Her har vi gjort siden Beta-utgivelsen

Det er den tiden på måneden … tid for en CoinFi-fremdriftsoppdatering!

Her er en kort oppsummering av hva CoinFi-teamet har holdt på med siden begynnelsen av april, og hva vi jobber med i mai.

Bygger på Beta-utgivelsen

Det er nesten en måned siden betaversjonen av 6. april.

Samlet sett har vi fått mye positiv støtte. Det meste av CoinFi-samfunnet anerkjente at denne utgivelsen bare var et første innledende skritt mot visjonen om å bringe Wall Street kaliber handelsinformasjon til krypto.

Samtidig vil vi erkjenne at beta-utgivelsen inkluderte et veldig begrenset funksjonssett, og ble også ledsaget av en rekke stabilitets- og dataproblemer. Vær trygg på at teamet er godt kjent med disse problemene, og vi jobber hardt for å løse disse i en kommende utgivelse.

For 2. kvartal har vi planlagt produktutbygginger som vil introdusere nye funksjoner og også fikse en rekke problemer som for øyeblikket påvirker plattformen, spesielt når det gjelder ufullstendige eller unøyaktige data.

Takk til alle dere som tok deg tid til å rapportere feil og foreslå nye funksjoner. Vi behandler alle innsendinger av feil / funksjoner og prioriterer dem deretter. I stedet for å fikse hver feil en etter en, vil vi oppgradere til en robust datarørledning kalt Airflow (utviklet av AirBnB og åpen kilde) som vil forbedre dataintegriteten, som skal adressere en rekke feil som er rapportert.

Vokser CoinFi-teamet

Helt siden COFI-token ble notert på Kucoin, har grunnleggerne gjort det til topprioritet å utvide CoinFi-teamet.

Her er noen av nøkkelposisjonene innen CoinFi som nylig ble fylt ut:

  • Chief Data Scientist
  • Leder for innholdsmarkedsføring
  • Senior porteføljeforvalter med kvantitativ forskningserfaring

Vi har også lagt til 2 full stack-utviklere for å styrke vårt ingeniørteam og er i ferd med å hente inn noen ekstra dataingeniører og utviklere, samt en produktansvarlig.

Vi ser fremdeles etter å fylle flere stillinger på vårt kontor i Hong Kong. Du kan se på tilgjengelige stillinger her.

Kan CoinFi vokse raskere?

En rekke medlemmer i samfunnet har fulgt utviklingen vår på Github. Noen av dere har spurt, hvorfor ansetter vi ingeniører raskere?

Å skalere opp vårt ingeniørteam er en topprioritet for CoinFi. Vi er imidlertid veldig selektive med hensyn til hvem vi tar med oss ​​på teamet, så rekrutteringsprosessen tar betydelig tid og energi når vi skaffer kandidater, evaluerer dem og ombord de som møter vår høye bar.

I løpet av denne prosessen kan det se ut som utviklingen har avtatt, men dette talentoppkjøpet gjør at vi kan bygge raskere i fremtiden.

En annen ting å huske på er at programvareutvikling alltid innebærer en avveining mellom å bygge raskt og å bygge riktig. Du kan kutte hjørner for å akselerere utviklingslinjen din, men dette betyr at du vil samle “teknisk gjeld”. På lang sikt må teknisk gjeld alltid betales.

Vi bygger raskt, men vi vil heller ikke samle teknisk gjeld som vil gjøre det vanskelig å skalere i fremtiden. Denne prosessen krever også å forplikte seg på forhånd for å ta langsiktige arkitektoniske beslutninger som vil påvirke hvordan vi kan skalere, noe som kan se ut som minimal fremgang, men som faktisk legger et solid grunnlag for fremtidig utvikling. Heldigvis med vårt voksende team, har vi nådd et stadium nå hvor vi kan bygge betydelig raskere uten å ofre kodekvaliteten.

Vennligst hold spørsmålene kommende; mens stifterteamet ikke har tid til å tilbringe i Telegram slik vi gjorde under ICO, oppdaterer våre fantastiske administratorer oss etter hvert Telegram-skifte, og gir oss beskjed om dine bekymringer og spørsmål. Vær trygg på at vi leser alt og tar det veldig seriøst, men vi må også avveie dine bekymringer og balansere dem mot interne hensyn og avveininger vi må gjøre for prosjektets langsiktige beste.

Partnerskap med hybridblock

I april kunngjorde vi et partnerskap med den kommende handelsplattformen HybridBlock. HybridBlock-teamet har hittil samlet inn $ 44 millioner USD og har som mål å bli CoinBase i Asia. Vi tror at teamet deres absolutt er posisjonert til å utføre den visjonen.

Kanskje mer spennende er det faktum at vi vil kunne utnytte selskapets respektive kjernekompetanse for å akselerere utviklingstidslinjene og veksten. Du kan lese mer om dette partnerskapet her.

