WhatToMine – Topp kryptovalutaer som ikke kan utvinnes

Alle kryptoentusiaster vet hva en gruvedriftsalgoritme og whattomine er og hva den gjør. En gruveprosess innebærer validering av transaksjoner og generering av nye blokker, også kalt en ny mynt, og algoritmen øker i vanskeligheter over tid for å justere gjennomsnittlig generasjonstid.

Men det er noen kryptokurver som ikke kan utvinnes, mange av dere lurer kanskje på hva som helst, men dette er for en senere artikkel. I dagens artikkel vil vi se på noen av de mer populære altcoins som mangler gruvedrift, men som likevel er verdifulle.

Ripple

Ripple ble ikke opprettet for å fungere som en vanlig mynt. Den ble designet for å brukes av institusjoner i banksystemet i stedet for individuelle brukere, for å øke hastigheten på grenseoverskridende transaksjoner og medføre billigere avgifter.

XRP, den opprinnelige valutaen til Ripple-plattformen, kan ikke utvinnes og har ingen gruvearbeidere. Transaksjonene er validert på en privat blockchain for å sikre pålitelighet og hastighet.

Men hvorfor kan du ikke bryte XRP? Vel, den første grunnen er at alle Ripple-myntene er opprettet og administrert av et enkelt selskap, nemlig Ripple Labs. Selv om de benekter at de har full kontroll over mynten, noe som har ført til mange kontroverser angående dette aspektet.

100 milliarder XRP er opprettet til nå, og bare 41 milliarder er for tiden i omløp. I motsetning til Bitcoin som har en økende forsyning i sirkulasjon av en maksimal forsyning på 21 millioner, kan ikke Ripples totale forsyning endres, ettersom alle myntene som noen gang vil eksistere er forhåndsutvunnet.

XRP er den annenrangede mynten i henhold til en markedsverdi på $ 13 000 110 1026, med en nåværende handelspris på $ 0,316764.

Fantastisk

Stellar blockchain har en innfødt valuta kalt Stellar Lumens, XLM, som heller ikke kan utvinnes. Da plattformen ble lansert ble det opprettet en total tak på 100 milliarder XLM. Den andre måten nye Stellar genereres på, er via en inflasjonsmekanisme som har en fast rente på 1% per år. De nye myntene utstedes hver uke og sirkuleres av et stemmesystem.

Stellar Development Foundation er en ideell organisasjon som regulerer distribusjonen av Stellars.

Stellar oppnår desentralisert avtale ved å bruke sin egen proprietære konsensusalgoritme kalt Stellar Consensus Protocol (SCP), som bruker kvorum / noder for å oppnå enighet.

XLM har den 7. posisjonen når det gjelder markedsverdi, som anslås å være $ 1.948.363.405, og for øyeblikket handles den til $ 0.101850 per enhet.

Cardano

Cardano er en annen krypto som ikke bruker “Proof of Work” konsensus for sin myntgenereringsprosess. I stedet bruker den deres proprietære Proof of Stake-algoritme kalt The Ouroboros. Når en ny blokk frigjøres, vil det ikke bli utstedt nye ADA-mynter.

Imidlertid er det fremdeles en gruveprosess som er involvert i genereringsprosessen, og transaksjonsgebyrer blir fortsatt gitt til “gruvearbeidere”. Så la oss fortsette med WhatToMine og se hvordan ting skjer.

Gruvearbeiderne er faktisk interessenter, som er gruveknutepunkter som eier midler. Alle interessenter er forpliktet til å velge en spilleautomatleder som er den eneste enheten som er i stand til å frigjøre en blokk.

Hvert spor representerer 20 sekunder, noe som betyr at en blokk publiseres med et intervall på 20 sekunder. En spilleautomatleder velges av interessenter for hvert spilleautomat.

ADA har en markedsverdi på $ 1,113,758,798 og er priset til $ 0,042957, rangert som 11..

EOS

EOS er en mynt som ikke kan utvinnes og bruker en delegert Proof of Work-protokoll for blokkdistribusjon og konsensus. Protokollen sikrer at alle mynteiere på nettverket er i stand til å velge en blokkprodusent.

De nye blokkene blir publisert etter at 21 runder er fullført. Antall blokker en skaper kan frigjøre avhenger av hvor mange stemmer han / hun mottok fra mynteierne.

EOS var opprinnelig basert på Ethereum blockchain, men i 2018 lanserte den sin egen mainnet og etterpå ble ERC-20 EOS-tokens byttet ut.

EOS rangerer 5., på grunn av taket på $ 2.199.769.490, som for øyeblikket handles til $ 2.43.

NEO

NEO er en annen krypto som ikke kan utvinnes. Etter å ha fullført utviklingen, forhåndsutviklet utviklerne 100 millioner mynter.

NEO-blockchain bruker en Proof of Stake-protokoll for å distribuere sin NEO på nettverket. På lang sikt fordeles også konsensus.

Plattformen har også et annet token bortsett fra NEO som kalles GAS, sistnevnte token blir gitt som en belønning til de som spiller NEO-mynter. GASS brukes til å betale for transaksjonsgebyrer på nettverket.

De fleste PoS-kryptovalutaer krever at brukeren holder lommeboken åpen hele tiden for å motta sine innsatsbelønninger, men ikke med NEO. Brukere har hevdet at lommeboken deres med innsatt NEO kan produsere GAS som kan trekkes tilbake hvert 5. minutt.

NEO ligger på 17. plass med en markedsverdi på $ 497.960.833, og handelsprisen på $ 7.66 er denne mynten anbefalt av Whattomine?.

IOTA

Den totale tilgangen på IOTA er begrenset til 2 779 530 283 mynter. Alle myntene ble preget i løpet av ICO-fasen, og i likhet med Ripple er den eneste måten å få IOTA på å kjøpe den fra en børs eller direkte fra selskapet. IOTA er et prosjekt laget for å etablere kommunikasjon mellom maskiner som er koblet til tingenes internett (IoT).

Kjerneteknologien, Tangle, er en ny datastruktur som kjører ved hjelp av en Directed Acyclic Graph i stedet for en blockchain. For å foreta en betaling på denne atypiske distribuerte hovedboken, må du validere to andre betalinger fra andre brukere.

MIOTA har 13. rangering for taket på $ 818,027,285 og verdien på $ 0,294304.

Avsluttende tanker om whattomine-utgaven

I kryptovaluta er gruveinsentiver det som gjør at gruvearbeidere validerer transaksjoner og driver nettverket.

Men som noen kryptoer har vist oss, er det andre måter å holde konsensus og brukermotivasjon i et nettverk, for eksempel å sette eller utvikle et solid brukstilfelle for den aktuelle mynten. Vi vil se i neste artikkel WhatToMine nøye så hold deg oppdatert.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me