Betatestere bruker nå nyheter

Uansett hvor du leser denne CoinFi-oppdateringen i august, håper vi at du har det bra!

For oss er det sommer i Hong Kong. Med sola og en luftfuktighet på over 80%, blir ting litt svette. Utenfor føles det som om hele byen brenner.

Heldigvis er det slik vi føler oss på innsiden her på CoinFi-teamet!

Så hva har vi holdt på med og hvorfor blir vi så pumpet?

Betatestere bruker nå CoinFi-nyheter

Skjermbilde 2018 07 27 klokken 13.31.37

Etter hundrevis av timer fra vårt ingeniørteam og massevis av forventning fra CoinFi-samfunnet, begynte vi å rulle ut CoinFi News lukket beta i slutten av juli.

Mens produktet fremdeles er i en tidlig beta-testfase, har responsen vært overveldende positiv og forteller oss at vi er på vei i riktig retning.

Vi samler viktige tilbakemeldinger fra brukerne og gjør grundige brukertester som vil fortsette å lede produktutviklingen, og vi jobber fremdeles rasende for å forbedre produktet og lansere nye funksjoner.

Her er en rask tidslinje for den lukkede betaversjonen av CoinFi News så langt:

  • 27. juli: Utgitt til CoinFi-ambassadører
  • 30. – 31. juli: Utgitt til de 500 beste som var på vår lukkede beta-venteliste
  • 6. august: For å bli frigitt til brukere som ble godkjent under ICO

Hvis du allerede har tilgang til den lukkede betaversjonen, oppfordrer vi deg på det sterkeste logg inn på plattformen og gi det en virvel. Du kan bruke både “Tilbakemelding” -linken på toppmenyen samt “Rapporter et feil” -knappen nederst til høyre på skjermen for å kommunisere tankene dine..

Du vil samhandle direkte med produktteamet for å hjelpe oss med å bygge det perfekte verktøyet for å betjene kryptoinvestorer som deg selv.

Takket være den verdifulle tilbakemeldingen som allerede er gitt av beta-testere og brukertestere, er vi sikre på at når vi offentlig lanserer CoinFi News, vil det være det klare valget # 1 for investorer som vil følge med på kryptomarkedene.

Husk at CoinFi News er bare den første i en lang rekke funksjoner vi lanserer i år.

Tjen noen av 10 000 COFI vi gir bort hver uke!

I forrige måned lanserte vi den private CoinFi Ambassadors-telegramgruppen. Gruppen sitter for tiden på over 100 dedikerte medlemmer og vokser raskt.

Formålet med Ambassador-programmet er å fokusere innsatsen til CoinFi-tilhengere, med målet å spre spenning om CoinFis visjon og plattform. Det er også det første stedet teamet kommer til for produkttilbakemeldinger / forslag.

Vi har satt av et basseng på 500 000 COFI-tokens som ambassadører vil ha en sjanse til å vinne ved å iverksette tiltak for å spre CoinFis visjon. Ut av bassenget har vi gitt bort 10.000 COFI-tokens hver uke.

Skjermbilde 2018 08 01 klokka 15.14

Hvis du vil hjelpe med å spre ordet om CoinFi og vinne COFI for din innsats, kan du gjelder her her for å bli med oss ​​i den private CoinFi Ambassadors-telegramgruppen.

Hvordan påvirker Bitcoin en tradisjonell portefølje?

Vi har nylig gitt ut en Bitcoin investerings kalkulator for å vise investorer hvordan en tradisjonell aksje- / obligasjonsportefølje ville ha prestert (på risikojustert basis) med en liten% allokering til Bitcoin.

Skjermbilde 2018 07 29. klokka 09.22.53

Hvis du noen gang har spurt deg selv – “Hvor mye av pengene mine skal jeg bruke til krypto?”, Sa forskningsrapport vi er nøye utformet under kalkulatoren, går i detalj om hvordan du bruker dette smarte verktøyet og fremhever noen interessante scenarier for diskusjon.

Skjermbilde 07 07 2018 klokken 09.44

Det er åpenbart ikke overraskende at tildeling av en liten prosentandel av porteføljen din til Bitcoin de siste årene, ville ha hatt en positiv innvirkning på porteføljen din.

Det vi fant virkelig fascinerende fra backtesten, var imidlertid den enorme innvirkningen rebalansering har på risikoprofilen til en Bitcoin-investering. Med ombalansering kan du fortsatt få mye av oppsiden av en høy potensiell ROI (men svært volatil) investering som Bitcoin, med betydelig redusert risiko.

Så fortsett og lek med Bitcoin investerings kalkulator for å se hvordan å legge til litt Bitcoin i porteføljen din og ombalansering historisk sett ville ha utført på en risikojustert basis.

