Weekly News Digest: Brave Browser Joe Rogan Exposure, Bittrex and Poloniex Lawsuit, Crypto Bank lanserer universitetsprogram, Crypto.com sikkerhetssertifisering

Hvis du vil vite hva som skjedde i løpet av den siste uken i kryptoverdenen, men du ikke kan bry deg om å søke gjennom alle nyhetssidene, er her vårt ukentlige nyhetssammendrag.

Modig nettleser får eksponering på Joe Rogan Podcast

cryptoslate.com

Den berømte standupkomikeren Joe Rogan avslørte i sin nylige podcast-episode at han bruker personvernfokuserte modige nettleserblokkeringsannonser og Google-sporing.

Rogans podcast har en månedlig nedlastingsfrekvens på mer enn 190 millioner, og showet ble nylig lisensiert til Spotify etter at en kontrakt på 100 millioner dollar ble inngått. Denne siste episoden, som inneholder amerikansk musiker og tegneserie Reggie Watts, samlet mer enn 1,7 millioner visninger de første 24 timene siden den ble lagt ut på YouTube. Med så mange mennesker som lytter / ser på showet, kunne ikke Brave ha fått en bedre godkjennelse.

Rogan og Watts snakket i omtrent en halv time om online personvern, apper og annonser i 2,5-timers episoden, og sa på et tidspunkt:

“Hvis du vil bruke Instagram, eller hvis du vil bruke Facebook, blir du sporet.”

De fordypet seg også i saker relatert til store sosiale medieplattformer og apper, for eksempel overvåking og sporing av Google, som nylig ga selskapet 5 milliarder dollar for å spore brukere uten samtykke mens de var i privat modus..

Watts anbefalte den modige nettleseren som den valgte nettleseren for å unngå online sporing:

“Jeg går til Brave, en privat nettleser, og jeg vil slå opp produktet der.”

Rogan uttalte at han også brukte Brave, samt Duck Duck Go-søkemotoren. Watts kommenterte at sistnevnte ikke var så optimal som Brave, og sa at “søkemotoren suger”.

Flere andre figurer fra kryptoverdenen har vært gjester på Joe Rogans podcast, som Bitcoin-ekspert og populær forfatter, Andreas Antonopoulos, og tidligere Dogecoin-sjef, Elon Musk.

Bittrex og Poloniex saksøkt for Crypto Manipulation

Saksøkt for Crypto Manipulation

cryptonomist.ch


To av de største krypto-utvekslingene, Bittrex og Poloniex, er blitt slått av en gruppesøksmål der de blir beskyldt for å lage USDT for å manipulere bull-run 2017.

Tvisterne i søksmålet hevder at Bitfinex og Tether presset kryptomarkedsprisene i 2017 via markedsmanipulasjon og har bedt om at Bittrex og Poloniex begge mottar stevninger.

I følge sakens dokumenter, som først ble arkivert i oktober 2019, utstedte Bitfinex-kryptobørs og søsterselskapet Tether et høyt antall USDT-stablecoins uten å ha US dollar-støtte for å oppblåse kryptoprisene i 2017. Selskapene blir saksøkt. av investorer som mener de har kjøpt kryptoer til falske oppblåste priser.

Retten ble bedt om av andragerne å belønne fornuftige kostnader for søksmål, renter før og etter dom og realistiske advokatsalærer.

Tether angivelig “utstedt milliarder av USDT til seg selv uten støtte fra amerikanske dollar – ganske enkelt å skape USDT ut av luften.” Søksmålet uttalte videre at USDT da ble brukt til å kjøpe kryptoer som førte til at prisene “spiste langt over deres legitime verdi i den største boblen i menneskehetens historie, og til slutt resulterte i milliarder dollar i skade på uskyldige kryptovarekjøpere”.

Den reviderte arkiveringen hevder at de to børsene, Bittrex og Poloniex, også var medsammensvorne, da de tillot mange handelsmenn å utføre store kjøpsordrer på flere børser for å lure folk til å tro at det var ny likviditet som gikk inn i markedene..

“Med villig bistand fra Bittrex, Inc. (” Bittrex “) og Poloniex LLC (” Poloniex “), brukte to andre krypto-børser, Bitfinex og Tether, uredelig utstedte USDT for å gjøre strategisk tidsbestemte, massive kjøp av kryptokvarter akkurat når prisen av disse varene falt, ”- les klagen.

Meldingen beskyldte også utvekslingene for å ha samarbeidet “tett med Tether og vedtok sin garanti for at hver USDT støttes av en amerikansk dollar”. Videre bemerket filen at USDT-oppføringene deres gjorde det mulig for dem å score høyt volum og rangere høyt i bransjen.

En av de fem saksøkerne, Pinchas Goldshtein, hevdet at han led økonomiske tap på grunn av kjøpet av 629 Bitcoin (BTC) futureskontrakter mellom 16. januar 2018 og 3. juni 2020. I henhold til disse datoene handlet Goldshtein tilsynelatende fortsatt på samme dag som arkivering ble gjort.

Crypto Bank Seba lanserer dedikert utdanningsprogram ved hjelp av universiteter

SEBA Bank

finews.com

Seba Bank, et kryptofirma med base i Zug, har nådd ut til universiteter og lansert en dedikert pedagogisk plattform som vil fokusere på kryptoutdanning.

I følge en uttalelse som ble lagt ut på fredag, samarbeidet kryptobank Seba med tre spesialiserte universitetsavdelinger for å lage en dedikert utdanningsplattform kalt Sebaversity. Plattformen er fokusert på å undervise og gi den nødvendige kunnskapen til neste generasjon av kryptoutviklere og eksperter.

Seba Banks tre samarbeidende universiteter er Frankfurt School Blockchain Center, Lucerne University of Applied Sciences and Arts og Swiss Fintech Innovation Lab ved University of Zurich. Sebaversity har som mål å undervise blockchain og kryptokurver til enkeltpersoner så vel som ansatte i selskaper.

“Behovet for opplæring innen blockchain er enormt. Sebaversity, initiert av den første kryptobanken med Finma-lisens, gir et viktig bidrag her, ”- uttalte direktøren for det sveitsiske Fintech Innovation Lab, Thomas Puschmann.

Crypto.com mottar gullsikkerhetssertifisering

Crypto.com, en populær kryptokortsutsteder og utvekslingsplattform / mobilapp, har mottatt “Gold Standard” av sikkerhetssertifiseringer fra SGS, en global sertifiseringsorganisasjon.

Sertifikatet bruker strategier for databeskyttelse når det gjelder enhver form for personlig identifiserbar informasjon (PII) i en organisasjon.

SGS er et sveitsisk globalt organ som eier mer enn 2600 kontorer over hele verden og gir sertifiseringstjenester etter å ha utført uavhengig verifisering og revisjon..

Jason Lau, Chief Information Security Officer for Crypto.com, uttalte at tillegg av ISO27701: 2019-sertifiseringen til selskapets eksisterende sikkerhetssertifiseringer viser deres dedikasjon til å gi den beste sikkerheten.

Bedriftsomfattende milepæl! Den nye # iso27701 er forsikring til våre kunder om at vi er forpliktet til kontinuerlig å forbedre vår personvernadministrasjon når vi fortsetter å utvide globalt. Gratulerer! @cryptocom @Kris_HK https://t.co/mazepqUobv

– Jason Lau (@JasonCISO) 2. juni 2020

Sertifikatet er en komponent i en mer omfattende sikkerhetsstyringssertifisering, som vanligvis konsentrerer seg om kontinuerlige sikkerhets- og personverntiltak.

“Organisasjonen vil måtte opprettholde strenge retningslinjer, prosedyrer, kontroller og forpliktelse til kontinuerlig forbedring for å opprettholde sin sertifiseringsstatus,” – bemerket Lau.

Ifølge Lau ble selskapet intenst revidert i seks måneder før de mottok sertifiseringen, for å sikre at hele datahåndteringssystemet hele tiden jobbet for å bedre personvernet i deres daglige drift..

Siden flere lag er implementert på tvers av organisasjonen, er brukerinformasjon nå langt mer sikret mot eksterne hackingsforsøk, uttalte Lau.

“For øyeblikket er det regioner rundt om i verden der kryptoreguleringer enten ikke er opprettet ennå, eller er i de aller første stadiene av å bli håndhevet.”

Utvalgt bilde: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector