Reflekterer over første halvdel av 2018 og bygger bedre

Her er en ufiltrert titt på første halvdel av 2018 – både på fremgangen vi har gjort, og tilbakeslagene vi har hatt, og hva du kan forvente av oss fremover.

Reflekterer over første halvdel av 2018

LinkedIn-grunnlegger Reid Hoffman bemerket en gang at det å bygge en oppstart er omtrent som å hoppe av en klippe og deretter montere et fly mens du slynger deg mot bakken..

Ved å montere flyet har vi hatt noen tilbakeslag, men vi er fortsatt veldig langt fra å treffe bakken.

Med fordelen av etterpåklokskap er det noen viktige ting vi kunne ha gjort bedre i første halvdel av 2018. Vi har lært av disse feilene og har tatt skritt for å gjøre andre halvdel av 2018 til en stor for CoinFi-plattformen.

Bygg en bedre CoinFi

Etter vår ICO hadde vi en ambisiøs veikart. Vi jobbet hardt for å utføre den kjøreplanen, men vi gjorde noen feilberegninger underveis.

Så hva gjorde vi galt?

Vi prøvde å bygge for mange funksjoner, for raskt, med for lite team. I stedet burde vi ha investert mer tid i å rekruttere talent og bygge riktig datainfrastruktur, selv om det betydde å forsinke den første beta-lanseringen.

Som et resultat av feilberegningen vår, var 6. april beta (mildt sagt) overveldende, og vi måtte kutte mange hjørner for å nå fristen. Dette resulterte i et skuffende produkt, selv for en beta, samt kode og infrastruktur som vi måtte kaste ut.

Vi måtte i hovedsak bygge om etter 6. april og sette utviklingslinjen vår tilbake med flere måneder.

Det var også banke på effekter. Siden vi var helt fokusert på å sende produkter med begrensede ressurser, brukte vi ikke nok tid på å engasjere samfunnet og opprettholde markedsføringsoppingen vi bygde opp under ICO.

Vi nevnte forrige måned at vi begynte å lansere Advanced Token Metrics og den nye forbedrede datarørledningen i juni. Nå ser det ut til at disse funksjonene ikke leveres før 3. kvartal.

Når det er sagt, er ting tilbake på sporet og ser lyse ut for 3. kvartal. Vi tok oss tid til å sette sammen en talentfull kjerne for datateknikk og webutviklingsteam som kan utføre på veikartet vårt, etablert bedre utviklingsprosesser og fokusert på å lansere ett stort produktinitiativ om gangen.

Fremover er vi også forpliktet til å forbedre kommunikasjonen fra det viktigste CoinFi-teamet – spesielt når det gjelder tidslinjer for produkt og utvikling.

Hva holder fremtiden for COFI-token?

Etterspørselen etter COFI-token har fått en hit, i tråd med det bredere makromiljøet: et bearish kryptomarked.

Vær trygg på at vi fremdeles er veldig glade for fremtiden til CoinFi-plattformen og vår visjon for COFI-token. Vi lanserer nye funksjoner som CoinFi News, som inkluderer sanntidsvarsler når nye ICO-er treffer en sentral, drevet av infrastrukturen vi allerede har bygget for å koble til sentralene..

Vi er overbevist om at vårt fokus på å bygge et stort team, levere et verdifullt produkt, tilby en sterk token-verktøymodell forankret av staking-for-access og token-incentivisert crowdsourcing, samt vårt fornyede engasjement for å øke CoinFi-samfunnet vil drive etterspørsel for COFI-token.

Søk om å bli med i CoinFi News Closed Beta

Vi har nettopp åpnet registreringen for den lukkede betaversjonen av CoinFi News. Dette er den fornyede nyhetsmotoren som vil erstatte konseptbeviset vi ga ut i løpet av 6. april beta.

CoinFi News beta-testere vil ha tidlig tilgang til denne nye funksjonen og vil gi avgjørende tilbakemeldinger fra brukerne som vil lede produktutviklingen. Du vil samhandle direkte med produktteamet for å hjelpe oss med å bygge det perfekte verktøyet for å betjene kryptoinvestorer som deg selv.

Det er bare 500 plasser tilgjengelig for allmennheten (du kan flytte opp ventelisten ved å henvise venner), selv om brukere som hviteliste under ICO automatisk vil få tilgang.

Du kan bidra til å spre ordet om CoinFi News ved å søke om å være betatester her og dele henvisningskoblingen din.

La dine andre kryptoinvestorer vite hvorfor du er spent på CoinFi News!

Ny datarørledning

Vi integrerer den nye datarørledningen i CoinFi-plattformen, men vi er noen uker etter planen. Den testes for øyeblikket i vårt scenemiljø.

Så hva vil dette bety for plattformen når den nye rørledningen tas i bruk?

Foreløpig har vi 1971 mynter og ICOer i databasen vår, og som noen av dere har påpekt, er en god del av dataene ufullstendige eller utdaterte. Når den nye datarørledningen er på plass, ser du mer enn 5000 mynter og ICOer i databasen vår med nøyaktige, jevnlig oppdaterte data og detaljert informasjon.

Lanseringen av vår nye datarørledning vil gi CoinFi den største databasen med mynter & ICO-er på markedet.

Det kommer også med en ny og forbedret brukeropplevelse. Her er en rask forhåndsvisning:

CoinFi Podcast

Hvorfor en podcast? Vi har mange tilfeldige samtaler om krypto på kontoret, og vi trodde det ville være interessant å bare trykke på opptaksknappen og dele disse samtalene med CoinFi-samfunnet.

Tanken er at du får være en flue på veggen på CoinFi-kontoret. Vi vil at podcasten skal føles som om du hører på en uformell samtale om krypto blant venner.

Vi lanserer de første episodene neste uke.

Forskning & Analyse

I juni publiserte vi fire grundige deler av kryptoforskning & analyse som fikk mye trekkraft fra sosiale medier, Reddit og vårt eget samfunn.

Mens vi så på noen av nyhetsdataene for CoinFi News, tok vår sjefdataforsker Alex Svanevik en titt på hvordan nyheter nevner korrelert med handelsvolum.

Et annet populært tema i det siste er utvekslingstokener. Etter å ha publisert en sammenligningsstudie på Binance-, Huobi- og KuCoin-tokens, mottok Alex mange forespørsler om å dekke flere byttetokener. Så her er en grundig studie av 11 krypto-utvekslingstokener rangert etter TVEV-forhold.

Det er ikke slutten på serien ennå. Vi vil verdsette desentraliserte byttetokener i et kommende analysestykke, så følg med.

Vi dykker også dypere inn i bruken av Binance-tokenet, og vi identifiserte en enkel strategi for Binance å doble BNB-tokenverdien over natten. Til og med Binance-sjef CZ twitret artikkelen.

Apropos CZ, i det siste har han hatt noen sterke ord på Weibo (Kinas tilsvarer twitter) for en av Binances konkurrenter. Børsen handlet 17 milliarder dollar på bare 24 timer, og du har sannsynligvis aldri hørt om det. Les forskningsstykket hvis du ikke har gjort det ennå, det er bra!

De siste par forskningsstykkene ble skrevet av Jonney Liu, vår nye sjef for Crypto Research. Jonney ble nylig med i CoinFi-teamet for å hjelpe med trading signal / algo-utvikling og for å tilby sitt innblikk i kryptomarkedene.

Begynnelsen på vår børsnoteringsstrategi

I slutten av juni noterte vi COFI-tokens for handel på Cobinhood, nullavgiftsbørsen. Vi tilbrakte månedene etter KuCoin-noteringen vår med fokus på å utvide teamet vårt og bygge produktet. Med et større team på plass har vi begynt å bruke ressurser på nytt til forretningsutvikling – med Cobinhood-noteringen som et lite første skritt for å starte vår nye børsnoteringsstrategi.

Når det gjelder forretningsutvikling er det aldri garantier, men vi jobber aktivt med nye børsnoteringer, så hold øye med mer.

Kommende arrangementer

Som en del av vårt fornyede fokus på forretningsutvikling og markedsføring, i løpet av juli måned, vil administrerende direktør Tim Tam holde foredrag på forskjellige konferanser og arrangementer i Taiwan, Korea og Thailand.

Målet er å fortsette å bygge vår autoritet blant detaljhandlere og institusjonelle handelsmenn. Vi vil minne kryptoverdenen om at CoinFi gjør store ting i kryptohandelsområdet.

Her er bare noen få av begivenhetene Tim vil være på i løpet av den neste måneden. Se om du kan ta ham på veien.

Asia Blockchain Summit

Tim er i Taipei som forberedelse til Asia Blockchain Summit, som finner sted 2. juli og 3. juli.

Han er invitert til å være paneldeltaker på to paneler:

  • 2. juli: Hvordan industrien møter reguleringsproblemer
  • 3. juli: Tokenhandel og utvekslingsproblemer: Hvordan tokenlistingsstrategier påvirker likviditet og prishandling

Hvis du deltar på toppmøtet, si hei til Tim!

CoinFi Korea

19. juli vil Tim være i Seoul på et privat arrangement for å presentere CoinFi-prosjektet for det koreanske markedet og svare på spørsmål fra medlemmer av det koreanske CoinFi-samfunnet.

Hybrid Summit

Tilbake i april kunngjorde vi vårt partnerskap med HybridBlock for å utvide tilbud om krypteringsintelligens.

Som en strategisk partner har Tim blitt invitert til å snakke på Hybrid Summit: Internet of Value i Bangkok, Thailand 28. juli og 29. juli. Tim holder en presentasjon om kryptohandel og fremhever strategiene til institusjonelle investorer.

Siste tanker

Å bygge en bedrift har sine oppturer og nedturer, men det er ikke første gang CoinFi møter tilbakeslag. Vi har også gjort noen feilberegninger tidlig i vår ICO, men vi lærte av disse feilene og nådde fortsatt vårt $ 15 millioner hardcap-mål.

På samme måte var første halvdel av 2018 ikke alltid smidig for CoinFi, og vi vil helt sikkert møte flere hindringer underveis. Det du kan forvente av oss som team er imidlertid at vi ikke vil gjøre de samme feilene to ganger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me