Topp nyttige nettsteder for entusiaster i kryptovaluta

Entusiaster med kryptovaluta

Mye har endret seg fra 2008, året Satoshi Nakamoto uten tvil revolusjonerte verdens økonomiske status quo med introduksjonen av de viktigste oppfinnelsene i vår generasjon: Bitcoin og dens underliggende teknologi, blockchain.

Spol fremover 11 år, kryptokurver og blokkjeder er ikke bare på alles lepper akkurat nå, men de er også i forkant av innovasjon ved siden av teknologier, som AI og IoT. Selv om de har eksistert i mer enn et tiår, er det fortsatt mye rom for evolusjon, og både markedet og teknologien har ennå ikke kommet til modenhet.

Å starte med kryptokurver kan være en usedvanlig skremmende oppgave for enhver nykommer. Heldigvis er det mange veldig relevante nettressurser som kan gi interessant og god kunnskap om teknologien bak kryptoer, om markedet og til slutt, selv om det som kommer.

I denne artikkelen skal vi liste opp de mest nyttige nettstedene (og nettressursene) for enhver kryptovalutaentusiast. Følgende er noen verdifulle nettressurser som enhver nybegynner av krypto kan bruke for å bli bedre kjent med kryptoverdenen og alle dens ins og outs.

CoinMarketCap

CoinMarketCap.com er det mest populære kryptosammenligningssiden i hele kryptosfæren. Det er stedet for alle kryptoentusiaster som ønsker å sjekke alt fra mynteoppføringer, prissporing og mange ting å vite.

All informasjonen nettstedet oppdateres hvert par minutter. Plattformen er viktig for alle som ønsker å investere i markedet. CoinMarketCap viser også avansert analyse til ting som daglige, ukentlige og månedlige handelsverdier, samt periodiske prisendringer. Brukere får muligheten til å filtrere prosjekter ved å sirkulere forsyning, totalforsyning, samt andre parametere, og med en omfattende liste over sentraler.

CoinMarketCap er ikke det eneste nettstedet av denne typen. De beste alternativene inkluderer plattformer som OnChainFX, CoinCodex, CryptoCompare, BitInfoCharts, CoinCheckup, CoinGecko, CoinCap, Coinlib.

Finder.com

Finder er et kjent globalt finanssammenligningsnettsted støttet av et veldig lidenskapelig team som leverer relevante undersøkte guider, markedsanalyser, anmeldelser, økonomiske sammenligninger, intervjuer, nyheter og til og med podcaster. Det er også en av de mest pålitelige ressursene i sfæren for å lese opp kryptoprosjekter, blockchain-teknologi og til og med undersøke utvekslinger..

Plattformen tilbyr også et bredt spekter av videoshow, podcaster, intervjuer og videoguider på tvers YouTube, Telegram, Facebook, Twitter, Rykke, eller Crypto Finder TV.

BitMap.org

Bitcoin minibankapp er en mobilapplikasjon, tilgjengelig for både iOS og Android, som lar deg finne krypto-minibanksteder og forskjellige krypto-til-kontanter i din nærhet. Plattformen er veldig godt gjennomtenkt, da den inkluderer plasseringen av selv de mest nylig installerte Bitcoin- og kryptominomene, samt bilder av dem og deres arbeidstid.

CryptoPanic.com


Som nevnt tidligere er det mange nyttige og gode online ressurser, klare til å imøtekomme behovene til kryptoentusiaster fra hele verden. Imidlertid kan det være vanskelig og smertefullt å holde øye med mer enn to eller tre. Derfor er kryptovaluta-nyhetsaggregater sannsynligvis en av de beste plattformene du kan bruke hvis du vil sørge for at du holder deg oppdatert med de siste hendelsene.

CryptoPanic er en av de mest populære nyhetsaggregatplattformene i sfæren. Et spesialisert team kuraterer alt som vises på plattformen. Brukerne får forskjellige måter å filtrere innholdet på og lage tilpassede lister med nettsteder som er viktige for dem. Premium-brukere har en rekke eksklusive funksjoner, for eksempel muligheten til å konfigurere øyeblikkelige varsler og lage egendefinerte RSS / Atom-feeder.

Airdrops.io

Airdrops.io er et nettsted som er spesialisert på å samle alle de mest relevante kryptovaluta-airdrops. Den har et brukervennlig grensesnitt med et moderne oppsett, og lar brukerne få tilgang til forskjellige seksjoner som Exclusive Airdrops, Hot Airdrops, Latest Airdrops og så videre. En av de beste tingene med denne plattformen er det faktum at den også har forskjellige informative artikler, anmeldelser og sammenligninger.

CryptoCompare.com

CryptoCompare er en annen plattform som gir statistiske detaljer og vekslingskurser i sanntid til kryptosamfunnet. Det gir brukerne en detaljert oversikt over digitale valutaer, lommebokleverandører, børser og all slags nyttig gruveinformasjon (for eksempel gruvekalkulatorer). Akkurat som enhver altomfattende plattform skal gjøre, gir CryptoCompare også brukerne en dedikert veiledningsseksjon.

TradingView.com

Som navnet antyder, TradingView er en plattform som hovedsakelig er rettet mot kryptoinvestorer. Det er et skybasert kart- og sosialt nettverksverktøy designet for å appellere til både avanserte og nybegynnere. Plattformen er unik i den forstand at den gir brukerne muligheten til å dele og samarbeide med andre aktive tradere online, samt å tilpasse diagrammer og indikatorer.

Etlanse

Etlanse er sannsynligvis en av de mest tiltalende plattformene som er relatert til Ethereum. Kort sagt, Ethlance.com er et helt nytt og revolusjonerende arbeidsmarkedsnettsted som fungerer på Ethereum-nettverket. Det er relativt likt andre frilansplattformer som Freelancer.com eller Upwork, men det krever ingen form for avgifter. Videre får brukerne betalt for sine tjenester og bidrag i Ethereum.

BitcoinWiki.org

BitcoinWiki er en veldig nyttig plattform som gir brukerne en imponerende samling av kryptoartikler. Samlingen har et sted mellom 5500 og 6000 artikler på engelsk, og den har alt fra Bitcoins historie til alle slags nyheter og andre spesialiserte guider.

Avsluttende ord

Selvfølgelig er det mange andre gode online ressurser på Internett. Denne listen er ikke komplett, men det er nok for en nybegynner som ønsker å lære mer om kryptosfæren generelt.

Utvalgt bilde: namecoinnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector