Bitcoin Poker Freeroll

Beste Bitcoin Poker Freeroll-nettsteder

Topp rangert

#1

Ignition Poker

Ignition Poker-logoen 300% Match Bonus opp til $ 1000 300% Match Bonus opp til $ 1000

  • Flott spillutvalg

Les gjennomgang Leke nå

# 2

Bovada

Bovada-logo 100% bonus opp til $ 500 100% bonus opp til $ 500

  • Anerkjent spill

Les gjennomgang Leke nå

# 3

Black Chip Poker

Black Chip Poker-logo 200% bonus opp til $ 1000 200% bonus opp til $ 1000

  • Sjenerøse bonuser

Les gjennomgang Leke nå

# 4

BetOnline

BetOnline-logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

  • 4 kryptoer akseptert

Les gjennomgang Leke nå

# 5

America’s Cardroom

America's Cardroom-logo 35% Kryptobonus 35% Kryptobonus

  • Mange kryptoer akseptert

Les gjennomgang Leke nå

Freeroll Poker vs. Play Money Poker

De fleste pokerspillere forveksler en freeroll-pokerturnering med en pokerpenger-turnering. De er veldig forskjellige spill. I pokerturneringer med lekepenger kan du spille gratis, men premiene som deles ut er bare i spillchips. Selv om du vinner turneringen, vil du aldri vinne en krone eller satoshi i faktisk valuta.

For freeroll-turneringer har du muligheten til å vinne ekte pengepremier. Premiene er ikke enorme, men hvis du tjener pengene, kan du bruke de pengene til å spille på pokersiden. Mens inngangen er gratis, spiller du fortsatt poker med ekte penger.

Bitcoin Poker Freeroll


Freeroll strukturer og belønninger

Det finnes forskjellige former for freerolls som du finner i Bitcoin pokerrom. Disse spillene vil belønne gratis Bitcoins til toppspillere. For noen nettsteder er freeroll-turneringer bare tilgjengelige gjennom kampanjer. For eksempel kan Americas Cardroom tilby nye spillerfriroller med ekstra premiepenger. Bidrag deles ut som en del av nettsteds velkomstbonus.

Andre freerolls kan kjøres tilfeldig av Bitcoin pokersider. Noen ganger er freerollene en del av en spesiell turneringsserie. Nyere pokerrom vil tilby freeroll-pokerturneringer som en måte å drive trafikk til nettstedet. Andre nettsteder, som Blockchain Poker, vil tilby freerolls hver time for å holde spillerne engasjerte.

Poker bitcoin freeroll-turneringer kommer i to generelle formater. Den første er freezeout-turneringer der spillerne får en enkelt oppføring for å prøve å vinne turneringen. Disse hendelsene har et statisk sett med utbetalinger. Deretter er det re-entry eller re-buy freerolls. Disse turneringene lar deg delta gratis, men hvis du blir slått ut i løpet av re-entry scenen, kan du kjøpe inn igjen med Bitcoin eller cryptocurrency. Re-entry freerolls starter med et statisk antall utbetalinger, som øker når spillerne kommer inn igjen.

Når det gjelder utbetalinger, betaler Bitcoin freerolls generelt en mindre prosentandel av spillerne enn vanlige pokerturneringer online. Nettsteder som tilbyr freeroll-turneringer betaler vanligvis rundt 5% av det totale feltet til så lite som 1% av feltet. For eksempel, hvis turneringen trekker 1000 spillere, kan bare 50 spillere få betalt. I ekstreme tilfeller kan bare 10 få utbetaling.

Merk at et online pokerside kan tilby freeroll-pokerturneringssatellitter som tildeler bidrag til større turneringer. Ofte kan disse freerollene bare betale en til fem seter til en turnering.

Velg et Bitcoin Poker-nettsted

Før du spiller din første hånd i en poker Bitcoin freeroll, må du velge et Bitcoin pokerside. Det er flere faktorer du må vurdere når du velger et pokerrom. Her er en kort oversikt over hva du skal se etter på pokerspillnettsteder:

Spill – Tilbyr nettstedet bare Texas Hold’em, eller tilbyr de andre pokerformer? Nettsteder med flere varianter av poker vil vanligvis trekke inn flere spillere.

Turneringsgarantier – Se på seksjonen pokerturneringer og sjekk ut garantiene. Er garantiene sjenerøse, eller er de sparsomme? Hvis nettstedet har en haug med mindre garanterte turneringer, vil ikke turneringsfeltene og premiene være veldig store.

Kampanjer – I tillegg til freeroll-pokerturneringer, tilbyr pokerrommet andre former for Bitcoin-bonuser. Hvor sjenerøs er velkomstbonusen, og er det tilgjengelige omlastningsbonuser? Har nettstedet et belønningsprogram? Tilbyr de rakeback?

Trafikk – To måter å bedømme trafikk på er antall kontantspillbord som kjører og turneringsgarantiene. Hvis det er mange bord som kjører med ventelister, er det et godt tegn. Hvis nettstedet har større turneringsgarantier og regelmessig oppfyller disse garantiene, betyr det at det er god trafikk på nettstedet.

Kundeservice – Hvordan er støtten til nettstedet? Kan en pokerspiller finne svar på mange grunnleggende spørsmål i hjelpeseksjonen? Tilbyr nettstedet Live Chat-støtte?

Innskudd og uttak – Naturligvis vil du ha et nettsted som tilbyr Bitcoin-innskudd, men tilbyr nettstedet innskudd for andre kryptovalutaer? Er det også gebyrer for å sette inn og utbetale? De beste nettstedene lar deg sette inn i Bitcoin og i det minste noen få av de beste altcoinsene. Nettstedet skal heller ikke kreve et gebyr for innskudd eller uttak. Minearbeid vil bli belastet, men blockchain gjør det, og pokersiden har ingen kontroll over disse avgiftene.

Er Bitcoin Freerolls verdt tiden din?

Det største spørsmålet de som ser på poker Bitcoin freeroll-turneringer, er om de er verdt å spille. Svaret avhenger av målene dine og viljen til å sette inn penger. Hvis målet ditt er å bygge en pokerbank fra null, vil freerolls være det beste alternativet. Hvis du vil spille Bitcoin poker med liten eller ingen risiko, er freerolls noe for deg.

Men hvis du ikke har noe imot å gjøre et innskudd, kan det hende at freerolls ikke er verdt tiden din. Husk at mengden Bitcoin du vil motta er minimal. I noen tilfeller kan topprisen bare være verdt noen få cent Bitcoin. Noen nettsteder tildeler ikke en gang så mye.

Til syvende og sist er Bitcoin poker freerolls best egnet for nyere spillere eller de som ønsker å spille gratis. Spillene kan gi deg verdifull erfaring, samtidig som du kan begynne å bygge en liten bankrulle. Det er pokerspillere som har spilt freerolls i poker og spunnet opp store bankruller fra null, men det tok tid og dedikasjon. Hvis du har tid og engasjement som er nødvendig for å spinne det opp, kan Bitcoin-freerolls være perfekt for ditt pokerspill.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector