Vær din egen bank: VivusPay er bare den første smaken av Optherium-økosystemet

I vår globale verden utføres betalinger rutinemessig på tvers av kontinenter, men de kan være langsomme, medføre store provisjoner for konvertering og håndtering og være sårbare for hacking. Vår personlige informasjon fra enkle passord til biometriske data lagres ofte i sentraliserte tredjepartsregister og kan til og med ha blitt replikert for å bli lagret et annet sted. Dette skaper betydelige risikoer, og dette nevner bare domenet til fiat-valutaer.

VivusPay, mobilbankappen, er allerede i gang for begge deler iOS og Android brukere. Som en del av Optherium Ecosystem, det er det moderne ansiktsarbeidet. Det er det første innen sitt felt som samler hastighet, effektivitet og sikkerhet på global skala ved å bruke deres varemerkebeskyttede MultiDecentralized Private Blockchains-nettverk..

Nylig har det kommet mange kryptovaluta-lommebøker, og selv om de tilbyr et visst nivå av sikkerhet, er brukernes personlige data også viet til sentraliserte databaser. Det er åpenbart at det er sårt behov for større sikkerhet.

VivusPay, drevet av Optherium, takler ikke bare de nevnte problemene direkte, men de går også utover det som for øyeblikket tilbys i den økonomiske sfæren ved å gjengi kryptovalutaer som en gyldig, effektiv og sikker betalingsmåte. Dette er uansett om du overfører store summer fra virksomhet til virksomhet eller bare betaler for en kaffe i din lokale kafé. Dette er en absolutt spillveksler, da det er broen fra blockchain til den virkelige verden. Hvis du vil overføre Ethereum fra New York og få den mottatt som Yen i Japan, kan denne appen lette betaling og konvertering uten flaskehalser.

Kjernefunksjoner

MultiDecentralized Private Blockchain Security

Dette er langt mer enn bare en multivaluta lommebok, den støttes av Optherium Ecosystem. Her lagres dataene dine på multisentraliserte private blokkeringer, noe som betyr at det ikke er noen sentraliserte data som er klare til å bli hacket inn. Den enestående multisecure-teknologien i seg selv inneholder ikke bare dette, men også multisignatur-transaksjoner, dynamisk biometrisk basert verifisering, peer-to-peer-blockchain-roller og multifaktor-autorisasjon. Det er den ultimate Wallet Provider Service.

Dynamisk biometri

Med VivusPays patenterte Dynamic Biometrics-teknologi kan du opprette en biometrisk mal (stemme, ansiktsbevegelse, fingeravtrykk, netthinne osv.) Som lagres i sikkerheten til den multisentraliserte private blockchain og kryptert. Dette fungerer som et nøkkel-, passord- eller ID-verifiseringsverktøy og kan ikke bare brukes med VivusPay, men også for å bekrefte identiteten din når du er i kontakt med andre Optherium-tjenester..

Key Recovery Service

Vi har alle hørt skrekkhistorier om at private nøkler blir glemt, men VivusPays KRS (Key Recovery Service) sørger for at du alltid vil få tilgang til kontoen din, uansett hvor du er. Private nøkler oppbevares på kjølerom, deles mellom flere “luftgappede” datamaskiner. Uten fysisk tilgang til maskinvare kan de ikke hackes. Selv med en tapt eller stjålet telefon eller lommebok, vil du og du alene fremdeles kunne få tilgang til VivusPay gjennom multifaktorkontroll som inkluderer Dynamic Biometrics.

Krypto til Fiat, betalingsmåter, større tilgang og hastighet

VivusPay forenkler betaling gjennom NFC (nærfeltkommunikasjon), QR-kode eller biometriske data. Det lar deg også betale når som helst på salgsstedet ved hjelp av kryptovaluta eller Optherium Mastercard, som også lar deg trekke deg fra hvilken som helst minibank i verden, og umiddelbart bytte fra krypto til fiat-valuta når du gjør det. Dette gjør kryptos mangel på brukervennlighet til en fortid. I tillegg har VivusPay hastigheter på 100 000 transaksjoner per sekund og øyeblikkelig bekreftelse. Dette er den raskeste i verden.


KYC (kjenn din kunde)

VivusPay tar svindel på alvor. Optherium Ecosystems KYC-tjeneste bruker de samme funksjonene som KRS for å gi brukerne verifiserbare og øyeblikkelige KYC-legitimasjoner. Etter validering av brukerens identitet, kan KYC-tjenesten bevise at det eksisterer for å validere brukerens identitet når han er i kontakt med andre Optherium Ecosystem-tjenester eller plattformer. Alt dette gjøres uten å avsløre noen av brukerens personlige data til noen annen blockchain-kanal.

Hvitmerket lommeboksleverandørservice drevet av Optherium

VivusPay, drevet av Optherium, gir oss et glimt av den nye blockchain-standarden. Den håndterer allerede globale transaksjoner og har vist seg klar til å bli integrert med bank- og andre finansielle tjenester, med deres hvite merkede lommebokleverandørtjeneste. Her kan VivusPay tilpasses til enhver virksomhets behov. For ethvert selskap som ønsker å tilby sine kunder økt sikkerhet og kryptovaluta-tjenester uten risiko for svindel, er det ikke nødvendig å se lenger.

Optherium Ecosystem – The Brain Behind the Project

Optherium-teamet har en imponerende bakgrunn både på det økonomiske og tekniske området; Administrerende direktør Serge Beck har over 15 års erfaring med å konstruere kritisk teknologisk infrastruktur for Bear Stearns, HSBC Bank og Meryl Lynch, mens Roman Kaganov har erfaring innen apper, robotteknologi, smart kontraktutvikling og blockchain, og jobber med løsninger for Sberbank og Gazprombank (Russlands største banker). Sammen har de samlet et formidabelt team og designet denne utrolig avanserte plattformen. Optherium Ecoystem er infrastrukturen som inneholder alle funksjonene vi har sett ovenfor, og flere produkter vil bli rullet ut veldig snart, for eksempel Bitcrox desentraliserte valutaveksling og mer B2B-løsninger.

Som vi kan se, er VivusPay bare det første trinnet i Optherium Ecosystems raskt voksende globale finansielle blockchain-infrastruktur. Det gir sikkerhet, brukervennlighet og hastighet hittil usett i verden av global økonomi. Svært snart starter Optherium sitt hviteliste-salg, noe som betyr at du kan være en del av revolusjonen helt fra starten. Uansett hva du gjør, ikke gå glipp av sjansen din! Med utviklingen som kommer tykt og raskt, vil Optherium Labs Telegram-kanal er den beste måten å holde seg på toppen av alt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector