Blockchain-prosjekter hvor du faktisk kan tjene kryptovalutaer? Forstå Blockchain Adoption

Så den komplette kryptoverdenen er oversvømmet med nyheter og artikler sentrert rundt kryptovalutahandel. Og hvorfor ikke, kryptovalutahandel har gitt mange millionærer de siste 3 årene. Men rådgivere løper ingen risiko, og mange har også mistet sin formue ved å bli bytte for svindel og skyggefulle kryptokurrencyprosjekter. Et spørsmål som ofte blir ignorert og har utløst mange debatter er “Hvor langt er det når vi snakker om adopsjon av kryptovaluta?”. Så vi tok utfordringen.

Hvorfor denne “ekte” blockchain-adopsjonen er avgjørende?

For at kryptokurver skal være ordinære, er det veldig nødvendig at kryptokurver er en del av den daglige økonomien og handles for tjenester fra den virkelige verden. Med andre ord, i stedet for å anskaffe kryptovalutaer gjennom “kjøp”, bør de tjenes i bytte for tjenester. Og så bør det være en infrastruktur som gjør det mulig å ‘bruke’ kryptovalutaer i bytte for daglige behov.

Så det går ned til eksistensen av måter å tjene krypto og parallelt bruke dem. Her er en kort liste over noen populære blockchain-prosjekter der du faktisk kan tjene betydelige kryptovalutaer.

Blockchain-prosjekter der du kan tjene kryptokurver ved hjelp av dine ferdigheter

  1. Steemit

På toppen av listen er Steemit, uten tvil er det tilfeller som en nedenfor der steemit har vist seg å være verdig for utgivere. I et nøtteskall er steemit i utgangspunktet et innholdspubliseringsnettverk der brukere får betalt for sine aktiviteter som upvotes,

Et eksepsjonelt tilfelle av høy inntjening fra steemit

De Steem blockchain er kontinuerlig å lage nye STEEM-tokens og legge dem til i et “belønningsbasseng”. STEEM tildeles deretter brukere for deres bidrag, basert på stemmene innholdet deres mottar. Lag verdifullt innhold og bli belønnet, så teorien går.

Det er ikke lett å tjene på steemit som hevdet. En forfatter rapporterte at:

“Av 230 artikler hadde omtrent 5 bemerkelsesverdige avkastninger, og ingen av dem utlignet kostnaden for å skrive dem. De har også en holdbarhet så lenge en tweet […] Jeg må gi Steemit en ‘D’ for innholdsskapere. “

En artikkel hevder at den første distribusjonsprosessen av tokens ble rigget og at Steem ikke virkelig er et desentralisert nettverk.

  1. LBRY Guide

LBRY er en åpen kildekode og desentralisert plattform for deling av videoinnhold som belønner deg for innholdsforbruk. Ja, du leste riktig. Ikke bare blir du belønnet for innholdsoppretting, men for innholdsforbruk.

På sikt kan LBRYs økonomi gi en mekanisme for godtgjørelse til innholdsskapere, nemlig med tips fra innholdsbrukere i appens opprinnelige LBC-token (forkortelse for LBRY Credit). Appen kommer med en dedikert LBC-lommebok. Andre måter å få tak i LBC er bidrag til LBRY-prosjektet og gruvedrift

For å kunne bruke LBRY må du installere appen tilgjengelig for linux, macOS og windows.

Hvor mye kan du tjene med LBRY? Her er en forklaring vi fant på nettstedet til LBRY:

«Med inntektsgenerering på YouTube tjener skaperne et variabelt beløp basert på seernes engasjement med annonser. Det er ingen fast formel, men vi har funnet et rimelig gjestestimat på rundt $ 2 per tusen visninger. Dette går ut til en krone for 5 visninger. Så på LBRY, hvis du tar bare en krone per visning (en pris enhver seer ville betalt uten en annen tanke), kan du få fem ganger inntektene per visning du vil få fra YouTube umiddelbart! “

Les også: Topp 5 Bitcoin-prisforutsigelse som indikerer høy vekst for BitcoinI 2018

  1. D.Tube

D.tube er et annet prosjekt som er bygget på toppen av steemit blockchain. Selv om det ikke er så populært som steemit, men prosjektet har fortsatt fått fart i det siste året.

D.tube-prosjektet bruker samme blockchain og underliggende økonomiske mekanismer som av steemit. I et nøtteskall, D.tube, en desentralisert videoplattform basert på InterPlanetary File System-protokollen. D.tube er YouTube uten reklame (og brukerbase) – i stedet bruker den den innebygde Steem-valutaen til å belønne innholdsprodusenter. D.lyd er et annet eksempel, i dette tilfellet for lydstrømming.

  1. SMS-kjede

Hva om en app belønnet deg for din eneste eksistens – noe som vanligvis ikke gjøres bortsett fra av din egen mor, har jeg rett? Appen som gjør nettopp dette heter SMSChain. Grunnleggerne kaller SMSChain for en desentralisert SMS-gateway, og det er egentlig det det er.

Alle som kjøper et SMSCHAIN-token og installerer appen, kan tjene penger automatisk ved å selge sine ferske SMS-meldinger. Programbrukere kan sette opp totalt antall meldinger som sendes av SMSCHAIN ​​daglig, i tillegg til typen innhold som skal sendes (eksempel: transaksjonsmeldinger fra Google, Facebook, WhatsApp, etc.).

Det hevdes at du kan begynne å selge ubrukte SMS-meldinger for en økonomisk belønning og muligens tjene rundt $ 6000 per måned automatisk fra mobilenheten etter at du har opprettet kontoen! Hvis du ikke har vesentlige ubrukt SMS eller ikke ønsker å selge mange meldinger, kan du fremdeles enkelt tjene noen hundre måneder ved hjelp av appen.

  1.  Selvfølgelig, kjøp og “hodl” videre

Dette er kanskje det mest enkle middel for å delta i kryptovalutavekst uten å måtte være for aktiv med det. Hvis du har sett på prisen på Bitcoin, den har vokst betydelig i nesten et tiår av eksistens. Dermed ser folk som har kjøpt og holdt fast i kryptovalutaen sin, å høste fordelene ved en økning i verdi.

Konklusjon

“Blodbadet” i januar 2018 førte til at mange blockchain-prosjekter falt. Selv om kryptomarkedet fremdeles er veldig langt fra det som kan kalles “adopsjon” eller “mainstream”. Men de siste kontroversene rundt Facebook og forbudet mot kryptoannonser fra store sosiale nettverkssider så vel som Google har åpnet dører for muligheter.

Brukerne vil være mer tilbøyelige til å søke etter alternativer ettersom monopolistisk oppførsel til disse gigantene fortsetter å øke. De fremtiden for blockchain er lyst og den økende etterspørselen vil definitivt gi opphav til mer verdige prosjekter.

Savnet vi noen viktige blockchain-prosjekter du brukte til å tjene kryptoer? Vennligst nevn i kommentarene nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me