Weekly News Digest: IOTA Hack, Binance Futures og Coinbase Leverage

kryptonyheter

I kryptoverdenen skjer det alltid noe, det være seg et angrep, et partnerskap eller en ny produktlansering. I dag vil vi fokusere på noen av de mest bemerkelsesverdige kryptonyhetene og hendelsene som skjedde denne uken.

Ukens Crypto News:

Attack ber IOTA om å deaktivere treenighet

kryptonyheter

Kilde: Medium

En av de mest omtalte kryptonyhetene i denne uken var IOTA-hacket. IOTA har blitt tvunget til å stenge hele nettverket i en kort periode på grunn av en orkestrert cyberangrep som førte til tap av 891 millioner dollar fra brukernes lommebøker.

IOTA Foundation postet torsdag på Twitter at de “stoppet” koordinatoren, som er en valideringsnode for alle transaksjonene i IOTA-nettverket. Ved å stanse nodenes funksjonalitet, betyr dette at ingen kan gjøre transaksjoner med IOTA for øyeblikket.

For tiden, #IOTA jobber med rettshåndhevelse og cybersikkerhetseksperter for å undersøke et koordinert angrep, noe som resulterer i stjålne midler. For å beskytte brukerne har vi satt en pause i koordinatoren og rådet brukerne til ikke å åpne Trinity inntil videre. Oppdateringer: https://t.co/ME3Cvki3k9

– IOTA (@iotatoken) 13. februar 2020

IOTA siterte at nettverkets aktiviteter ble stoppet for å beskytte brukerne og at de samarbeider med politi for å finne kilden til hacket.

Prosjektet hadde planlagt i år å gå gjennom “Coordicide”, som innebærer å fjerne koordinator og å gjøre IOTA til et mer “tillatelsesfritt” og desentralisert system.

“Det var ikke overraskende at det aldri skjedde,” uttalte en partner hos Castle Island Ventures, Nic Carter. Carter twitret også at IOTAs hastige opphør ikke var så ukarakteristisk.

“En solid del av langhale [altcoins] kan ganske enkelt” skrus av “etter administrasjonens eget skjønn,” uttalte han. “Det er alltid gøy når de lar sløret gli.”

Til tross for påstander om det motsatte har IOTA aldri blitt meningsfullt desentralisert. Så lenge det eksisterer en stiftelse som forvalter nettverket og en koordinator som sikrer transaksjonell konvergens, vil den effektivt bli sentralt kontrollert. ” – var Carters svar i intervjuet.

Angrepet ble først rapportert på prosjektets offisielle side 12. februar, og kunngjorde noen timer senere at du har til hensikt å stenge koordinatoren for å “sørge for at ingen ytterligere tyveri kan forekomme før vi finner ut årsaken til disse tyveriene.”


Trinity-lommebøker ble advart om å holde kontoene stengt til problemet er løst. stiftelsen utnevnte minst 10 av ofrene som mistet pengene sine i hacket.

kryptonyheter

Kilde: IOTA.org

På IOTA-nettstedet heter det: “Vi evaluerer fortsatt flere mulige grunnårsaker, inkludert en utnyttelse av en tidligere Trinity-versjon med alle dens avhengigheter.”

Deres nyeste post 14. februar antydet at sikkerhetsproblemet stammer fra et problem med Trinity, Stiftelsens offisielle lommebok. “Teamet undersøker hver eneste avhengighet (og deres avhengighet) av Trinity.”

Ytterligere eksterne nettsikkerhetseksperter har sluttet seg til etterforskningen med flere sikkerhetsteam som jobber med hendelsesanalysen. Undersøkelsen har absolutt ikke gitt noen indikasjon på at det har vært et kjerne protokollbrudd av noe slag. Snarere peker alt bevis hittil på et problem med avhengigheten av Trinity-lommeboken. 

Angrepsmønsteranalysen viste at stoppet av koordinatoren avbrøt angriperens forsøk på å avvikle penger på børser. De stjålne midlene er med vilje og gjentatte ganger slått sammen og splittet for å tilsløre etterforskningen, og med gjeldende token valutakurs samt børsens KYC-grenser i tankene. Vi mottok ytterligere tilbakemeldinger fra flere børser (ikke alle ennå), og bekreftet at ingen av de identifiserte transaksjonene er mottatt eller avviklet. Vår nåværende antagelse er at gjerningsmannen målrettet mot høyverdikontoer først, før de går videre til mindre kontoer og deretter blir avbrutt tidlig av koordinatorens stopp. (Igjen: Maskinvare lommebokbrukere blir ikke berørt.) ”

IOTA har tilsynelatende identifisert de stjålne midlene og kanalisert deres innsats for å stoppe kriminelle fra å trekke kryptoen på børser.

Binance legger til VET / USDT Perpetual Futures Contract

kryptonyheter

Kilde: ThecoinRepublic

Binance har avslørt 13. februar 2020 at det vil gjøre et nytt tillegg til sin Futures-plattform med den evige kontrakten VeChain (VET) / Tether (USDT). Kontrakten har 1-50x gearing, ifølge bloggen post.

Den evige VET / USDT-kontrakten på Binance Futures vil bli lansert 14. februar 2020.

“De evige kontraktene på Binance Futures er lik handelsparene på spotmarkedet. De er priset og avgjort på samme måte. “- forklarte Binance på nettstedet deres.

VET er den opprinnelige kryptoen til VeChain-blockchain, og er for tiden rangert 30. blant kryptoene med høyest markedsverdi.

Ytterligere Crypto News: Binance Order Lags

I andre Binance-kryptonyheter har plattformens ordrebøker angivelig opplevd noen store feil som førte til at mange handelsmenn mistet penger på ordrene sine..

De viktigste tapene ble opprettholdt av CHZ / BTC-paret, da mynten tiltrakk en bølge av nye investorer på grunn av det nylig annonserte FC Barcelona-Chiliz-partnerskapet.

Det ble rapportert at dusinvis av handelsmenn opplevde forsinkelser på ordrebøkene, med ordrer som ble sperret i flere timer.

Utvekslingen svarte på Twitter på saken flere timer etter at klagene ble fremsatt, og forsikret om at alle brukerfondene fremdeles var sikre.

Det er en liten forsinkelse i ordreboksvisning på noen handelspar. Team jobber med det. Midlene er #SAFU.

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 13. februar 2020

Ettersom ordrebokforsinkelsen har forårsaket tap for mange handelsmenn på forskjellige par, syntes de som handlet på CHZ / BTC å være de som tok tyngden av feilen.

FC Barcelona spanske fotballklubb kunngjorde sitt samarbeid med Chiliz blockchain-plattformen for å legge til rette for en mer strømlinjeformet interaksjon med fansen fra hele verden.

Klubben har til hensikt å utstede sin egen kryptovaluta i 2. kvartal 2020, kalt Barça Fan Token (BAR). Fans og tradere vil kun kunne kjøpe mynten med Chiliz (CHZ) på den opprinnelige utvekslingsplattformen Socios.com.

Etter at FC Barcelona samarbeidet med Chiliz skapte overskrifter på kryptonyhetssider, økte mynten en økning på 64 prosent de påfølgende 24 timene.

Coinbase legger til marginhandel

kryptonyheter

Kilde: Cryptokiemtien

Handelsplattformen av den populære børs Coinbase, Coinbase Pro, har gjort kryptonyheten offentlig kunngjort at den vil tilby 3x marginhandel for en valgt brukerbase.

 “Våre gearingsmultipler er basert på markedsanalyse,” uttalte en Coinbase-talsperson når Cointelegraph spurte. “Vi lanserer dette på en måte som vi føler er ansvarlige overfor kundene våre, samtidig som vi tilbyr dem tilstrekkelig innflytelse å handle videre.”

Per selskapets blogg kunngjøring, aktive brukere av plattformen fra 23 stater vil være i stand til å gjøre gjeldede handler på Coinbase Pro.

Sammenlignet med andre børser som BitMEX og Binance som tilbyr 100x gearing og oppover, har Coinbase Pro en lav 3x leverage-grense.

“Vi vil overvåke markedet og kundebruk og planlegge å evaluere funksjonen fortløpende,” sa talspersonen med hensyn til selskapets fremtidige planer..

3x marginen for Bitcoin, Litecoin og Ethereum ble opprinnelig gjort tilgjengelig av Coinbase Pro tilbake i 2017, men plattformen fjernet funksjonen etter at Ethereum opplevde et flashkrasj i 2017. På den tiden falt ETH plutselig fra $ 317 til $ 0,10 på et blunk. av et øye.

Coinbase-talsmannen forklarte hvorfor de fjernet marginfunksjonen første gang:

“For flere år siden hadde vi et annet margintilbud som vi til slutt bestemte oss for å gå ned fordi det ikke var den rette opplevelsen. Siden da har vi tenkt gjennom erfaringen fra de første prinsippene og bygget det vi mener er en eksepsjonell brukeropplevelse som er robust nok til å skalere til de største institusjonelle brukerne, samtidig som vi tilbyr en flott opplevelse til detaljbrukere. “

Utvalgt bilde: PYMNTS.com 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector