Weekly News Digest: Crypto Card Issuer mister milliarder, Binance planer UK Exchange Launch, Kraken åpner i Australia

kryptonyheter

Hvis du vil finne ut de siste hendelsene som fant sted den siste uken i kryptoverdenen, men ikke kan bry deg om å se på alle nyhetssidene, er her vår ukentlige nyhetssammendrag:

Kredittkortutsteder Wirecard mister $ 2,1 milliarder kontanter

Kilde: Börse Online

Stor tysk betalingsbehandler Trådkort har mistet rundt 1,9 milliarder euro i kontanter fra sine tillitskontoer, og selskapet kan ennå ikke rettferdiggjøre forsvinningen av pengene.

I følge en uttalelse på torsdag siterte krypto-debetkortleverandøren at “falske” kontantbeholdninger fra tredjepart var skyld i når de prøver å lure revisor, Ernst og Young, som snublet over problemet mens de utførte en rutinemessig revisjon..

“Det er indikasjoner på at falske saldobekreftelser ble gitt fra forvalterens side … for å lure revisor og skape en feil oppfatning av eksistensen av slike kontantbeholdninger eller regnskapsføringen til fordel for selskapene i Wirecard-konsernet. , ”Les uttalelsen.

Wirecard er en stor utsteder av kryptobetalinger, som behandler kortbetalinger for plattformer som Crypto.com og Wirex. Selskapet samarbeider for tiden tett med revisor i undersøkelsen av det manglende beløpet, som representerer 25% av midlene fra balansen.

På grunn av saken har Wirecard utsatt offentliggjøringen av sin årsrapport og årsregnskap for 2019, som opprinnelig skulle utgis 4. august..

“Hvis sertifiserte årsregnskap og konsernregnskap ikke kan gjøres tilgjengelig før 19. juni 2020, kan lån gitt til Wirecard AG på ca. EUR 2 milliarder avsluttes,” uttalte firmaet.

Wirecard-aksjer opplevde også et fall på 62% eller 65 euro til 40 euro i Frankfurt da nyheten om de manglende pengene ble offentliggjort.

Ethereum Foundation ga sin andre donasjon til UNICEF

Kilde: CECCAR Business Magazine

Ethereum Foundation ga en ny kryptodonasjon til FNs barnefond (UNICEF) denne uken. Den første donasjonen ble gitt tilbake i 2019.

Fondet aksepterer nå søknader fra nyetableringer i utviklingsmarkeder for å motta investeringer via denne andre donasjonen, som er anslått til 1125 Ether (ETH), eller $ 262.000 i nåværende priser, avslørte Cecilia Chapiro, UNICEFs kryptoporteføljeforvalter.


“Vi ser fremdeles etter store givere … også fra et teknisk ekspertise-perspektiv, matcher vi alltid oppstartene våre med mentorer i rommet. Vi har ikke mottatt mer bitcoin, utover det vi fikk fra Ethereum Foundation [i 2019], ”- sa Christina Lomazzo, UNICEF-leder i blockchain.

Chapiro estimerte at de vil være i stand til å finne mellom fem og ti potensielle oppstart for aksjefrie investeringer verdt $ 100.000 hver. Fondet har også uttalt at de diskuterer med andre potensielle givere, men så langt er det ikke blitt offentliggjort noen navn.

“Når vi gjennomgår en global krise, bestemte vi oss for å foreta en ny investeringsrunde for å redusere effekten av COVID-19-krisen. Det er første gang vi ringer for applikasjoner der vi finansierer både i USD og crypto. ” – sa Chapiro.

Pressemeldingen uttalte at fondet har en stor interesse for å finansiere prosjekter som “muliggjør desentralisert avtale, for eksempel gjennom desentraliserte markedsplasser”, “gjør det mulig for folk å bruke, tjene og holde kryptovalutaer”, eller “samle, samle og validere datasett for blockchain-orakler. ”

Binance åpner dører i Storbritannia

Kilde: Binance

Topp kryptobørs Binance lanserer en ny britisk utvekslingsplattform der institusjonelle brukere og detaljister fra Storbritannia og Europa vil kunne bruke fiat til å handle og kjøpe krypto.

Ifølge en rapport laget onsdag kunngjorde kryptoselskapet at dets britiske kryptobørs ville gi fiat-kjøpsalternativer i pund sterling og euro. Plattformen vil støtte omtrent 65 kryptoer. Dette er den nyeste fiat-til-kryptoplattformen lansert av Binance, og blir med Binance Uganda, Binance Singapore og Binance US.

Binance UK vil bli regulert av landets viktigste økonomiske myndighet, Financial Conduct Authority (FCA), og det vil imøtekomme en tradisjonell brukerbase, og plattformen vil bare støtte spottransaksjoner. Teana Baker-Taylor, Binance U.K.s nye direktør, begynte å jobbe i selskapet for en måned siden, og hennes rolle er å organisere den europeiske utvidelsen av børsen.

“Binance UK vil også betjene europeiske kunder. Plattformen henvender seg til både det britiske og det europeiske markedet. ”- uttalte en talsperson for selskapet.

Den nye britiske plattformen skal etter planen lanseres i sommer.

“Etter hvert som kryptotjenester modnes og utvikler seg, er vi i stand til å skape nye alternativer for å engasjere og fange interesse fra et bredere publikum med varierende risikovilje, for eksempel produkter som tjener et avkastning for deltakelse, som innsats og passive besparelser,” Baker-Taylor oppgitt.

En annen fiat to crypto-plattform etablert av Binance opererer på Channel Island of Jersey, en britisk avhengighet, siden januar 2019. Jersey-plattformen vil fortsette å fungere uavhengig selv etter at Binance U.K. vil lansere.

Kraken lanserer børs i Australia

Kilde: Bitcoin nyheter

En av de eldste børsene i verden, Kraken, åpner dørene til børsen i Australia.

Selskapet avslørte onsdag at det vil lansere et nytt datterselskap i Sydney, Australia, der innbyggerne vil kunne bruke australske dollar (AUD) til å kjøpe krypto. Børsen vil muliggjøre øyeblikkelige innskudd via Okso og PayID australske bankkontoer.

Den australske dollaren er den nyeste fiat som er med på listen over fiat-valutaer støttet av Kraken: US dollar (USD), Kanadisk dollar (CAD), Sveitsisk franc (CHF), euro (EUR), Britisk pund (GBP) og Japansk yen (JPY).

“Vi er glade for å lansere Kraken Australia i dag, på et tidspunkt da australske investorer i økende grad vender seg mot kryptovalutaer for å diversifisere porteføljene,” uttalte administrerende direktør i Kraken Australia, Jonathon Miller.

Brukere av Kraken Australia vil kunne utføre handler i AUD mot populære kryptovalutaer, inkludert Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Tether (USDT) stablecoin . Generelle brukere basert utenfor USA vil også kunne handle AUD mot USD, EUR og JPY.

Australias lengste løpende cryptocurrency-børser, Bit Trade, ble kjøpt opp av Kraken i januar 2020, med Miller som utnevnt til sjef for børsens operasjoner i landet.

Miller har bemerket at interessen for krypto har økt, med et rekordstort antall registreringer hos Kraken siden mars, og fikk selskapet til å ansette 200 nye ansatte for å imøtekomme kundens etterspørsel..

Utvalgt bilde: healthbeat.cz

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector