Chris Taylor, administrerende direktør i Everledger.

8. globale CoinsBank-arrangement

8. globale CoinsBank-arrangement

Arrangementsdato: 25-28 september 2020

Arrangement: Belek, Antalya, Tyrkia

2020-utgaven av Global CoinBank-begivenhet kommer til å bli et møte for de mest innflytelsesrike, innovative og forstyrrende teknologibedriftene som omformer finansielle tjenester i blockchain-industrien. Årets tema fokuserer på sentrale temaområder, som investering, regulering, handel, lov, tjenester, cybersikkerhet, tokenisering, big data, DeFi og stablecoins.

Arrangementet vil også samle mange store bransjeaktører og de som er i forkant av kryptorevolusjonen som høyttalere. Dette inkluderer:

 • John McAfee, grunnlegger, Ghost Coin og Ghost Phone, USA;
 • Roger Ver, administrerende direktør i Bitcoin.com;
 • Bobby Lee, medstifter av BTCC, Kina;
 • Brock Pierce, Bitcoin FOundation, Puerto Rico, USA;
 • Charlie Lee, skaper av Litecoin, USA og;
 • Tone Vays, Blockchain Consultant / Researcher, USA.

Crypto Asia Summit andre utgave


Arrangementsdato: 28. og 29. september 2020

Arrangementssted: Online

Hvis du er ute etter et online kryptovaluta-arrangement for å delta i september, er Crypto Asia Summit en du bør vurdere. Det er et gratis arrangement som vil gi markedsinformasjon for å oppdage viktige trender, muligheter og topp kryptoprosjekter. Deltakerne vil lære dokumenterte strategier, verktøy og innsikt for å delta i DeFi- og IPFS-bevegelses-, investerings- og gruvedrift..

Det er et arrangement for alle, inkludert investorer, utviklere, entusiaster, early adopters og gründere hvor som helst i verden. Deltakerne vil også ha en sniktitt på kryptomarkedet i Asia, hvor kryptovalutaer har mye potensiale.

Høyttalerne inkluderer:

 • Keisuke Honda, medstifter av Dreamers VC, tidligere Japans nasjonale fotballagsspiller;
 • Pēteris Zilgalvis, sjef for digital innovasjon og blockchain, EU-kommisjonen;
 • Fernando Martinelli, administrerende direktør og medstifter av Balancer;
 • Sean Lee, administrerende direktør i Algorand Foundation;
 • Patrick Dai, grunnlegger og administrerende direktør i Qtum;
 • Kevin Chou, administrerende direktør i Rally.

AIBC Americas Digital Summit

arrangementer

Arrangementsdato: 22-24 september 2020

Arrangementssted: Online

Dette er et arrangement som SiGMA Group arrangerer etter den vellykkede lanseringen av SiGMA Europe (Malta) og SiGMA Asia (Manila). Det innledende AIBC Americas Digital Summit vil være nyttig både for de som allerede er i den fremvoksende blockchain- og kryptovalutaindustrien og den landbaserte og online gambling-sektoren. Det vil også hjelpe med å svare på spørsmål og tilby støtteteknologi for online leverandører, operatører og bedrifter.

Ting du kan tjene på arrangementet inkluderer innsikt fra bransjeeksperter, høykvalitets konferanseinnhold, nettverk i verdensklasse, forbindelse med deltakere og global dekning.

Arrangementet har et imponerende utvalg av høyttalere, inkludert nøkkeltall i kryptovalutaindustrien:

 • Tim Draper, Draper Associates;
 • Alex Mashinsky, administrerende direktør i Celsius Network;
 • Ernesto Contreras Escalona, ​​MBA, leder for forretningsutvikling hos Dash;
 • Beatrice Collet, administrerende direktør ved Chiliz Blockchain Campus;
 • Peter McCormack, What Bitcoin Did Podcast Host, og mange andre.

Følgende emner vil bli dekket i presentasjoner og paneldiskusjoner:

 • Fascinerende beregninger: En bedre forståelse av kryptoaktiver over hele LatAm;
 • Akselererende vekst: Blockchain Integration, DAO’s & FinTech-prosesser;
 • Visjon 2020: Neo Banking og FinTech-utvikling;
 • Smart City Challenge: Region-by-Region.

Konklusjon

Dette er de beste begivenhetene i september som du finner verdt og nyttige, uavhengig av hvor du er i din kryptoreise, slik at du kan begynne å planlegge å delta på minst en av disse kryptovaluta-hendelsene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map