Tron vs Cardano: kryptovaluta sammenligning i 2020

Tron mot Cardano

Tron og Cardano er to kjente kryptoprosjekter, og i dag skal vi sammenligne de to myntene i vår Tron vs Cardano-sammenligning.

Hva er Cardano?

cardano-logoCardano (ADA) er en tredje generasjon blockchain (med Bitcoin som første generasjon blockchain og Ethereum andre generasjon blockchain). Det er unikt i kryptorommet, ettersom det ble utviklet ved hjelp av vitenskapelig filosofi og fagfellevurdert akademisk forskning.

Cardano ble skapt av Charles Hoskinson, en Ethereum medstifter, og den ble utviklet av japansk selskap – EMURGO i samarbeid med IOHK i 2015. Den opprinnelige kryptoen til plattformen, ADA, ble utgitt i 2017 med det første laget med et sett på 45 millioner mynter.

Jeremy Wood og Hoskinson grunnla IOHK (Input Output Hong Kong), et forsknings- og utviklingsselskap “som forplikter seg til å bruke peer-to-peer-innovasjonene i blockchain for å bygge tilgjengelige finansielle tjenester for alle.”

EMURGO er et selskap som “utvikler, støtter og inkuberer kommersielle satsninger som ønsker å revolusjonere sine bransjer ved hjelp av blockchain-teknologi.” Selskapet leverer mesteparten av finansieringen til IOHKs forskning.

ADA-kryptovalutaen ble utviklet for å støtte raske og sikre transaksjoner, samt distribusjon av smarte kontrakter.

Hva er Tron?

tron logo pngTron er en blokkjedebasert desentralisert protokoll som har til hensikt å tilby en plattform for gratis publisering av innhold, samt en distribuert lagringsteknologi.

Prosjektet ble etablert av Justin Sun, grunnleggeren av Peiwo, en populær kinesisk sosial app med millioner av brukere.

Protokollen gjør det mulig for brukere å fritt publisere, lagre og eie data, og de får betalt for innholdet sitt i TRX, den opprinnelige kryptoen til denne plattformen.

TRX ble lansert i 2017 som et ERC-20-token, men i juni 2018 lanserte blockchain sitt eget nett og migrerte alle tokens i sin egen kjede.

Sun er godt forbundet med Alibaba og Ripple, og han har blitt omtalt i Forbes ‘”30 Under 30″ for Asia. Tron-grunnleggeren er kjent for sin vedvarende online aktivitet på Twitter og sosiale medier, hvor han legger ut om alt som er relatert til Tron religiøst..

Selv om hans hype-taktikk ikke er godkjent av mange fra kryptoindustrien og samfunnet, klarer han å skape hype for kommende prosjekter og kunngjøringer.


Tron vs Cardano: Statistikk

Tron er for tiden rangert på 12. plass i henhold til en markedsverdi på $ 951,226,769, med et 24-handelsvolum på $ 1,151,241,784. Den nåværende prisen på TRX er $ 0,014265. Sirkulasjonsforsyningen til TRX er på 66.682.072.191 TRX av totalt 99.281.283.754 TRX.

Cardano er for tiden rangert 13. i henhold til en markedsverdi på $ 935.401.060, med et handelsvolum på 24 på $ 30.994.032. Den nåværende prisen på ADA er $ 0,036078. Den sirkulerende forsyningen for ADA er på 25.927.070.538 ADA av totalt 31.112.483.745 ADA.

Når det gjelder rangering, er ADA og TRX veldig tette, selv om vi kan legge merke til at når det gjelder daglig handelsvolum, handles TRX mer.

Tron vs Cardano: Teknologi og konsensus

TVMTrons blockchain kjører TVM (Tron Virtual Machine), som i utgangspunktet er Trons versjon av Ethereum Virtual Machine (EVM). TVM er en lett maskin basert på Turing complete, som også implementerer konseptet med båndbredde for å forhindre nettverksoverbelastning. TRON bruker Delegated Proof of Stake konsensusmekanisme eller DPoS.

DPoS er en desentralisert konsensusmekanisme som ikke krever gruvedrift, der innehavere av TRX-eiere skal satse og stemme på en “superrepresentant” som er blokkprodusenter i TRON-blockchain, og representanter som ikke gjør jobben mister sin posisjon.

Cardano er basert på en variant av Delegated Proof of Stake-protokollen kalt Ouroboros, som er spioneringen som den eneste PoS-protokollen med matematisk bevist sikkerhet.

Ouroboros ble utviklet av forskere fra University of Edinburgh, University of Connecticut, IOHK og Tokyo Institute of Technology.

ADA-interessenter er også i stand til å “stemme og velge” representanter som har til oppgave å utføre blokkbekreftelsene for dem.

Mens utenfra Cardano og Tron ser ut til å jobbe begge med en DPoS-konsensus, har Cardano lagt ned mer innsats for å utvikle sin egen unike konsensus. Dette gjør ADA til vinneren i Cardano vs Tron-protokollsammenligningen.

Cardano vs Tron: Spådommer for 2020

cardano-logoHelt siden Cardano traff markedet, har utviklingsteamet gjort betydelige fremskritt. Med mange planer for veikartet, tror investorene at Cardano vil kunne nå $ 1-merket i 2020.

ADA er en unik kryptovaluta, da koden ble skrevet fra bunnen av ved hjelp av Haskell-programmeringsspråket, og den har også sin egen Proof of Stake-algoritme, Ouroboros. Disse funksjonene gjør det sikrere enn andre PoS- og DPoS-kryptoer.

2020 forventer at ADA vil slippe Goguen-oppdateringen, som vil muliggjøre smart kontraktfunksjonalitet. Carando har også til hensikt å designe en virtuell maskin kalt IELE som vil endre strukturen i fremtidige blockchain-prosjekter.

tron-logoTRON har skapt kontrovers og skandale i kryptoverdenen av forskjellige grunner. Prosjektet ble beskyldt for å plagiere både whitepaper og kode (angivelig fra Ethereum), og nylig irettesatte TRONs medstifter tidligere prosjektet for å være for sentralisert.

Det ble også funnet ut at de 27 beste representative noder har mer enn 170 millioner TRX-stemmer, med de fleste av dem kontrollert av TRON.

TRON-utviklere har planlagt sin veikart 10 år i forveien, noe som gir noen bekymringer for hvordan teamet vil være i stand til å nå sine mål.

Tron har skiftet fokus mot å bli en dapp-plattform, med antall utviklere og apper i økosystemet som fortsetter å se vekst.

Analytikere har gjort spådomme spådommer for Tron i 2020, og forventer ikke at det vil gå forbi $ 0,02-merket.

Tron vs Cardano: Dommen

Fra et teknisk perspektiv har Cardano et mer sammensatt team som består av eksperter innen utvikling og koding, som sikrer langsom, men jevn fremgang i prosjektet.

Tron er mer aktiv når det gjelder tilstedeværelse på nettet, og er mer involvert i samfunnet.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 3. november 2018 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 7. januar 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector