Tvillingene vs Coinbase | Sammenligning av kryptoutveksling

Tvillingene vs Coinbase

Gemini og Coinbase er to av de største kryptovaluta-børsene. De har begge en sterk tilstedeværelse i kryptovalutaindustrien og er også blant de mest pålitelige når det gjelder sikkerhet og kvalitet på tjenestene. I denne sammenligningen Gemini vs Coinbase har vi til hensikt å analysere de to børsene når det gjelder nøkkelfunksjoner og generell tjenestekvalitet.

Om Gemini

Tvillingene er en leverandør av kryptovalutautveksling og forvaring av digitale eiendeler. Registrert hos New York State Department of Financial Services (NYSDFS), har det også hovedkontor i New York City. Børsen ble grunnlagt i 2014 av Winklevoss-tvillingene Cameron og Tyler.

Tvillingene kan betraktes som den beste kryptovalutautvekslingen som klarer å holde seg på samme nivå som giganter, som Binance, Bitstamp og Kraken. Børsen kunngjorde nylig at den nå tilbyr Bitcoin-forvaringstjenester for kunder, både enkeltpersoner og bedrifter. Det er også kjent som en av de sikreste børsene, etter å ha vedtatt et sikkerhetssystem av militær karakter, som vi vil diskutere mer senere.

Om Coinbase

Coinbase er en ledende kryptovaluta handelsplattform med hovedkontor i San Francisco, California. Coinbase ble grunnlagt i 2012 av sin nåværende konsernsjef Brian Armstrong og Fred Ehrsam, og er den største kryptobørs etter handelsvolum i USA. Plattformen fungerer som en megler for kjøp og salg av digitale eiendeler selv med fiat-valutaer. Den kan også brukes som lommebok for lagring av digitale eiendeler.

Coinbase Pro er en arm av Coinbase som lar brukere av plattformen kjøpe og selge digitale eiendeler fra hverandre. Videre har Coinbase en styrke som skiller den ut; den har åpnet dørene for alle kvalifiserte eiendeler som kan noteres på plattformen. Det lanserte nylig Coinbase Asset Hub som gjør det mulig for tokenutstedere å utstede eiendelene sine direkte med svært lite involvering av selve børsen. Coinbase er også en av de sikreste børsene der ute, ifølge flere sikkerhetsrevisjonsrapporter.

Gemini vs Coinbase: Tilgjengelige valutaer

Coinbase gir støtte for et bredt utvalg av kryptovalutaer. Den gir for tiden markedsinformasjon om 50 eiendeler. Disse inkluderer Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token, Ripple, EOS, Stellar, Augur, DAI, Link, Atom, Kyber Network og Zcash. Disse eiendelene har forskjellige bruksnivåer på Coinbase, med noen oppført på Coinbase, men ikke Coinbase Pro og omvendt.

Gemini støtter for tiden 20 kryptovalutaer. Disse inkluderer BTC, ETH, LTC, LINK, DOGE, EOS, XLM og mer.

Gemini vs Coinbase: Tilgjengelige land

Gemini er tilgjengelig i 50 land spredt over forskjellige kontinenter. Disse landene inkluderer, men er ikke begrenset til, USA, Canada, Brasil, Storbritannia og Irland. Den opererer også i alle stater i USA.

Coinbase opererer tvert imot i 32 land, også spredt over mange forskjellige kontinenter. Plattformen tilbyr kryptotransaksjon og lagringstjenester i 190 land. I USA fungerer Coinbase USD-lommeboken ganske enkelt i stater der selskapet har fått lisens som pengesender. Støttede handelsmenn er fra Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark og Finland.

Fra dette synspunktet er vinneren av Gemini vs Coinbase-kampen Coinbase fordi den har dekning i mange flere land, noe som gir tilgang til et større antall brukere.

Gemini vs Coinbase: Grensesnitt og brukeropplevelse

Gemini er ikke bare kjent for sikkerhet, den har også et enkelt brukergrensesnitt som selv en nybegynner lett kan navigere. Nettstedet har veldig sparsom tekst uten unødvendige detaljer som vil forvirre nye brukere. Derfor kan det være ideelt for både nybegynnere og avanserte brukere.

Det er verdt å nevne at Coinbase er akkurat som Gemini når det gjelder bruken. Den enkle designen gjør det til et ideelt reisemål for nybegynnere, og det har opprettholdt dette omdømmet i mange år. Selv om begge har rene grensesnitt, er Coinbase et bedre alternativ for en nybegynner, da grensesnittet er lettere å navigere enn Gemini.

Gemini vs Coinbase: Mobile Apps

Gemini har en mobilapp for både Android- og iOS-brukere. Imidlertid har brukerne noen klager, for eksempel sakte belastning og manglende respons. En annen klage er at den fortsetter å vise popup-vinduer selv etter at svaret er gitt. Det er også vanskeligheter med å overføre lommebalansen til en ekstern lommebok, men appen har en fantastisk samling med eiendeler.

Coinbases mobilapp har en enkel og ren design, men brukere har klaget over manglende evne til å godta flere altcoins, som Dogecoin, og også dårlig kundesupport. Avgifter er også en bekymring for brukere av appen som mener at den bør vurderes nedover.

Gemini vs Coinbase: Innskudd og uttak

Gemini tillater innskudd ved bruk av BTC, ETH og USD. Innskudd i dollar kan gjøres med kreditt- eller debetkort, inkludert Visa, Mastercard og American Express. Amerikanske innbyggere kan også bruke direkte bankoverføringer.

Coinbase har derimot et større antall alternativer for innskudd og uttak. Disse inkluderer både kryptovalutaer og fiat-valutaer som følger.

Innskudd:

  • Bankoverføring (samt ACH i USA og SEPA i EU) for alle støttede valutaer, nemlig CAD, EUR, GBP, SGD og USD;
  • Kredittkort og debetkort;
  • Børsnoterte kryptovalutaer.

Uttak:

  • PayPal;
  • Børsnoterte kryptovalutaer.

Når det gjelder enkel innskudd og uttak, er Coinbase et bedre valg, da det har flere tilgjengelige alternativer å velge mellom.

Gemini vs Coinbase: avgifter

En annen kritisk funksjon vi vil bruke i sammenligningen Gemini vs Coinbase er gebyrer. Tvillingene har to kategorier avgifter: handels- og overføringsgebyrer. Den første belastes for handler på plattformen i form av Dynamic Maker-taker-avgifter. Overføringsgebyrer belastes for å flytte penger inn og ut av handelskontiene på børsen.

Innskudd er gratis for alle kryptovalutaer og bankoverføring. Det er verdt å merke seg at uttak er gratis for alle kryptoer til de når en terskel på opptil 10 for individuelle kunder og 50 for institusjonelle investorer, hvoretter avgifter belastes avhengig av eiendelen. Uttak gjennom ACH, Gemini Dollar og bankoverføring er gratis.

For Coinbase belastes gebyrene basert på brukerens hjemland, betalingsmåte, valuta og volum. Jo høyere volum, jo ​​mer avgifter. De som kjøper med debet- eller kredittkort, må betale 3,99 prosent av beløpet.

Sammendraget er som følger:

Standard kjøp / salg Øyeblikkelige kjøp (bare debetkort) Bankoverføringer (SEPA) – inn / ut * Raskere betalinger
1,49% 3,99% Gratis / € 0,15 Gratis
Betalingsmåte for kjøp / utbetalingsmetode for salg Effektiv hastighet på konverteringsgebyr (etter frafall)
Amerikansk bankkonto 1,49%
Coinbase USD lommebok 1,49%
Debetkort 3,99% ***
USD innskuddsmetode Avgift
ACH-overføring Gratis
Bankoverføring $ 10 ($ 25 utgående)

Coinbase er beryktet for å kreve høye avgifter, så tydelig er Gemini foran på denne.

Gemini vs Coinbase: sikkerhet

Tvillingene er en ekstra befestet bytte når det gjelder sikkerhet. Det sies å ha et militært sikkerhetssystem. Dette er forståelig på grunn av forvaringstjenestene de tilbyr for å sikre at kundenes midler er trygge. Børsen er også en av de første som underkaster seg regulering og er en av de mest kompatible i bransjen, noe som gir et sikkerhetsnivå i seg selv.

Kanskje på grunn av dette har Gemini aldri blitt hacket eller på annen måte kompromittert. Det er ingen oversikt over at brukere taper penger eller personlig informasjon.

Coinbase benytter også utmerkede sikkerhetstiltak for å sikre brukernes midler og informasjon. Selv om det aldri har blitt hacket også, har brukere mistet penger gjennom noen få phishing-svindel.

Gemini vs Coinbase: Kundesupport

Gemini kan skryte av å tilby kvalitetssupport døgnet rundt. Brukernes vurderinger antyder imidlertid at det har vært noen problemer. Kunder hevder at de har bedt om støtte (hovedsakelig på grunn av mislykkede uttak), og det tar uker å få svar.

De som brukte Coinbase har også klaget på kvaliteten på kundeservice. Dette inkluderer utidig respons og uløste problemer som ligger i uker, akkurat som Tvillingene. De fleste klager grenser til manglende evne til å trekke eller laste opp KYC-informasjon som kundesupporten lover å løse, men aldri gjør.

Gemini vs Coinbase: Offentlig mening

Både Gemini og Coinbase er de beste børsene i kryptovaluta som har bygget et rykte over tid. Til tross for dette vil litt forskning på offentlig oppfatning vise at publikum ikke føler kjærligheten. Problemene skyldes for det meste dårlig respons på kundeservice, ikke problemene kundene møter. Mange av anmeldelsene omtaler disse toppbørsen som svindel som de ikke vil anbefale til noen.

Gemini vs Coinbase: dom

Ser vi på denne sammenligningen Gemini vs Coinbase, er det klart at begge trenger å oppgradere kundeservicen. Dette er det ene området der begge ser ut til å ha kommet til kort. Hvis du velger mellom de to, vil det også avhenge av motivasjonen og prioriteten din. For eksempel kan avgifter være en av de avgjørende faktorene for noen. Imidlertid har de begge sine sterke og svake sider, så du bør gå etter den som tilfredsstiller dine prioriterte behov.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me