Weekly News Digest: VISA Card with BTC Points, Crypto Companies hit with Collective Lawsuit, Coinbase Co-Founder støtter BTC-ETH Link Project

krypto

Leter du etter det siste som skjer i krypto- og blockchain-industrien? Så sjekk ut vårt ukentlige nyhetssammendrag for å holde deg oppdatert.

Fold legger til BTC til VISA-kortbelønninger

Kilde: Tradesilvania

Brette, en crypto cashback-app ga ut et nytt Visa-kort som gjør det mulig for brukere å tjene Bitcoin-belønninger i stedet for vanlige poeng eller kontanter. Ettersom Fold ble inkludert i Visa’s Fintech Fast Track-program, gjør dette kryptostarten i stand til å utstede et medmerket logo..

Når brukere av det nye Fold-kortet kjøper med det, vil de tjene Bitcoin ved hver bruk.

Fold CEO, Will Reeves, mener at ved å integrere muligheten til å lage og holde Bitcoin, vil kortet endre måten folk gjør sine kortutgiftsvaner.

“Folk er ikke interessert i å bruke Bitcoin akkurat nå, men er interessert i å samle det. Hvis folk ikke forstår Bitcoin som penger ennå, vil de absolutt forstå det som en bedre belønning. “

Reeves fortsetter å forklare at Fold-kunder vil ha større fordel enn å tjene Bitcoin i stedet for flyselskapsmiljøer, lojalitetspoeng og andre belønninger.

“Siden Bitcoin ikke har noen utløpsdato, kan belønningene brukes til å kompensere kostnadene for forbrukerens neste kjøp, lagret eller trukket tilbake – noe som gir forbrukerne frihet og fleksibilitet. Forbrukerne kan også bruke pengene sine på Bitcoin-belønningen ved å kjøpe gavekort som fiat-pålydende for forhandlere i Fold-appen til å bruke på sitt neste kjøp, eller la verdien samle seg slik de ville gjort på en sparekonto.

Fold-nettverket inkluderer store selskaper og detaljhandelsmerker, som Amazon, Airbnb, Delta Airlines, Uber, Nike, Starbucks, Nintendo eShop, L.L. Bean, Domino’s og Burger King.

Binance, Bitmex, Kucoin og andre kryptoselskaper rammet med 11 søksmål

35 søksmål kombineres over Hill's vitamin D hundemat tilbakekalling ...

Kilde; Kjæledyrmatindustri

En rekke kryptobørser og selskaper, inkludert Binance og BitMEX, har fått 11 klagesaker ved en føderal domstol på Manhattan.

Advokatfirmaer, Roche Cyrulnik Freedman og Selendy & Gay PLLC, arkiverte på vegne av kryptoinvestorer den kollektive søksmålet mot 42 tiltalte med minst 10 klager som ble innlevert i det sørlige distriktet i New York 3. april. Noen av disse firmaene i saken var kryptovaluta-børser Binance og BitMEX-operatør HDR Global Trading og blockchain-prosjekter som Tron, Civic, Block.One, Kyber Network, Status, Bibox, Quantstamp, Bancor og Kucoin, og de ble beskyldt for å selge kryptotokener til amerikanske investorer selv om de var uregistrerte verdipapirer.


Rettssaken siterer at tiltalte brøt føderale verdipapirlover gjennom distribusjon av uregistrerte eiendeler.

“Binance og utstedere deltok urettmessig i millioner av transaksjoner – inkludert forespørsel, tilbud og salg av verdipapirer – uten å registrere poletter som verdipapirer, og uten at Binance registrerte seg i SEC som en børs eller meglerforhandler. Som et resultat ble investorer ikke informert om de betydelige risikoene som ligger i disse investeringene, slik føderale og statlige verdipapirlover krever. ”

“Ikke ulikt boliglånskrisen som førte til den store lavkonjunkturen, ga det påståtte mønsteret for misbruk av børser og utstedere milliarder i fortjeneste for ugjerningsmenn gjennom et grunnleggende svik av offentlig tillit,” en partner i advokatfirmaet Selendy & Gay, Philippe Selendy, uttalte denne mandagen.

I påstandene forventer amerikanske regelverk at kryptovalutaer og tokens utstedt via ICO faller under kategorien verdipapirer. Av disse grunner hevder saksøkerne at utstedere som Block.one og Tron, og børser som Binance og BitMEX har operert mot amerikanske lover fordi de tilbød tokens som faktisk var verdipapirer..

Kryptovaluta-plattformer som tilbyr verdipapirer, bør registreres som en nasjonal børs, et alternativt handelssystem eller en meglerforhandler hos SEC.

Ifølge klagen sier mange plattformer begrepet ‘børser’, og har sine egne kriterier for oppføring for nye kryptovalutaer. Dette kan villede investorer til å tro at de er regulert eller oppfyller regulatoriske standarder når SEC i realiteten ikke er involvert i denne prosessen og ikke kan garantere sikkerheten til disse investeringene..

“Vi er klar over opportunistiske klager mot flere blockchain- og kryptovalutaselskaper. Vi har ikke fått noen påstander, men er godt forberedt på å ta opp alt som kan oppstå, ”- Block.one skrev i en e-post til Reuters.

Roche Cyrulnik Freedman, et av advokatfirmaene som representerer kryptoinvestorene i søksmål, har deltatt i to andre høyprofilerte kryptosøksmål, en mot Tether og den andre mot Craig Wrights rettssak.

Coinbase medstifter støtter Bitcoin og Ethereum Bridging Project

RSK forbedrer Blockchain-interoperabilitet med Bitcoin-Ethereum Bridge

Coinbase medstifter Fred Ehrsam investerte uavhengig flere millioner dollar i et prosjekt som vil etablere en desentralisert bro mellom Bitcoin og Ethereum.

Keep-nettverket mottatt $ 7,7 millioner i en privat finansieringsrunde der det kinesiske risikokapitalfondet Fenbushi Capital og tech VC-firmaet Collaborative Fund, og mange andre selskaper deltok. Runden ble holdt av Paradigm Capital, som er en uavhengig investeringsforhandler ledet av medstifteren av Coinbase.

Keep Network muliggjør lagring av Bitcoins i en lommebok og deretter konvertering til et Ethereum-kompatibelt token. Bitcoin-innehavere kan da bruke tokens for å få tilgang til de mange dappene som kjører på Ethereum blockchain. Det nye token kalles “tBTC”, og kan brukes i DeFi-applikasjoner som sikkerhet for lån eller handel med margin. Påstanden tokens tilbake i Bitcoin, må bare konvertere tBTC for BTC via Keep Network.

Grunnlegger av Keep Network, Matt Luongo, mener at tBTC samler den beste delen av Ethereum og Bitcoin.

“Målet er å gi Bitcoin supermaktene som smarte kontrakter har på Ethereum, og også å bringe Bitcoin som sikkerhet for desentralisert finansiering.”

En lanseringsdato har ennå ikke blitt avslørt, men selskapet har uttalt at de i de kommende ukene vil frigjøre tBTC.

Funksjoner bilde: The Coin Radar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector