Weekly News Digest: Coinmarketcap Acquisition, Binance Mining Pool, OkCoin Japan, Huobi Lending

kryptonyheter

Hvis du vil finne ut de siste begivenhetene som skjedde i løpet av den siste uken i kryptoverdenen, men ikke kan bry deg om å se på alle nyhetssidene, er her vår ukentlige nyhetssammendrag:

Binance kjøper CoinMarketcap

Binance offisielt avslørt at det har anskaffet CoinMarketCap, en av de mest brukte krypto- og utvekslingsdataaggregatene.

Det ble påstått at oppkjøpet var verdt rundt 400 millioner. Binance-sjef Changpeng Zhao (CZ) uttalte at avtalen ble inngått 31. mars.

I følge børsens innlegg 2. mars: ”CoreMarketCaps kjerne-DNA er sterkt tilpasset Binances etikk og kultur, fra dets integritet til verdien av frihet, gjennomsiktighet og brukerfokus. Vår felles visjon vil bli styrket av dette oppkjøpet for å øke veksten og gi innsyn i bransjen. Dette vil gjøre det mulig for oss å bygge på hverandres styrker, sammen fungere som infrastrukturleverandører av krypto. “

Zhao avslørte også at det vil fortsette å hjelpe CoinMarketCap å utvikle seg og gi ytterligere nyttige produkter for kryptosamfunnet. Den unnvikende CoinMarketCap-grunnleggeren Brandon Chez gikk av fra stillingen som administrerende direktør mens den nåværende CSO Carylyne Chan tok sin plass som midlertidig administrerende direktør.

Brandon Chez uttalte:

“Jeg tror at av alle lagene i rommet som kan kjøpe CoinMarketCap, er Binance et av de aller beste alternativene. De er et team som gang på gang har vist at de bryr seg om brukerne sine og vil gjøre det beste for dem, selv i de mest utfordrende tider. Denne ånden vil fortsatt gjenspeiles i vår egen brukerfokuserte filosofi på CoinMarketCap. ”

 “Helt siden vår ydmyke start i 2013 har vi vært offentlige om vår forpliktelse til å forbli nøytrale ved å unngå sensur og vurdering av prosjekter eller utvekslinger som vi lister, og foretrekker å la brukerne ta sine egne beslutninger basert på dataene. Vi er glade for at Binance-teamet har vært entydig i å sikre at vi kan fortsette å følge vår metode uten fordommer. ”- var uttalelsen fra Carylyne Chan.

“For mange er CoinMarketCap landingssiden i bransjen vår, og i likhet med Binance har den bygget samfunnet sitt rundt brukertillit. Vi planlegger å styrke CoinMarketCap til å fortsette å bygge innovative, nyttige produkter for sine brukere og det globale samfunnet, ”uttalte CZ.

En kilde med innside kunnskap om oppkjøpet uttalt at avtalen hovedsakelig ble gjort i form av egenkapital, så vel som BNB, det opprinnelige token på Binance. En annen person uttalte at avtalen faktisk var verdt $ 300 millioner.

Flere Binance-ansatte (som har valgt å være anonyme i et TheBlock-intervju) har erklært at børsen tenkte å endre CoinMarketCaps forretningsmodell fullstendig, fra en annonsebasert modell til en abonnementsmodell, noe som betyr at børsene må betale for å være omtalt på siden.

CoinMarketCap har twitret at det “vil fortsette å kjøre som en uavhengig forretningsenhet. Binance kan ikke gjøre noen endringer i forretningsmodellen vår ensidig. ”


Binance Launching Mining Pool

Sist tirsdag ble det bekreftet at Binance-sjef Changpeng Zhao vil lansere sitt eget gruvebasseng.

“Selskapet har allerede ansatt noen fagpersoner til dette formålet, noen av dem tidligere Bitmain-ansatte. Lanseringen er planlagt i 2. kvartal 2020, ”postet Coinlife utgivelse.

Ja, det er en #BinanceMiningPool kommer snart. &# 128064;

Et nytt tillegg til suiten vår av #BinanceFinance produkter vi tilbyr, inkludert: Staking, Tjen, Sparing og lån.#useBNB https://t.co/hYa48hynX4

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 1. april 2020

Lederen for gruvebassenget Sigmapool, Jakhon Khabilov, har avslørt at Binance allerede tilbyr “sjenerøse” henvisningsbonuser til sine potensielle kunder, og at børsen har kontaktet flere gruvearbeidere i Kina for å støtte den kommende nye tjenesten.