Hva skjer i mai?

I april fortsatte vi fokuset på å utvikle funksjoner i henhold til veikartet vårt.

I mai vil fokuset vårt være på å bygge et flott produkt, samt å produsere mer datadrevet analyse og pedagogisk innhold for CoinFi-samfunnet.

En merknad om tidsfrister

Vi har tatt en beslutning om ikke lenger å forplikte oss til faste frister for produktutgivelse. Programvareutvikling er en iterativ prosess, spesielt i en oppstart. Målet vårt er å sende produkter av høy kvalitet med så få feil som mulig, og å ha eksterne tidsfrister lar oss ikke alltid gjøre dette.

Den gode nyheten er at vi har vært heldige å ha et lojalt samfunn som har betrodd oss ​​som et team å fokusere på det langsiktige gode i prosjektet. Du kan være trygg, vi har aggressive interne tidsfrister som vi tar sikte på å treffe for å komme frem så raskt som mulig. Å unngå faste offentlige frister vil imidlertid gi oss fleksibiliteten til å fokusere på å levere et kvalitetsprodukt.

For de som er interessert i vår tilnærming til programvareprosjektledelse, her er en flott video som gir en oversikt over den smidige utviklingsprosessen:

Når det er sagt, vil vi alltid holde supporterne våre i løp så mye som mulig, så la oss ta en titt på noen av funksjonene vi for tiden utvikler.

Nyhetsfeed

Med den første betaversjonen tilbød vi et bevis på konseptet for vårt marked som flyttet Newsfeed overlagt i pristabeller.

Hvis du har lest CoinFi-papiret, vil du innse at vi har en mye mer ambisiøs visjon for hvordan et Newsfeed-produkt vil passe inn i den samlede CoinFi-plattformen..

Vi gjør gode fremskritt mot å levere et fullverdig CoinFi Newsfeed. Vi tar for tiden inn nyheter fra et bredt utvalg av RSS og sosiale feeder og et utviklet brukergrensesnitt.

Den nye CoinFi Newsfeed vil ikke bare fungere som et frittstående produkt, den vil også mate nyhetsdata til CoinFi-myntsidene, noe som fører til mye utvidet dekning og forbedret nøyaktighet.

Dette produktet vil danne en ny byggestein for vår visjon om en plattform som vil være målet for alle kryptoinvestorers arbeidsflyt.

En tidlig titt på CoinFi Newsfeeds mobile brukergrensesnitt

Vi satset først på begynnelsen av mai for en utgivelse av den nye og forbedrede Newsfeed, men basert på gjeldende tidslinjer vil den trolig bli lansert senere i mai eller begynnelsen av juni. Vi holder deg oppdatert når utviklingen skrider frem.

Vi har også planlagt noe innhold for å demonstrere hvordan Newsfeed brukes av profesjonelle handelsmenn for raskt å identifisere muligheter for handel med hendelser. Følg med.

Avanserte ICO-beregninger

I tidligere oppdateringer diskuterte vi noen av de avanserte ICO-beregningene / visualiseringene som vi vil innlemme i CoinFi-plattformen basert på vår analyse av Ethereum blockchain-data. Noen av disse beregningene inkluderer en Token Retention Rate og Token Distribution Graph.

Vi jobber aktivt med å innlemme disse beregningene i plattformen, og fremgangen går bra. Vi vil gi ut en analysestykke denne uken som tar en titt på CoinFis egen tokenretensjonsrate og hvordan den sammenlignes med noen av ICO-ene som ga ut tokens omtrent samtidig som vi gjorde.

Å skyve disse funksjonene i produksjon vil fremdeles kreve å løse noen få tekniske problemer, men vi er godt på vei og forventer at disse funksjonene blir innlemmet i Q2.

Market Data Warehouse

Vi har allerede skrevet mye om CoinFis markedsdatalager, så jeg vil holde dette kort. Vi fortsetter å teste og forbedre robustheten til datarørledningen slik at vi kan presse datalageret til produksjon.

Når vi slipper i produksjon, er det viktig at denne datafeeden er stabil. Selv om det alltid kan være uforutsette hindringer, forventer vi at CoinFi-plattformen vil hente data fra det nye datalageret innen slutten av andre kvartal.

Coin Screeners

For øyeblikket viser myntdatabasen vår en veldig enkel liste over mynter. Imidlertid er den langsiktige visjonen å tilby Coin screeners, som er brukerdefinerte filtre som lar deg:

  1. Identifiser handelsmuligheter
  2. Velg mynter basert på visse tekniske indikatorer
  3. Begrens raskt myntuniverset

Disse screenerne vil bli rullet ut kontinuerlig, men noen av screenerne vi prioriterer for en første utgivelse inkluderer:

Glidende gjennomsnittsindikatorer

Disse indikatorene er rullende gjennomsnitt av prisene som tidligere ble handlet. Glidende gjennomsnitt er en populær metode som brukes i tradisjonell økonomi for å identifisere fart. Så hvorfor er dette viktig? I en trendklasse som krypto er momentum en spesielt nyttig indikator.

RSI-indikatorer

RSI, eller relativ styrkeindeks, brukes sammen med andre tekniske indikatorer for å vise om en mynt er overkjøpt eller oversolgt.

Ideen bak disse screenerne er å hjelpe deg med å identifisere interessante mynter og også hjelpe deg med å identifisere tidspunkter for å kjøpe mynter du allerede er interessert i til en god pris.

Hvis du for eksempel har en portefølje på 20 mynter, kan du kjøre en screener på dem for å se hvilke som er overkjøpt / oversolgt – dette vil gi deg en bedre ide om du bør øke / redusere posisjonsstørrelsen i en gitt mynt.

Disse (og flere) screenerne er under utvikling, og vi tar sikte på å inkludere dem i en Q2-utgivelse.

Vi vil også gi ut innhold om hvordan brukere kan bruke disse skjermene til å begrense myntenes univers og identifisere lønnsomme handelsmuligheter.

Token-Incentivized Crowdsourcing

I den opprinnelige CoinFi-papirboken skisserte vi en metode for å bruke token-incitivert crowdsourcing for å forbedre tilgangen til nyheter, data samt kvalitetsforskning. & analyse. Dette systemet inkluderte en prosess med token-incentivized community voting for å evaluere kvalitet.

Som en del av veikartet vårt var planen å i utgangspunktet rulle ut funksjoner med et sentralisert team, og over tid skifte mot en modell som dreier seg om token-incentivisert crowdsourcing.

Vi har startet forarbeid med å designe, arkitektere og implementere dette systemet, selv om det sannsynligvis ikke vil være på plass før Q3 / Q4.

Oppdatering av arbitrasjesignaler

Tilbake i november 2017 viste vi CoinFi-samfunnet de mange arbitragemulighetene som var tilgjengelige på grunn av umodenheten i markedet. Den gang var det så mange ineffektiviteter at du kunne tjene praktisk talt risikofri krypto som utførte manuell arbitrage.

I løpet av månedene siden vi ga ut den første arbitrage-videoen, har markedet tatt igjen. Dusinvis av kryptofond har dukket opp, mange spesialiserer seg på automatisert arbitrage og distribuerer hundrevis av millioner dollar i kapital for å utnytte arbitrasjemuligheter.

Etter omfattende testing og utvikling har vi bestemt oss for ikke å gi ut arbitrasjesignal. I den nåværende tilstanden av markedet er det praktisk talt umulig å utføre enkle arbitrage-handler manuelt i noen rimelig skala.

Automatisert arbitrage er fortsatt mulig, og vi kan absolutt gjøre CoinFi-arbitrasjesignalene til en bot (i henhold til de opprinnelige planene), men enkel arbitrage er et nullsumsspill som bare vil fortsette å bli mer konkurransedyktig. Etter hvert som kryptorommet blir mer institusjonalisert, tror vi det vil fortsette å bli mindre mulig for den gjennomsnittlige detaljhandleren å delta i straight arbitrage-handler.

Vi synes rett og slett ikke det er fornuftig lenger for den gjennomsnittlige næringsdrivende å konkurrere i arbitrasjerommet, spesielt når markedene fremdeles er relativt ineffektive og det er mange muligheter til å gjøre lønnsomme handler på andre områder.

Takk for at du hjalp oss med å bygge en bedre plattform

Vi vil takke alle dere som tok deg tid til å fylle ut spørreskjemaet vårt og hjelpe oss med å bygge en bedre plattform for deg.

Vi fikk mange nyttige tilbakemeldinger og samlet nyttige data om hvordan samfunnet vårt handler med krypto.

Et par interessante datapunkter:

Hvis du ikke har fylt ut det, er det ikke for sent, kan du hjelpe oss med å bygge en bedre plattform ved å fylle ut spørreskjemaet her.

Takk for fortsatt støtte!

Det har vært en interessant reise som bare er i gang. Bare i fjor sommer startet vi vår første prototype, og deretter brukte vi de neste månedene på å kjøre token-salget vårt.

Selv om det føles som om vi har holdt på i det en stund, har seriøs plattformutvikling og ansettelse bare pågått de siste 3 månedene.

Selv om utviklingen kan virke svak når du følger et prosjekt nøye, er fremdriften ikke lineær – ettersom vi legger til flere teammedlemmer og bygger på det eksisterende fundamentet vi har lagt ut, vil frekvensen av nye funksjoner akselerere også.

Så selv om fremdriften til tider kan føles treg, vil vi treffe et bøyepunkt der du vil se veksten akselererer eksponentielt.

Vi forventer at dette bøyningspunktet skal skje i 2. kvartal, men vi lar deg være dommer for det.

Til neste måned!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me