UniCrypt: Koblingen mellom sikkerhet og gode investeringsmuligheter

UniCrypt

Desentraliserte finansprosjekter har mistet forbrukernes tro de tidligere hadde over tid. UniCrypt er blant plattformene som har grepet denne sjansen, som en blockchain-plattform som skaper en best mulig bro mellom likviditetsbelønninger og samtidig øker forbrukernes tillit.

Plattformen introduserte lanseringsplaten nylig, som vil tillate ethvert DeFi-prosjekt å være vert for en forhåndssalg på en helt desentralisert måte. UniCrypt vil skape en utmerket plattform for oppstart av blockchain-prosjekter for å sikre likviditet og et løft mot suksess i markedet. 

Som en desentralisert og automatisert plattform er prosjektgruppene i stand til å flytte prosjektet sitt fra forhåndsfasen til initialisering av markedet. Videre er det sikret skalerbarhet og et lettmanøvrerbart grensesnitt, effektivt for alle deltakere.

Unicrypt-teamet markedsfører lanseringsplaten som en forhånds-salg uniswap, ment som et alternativ til sentraliserte plattformer som Binance Pad og Unilayer Pad.

Å skille seg fra sentraliserte Launchpads

UniCrypt’s Launchpad er unik ved at den er helt desentralisert, skalerbar og automatisert for å generere kostnader som kommer alle prosjekter og tokenholdere til gode. Plattformen omdefinerer i hovedsak DeFi, noe som gir oppstartsprosjekter frihet til å starte forhåndsgjenkjenning uten å søke og påfølgende godkjenning fra hjemmesenterlaget.

Siden oppdraget er å tilby alle like muligheter, er UniCrypt launchpad her for alle som ønsker å starte reisen. De får bidra og flagge tokens som “revidert.” Til slutt er det en helt desentralisert, autonom og svært skalerbar plattform.

UniCrypt er en konkurranse for alle sine sentraliserte jevnaldrende, inkludert Binance Launchpad, TrustSwap, for å nevne noen. Mens sentraliserte forsalgsbærere har hatt en god popularitet, mangler de fremdeles på noen områder. Et slikt tilfelle er friheten til alle å bruke plattformen sin.

Flere faktorer må være til stede for at et prosjekt skal forhåndssalg på et sentralisert lanseringssted, avhengig av vertsplattformen. Binance, for eksempel, gjennomgår prosjektets historie, hvor lenge det har eksistert, dets potensial i kryptomarkedet, dets aksept og mye mer. Lanseringspanelteamet bestemmer deretter hvilket prosjekt som er best gjort. Selv om dette er en fin måte å unngå falske aktiviteter, kan unge prosjekter føle seg skremt i slike situasjoner.

Forkjøpsbetingelser for oppføring på UniCrypt

UnicryptKilde: Cryptoslate

Prosjekter som ønsker å bli inkludert i Unicrypt, må først starte token og sette myke / harde caps. Alle poletter som setter i gang sin forhåndssalg må låse inn minst 30% med en opsjon på opptil 100% av likviditeten i Uniswaps likviditetsbasseng. Så snart du har fullført dette første trinnet, vil plattformen aktivere Unicrypt hvitelistefunksjonen som er tilgjengelig i brukergrensesnittet.

Neste trinn presenterer de maksimale rundene et prosjekt håper å engasjere seg i; UniCrypt har et innstilt maksimum på to runder for hver forhåndssalg. Teamet kan deretter utforske alternativene sine angående symbolet de ønsker å motta midlene i.

Første runde er satt av til UNCX- og UNCL-tokenholdere som må ha minimum 4 UNCX eller 50 UNCL for å kunne delta. En vellykket forhåndssalg på denne runden vil bli utsolgt på 2 timer.

I tillegg vil denne faktoren fungere som et løft for investorens interesse for det aktuelle prosjektet. UniCrypt håper å krydre det hele, da de 100 beste innehaverne av UNCX eller UNCL vil få en del av avgiftene som er samlet under forhåndssalget..

Denne belønningsmekanismen oppmuntrer til innsats og gir et best mulig startprosjekt med flere ikonholdere. Også token-partnerinnehavere vil ha muligheten til å delta og vinne premier fra den private sfæren.

Den andre forhåndssalgsrunden er åpen for alle, inkludert token-teamets godkjente adresser. Arrangementet vil vare mellom 1 sekund og to uker. Etter at forhåndssalgsrundene er avsluttet, starter markedet med en funksjon som heter offentlig.

Unicrypt på A Fight Against DeFi Frauds

Siden fremveksten av DeFi har mange prosjekter prøvd å gjenopprette investorens håp og tillit til DeFi-verdenen. UniCrypt er en fullt desentralisert og autonom plattform som støtter porteføljestyring og gir brukerne muligheter og gjennomsiktig investeringsadministrasjon.

Forutsalgsplattformen har en full lenke til UniCrypt likviditetsskap med Uniswap v3-migrering, og øker dermed plattformens effektivitet.

DeFi-prosjekter kan også bruke UniCrypt-lanseringsplaten til å identifisere mistenkelige prosjekter som initierer forhåndssalg på plattformen, selv om de er uavhengige, flagget for ondsinnet aktivitet, inkludert logging, svartelisteprosjekter og fullmakter. Som sådan vil revisorer på plattformen sørge for at disse dataene er tilgjengelige på forhånd i løpet av forhåndssalget.

Likviditetsskapene er en forsikring for investorene om at UniCrypt er i frontlinjen og kjemper mot falske aktiviteter som fyller DeFi-rommet. Derfor må utvikleren låse inn likviditeten i en viss periode for å beskytte fondets midler. I tillegg får alle pengene sine tilbake hvis prosjektet ikke når det pre-soft cap.

En lys fremtid for UniCrypt

2021 blir et spennende år for Unicrypt, da utviklingsteamet planlegger å integrere en ny blockchain i de kommende månedene. Det vil fortsette å fikse mangler i det eksisterende DEX-miljøet og forbedre det. De Unicrypt nettverk har raskt blitt den mest populære låseprotokollen i Uniswap-økosystemet og har for tiden over $ 94 millioner i låst likviditet på tvers av 2715 likviditetsskap.

DeFi-svindel nærmer seg ikke slutten. Konseptet med økt bevissthet og sikkerhetsverktøy beskytter ikke folk mot svindlere. Likevel er alle forpliktet til å studere disse prosjektene for å skille det dårlige fra det gode. Tross alt er DeFi-bransjen et utmerket sted å tjene penger og delta i ekstraordinære innovasjoner.

UniCrypt-pris, UNCX-prisindeks, diagram og info | CoinGecko

For tiden, UniCrypt er den eneste likviditetsplattformen som tillater migrering til Uniswap V3, en umiddelbar utveksling. Et innovativt desentralisert lanseringssted fokusert på å tilby større tillit og mulighet til alle prosjektlag og investorer. Plattformen gjør det enkelt for alle interessenter å komme i gang lynraskt og få legitimitet med investorer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me