Er du sikker på at hackere ikke stjeler kryptovalutaen din?

En bitcoin-mani har absolutt pågått i økonomien!

Med verdien av kryptovalutaen som nådde $ 20.000 i desember i fjor, en heltidshøyde, har den fått oppmerksomhet fra mennesker fra hele verden. Selv om verdien av bitcoin har falt ned til et sted rundt $ 9000, vil alle fortsatt ha en del av det.

Den voksende manen har ført til inngripen fra myndighetene som ønsker å regulere og skattlegge den. Men det er ikke alt, en av de viktigste faktorene her er hacking og stjeling av bitcoins. Akkurat som enhver annen industri, er kryptokurver som bitcoin også utsatt for å gå seg vill eller stjele.

Hvis du er klar til å komme inn i denne blomstrende sektoren eller allerede er en del av, må du sørge for at du har en ide om den andre siden. Det er riktig! Det er en mulighet for at disse hackene eller tyveriene til slutt vil være bitcoinens død blant andre kryptovalutaer. Det ber absolutt om en målt tilnærming, men det er for en annen dag. I dag skal vi diskutere de faktorene som kan frarøve deg bitcoins.

  1. Sikkerhetsrisiko i Cryptocurrency Exchange  

Mt. Gox-utveksling har vært det største hacket i historien med $ 473 millioner dollar bitcoins stjålet. Bitstamp med $ 5,1 millioner, et hack på $ 66 millioner i Bitfinex og den nylige Coincheck som taper bitcoins på rundt 400 millioner dollar, markerer bare noen få av de mest kostbare hackene noensinne..

Denne typen hack skjer når hackere får tilgang til selskapets bitcoin-lommebøker som har folks midler. Det kan være på grunn av sikkerhetsproblemene som er for enkle å omgå.

av børsen.

Exchange-hacks kan også vise seg å være svindel. Et selskap tilbyr en utvekslingstjeneste relatert til bitcoin der kundene opprettholder sin bitcoin-konto og deretter plutselig en dag forsvinner selskapet. Selskapet kan hevde å være hacket, men faktisk har de nettopp trukket en utgangssvindel.

  1.  ICO phishing-svindel

Det har vært noen beryktede hackinghistorier relatert til bitcoin som skjedde da selskaper holdt sine Initial Coin Offerings (ICO). ICO er en form for innsamling der investorer kjøper tokens av prosjektet ved enten å betale i kryptovaluta eller fiat-penger.

Det som skjer i disse tilfellene er at hackere etterligner et selskaps nettsted med en falsk. Hackeren overtaler deretter investorene til å sende pengene sine til en annen bitcoin-lommebok. Når du har sendt bitcoins, er det ingen gjenoppretting. Det betyr at både investoren og selskapet har mistet sine bitcoins.

Det du kan gjøre her er å sørge for at nettstedet du sender pengene til, er et ekte nettsted.

  1. Utnyttelse av FB-, Google- og Youtube-kanaler

Oppdagelsen av globale kanaler som Facebook, Google og Youtube som skal brukes til å svindle bitcoininvestorene har nylig vært en som førte til at FB forbød disse annonsene, men hvordan akkurat svindlere oppnår dette?

Svindlere tilbyr øyeblikkelige penger i bytte for bitcoins som ber om en startavgift med et løfte om å doble den opprinnelige investeringen. Med den store rekkevidden til sosiale medier sendte de suksessen sin til tusenvis av mennesker og stjal bitcoins ved ikke å holde den andre enden av handelen..

Videre bruker disse svindlerne bitcoin som et lokkemiddel for å ødelegge datamaskinen din via nedlastinger av skadelig programvare sammen med phishing-ordningen der svindlerne utgir seg for å være bitcoin-merkevaren for å få et offer troverdighet..

Svindlere retter seg mot Googles søkeannonser ved å spoofe de største merkevarene i bitcoinindustrien som vises som annonser øverst på Googles søkesider. Disse falske annonsene videresender brukerne til de like sidene som er under kontroll av svindlere hvor de stjeler offerets personlige informasjon.

Nylig ble YouTube også brukt av hackerne til å utvinne kryptovalutaen på brukernes datamaskiner. Hackerne utnyttet i utgangspunktet annonsene som kommer før og mellom videoene. Tilsynelatende inneholder disse annonsene en gruvedriftkode som bruker omtrent 80% CPUer fra videoovervåkeren.

Så denne typen hacking og stjeling risikerer du er sårbar for når du arbeider med bitcoins. Fullstendig kunnskap, forståelse og forsiktighet er nøklene her. Hvis du har spørsmål eller forslag angående risikoen, kan du kontakte meg ved å kommentere nedenfor!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me