Paxful Review 2021 – Er denne P2P-plattformen trygg og legitim?

Som peer to peer exchange er Paxfuls primære mål å gjøre det så enkelt som mulig å kjøpe Bitcoin.

De gjør en veldig god jobb med å få det til. Mens de fleste børser har to eller tre betalingsalternativer, har Paxful dusinvis. Det er mulig å bruke alt fra gavekort til fysisk gull til bankoverføring.

Med alle disse forskjellige betalingsmetodene kan omtrent hvem som helst få litt Bitcoin nå, enten de er en Wall Street-megler eller en bonde i Sør-Afrika.

Kjøpe Bitcoin med Paxful

For alle som vil vite hvordan du kjøper Bitcoin med Paxful, er alt du bør være oppmerksom på.

Det viktigste å vite om Paxful er at de bare støtter kjøp av Bitcoin.

Hvis du vil kjøpe annen valuta, XRP, Ethereum, Cardano osv., Må du først kjøpe Bitcoin på Paxful og deretter sende den til en annen kryptokursbørs for å bytte den mot en annen eiendel..

Hvis du er utenfor Amerika, anbefaler vi Binance, da de har de laveste handelsavgiftene.

Hvis du bor i Amerika, kan du bruke Coinbase. Selv om Coinbases handelsavgifter er høye, er de en veldig pålitelig og sikker børs med et ganske anstendig utvalg av kryptovalutaer.

Den faktiske prosessen med å kjøpe Bitcoin på Paxful er veldig grei.

 1. Opprett en konto. Det er standardkravene som en gyldig e-postadresse og sikkert passord.
 2. Navigere til Paxfuls kjøp Bitcoin-side
 3. Velg betalingsmåte og velg deretter hvor mye Bitcoin du vil kjøpe
 4. Klikk "Søk etter tilbud"
 5. Når du har funnet et tilbud du liker fra en leverandør som du kan stole på, kan du klikke "Kjøpe"

Paxful vil nå bringe deg gjennom kjøpsprosessen, og Bitcoin kommer i Bitcoin-lommeboken din når betalingsmåten din er ryddet.

Betalingsalternativer

Dette er egentlig det som skiller Paxful fra konkurransen, antall betalingsmåter de støtter.

Bor i Europa og bruker Skrill? Kjøp Bitcoin med det! Har du et iTunes-gavekort som du aldri kommer til å bruke? Kjøp Bitcoin med det! Bare for å gi deg en ide om betalingsmåtene som Paxful støtter, vil vi liste opp noen av dem her.

 1. Kredittkort og debetkort
 2. bankoverføring
 3. Western Union
 4. Skrill
 5. Gavekort
 6. Alipay
 7. Kontantappen
 8. ApplePay
 9. Kontanter per post
 10. Kontanter personlig
 11. Linjelønn
 12. Revolut

Listen fortsetter. For å se alle betalingsmåtene til Paxful du kan Klikk her.


Kjøp Bitcoin personlig

Som nevnt støtter Paxful personlige kontanttransaksjoner. Disse kan være veldig fordelaktige ettersom kjøpere og selgere kan koble til og gjøre transaksjoner uten å etterlate et digitalt fotavtrykk, dvs. bankoverføring post eller kredittkort uttalelse.

Mens Paxful gjør sitt ytterste for å sikre sikkerheten til hver transaksjon, er det fortsatt viktig å gjøre din egen undersøkelse, spesielt når du arbeider med kontanter. Unngå å handle med nye selgere, da sannsynligheten for at de viser seg å være en svindler er ganske høy. Det er også best å gå gjennom Paxful hele veien, selv om selgeren finner en måte å kontakte deg på og tilbyr å kutte ut Paxful for å spare avgiftene..

Til slutt kan Paxful peke deg i riktig retning hvis du leter etter en Bitcoin minibank. Paxful er veldig nyttig fordi de samler Bitcoin-minibankinformasjon på ett sted, slik at du kan se hvor de nærmeste minibankene er og hva provisjonsavgiftene er.

Støttede land

I motsetning til mange børser sier Paxful ikke eksplisitt hvilke lands innbyggere som kan kjøpe og selge Bitcoin på plattformen. I stedet sier Paxful at enhver handel som bryter med internasjonale sanksjoner nå er tillatt. Denne informasjonen er beskrevet i deres vilkår for bruk. Samlet vil Paxful gjøre det så enkelt som mulig å kjøpe og selge Bitcoin, og det betyr at de prøver å la så mange land som mulig delta.

Sterk følelse i India

Før nylig det var ulovlig å handle kryptovalutaer i India, og mange kryptobørser ble tvunget til å stenge.

I den typen miljø har Paxful gjort det veldig bra, da det er en peer-to-peer-utveksling hvor kryptohandel skjer mellom brukere i stedet for gjennom en sentralisert plattform. Selv om du må opprette en Paxful-konto for å handle, er tjenesten fremdeles i stand til å fly under den regulatoriske radaren mange steder. Slik er tilfellet med India.

Ved å bruke sin tilstedeværelse i landet gjennomførte Paxful en undersøkelse av den indiske befolkningen som kom tilbake noen overraskende resultater. Basert på sin gjennomgang av dataene, fant Paxful-teamet at i underkant av 80% av alle respondentene bruker kryptovaluta fordi det er en billig, rask måte å overføre penger på. Mer overraskende fant undersøkelsen at av alle indiske investorer i alderen 18 til 55 eide 75% av dem minst noen kryptovalutaer!

Denne paxful anmeldelsen som viser et så positivt syn på krypto i India, er store nyheter. 1,3 milliarder mennesker bor i India, og hvis de fortsetter å kjøpe seg inn i krypto, er det ikke noe å fortelle hvor bra det kan gjøre for markedet.

Ingen avgifter i Afrika

Gitt at handelsstørrelser i Afrika pleier å være ganske små, har Paxful bestemt seg for ikke å kreve noen transaksjonsgebyrer for handler under $ 20. Det er et dristig langsiktig trekk som forhåpentligvis fører til større adopsjon av Bitcoin og en samlet økning i fortjeneste når flere kommer inn i krypto.

Det er også et dristig trekk gitt at en anmeldelse har vist det 45% av alle lommebøkene til Paxful tilhører afrikanske handelsmenn. Peer to peer-tjenesten er spesielt populær på et kontinent der tilgang på tradisjonelle børser kan være vanskelig. Inne i Afrika har Paxful uttalt at de har sett den største veksten i Ghana, Kenya og Nigeria.

Støttede valutaer

Som man kan forvente av en slik internasjonalt fokusert børs støtter Paxful ganske mange forskjellige valutaer. For eksempel USD, GBP, CAD, AUD og EUR for å nevne noen få. I virkeligheten er listen over støttede valutaer mye, mye større.

Paxful kan støtte så mange valutaer fordi nettstedarkitekturen deres betyr at de faktisk ikke er pålagt å ta vare på midler. Snarere kan handelsmenn samarbeide med kontanter eller bankoverføringer. Resultatet er at omtrent hvilken som helst valuta kan brukes.

Selger BTC med Paxful

Det er ikke bare å kjøpe Bitcoin som er mulig med Paxful, det er også et alternativ å selge Bitcoin. Som selger har du muligheten til å bli betalt via bankoverføring, Western Union eller kontant personlig i tillegg til andre betalingsmåter.

Det er tilfelle, for de fleste som er interessert i å selge Bitcoin, vil en børs som Coinbase være et mye bedre alternativ. Å selge på Paxful er primært designet for profesjonelle selgere versus den gjennomsnittlige personen som ønsker å selge $ 100 i verdi av Bitcoin nå og da.

Er Paxful.com Legit?

Er Paxful legit? Mange spør og det korte svaret er ja, Paxful er definitivt en legitim operasjon. I følge Crunchbase, Paxful ble grunnlagt i 2015 og har hovedkontor på østkysten av USA.

I følge Paxfuls nettsted de har mer enn 200 ansatte som jobber på kontorer over hele verden, inkludert NYC, Hong Kong, Estland og Filippinene.

Når det gjelder tilstedeværelse på sosiale medier, har Paxful kontoer på Facebook, Instagram, Twitter og YouTube.

Det skal imidlertid påpekes at disse kontoene i stor grad er for markedsføring og ikke er ment som en form for kundesupport. Hvis du trenger kundestøtte, kan du kontakte Paxful chattelinjen (mer informasjon om dette nedenfor).

Partnerskap med Binance

Ytterligere bevis på at Paxful virkelig er en legitim operasjon, er gitt av deres nylige partnerskap med Binance, verdens største kryptokursutveksling. Mens Binance er kjent for å ha hundrevis av kryptovalutaer, mangler de veldig når det gjelder betalingsmåter. Binance har et alternativ for brukerne å kjøpe krypto med kreditt- eller debetkort, men det handler om det.

På den annen side er det Paxful som har dusinvis av betalingsalternativer, men den eneste tilgjengelige mynten er Bitcoin. Det er ikke en gang mulig å veksle mynter direkte på Paxful eller gjennom en Paxful lommebok. Så et partnerskap mellom Binance og Paxful gir mening. I det store og hele konkurrerer de ikke med hverandre, men hver har en styrke som komplimenterer den andres svakhet.

Mer informasjon om partnerskapet er tilgjengelig på Binances nettsted. Med denne integrasjonen bør det være enkelt for noen som bruker Paxful å komme i gang med Binance, slik at de kan bytte Bitcoin for hvilken annen krypto de vil..

Konto bekreftelse

Som nesten alle andre amerikanske baserte børser har Paxful en KYC-verifiseringsprosess. Det som skiller dem fra andre børser er at det er mulig å handle på Paxful, opp til et visst beløp uten å sende inn bekreftelsesdokumenter..

Nivå en Paxful-bekreftelse krever bare en gyldig e-postadresse og telefonnummer, i likhet med kravene for bruk av mange Bitcoin-minibanker. På verifiseringsnivå kan en kjøper og selger gjøre opptil $ 1500 uten å måtte oppgi ytterligere dokumentasjon.

Verifiseringsnivå to gir mulighet for en levetidgrense på opptil $ 10.000. På dette nivået må en bruker sende inn en kopi av førerkortet eller passet for å bekrefte identiteten.

Det er ytterligere verifiseringsnivåer, helt opp til nivå fire, og mer informasjon om disse verifiseringsnivåene er tilgjengelig her. Paxful har også en annen artikkel som forklarer hvorfor handelsmenn kanskje vil bekrefte kontoene sine.

Paxful kundesupport

Uansett hvor du er i verden, vil du kunne nå Paxful supportteam ettersom de er tilgjengelige 24/7. I følge Paxful er den beste måten å komme i kontakt med kundesupport via live chat. Mer informasjon om hvordan du starter en live chat er tilgjengelig på Paxfuls nettsider.

Det er også mulig å sende en e-post til Paxful på: [e-postbeskyttet] selv om det ser ut til at live chat er den raskeste måten å få støtte på. For å fraråde fiske advarer Paxful alle handelsmenn om å sjekke hvilken e-postadresse en melding kommer fra. Hvis det er noe annet enn e-postadressen som er oppført ovenfor, er det ikke Paxfuls offisielle supportteam.

Aktiver 2FA

Aktivering av 2FA (tofaktorautentisering) er en av de enkleste måtene å beskytte kontoen din mot å bli hacket. Paxful støtter 2FA og så snart du oppretter kontoen din, bør du aktivere den.

I stedet for å koble 2FA til SIM-kortet ditt (motta et engangspassord som tekst), er det bedre å bruke Google Authenticator. Med GA blir passordet generert lokalt på telefonen din, og det er unikt for telefonens maskinvare. Det betyr at en hacker ikke får tilgang til kontoen din med mindre de har telefonen din.

Hvem eier Paxful?

Paxful er et privat selskap som aldri har hatt en børsnotering eller en ICO. Selskapet ble grunnlagt av Artur Schaback og Ray Youssef.

Hva gjør paxful unikt?

Tilknyttet program

Paxful har et sjenerøst tilknyttet program som belønner handelsmenn som får vennene sine til å begynne å bruke plattformen. Når du henviser en venn, vil du være berettiget til å motta 50% av handelsavgiftene.

Det er en god avtale allerede, men her er det som er veldig kult, hvis vennen din henviser noen, vil du motta 10% av vedkommendes handelsavgifter. Paxful refererer til dette som et tier 2-tilknyttet selskap.

Mange andre børser har tilknyttede programmer, men svært få av dem er like sjenerøse som Paxful-programmet. Mer informasjon er tilgjengelig her.

Kjøp og selg gull med Paxful

En av Paxfuls mest unike funksjoner, en funksjon som skiller dem fra omtrent alle andre kryptobørs i verden, er at de har flyttet inn i gullbransjen. Som svar på brukernes etterspørsel er det nå mulig på Paxful å handle gull for Bitcoin.

For at handelen skal kunne utføres trygt lagres Bitcoin i Paxfuls sperresystem. Det forblir der til selgeren bekrefter at de har mottatt levering av det fysiske gullet i bytte mot Bitcoin.

Dette er en veldig interessant funksjon av Paxful, og det gir mye mening, siden mange av de samme menneskene som er interessert i gull, også kan være interessert i Bitcoin. Det hjelper også til å redusere kostnadene ved handelen. Tidligere hvis du ønsket å gå fra gull til Bitcoin, ville du ha måttet selge gullet i kontanter og deretter bruke kontantene til å kjøpe Bitcoin. Hele tiden betaler du bytte- og provisjonsgebyrer. Denne nye prosessen er enkel å bruke og virkelig et flott tillegg til kryptoøkosystemet.

Den ene ulempen er imidlertid at enhver handel over $ 50 vil kreve at den næringsdrivende fullfører en KYC-bekreftelse før den kan fullføres.

Suksess i 2019

Paxful hadde et flott 2019 da de fullførte mer enn 1,6 milliarder dollar i peer-to-peer Bitcoin-handler. Ved første øyekast høres det kanskje ikke så mye ut, gitt at en sentral som Binance rydder så mye volum hvert par dager. For en peer-to-peer-utveksling er imidlertid 1,6 milliarder dollar mye trafikk, og det representerer jevn vekst siden Paxfuls grunnleggelse i 2015.

Når det gjelder lommebøker, ble det åpnet en million nye Paxful Bitcoin-lommebokontoer i 2019, noe som betyr at Paxful nå har totalt tre millioner Bitcoin-lommebokontoer. Ikke dårlig for en plattform som handlet bare 5,9 millioner dollar sitt første år i virksomheten.

Samlet har Paxful vist en jevn vekst på 25% i løpet av året. Gitt denne utvidelsen er de planlagt å bli en seriøs plattform med betydelig handelsvolum en gang i løpet av de neste årene.

Bitcoin for massene

Paxful oppfyller en viss rolle i kryptovalutaøkosystemet. Alt de selger er Bitcoin, og børsens viktigste funksjon er det utrolige antallet betalingsalternativer de aktiverer.

Enten du vil bruke noen gamle gavekort eller Western Union, har Paxful en betalingsmåte som fungerer for nesten alle. Det er lett å komme i gang også, da alt du trenger for å opprette en handelskonto er en e-postadresse og et mobilnummer.

Gitt at LocalBitcoins nylig utvidet KYC-kravene, Paxful er viktigere enn noensinne. Kryptovalutaøkosystemet trenger et sted der folk kan kjøpe Bitcoin uten å måtte oppgi unødig mye personlig informasjon, og Paxful er den ideelle utveksling av kollegaer for å oppfylle den rollen.

Til slutt skal det bemerkes at Paxful er et av de få stedene på internett der det er mulig å gjøre gavekort om til Bitcoin. Dette er en virkelig unik tjeneste og bidrar til å skille Paxful langt fra konkurransen

Er Paxful trygt? Så lenge du undersøker og bare handler med pålitelige leverandører, definitivt! Så hvis du er klar til å åpne en konto og kjøpe Bitcoin i dag, er det bare å gå til Paxful.com for å komme i gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector