Blockchain, ikke kryptovaluta? Hedera, Hyperledger, Telegrams ’TON Defy the Claim

Mens kryptohandlere fortsetter å kvele for den beste blockchain og krypto i rommet, infiltrerer de store teknologibedriftene det raskere enn markedet oppfatter.

Hvis du er ny i dette feltet, kan du vurdere å lese om hva er blockchain-teknologi & kjenne til det grunnleggende som fører til den enorme veksten i bransjen som helhet.

I etterkant av kryptoboblen i 2017 forsøkte regulatorer over hele verden å få slutt på ICO. De SEC (Securities Exchange Commission) gikk etter noen av de mest populære ICO-ene i 2017 som Kik, Veritaseum og så videre. ICO-manien blir ansett som død for nå.

Imidlertid, selv når ICO-er praktisk talt ikke eksisterer, finner nyere blockchain-prosjekter fremdeles vei inn i markedet. Denne gangen støttes det av store teknologibedrifter eller profesjonelle investorer.

Hedera, Hyperledger, Telegrams ’TON og mer

Angivelig, Telegram vil begynne offentlig testing av sin blockchain-plattform – TON (Telegram Network) 1. september 2019. Firmaet har fremskyndet planen om å oppfylle fristen 31. oktober. Hvis blockchain ikke er lansert innen da, ifølge SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), kan investorene kreve pengene sine tilbake.

NYTimes nylig rapporterte at GRAMs kryptovaluta-lommebok ble gjort tilgjengelig for 200-300 millioner Telegram-brukere. Videre understreket det også usikkerheten med en meldingsapp som driver en kryptovaluta. Imidlertid er det mer enn det som ser ut.

Les også: Telegram ICO Tokens Verdt $ 1,7 milliarder sirkulerer i det svarte markedet?

Telegram tar en forsiktig tilnærming “med fokus på personvern i stedet for regler,” sa Mati Greenspan til CoinGape i en e-postkommentar. Han tror at prosjektlanseringen vil skje.

Nylig, Hedera Hashgraph kunngjorde også beta-lanseringen for sin blockchain-plattform for september. Den støttes av IBM, Tata Communications, Nomura og så videre. Prosjektene for nytte, styring og investering er også like. De har inngått samarbeid med akkrediterte investorer basert på SAFT-avtale.

Hyperledger gjør også betydelige fremskritt i å sette en standard for blockchain-applikasjoner. Nylig startet selskapene bak Hyperledger med Ethereum-klientintegrasjoner.

Derfor vil blockchain-prosjektet starte snart. Bare informasjonen om levedyktigheten til kryptotokener i betalingsområdet er ikke klar.

Investerer privat den nye teknikken?

Tidligere i år i mai fullførte Bitfinex et privat salg av sitt byttestøtte LEO UNUS LED. Ettersom det allerede sto overfor betydelige problemer med New York Attorney General, virket dette prosjektet som et forbud i begynnelsen. Imidlertid brakte det private salget inn rundt 1 milliard dollar, som snart startet handelen på mindre enn ti dager.


Hedera og Telegram har også designet en lignende modul. I stedet for å gjennomføre en ICO som kan falle inn under en uregistrert sikkerhet, utvikler de nettverket ved hjelp av investering fra fagpersoner.. Mati Greenspan bemerket om TON-nettverket for å møte regulatoriske hindringer. Han sier at det ikke ville møte dem, fordi,

Nummer et er at de ikke tilbød sin ICO til publikum. Det var bare for akkrediterte og profesjonelle investorer. Dette gir dem mye spillerom da de fleste regulatorer fokuserer på å beskytte detaljhandlere og fagpersoner har mye mer frihet til å gjøre sin egen forskning.

Blockchain, ikke Bitcoin eller Cryptocurrency – Skrap det

Prosjektene foreslått av Telegram og Hedera inkluderer en kryptovalutakomponent i den – henholdsvis Grams og Hbar. Dette strider sterkt mot kritikken av bruken av kryptovalutaer. For et offentlig, tillatelsesløst nettverk som er oppfinnsomt for ‘god oppførsel’ er et viktig aspekt som ikke kan ignoreres.

Kryptovalutadistribusjonen av blockchain for Hedera forventes å vare i 15 år. Telegram har også planlagt en langsiktig distribusjon av sine Gram Tokens.

Videre bygger begge disse organisasjonene effektivt en plattform for smart kontrakt og Dapps. Plattformer som Ethereum, EOS, Cardano (ADA), Tron og andre leder allerede adopsjon i rommet. Imidlertid ble de fleste av disse plattformene initiert via ICO.

ICO eller SAFT (Simple Agreement for Future Tokens), de fleste av disse plattformene er for øyeblikket ikke helt desentraliserte. Hvordan regulatorene vil se disse i fremtiden er fortsatt ikke klart.

De ser ut som finansielle verdipapirer for nå. Overgangen til valuta og godkjenning fra myndighetene vil trolig ta lengre tid.

Bruken av Grams-token med 200-300 millioner over hele verden vil også reise spørsmål med sikkerhetslovene. Videre kan betalingsaspektet av TON møte et tilbakeslag som ligner på Facebook Vekten. Men det er for fremtiden, siden token distribusjonsprosessen er spredt over en lang periode.

Hvilke av disse blockchain-prosjektene vil kunne drive en globalt godkjent valuta? Vennligst del dine synspunkter med oss. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector