Hva er KYC og AML? Hvorfor er det så viktig i kryptovalutaer?

Disse to begrepene, ‘Kjenn din kunde og bekjempelse av hvitvasking av penger (KYC og AML)’Er ikke mer nytt, spesielt når vi tenker på ulike finansielle sektorer som arbeider rundt om i verden. Nylig har de faktisk mottatt så mye av rampelyset, at det nå og da kan bli lagt merke til en ny lov eller regel, som har til hensikt å gjøre denne prosedyren feilfri.

Imidlertid er det fortsatt et spørsmål for de fleste å forstå disse vilkårene på en nøyaktig måte. Derfra har vi forklart det samme i detalj for å sikre at det ikke blir møtt flere misforståelser eller rot.

Hva er KYC?

En forkortelse av ‘Kjenn kunden din‘ er en Kundeidentifikasjonsprosess, som involverer trinn og prosess som hjelper til med å bestemme den sanne identiteten til kunden (reelt eierskap av kontoer).

Denne prosessen hjelper også en organisasjon med å liste opp forskjellige andre fakta som inntektskilde / midler, kundevirksomhetens natur og mer, som til gjengjeld hjelper finansielle organisasjoner som banken med å beregne framsynte risikoer. Dette er få trinn som hjelper til med å redde ulike finansinstitusjoner og holde seg sikret mot kriminelle elementer som resulterer i hvitvasking av penger.

Hva er AML?

Et akronym for ‘anti-hvitvasking av penger’ er et begrep som brukes av finansielle og juridiske næringer for å beskrive den juridiske kontrollen som involverer finansiell / økonomisk organisasjon og andre avgrensede enheter for å unngå, oppfatte og rapportere hvitvasking aktiveres.

Er det juridisk støtte som hjelper klientens identitetsbekreftelse?

Ja, offisielle retningslinjer fra sentralbankmyndighet i forskjellige land er utstedt.

For eksempel – “Reserve Bank of India har utstedt retningslinjer til banker i henhold til § 35A i bankreguleringsloven, 1949 og regel 7 om forebygging av hvitvasking av penger (vedlikehold av registreringer av arten og verdien av transaksjoner, prosedyren og måten å opprettholde og tid til å gi informasjon og verifisering og Vedlikehold av poster over identiteten til kundene til bankselskapene, finansiell

Institusjoner og mellommenn) Regler, 2005 ”.

Forstå prosedyre for kundeidentifikasjon

Som vi kan se ut fra diskusjonen ovenfor, er gjenkjennelig bevis på klienten knyttet til etter å ha sjekket personligheten ved å bruke pålitelige og autonome kilder, for eksempel arkiver og informasjon om data. På samme måte er det ikke bare ett enda forskjellige skritt med gjenkjennelig klientsikker som oppnås på forskjellige stadier

Banken har satt ned kundeidentifikasjonsprosedyren som skal fullføres på flere stadier, dvs. mens man bygger opp et sparepengeforhold; foreta en monetær utveksling eller når banken har usikkerhet om virkeligheten / sannheten eller omfanget av den allerede fikk klienten gjenkjennelig bevisinformasjon.

Forståelse av hvitvasking og økonomisk terrorisme

Skatteunndragelse inkluderer maskering av pengemessige ressurser slik at det samme kan brukes uten oppdagelsen av den ulovlige bevegelsen som skapte dem. Finansiell terrorisme innebærer også budsjetthjelp, i enhver psykologisk krigføring eller til individer som energiserer, designer eller deltar i fryktbasert undertrykkelse.

Skattekriminelle sender ulovlige subsidier gjennom lovlige instruksjoner med tanke på det endelige målet om å skjule sin kriminelle begynnelse mens individer som støtter fryktbasert undertrykkelse, utveksler økonomi som kan være legitimt eller ulovlig, unikt for å dekke deres kilde og ekstreme bruk, som er å hjelpe finans Terrorisme.

Regler og forskrifter relatert til KYC / AML / CTF

Iht. Overlevende retninger for RBI og standardene som er beskrevet under Forebygging av hvitvaskingsloven, 2002 administrere det som kalles som en aktivitet av Anti hvitvasking av penger (AML) og Motvirke terrorfinansiering (CTF). Disse standardene og anvisningene prøver å opprettholde prosedyren for skatteunndragelse og finansiering av psykologiske undertrykkelsesrelaterte øvelser. Retningslinjene krever at bankene kjenner sine kunder (ofte kjent som Kjenn kunden din eller KYC kontroller) og å skjerme utvekslingene sine. Videre skal bestemte data under PMLA om pengene og mistenkelige transaksjoner sendes til Financial Intelligence Unit, India (FIU-IND).

Konsistens med AML-kontroller hjelper bankene med å holde øye med børsene i nærheten for å gjenkjenne mistenkelige transaksjoner, forutsatt eventuelle, og på denne måten gi data til lovens implementeringseksperter (gjennom rapporter til FIU-IND) for å håndtere slike overføringer i henhold til det aktuelle lover og retninger.

Grunnleggende standarder finansielle institutter følger

Som vi allerede vet er den underliggende intensjonen om å oppnå en vellykket KYC ingen ringere enn å sørge for at ingen finansinstitusjoner eller organisasjoner blir utsatt for hvitvaskingsaktiviteter. Vi må imidlertid ikke glemme det faktum at dette systemet hjelper til bedre forståelse av kundene og deres økonomiske forhold. Derfra er listen over viktige elementer som kreves eller brukes mens du oppnår KYC for en kunde.

Politikk for aksept av kunder

  • Kundeidentifikasjonsprosedyrer – som inkluderer innsamling og analyse av primær identitetsrelatert dokumentasjon, som navnematching mot kjente dokumenter som pass, eller annen juridisk dokumentasjon.
  • Overvåking av transaksjonen – overvåke kunders og kunders jevnaldrende transaksjoner, som hjelper til med å erkjenne om det er uventet oppførsel
  • Risikostyring – risikostyring handler om å beregne en kundes tilbøyelighet til å utføre hvitvaskingssvindel, identitetstyveri eller finansiere terrorist.

KYC-prosessen i et nøtteskall

Innledende klient screening er ett emne EDD arkivert stole på tungt. Systemene bruker en lagvis tilnærming for å oppdage faren. Respektabiliteten til enhver EDD-prosedyre er avhengig av data og datakilder, typen og arten av datakildene som brukes, legitimt forberedte undersøkere som vet hvor de skal søke etter data, hvordan de skal se ut og hvordan de skal valideres, dechifiseres og velges resultatene. Forretningsinnsiktsorganisasjoner summerer disse dataene og ordner dem hver dag i en omfattende database. In-nation leverandører reviderer et stort antall av disse forretningsinnsiktsorganisasjonene med spesialister på stedet som kan skaffe seg data som ikke er effektivt tilgjengelig.

KYC og AML for kryptovalutaer

KYC forblir for “Know Your Customer.” Det er en prosedyre for å skaffe seg kritisk gjenkjenningsdata om klientene til en administrasjon. Det stadiet som gir administrasjonen, vil beordre alle klienter å sende inn passende gjenkjennelige bevisrapporter som personlige ID-er, økonomiske saldoer, Visa-data, privat adresse, serviceregninger og så videre.

KYC skal for det meste garantere at utilstrekkelig enkeltperson blir blokkert fra å bruke en administrasjon som de ikke er godkjent til å bruke. Disse kan omfatte mindreårige, papirløse arbeidere eller personer med kriminell historie. Det gir også en database med data som kan påvise verdi i en lovkravskrav i tilfelle fremtidig ulovlig bevegelse. KYC er en nødvendig del av en rekke online stadier, som betting og valutaveksling.

AML viser i utgangspunktet til et utvalg av anvisninger som er autorisert til å holde lønnsalderen ved hjelp av ulovlige og ulovlige bytter. Det er kontoransvarlig i statlige og monetære virksomheter å lage en administrativ struktur som gjør det plagsomt for folk som er engasjert i ulovlige og ulovlige øvelser å bytte over kontanter ervervet under ulovlige penger til ærlige godhetsressurser..

  • Regulering av digitale penger

Som uttrykt tidligere i denne artikkelen, rammer KYC og AML-regler en betydelig del av arbeidet som gjøres for å administrere den digitale pengeplassen. Med milliarder dollar fylt ut markedet fra forskjellige kilder, vil statlige og økonomiske stiftelser skjerme rommet nøye.

Imidlertid er KYC og AML-regler i alle fall i konflikt med en av de viktigste grunnleggende teoriene til blockchain, som er den primære innovasjonen bak digitale former for penger, og at rasjonalitet er hemmelighold. Digitale pengeutvekslinger bør være mystiske og ikke-sporbare, noe som er en betydelig hjernesmerte for kontrollere, da det er frykt for at lovbrytere kan utnytte et slikt rammeverk.

ML / TF er et vanligvis sitert begrep av rivaler med kryptografiske former for penger når de tilbyr stridigheter mot rammeverket. ML / TF gjenstår for “Skatteunndragelse / Terroristfinansiering.” Å ikke være i stand til å spore utviklingen av kontanter kan tenkes å være ulykkelig for den pengerelaterte og regionale sikkerheten til enhver nasjon. Derfor har det vist seg å være grunnleggende for regjeringer i noen få nasjoner å støtte seg på den digitale valutaen. Mens tilnærmingen kan være i kontrast fra nasjon til nasjon, er den grunnleggende forestillingen den samme.

  • Børser med kryptovaluta

Den største delen av kryptohandelen er digitale pengetransaksjoner.

Disse stadiene oppmuntrer til ekte utveksling av kryptografiske pengetokener. Markedskapasiteten bare som forex annonsere; det er kryptosett som kan kjøpes og selges til forhandlere som gjør en fordel ved å bruke endringene i kryptohandelene. Meglere kan også holde hvis de ønsker og tilbyr når verdien skyter i været. Med et spesifikt sluttmål om å bruke digitale valutahandelstrinn, må en mann godta å akseptere administrasjonen på stedet for scenen. Når man er blitt med, kan man begynne å bytte digitale valutaer. Det er forskjellige handelsfaser overalt på nettet, og de har ulike motivasjoner for å trekke inn kunder.

Likevel har lovgiveren kommet hardt ut på kryptohandel i regionen KYC og AML-kontroller.

Mange stadier for handel med digitale penger har nå strenge prinsipper for kontokontroll. Tidligere kunne en ubegrunnet rekord til og med utveksle opp til et spesifikt maksimumsgrensepunkt. Uansett må kundene i disse dager sjekke postene sine før de kan begynne å bruke en av de forskjellige børsene. Mange administrasjoner forbyr gradvis ukjente byttekontoer.

Imidlertid viser digitale utvekslingsstadier en stabil åpen dør for å bringe KYC-regler inn i det kryptografiske pengeplassen. Det er ikke mye passasjer som fokuserer på KYCs administrative struktur i den generelle blockchain, og kryptografiske penger utvikler seg. Med AML blir det litt vanskeligere. Tilstrekkeligheten av AML-lovene er avhengig av at spesialistkooperasjoner forventes med nyttige data om mistenkelige øvelser. Regjerings- og pengekontrollere har utvidet oppmerksomhetsnivået på aktivitetene til kryptohandelstrinn.

Innsatsen hittil

I 2014 ble Charlie Shrem, en fremtredende blant de mest umiskjennelige figurene i blockchain og digital valuta, sendt til fengsel etter å ha blitt oppdaget skylden for skatteunndragelse. Charlie Shrems siktede lovbrudd ble knyttet til det beryktede Silk Road darknet kommersielle senteret. Skyldes for å støtte Robert Faiella for å vaske $ 1 million bitcoin, som senere ble brukt som en del av kjøpet av noen ulovlige og ulovlige ting. Charlie ble i tillegg beskyldt for å forsømme å rapportere mistenkelige øvelser på sin digitale valutahandelsscene, BitInstant. Han ble dømt til to år i føderalt fengsel, og tok omsider opp sin fleksibilitet i juni 2016.

Sør-Korea, USA, Storbritannia og EU har på samme måte gjort KYC og AML-regler til en viktig del av alle digitale valuta administrative systemer. Europaparlamentet i forbindelse med Den europeiske sentralbanken vedtok en avgjørelse i 2017 som vil presentere kraftige KYC- og AML-regler i kryptoverslaget. Valget blir nå bekreftet av de forskjellige delnasjonene. Nasjoner som Frankrike, Sør-Korea, USA og til og med Japan har også forsøkt å forbedre KYC- og AML-løp i aktivitet i kryptomarkedene i deres nasjoner.

Kontrollere forventer screening av AML og KYC for å gjøre det mulig for budsjettinstitusjoner å gjenkjenne omfanget av økonomiske overgrep, sa Richard Small, SVP for store fiendtlige.

Kan hende du også liker:

  • Hvordan få høy fortjeneste på Cryptocurrency Exchange
  • Hvorfor bør du beholde QTUM-kryptovaluta på radaren din i 2018?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me