Binance har fulgt i fotsporene til OKex og Huobi, som opprettet gruvedrift i henholdsvis august og september 2019.

Visepresident for Poolin, Alejandro de la Torre, sier at årsaken til at børsen gikk inn i bitcoin mining er likviditet. Gruvedrift er den billigste måten å tilføre børs på likviditet, sa visepresidenten.

Administrerende direktør for Bitriver-gruvebruket i Russland, Igor Runets, ser på dette trekket som et logisk skritt for kryptobørs: ”Begge disse virksomhetene er programvarebasert, så det er ikke behov for ytterligere faglige ferdigheter. Kundebasen vil stort sett overlappe hverandre: mange brukere av gruvedrift er også klienter for børser. “

Okcoin lanserte ny børs i Japan

OKCoin for å utvide til Japan, godta forhåndsregistreringer nå ...

Kilde: insidebitcoins

OKCoin etablert en offisiell filial i Tokyo og avsluttet registreringsprosessen for å starte kryptobørsvirksomheten.

OK Group, morselskapet til filialen har uttalt at det har som mål å være i full overensstemmelse med den kryptorelaterte loven Payment Service Act, de administrative retningslinjene og de selvregulerende reglene håndhevet av Japanese Financial Services Agency (FSA) og Japan Virtual Currency Exchange Association (JVCEA) henholdsvis.

Børsen var også pålagt å søke lisensiering for “et operativsystem for å bruke tjenester trygt og segregeringsadministrasjon av brukeregenskap og informasjon.”

John Feng, administrerende direktør i OKCoin Japan fortalte Bitcoinist:

“Lisensen gitt i dag til tross for den alvorlige koronavirus-situasjonen i Tokyo var et klapp på skulderen for oss. Det viser ikke bare regulatorens forpliktelse til kryptoindustrien, men også sin sterke støtte til OKCoin Japan. Dette er den første lisensen som ble utstedt i år – og den første noensinne til en global kryptobørs som fikk den gjennom den vanlige søknadsprosessen. ”

Gruppen avslørte også at de har flere planer enn bare å starte en kryptobørs i landet:

I tillegg til å drive en virtuell valutaveksling, jobber vi med utvikling og kommersialisering av blockchain-teknologi i samarbeid med ledende lokale partnere i utvidelse av utlandet. Ved å utforske banebrytende teknologier med blockchain-idealene, innser vi teknologisk innovasjon og industriell omstilling og bidrar aktivt til utviklingen av industrien. ”

Brukere må registrere seg på forhånd for å få tilgang til den nye plattformen. OKCoin Japan vil støtte den japanske yenen og et antall kryptoer som BTC, ETH, ETC, LTC og BCH.

Huobi tilbyr nå kryptolån

Huobi Wallet legger til støtte for utlån og lånetjenester ...

Kilde: ihold.com

Crypto exchange Huobi tillater nå brukere å tjene renter ved å holde eiendelene sine ved å samarbeide med desentralisert kryptolåneplattform Cred.

Utvekslingen kunngjort 1. april at det har integrert Creds utlån og lånetjenester i Huobi Wallet, som for tiden støtter mer enn 1000 kryptoaktiva.

Selv om det ennå ikke er kjent den komplette listen over støttede kryptoaktiver for tjenesten, har det blitt bemerket at Bitcoin (BTC), Ether (ETH) og stablecoins som Universal Dollar (UPUSD) vil bli inkludert i utlånsfunksjonaliteten..

Cred er en lisensiert utlåner og grunnlegger av en koalisjon av kryptovaluta- og blockchainfirmaer kalt Universal Protocol Alliance. Det californiske firmaet støttes av topp selskaper som Binance Labs, Arrington XRP Capital, Blocktower og FBG Capital.

Cred-sjef Dan Schatt uttrykte sin entusiasme for det nye partnerskapet og sa at selskapet var ivrig etter å tilby sine desentraliserte finansielle tjenester til brukerne i disse “tider med økonomisk ustabilitet.”

“Huobi Wallet-brukere vil være i stand til å låne ut sine kryptoaktiva og motta månedlige rentebetalinger, med muligheten til å overføre pantsatte eiendeler i ytterligere perioder. Det kreves ingen minimumskrav, og renter kan betales i stablecoins eller kryptovaluta. Huobi Wallet-brukere med $ 150 000 eller mer i digitale eiendeler kan også planlegge en samtale med Cred’s Private Client Associates for å utvikle et tilpasset program. ”- les innlegget.

Utvalgt bilde: ico.li

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector