Verdens beste kryptovalutapåvirkere å følge på sosiale medier i 2020

Presset for global adopsjon av kryptovaluta og blockchain øker, og 2019 har vært ganske nyskapende for de to nye teknologiene. Når vi bruker overdrive-utstyret til 2020, er det viktig å anerkjenne tilstedeværelsen av bemerkelsesverdige kryptovaluta-påvirkere som kontinuerlig jobber for at denne bransjen blir bedre fremover.

Men hvem er en kryptoinfluencer? Vel, flere faktorer utgjør en influencer i krypto- og blockchain-rommet. I tillegg til den delen av digitale eiendeler de eier, er det viktig å se på deres rolle i bransjen, hvordan de engasjerer følgere på sosiale medier, kvaliteten på innleggene deres og deres samlede aktivitet.

Dessuten faller kryptovalutainfluensorer i forskjellige nivåer, alt fra mikro til makroinfluencer. Disse personene er engasjert i aktiviteter som gir innsikt i kryptoromets nåtid og fremtid.

Følgende er de beste kryptopåvirkerne å følge på sosiale medier i 2020.

John McAfee

John McAfee

namecoinnews.com

John McAfee er en teknolog med ekstraordinære ferdigheter og en av de fremragende pilarene i kryptorommet. McAfee skiller seg ut som pioner for den første antivirusprogramvaren, som bekrefter hans entusiasme for cybersikkerhet. I kryptovaluta- og blockchain-bransjen er han en autoritetsstemme som leverer informative innlegg på sosiale medieplattformer.

For tiden er han administrerende direktør i MGT Capital Investment, et selskap som han forvandlet fra spill til cybersikkerhet og kryptokurvedrift. I tillegg til dette er McAfee administrerende direktør for Luxcore, et kryptofirma som leverer bedriftsløsninger. Mer informasjon om John McAfee er tilgjengelig på hans tjenestemann nettsted.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin

blog.liquid.com

Den russisk-kanadiske dataprogrammereren og forfatteren, Vitalik Buterin, er Ethereum med-grunnlegger. Han var også med å grunnlegge Bitcoin Magazine, som leverer daglige nyheter om Bitcoin og hele kryptorommet. En aktiv bruker på sosiale medier, Vitalik bidrar mye til kryptorommet, selv om han bare er 25 år gammel.

Buterin har vunnet forskjellige priser og anerkjennelser, inkludert Thiel Fellowship-prisen i 2014 og World Technology Award i kategorien IT-programvare i 2014. Han er hovedsakelig kjent for sitt arbeid på Ethereum-plattformen, som lar utviklere lage desentraliserte applikasjoner. Ytterligere informasjon om Vitalik Buterin og hans arbeid er tilgjengelig på hans offesiell nettside.

Marc Andreessen

Marc Andreessen

brandknewmag.com

Marc Andreessen er en investor og gründer i kryptorommet. Hans tilstedeværelse kjennes hovedsakelig på Crypto Twitter-plattformen, hvor han kombinerer sin praktiske kunnskap om økonomi og programvare med blockchain og crypto. Andreessen lanserte til og med en $ 300 millioner dollar for kryptovirksomheter.

Roger Ver

Roger Ver

coindesk.com

Populært kjent som “Bitcoin Jesus”, Ver er en av pionerene i Bitcoin, og er en tidlig adopter og investor i den ledende kryptovalutaen. Ver er aktiv både på Twitter og på YouTube, hvor han leverer grundig kryptokommentar med fokus på Bitcoin (BTC) og Bitcoin Cash (BCH).

Ver var med å grunnlegge Bitcoin Foundation, og i 2017 var han en ivrig tilhenger av Bitcoin hard gaffel som førte til opprettelsen av Bitcoin Cash (BCH). Imidlertid motsatte Ver seg sterkt Bitcoin Cash-splittelse som resulterte i Bitcoin SV.