Og hvis du synes det er interessant, ikke glem å dele tallene med vennene dine (det er en praktisk delekobling i kalkulatoren), spesielt de som ikke er kryptokonvertere!

Vår børsnoteringsstrategi fortsetter

Mens det meste av teamet vårt har vært fokusert på produkt og engineering, har vi også fortsatt å tildele ressurser til forretningsutvikling.

I slutten av juni startet vi vår børsnoteringsstrategi med Cobinhood-oppføringen. 11. juli, CoinFi utvider rekkevidde til Kina med notering på FCoin Exchange.

Selv om vi ikke kan love at vi vil bli notert på nye børser hver måned, kan du være trygg på at vi aktivt gjennomfører vår børsnoteringsstrategi, og vi vil ha flere børsrelaterte nyheter de neste månedene.

Vårt mål med vår børsnoteringsstrategi er å eksponere COFI-token til så mange kjøpere som mulig, slik at vi låser opp tokenverktøyet vi for tiden bygger, så mange brukere som mulig har tilgang til CoinFi-økosystemet.

CoinFi Podcast

Vi lanserte CoinFi Podcast i juli som en måte å dele noen av kryptosamtalene vi har på kontoret, mens vi bygger tankeledelse og kobler oss til CoinFi-samfunnet.

Vi håpet disse oppriktige samtalene som skjer daglig på CoinFi-kontoret, ville gi innsikt og verdi for lytterne våre, og fra svarene dine så langt har det absolutt!

Skjermbilde 2018 07 30 klokka 9.52.43

Du kan forvente en ny episode hver fredag ​​morgen HKT. Podcasten vår er tilgjengelig på følgende kanaler for både iOS- og Android-brukere.

iTunes | Google Play | SoundCloud | Stitcher Radio

Hvis du liker podcasten vår, vil vi gjerne få deg som abonnent.

Vi vil også sette stor pris på om du kan ta et minutt eller to til å gi oss en 5-stjerners anmeldelse. Det hjelper oss å nå ut til flere mennesker med CoinFi-podcasten og hjelpe oss med å utvide CoinFi-samfunnet.

Selvfølgelig ser vi alltid etter måter å forbedre oss på. Hvis du har konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre podcasten, ikke nøl med å ta kontakt med å svare på denne e-posten.

Vi leser hver eneste og setter pris på din konstruktive tilbakemelding!

Vokser CoinFi-merket

Som en del av vårt fornyede fokus på å dele det vi bygger her på CoinFi med resten av kryptoverdenen, setter vi oss aktivt der ute for å dele, koble til og lære.

Juli 2018 konferanser

I løpet av juli måned var vår administrerende direktør Tim Tam i Taiwan, Korea, Hong Kong og Thailand for blockchain-konferanser som delte sin innsikt i kryptomarkedene, og viste kryptoverdenen hvilken innvirkning CoinFi vil få i kryptohandelsområdet..

Månedlig AMA med CoinFi Core Team

Vi har hatt mange forespørsler fra samfunnet om en AMA med grunnleggerne og kjerneteamet.

Siden januar har vi hatt hodet nede med å bygge selskapet, men ettersom teamet vårt vokser og vi begynner å rulle ut mer produkt, har vi kunnet begynne å legge mer tid tilbake i samfunnet, der det virkelig hører hjemme.

Fra og med denne måneden kjører vi en kort AMA hver måned på Reddit.

månedlig AMA

Slik fungerer det:

I begynnelsen av hver måned setter vi opp en Reddit-tråd. Hvis du har et spørsmål du vil stille CoinFi-kjerneteamet, er det bare å legge det ut i kommentarfeltet.

Du kan stille flere spørsmål. Bare skille hvert spørsmål i en annen kommentar. Etter en uke vil de 10 beste spørsmålene som får flest oppvoter fra samfunnet bli besvart.

Det er så enkelt!

August AMA er live nå, og vi svarer 8. august 2018 HKT. Så skyte spørsmålene dine over.

Siste tanker

Med teamet på 18 heltid CoinFiners og vokser raskt, blir det umulig å pakke alt som skjer på CoinFi inn i en månedlig oppdatering.

Bortsett fra CoinFi News, har vi ikke en gang hatt en sjanse til å gå inn i en oppdatering om den andre spennende produktserien vi har utviklet.

Vær trygg på at vi fortsetter å utvikle produktene som er nevnt i tidligere oppdateringer og vist på veikartet vårt. Når vi kommer nærmere utgivelsen, vil du også se flere oppdateringer på disse frontene.

Hvis du er spent på fremdriften vi bygger opp her på CoinFi, kom og si hei til teamet på telegram. Vi er der hele tiden og svarer på spørsmål og absorberer tilbakemeldingene dine, spesielt i den private ambassadørgruppen.

Håper på å se deg der!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me