Vitalik Buterins nettoverdi vokser når ETH når rekordhøyder

Vitalik Buterin nettoverdi

Vitalik Buterin er et navn som bør nevnes i en beskrivelse av kryptovalutaindustrien. Han er kjent for å lede teamet som opprettet Ethereum, den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi etter Bitcoin. Ikke bare det, det er et populært altcoin, og mange anser det som et alternativ til Bitcoin. Av denne grunn er det ikke overraskende at kryptoentusiaster er interessert i Vitalik Buterins nettoverdi.

Buterins Ethereum ble lansert i 2013 og har vokst veldig raskt til å bli den første plattformen for smarte kontrakter og dapps. Selv om dette har bidratt enormt til utviklingen av rommet med mange forskjellige brukstilfeller utforsket på Ethereum-nettverket, har det også ført til uutholdelige transaksjonsgebyrer, spesielt med DeFi. Dette førte til oppgradering av nettverket til Ethereum 2.0 i 2020. Vi vil snakke mer om dette om kort tid.

Vitalik Buterin Net Worth

forbes.com

Buterin har uten tvil bidratt til å utvikle kryptovaluta og blockchain-plass med Ethereum-prosjektet. Han er også en av dem med den høyeste nettoverdien i rommet. I januar, Forbes rapporterte at han ble en av milliardærene som ble laget under den siste Bitcoin-pumpen som tok prisen til over $ 41000. Det er verdt å merke seg at Buterin er mer interessert i blockchain-teknologi som vitenskap enn som investor. Forbes-rapporten sier at Vitalik Buterins nettoverdi er omtrent $ 360 millioner i krypto.

Dette er hovedsakelig fra hans stash av ETH, som angivelig er 330000 mynter. Mange vil tro at dette er en liten mengde mynter for en Ethereum-medstifter, med tanke på at Satoshi Nakamoto, skaperen av Bitcoin, tok en million av de 21 millioner myntene for seg selv. Utvilsomt er det Buterins interesse for å utvikle teknologien som driver Ethereum 2.0-prosjektet.

Ethereum 2.0

cybavo.com

Kryptovalutaplassen har lenge forventet lanseringen av Ethereum 2.0. Dette er en oppgradering som vil bidra til å forbedre skalerbarheten til Ethereum-nettverket og dets generelle ytelse. Disse vil finne sted særlig ved å redusere transaksjonsgebyrene. En av de viktigste funksjonene i prosjektet er imidlertid innsatsen til ETH.

Dette er mulig gjennom Ethereums overgang fra et Proof-of-Stake-nettverk. Med andre ord er det ikke behov for gruvearbeidere lenger. Nye mynter trenger ikke å bli utvunnet, men kan gis som en belønning til de som satser sine beholdninger for å sikre nettverket.

Innsatsaspektet fikk mye aksept fra brukere av Ethereum. Første trinns lansering av Ethereum 2.0 var 1. desember 2020. Mellom da og midten av januar 2021 var det over $ 3 milliarder dollar i Ethereum som ble satt på nettverket. Hvis han setter sin ETH som de mange andre eierne av eiendelen, er muligheten at Vitalik Buterins nettoverdi øker betydelig i 2021.

Ethereum når rekordhøyder

quoteinspector.com

Ethereum har vært i forkant av markedsytelsen siden slutten av 2020, akkurat som Bitcoin. Selv om mange mener at ETH følger Bitcoins prisutvikling, er det de pågående prisstuntene som kan skyldes mer enn bare å følge i Bitcoins vei. Kryptovalutaer blir generelt mer verdifulle med økende engasjement i nettverket.

Innsatsen av milliarder dollar i ETH på nettverket er sannsynligvis en viktig faktor som påvirker prisen, samt bruken av DeFi og den smarte kontrakten og dapps-infrastrukturen. Analytikere har flere ganger nevnt overvurderingen av Ethereum. Dette skyldes infrastrukturen som finnes i nettverket.

Kryptovalutaen handler nå på $ 1 707,37 etter å ha brutt 2017 års heltidshøyde på litt over $ 1400. Analytikere forventer at Ethereum vil fortsette på vei opp og kunne knekke $ 2,000 i 2021, noe som betyr at Vitalik Buterins nettoverdi vil øke. Akkurat som for Bitcoin, kan denne prisstigningen bli drevet av kontinuerlig kjøp av eiendelen av Grayscale. Forresten, det er en ledende digital kapitalforvalter i verden. Bare i forrige uke kjøpte Grayscale Ethereum til en verdi av 76 millioner dollar, mens den i 2020 kjøpte halvparten av all nyutviklet ETH.

Det er imidlertid nye konkurrenter, hvorav en er Tron. Tron-blockchain kom ut av Ethereum i 2018 og har blitt kritisert for å ha for mange av Ethereums funksjoner. Som du kanskje gjetter, var det hovedsakelig en smart kontrakt- og dapp-plattform, akkurat som Ethereum. Da DeFi fortsetter å blomstre på Ethereum, har Tron økt sitt spill for å inkludere DeFi-tokens på plattformen.

Tron Founder har gjentatte ganger skryt av at Tron snart vil overhale Ethereum som knutepunkt for DeFi og smarte kontrakter. Trons viktigste salgsargument er de lave transaksjonsgebyrene, noe som er en enorm lettelse fra de stadig økende Ethereum-avgiftene. For øyeblikket er WrappeBTC og WrappedETH, to av de mest brukte DeFi-tokens, tilgjengelig på Tron. Dette betyr at det bare er et spørsmål om tid før et stort antall Ethereum-brukere flytter til Tron. Det er verdt å merke seg at TRX nå er verdt rundt $ 0,03722.

Konklusjon

Hvis Vitalik Buterins nettoverdi øker i 2021, må Ethereum øke sitt spill og spesielt arbeide for å skalere nettverket snart, ellers vil konkurrenter som Tron overhale det. Nivået av engasjement av et nettverk med brukere spiller en avgjørende rolle for å forbedre verdien og dermed prisen på en kryptovaluta, men Ethereum kan være på randen av å miste det.

Den eneste grunnen til at noen brukere holder seg til Ethereum, for nå, kan være at en passende erstatning ennå ikke er tilgjengelig. Tron kan snart bli det passende alternativet med mye høyere skalerbarhet, og det vil bare være et spørsmål om tid før Ethereum mister sin relevans. Det er på tide at aspekter for forbedring av skalerbarhet av Ethereum 2.0 trer i kraft for å redde fremtiden til ETH.

Utvalgt bilde: forklog.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me