Andreas M. Antonopoulos

Andreas M. Antonopoulos

mbnsolutions.com

Andreas Antonopoulos er en blockchain- og kryptovalutaforfatter, som sementerer sin posisjon som en av kryptovalutapåvirkerne i denne tiden. Bøkene hans fokuserer hovedsakelig på blockchain og kryptovalutaer, og han tråkker tungt på Twitter. Hans populære podcastprogram “Let’s Talk Bitcoin” og hans YouTube begge kanalen tiltrekker seg en massiv følge.

Den gresk-britiske Bitcoin-talsmannen er også teknisk sjef i Third Key Solutions, en krypto-alliert oppstart som gir rådgivning og kryptografiske nøkkeladministrasjonsløsninger for både selskaper og individuelle investorer i kryptovaluta..

Cryptocurrency Influencers på Facebook

Som nevnt tidligere, kryptovaluta påvirkere faller inn i forskjellige kategorier. Selv på sosiale medier er influencers aktive på forskjellige plattformer. Noen er aktive på Twitter, mens andre leverer mer på Facebook, YouTube og LinkedIn.

Crypto influencers på Facebook inkluderer følgende:

Don Tapscott

Don Tapscott

http://dontapscott.com/

Forfatteren av Blockchain Revolution er også grunnleggeren av Blockchain Research Institute. Tapscott er aktiv på nesten alle sosiale medieplattformer. Imidlertid skiller han seg ut på Facebook, hvor han har samlet en enorm følge av mer enn hundre tusen abonnenter. Hvis du er interessert i kryptovaluta og blockchain-nyheter, kan du bli med på hans Facebook-side. På samme måte kan du finne ytterligere informasjon om Tapscott på hans offisielle nettsted.

Jen Buakaew

Jen Buakaew, populært kjent som Jenny i blockchain-kvartalene, er en ICO-rådgiver og kryptoentusiast. Jenny befaler mer enn 34.000 følgere Facebook alene. Hun er også en ivrig foredragsholder ved kryptovaluta og blockchain-arrangementer hvor hun snakker om sine erfaringer på bakkenivå, mens hun møter andre likesinnede kryptoentusiaster utover den vestlige halvkule..

Tim Harford

Tim Harford

wikipedia.org

Tim er en økonomisk journalist med bred kunnskap om blockchain. Vanligvis skriver han sunne analyser av krypto- og blockchain-nyheter og utforsker hvor det passer i de større rammene. Han er aktiv på Facebook og andre sosiale medieplattformer også.

Nic Trades

Nic Trades har sterk bakgrunn i økonomi, inkludert aksjer, forex og råvarer. Hennes hovedaktiviteter inkluderer handelsaspektet med kryptovaluta, teknisk analyse og praktiske tips. I tillegg til Facebook er Nic også aktiv på Twitter og Instagram. Ytterligere informasjon er også tilgjengelig på hennes offisielle nettsted.

Brock Pierce

Brock Pierce

forbes.com

Brock Pierce er medstifter av Blockchain Capital. Forbes kalte en gang Brock Pierce som en av de rikeste menneskene i kryptorommet. En tidlig adopterer, Pierce er aktivt involvert i kryptovaluta, blockchain og de nedlagte Initial Coin Offerings (ICOs).

Avsluttende tanker om Cryptocurrency Influencers

Nye kryptostarter kan miste grepet om enkel blockchain-finansiering. Som kryptoinfluencer demonstrerer, er fokuset imidlertid hovedsakelig på masseadopsjon og inkorporering av blockchain-teknologi i tilgjengelig bedriftsinfrastruktur.

Listen over kryptopåvirkere er fortsatt bred og diversifisert, med tegn fra alle verdenshjørner. Investorer, teknologer, visjonærer og beslutningstakere fra alle deler av verden har sluttet seg til kryptorommet. Når 2020 nærmer seg, ser kryptosamfunnet frem til et spennende år, spesielt når det gjelder regulering og masseadopsjon av blockchain og kryptovaluta..

Utvalgt bilde: adweek.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me