Bitcoin i 2018: Hva du kan forvente for bitcoin det kommende året

Bitcoin i 2018: Hva du kan forvente av bitcoin det kommende året

Dr. Julian Hosp, grunnlegger av fintech-firmaet TenX, spådde at Bitcoin ville se enda sterkere økninger og lavere fall i det kommende året og sa:

“Jeg tror vi kommer til å se Bitcoin slå $ 60.000-marken, men jeg tror også vi kommer til å se Bitcoin slå $ 5.000-marken. Spørsmålet er imidlertid: “Hvilken kommer den til å treffe først?” “

Kortsiktige Bitcoin-investorer

Dette tilskrives det faktum at Blockchain som en grunnleggende teknologi for Bitcoin er lyd, nyskapende, pålitelig og virkelig banebrytende. Den langsiktige tilhører den. Bitcoin er uten tvil troverdig. Men i løpet av de siste månedene har det blitt investert noen store, store løse penger i det – hovedsakelig ved fortjeneste kortsiktige investorer som kanskje bare venter på riktig tid til å ta ut penger. Dette gjør Bitcoin flyktig. Når det er sagt, bortsett fra en og annen korreksjon, forblir Bitcoin lyd, og utgjør liten risiko for den langsiktige investoren som virkelig tror på sin innovative styrke.

Hosp legger videre til og presiserer-

“Jeg tror ikke det kommer til å være en boble som bare kommer til å sprekke og alle kommer til å miste pengene sine, men jeg tror det kommer til å være at alle myntene og alle eiendelene med veldig liten bruk eller verdi kommer til å bli ordnet opp. Pengene kommer til å strømme inn i disse eiendelene i dette kryptovalutaområdet som virkelig gir verdi, har ny teknologi og blir brukt av mennesker. “

Også ifølge Moas, som er kjent for Bitcoin-spådommer, sier-

“Bitcoin må hoppe 20 ganger fra hvor det nå er å treffe det første stedet. Det vil sette verdsettelsen til rundt $ 6 tln, som er i nærheten av der Gull og Kina er akkurat nå. ”

Han sier at Bitcoin er mer pålitelig enn gull, ettersom man vet hvor mye Bitcoin er der i verden, mens ingen kan være sikre på gull. Det er teknologisk forsvarlig med klart definert og respektert verdi i finansmarkedet.

Fortjeneste gjennom Bitcoin

Det antas at de som bare ønsket å tjene noen raske penger på Bitcoin, sannsynligvis allerede har gått ut av markedsbestillingsoverskuddet da Bitcoin steg i 2017, og etterlot bare de som tror på dens verdier..

Bitcoin og marked

Økning i Bitcoins verdi vil utgjøre en utfordring for banksystemet. De må finne måter å overleve i Bitcoin-tiden. Tekniske giganter må investere tungt i R&D relatert til Bitcoin og Blockchain for å holde tritt med det skiftende markedet. Nye oppstartsbedrifter vil komme til å manifestere Blockchain-teknologien mer og mer og løse verdens problemer på en banebrytende måte. Forbes satser også på Bitcoin i 2018.


Bitcoins fremtidige APART fra pris

Ærlig talt er den fremtidige prisen på Bitcoin IKKE den mest interessante tingen om Bitcoin eller Blockchain. Hvordan de endrer og revolusjonerer markedet, bringer nye aspekter til det, er det man bør se etter. Det totale dollarvolumet kan reduseres, bankene kan stenge, Bitcoins kan være den daglige lommeforandringen i e-lommeboken din, og du kan kjøpe dagligvare ved hjelp av den, regjeringen kan kontrollere og beskatte kryptotransaksjoner, noe ny kryptovaluta kan overgå Bitcoin og hva ikke . Det sanne potensialet til Blockchain og Bitcoin er langt fra allerede realisert, og bare himmelen er grensen. Hvis vi fortsetter å fokusere på prisen, går vi definitivt glipp av det store bildet.

Borte er den akademiske bevarerens tid for de Bitcoin nayayers. Bitcoin har tatt av takket være sin revolusjonerende verdi og kan ikke stoppe det.

Bitcoin’s 2018?

Flere splittelser kan skje i Bitcoins for å gjøre transaksjoner raskere og mer håndterbare. Det vil forbli ustabilt, men vil etter hvert stige. Wall Street kan bli med og til slutt bli forelsket i Bitcoin og ta det til skyhøye høyder. En stor risiko er at den skal overleve krasj hvis man noen gang skulle skje. En annen frykt er at Kina er ute etter det, vil det regulere det igjen og enda mer, som vil skade Bitcoins fremtid. En annen stor mynt kan ta over Bitcoin også i 2018. Til slutt kan Bitcoin få grep som en vanlig valuta også.

Gi oss beskjed om dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [e-postbeskyttet]

Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map