De beste historiene som formet kryptoindustrien i 2019

Når 2019 slutter etter en humpete tur gjennom året, samler vi noen av de beste historiene som fanget kryptosamfunnets oppmerksomhet. Her er mine tre beste valg av historiene som formet kryptovalutaverdenen.

1. Kunngjøring av Vekten

På høyden av oksemomentet i 2019, hvor Bitcoin økte til $ 13 800 USD, kunngjorde Facebook den potensielle lanseringen av Libra Association, Calibra-lommeboken og dens stabile mynt, Libra, en digital eiendel støttet av en rekke topp globale fiat-valutaer og varer. Foreningen startet med 28 medlemmer, inkludert toppbedrifter som Uber, PayPal, MasterCard, Visa, Coinbase og eBay i et forsøk på å tilby en digital bank til 2,1 milliarder ikke-bankerte mennesker over hele verden..

Imidlertid har det ikke vært en så jevn tur for utviklingen av symbolet da den amerikanske kongressen innkalte Mark Zuckerberg, administrerende direktør for Facebook, for å forklare symbolet – resultatene av kongresshøringen signaliserte en negativ holdning fra lovgiverne. Moreso, andre land som Frankrike og Tyskland har kommet frem og fordømmer mynten som et brudd på pengepolitikken sentralbankene.

Den økte kontrollen av regulering og brudd på databeskyttelse fra Facebook forårsaket et problem i signeringen av Association Charter ettersom partnere valgte å forlate Vekten. Uker før selskapene lovet Libra Association i oktober valgte betalingsløsningsleverandører, dvs. PayPal, MasterCard og Visa, å forlate organisasjonen, kort etterfulgt av Stripe og eBay, alle igjen med henvisning til problemer i reguleringen.

Mens kunngjøringen om Vekten fanget publikums oppmerksomhet gjennom 2019 og bringer noobs nærmere rommet, ser fremtiden i 2020 dyster ut i lys av de regulatoriske problemene. Vil Vekten starte i 2020?

2. Kinas president Xi omfavner blockchain

I det som nå er kjent som “Xi-pumpen”, oppfordret Kinas president, Jinping Xi, sitt land til å omfavne blockchain-teknologier, et trekk som forårsaket en Bitcoin (BTC) -pumpe fra $ 7.000-regionen og over $ 10 K på en dag. Kommentarene til den mektigste mannen i verden ble sannsynligvis feiltolket som suksessive rapporter fra China Communist Party (CCP) fordømte investering i virtuelle valutaer..

Imidlertid, med People’s Bank of China (PBoC) satt til å lansere sin egen digitale valuta, ser investorer nøye på Kinas behandling av kryptokurver i 2020. Videre viser IDC-rapporten som ble utgitt i november at blockchain-investeringene i landet vil øke til over $ 2 milliarder USD innen 2023 – så mye løfte.

3. Desentralisert økonomi når heltidshøyder

2019 var året for desentralisert økonomi, populært referert til som DeFi. Bransjen vokste til proporsjoner som få kryptoanalytikere trodde ville være mulig. DeFiPulse, et aggregatnettsted, viser den totale verdien av USD låst i DeFi-plattformen krysset all-time high recording $ 682 millioner USD 28. november 2019. Dette representerer en økning på 150% de siste 12 månedene, og bransjen viser ingen tegn til bremsing i 2020.

DefiBilde fra DeFipulse

4. Binance Coin (BNB) skyter opp til heltidshøyder


Bortsett fra Chainlink (LINK) og Tezos (XTZ), opplevde BNB den største veksten over altcoin-verdenen med en vekst på 110% gjennom 2019. Børs-token nådde en heltidshøyde i juni og nådde $ 39,80 USD ettersom markedet ble bullish.

Fremtiden ser lys ut for symbolet med lanseringen av lokale baserte Binance-børser som Binance Jersey og Binance USAs signalpotensial for enda mer adopsjon av BNB.

5. Crypto exchange hacks rammet $ 500 millioner

I løpet av 2019 er nærmere 500 millioner dollar investorer hardt opptjente penger stjålet i hack eller svindel, og fortsetter en trist trend i bransjen. To topp krypto-børser, dvs. Binance og Upbit har møtt til sammen $ 100 millioner i verdi stjålet i kryptovalutaer.

Meldingen? Ikke hold store beholdninger låst i børser. Ikke nøklene dine! Ikke myntene dine!

6. Bitcoin halvering i 2020

Når vi går inn i det nye året, vil Bitcoin [BTC] halvering være nøkkeløyeblikket i året i god tid før hendelsen til og med skjer. Vel, i 2019 kunne alle handelsmenn og påvirkere snakke om hvorvidt halveringen er priset eller ikke, og samtalen forventes å rase frem til 2020.

Ærlige omtaler; Ethereums harde gafler i Konstantinopel og Istanbul, Bakks eksponentielle vekst etter en treg start på institusjonelle investeringer, Twitter-feider over hele samfunnet, Jack Dorsey om forbedring av BTC-utvikling og BTC som viser tegn til å treffe en ny ATH. 

Et gunstig 2019 i kryptoindustrien, feirer!

Som vi feirer de siste timene av året … og tiåret, vil kryptovalutamarkedet og industrien føle seg ganske fornøyd med den generelle utviklingen og investeringene som er gjort. Bitcoin (BTC) har steget over 90% det siste året, Ethereum har fullført to gafler, Litecoin satte pris på over 100% i påvente av halveringen, regjeringer som Kina, Russland, India kunngjorde planer om å lansere en nasjonal digital valuta, kunngjøring av Vekten osv.

I slike år, spesielt etter en år lang kryptovinter i 2018, bør vi se tilbake og trodde det ville ha vært mye verre (bortsett fra HEX-investorer). Feir Coingape-familien! Ønsker deg det beste dette tiåret!

Listen er på ingen måte uttømmende, gitt veksten i bransjen de siste 12 månedene. Eventuelle tillegg vil bli verdsatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector