Nyheter kommer snart og teamet fortsetter å vokse

Det har vært en spennende måned på CoinFi, med både personlige og eksterne team som vokser raskt, og produktutvikling akselererer.

Den siste måneden fortsatte vi med å fokusere på rekruttering og utvikling av funksjonene som var planlagt utgitt i sommer. Vi er glade for utrullingen av funksjonene vi har kommet, og når høsten kommer, forventer vi at CoinFi endelig vil etterlate beta-scenen.

Produktoppdateringer

For de som ikke er klar over det, har vi en oppdatert veikart tilgjengelig på nederst på siden vår. Vi tar sikte på å oppdatere veikartet med en månedlig tråkkfrekvens.

TradingView-diagrammer er live

Vi har lagt til TradingView-diagrammer i vår Mynt sider som følger flere forslag fra samfunnet. Som alltid setter vi pris på alle tilbakemeldinger og vil inkludere forslag i vår utviklingskart.

Forbedre datarørledningen vår

Som nevnt i forrige måneds oppdatering, er vi i ferd med å oppgradere datarørledningen vår for å forbedre datanøyaktigheten og konsistensen. Vi forventer at dette blir rullet ut i juni. Dette vil løse flertallet av feilene og problemene med data unøyaktigheter som er rapportert.

CoinFi-nyheter kommer snart

Fremgangen med nyhetsfeed-produktet kommer. Vi har lagt til flere nye funksjoner i det opprinnelige prosjektomfanget, som vi tror vil være en stor verdi for brukere av CoinFi-plattformen. Vi holder disse detaljene interne akkurat nå, men du vil snart høre om dem!

De siste par månedene har vi fått inn kryptonyheter over myntenes univers. Vi har nå hundretusenvis av nyheter i databasen vår og mange teorier som vårt voksende datavitenskapsteam er glade for å teste. Vi jobber med en analysestykke med noen av de foreløpige funnene vi forventer å publisere neste uke.

Her er en tidlig sniktopp på CoinFi News UI.

coinfi nyheter ux 1

Advanced Token Metrics


I tidligere oppdateringer vi har diskutert noen av Advanced Token-beregningene vi jobber med, inkludert en Token Retention Rate og Token Distribution Graph.

Som et bevis på konseptet publiserte vår sjefdatavitenskapsmann Alex en analyse i forrige måned, viser tokenretensjonsgraden for COFI og flere andre tokens som ble lansert omtrent samtidig som COFI.

Token Retention 3 1

Neste trinn er å begynne å legge til Advanced Token Metrics på individuelle tokensider. Se etter de første Advanced Token-beregningene som vises på tokensider denne måneden!

CoinFi Screeners

Vi fortsetter å gjøre fremskritt på CoinFi-siktere. I tilfelle du gikk glipp av den siste fremdriftsoppdateringen, er myntfiltrene våre brukerdefinerte filtre som lar deg:

 1. Identifiser handelsmuligheter
 2. Velg mynter basert på visse tekniske indikatorer
 3. Begrens raskt myntuniverset

Nåværende målrettet utgivelsesdato for CoinFi-siktere er i 3. kvartal. Målet er å frigjøre CoinFi-screenere sammen med en oppdatering av CoinFi-hjemmesiden.

Myntskjermere legger også grunnlaget for CoinFi-handelssignaler, som ifølge April spørreskjema, er plattformfunksjonen du er mest spent på! Handelssignaler vil bli implementert som varsler knyttet til individuelle screenere.

Så mens screenere brukes til å begrense myntuniverset, lar handelssignaler deg aktivt identifisere muligheter knyttet til screener-beregningene du er interessert i.

Når screenere er tilgjengelige, samler vi inn brukerdata for å identifisere beregningene som CoinFi-brukere verdsetter mest, og vi vil bruke disse dataene til å prioritere utrullingen av hvert CoinFi-handelssignal.

Forskning & Analyse

Visjonen for CoinFis medieplattform har alltid vært å ha et crowdsourced økosystem der de beste analytikerne i krypto blir stimulert gjennom COFI-token og kvaliteten på plattformen for å dele sin forskning og ideer. Dette fortsetter å være det endelige målet for mediesiden av CoinFi-plattformen.

I mellomtiden ønsker vi å sette en ny standard for forskning & analyse i kryptorommet. Forvent mer intern forskning & analyse som kommer fra CoinFi i sommer, og starter med en fascinerende artikkel vi nettopp publisert ser på hvordan du kan bruke en ny beregning vi har definert (tokenverdi for å bytte volum) til kvantitativt prisutvekslingstokener som Binance mynt (BNB), Huobi token (HT) og KuCoin aksjer (KCS).

CoinFi-teamet vokser raskt

Rekruttere oppdateringer

Forrige måned, Alex Svanevik ble med på CoinFi-teamet på heltid som Chief Data Scientist. Før det jobbet Alex eksternt for CoinFi i Barcelona. Denne måneden flyttet Alex og forloveden offisielt fra Spania til Hong Kong, og vi er glade for å ha Alex i CoinFis hovedkvarter.

CoinFi HK-kontorAlex på kontoret med tre medstiftere

I tillegg er en datatekniker på heltid offisielt ombord med teamet i begynnelsen av juni. Vi har også lagt til en annen Full Stack Web Engineer på heltid i teamet. Nå med fem ingeniører på heltid og en på deltid, i tillegg til en UX-designer på heltid, skaper vårt produkt- / ingeniørteam seg pent.

Ansettelser har vært en stor del av vårt daglige arbeid helt siden vi avsluttet ICO. Å skaffe gode talenter er absolutt ikke lett, og det skjer ikke over natten, men den gode nyheten er at vi er i samtaler med en rekke meget kvalifiserte kandidater for følgende stillinger:

 • Algo Trading Developer (tre toppkandidater)
 • Cryptocurrency Analyst (flere gode kandidater for to åpninger)
 • Data Scientist (innsnevret til en toppkandidat)
 • Data Science Intern (innsnevret til en toppkandidat)
 • Produktsjef (tre toppkandidater)

Vi fortsetter fortsatt å lete etter talent for å fylle andre åpninger. Sjekk ut vår karriereside hvis du eller noen du kjenner kan være interessert i å bli med i CoinFi-teamet. Vi vil gjerne se applikasjonene dine!

Nå full kapasitet på kontoret

Da alle de nye teammedlemmene ble med i CoinFi-hovedkvarteret, har vi nådd maksimal kapasitet på vårt nåværende kontor. I dag skal vi flytte inn på et større kontor i samme bygning som forberedelse til ankomsten til de nye teammedlemmene.

Takeaways from Consensus 2018

I mai fløy vår administrerende direktør Tim Tam til NYC for å delta Konsensus, den største blockchain-konferansen i verden. Tim dro dit med et klart mål i tankene – forretningsutvikling og å finne potensielle samarbeid.

KonsensusConrad Lin fra FintruX, Tim Tam fra CoinFi og David Chin fra Thortoken sammen på Consensus 2018

Da Tim kom tilbake, brakte han tilbake noen gode innsikter fra konferansen. Her er noen få høydepunkter:

 • Kryptoindustrien blomstrer. Det var mer enn 8000 mennesker på Consensus i år. Det er 4 ganger så mange deltakere fra i fjor. For å registrere seg på arrangementet måtte folk vente i tre timer på å få merkene sine!
 • Mye mer finansfolk kommer inn i rommet. Dette er en stor endring sammenlignet med for få år siden. Husker du under ICO da vi sa at Wall Street kom til krypto? Det skjer akkurat nå, enten du liker det eller ikke.
 • ICO er fortsatt varme. Flere og flere VC-finansierte selskaper ønsker å gjøre ICO i stedet for en serie A..
 • CoinFi gjør seg klar til å utvide seg til det koreanske markedet. Vi jobber med å introdusere CoinFi-prosjektet til det koreanske markedet. Følg med for flere oppdateringer.

Siste tanker

Markedet vil gå opp og ned, men som alltid er vårt fokus på lang sikt. Målet vårt er å levere en plattform som vil være den første og siste destinasjonen for kryptohandlere, og vi forventer å gjøre massevis av fremgang mot dette målet i sommer.

Din tillit og støtte betyr verden for CoinFi-teamet. Hvis du har spørsmål eller forslag, kan du holde dem komme på Telegram, Twitter eller via e-post. Vi leser hver eneste av meldingene våre (selv om vi ikke alltid kan svare), og vi vil gjøre vårt beste for å adressere dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector