Hvor er vi på vei med Bitcoin i 2018?

Bitcoin-status

Usikker økning i Bitcoin ser ut som om jeg vil erstatte gull en dag. Indianere er glad i gull ikke på grunn av skinnende natur, men det har iboende egenskaper som gjør det til en butikk med verdi. Långivere bruker gull som sikkerhet for å sikre pengene sine. Nok en stein menneskelige verdier er rettet mot å holde det for alltid og videreføre generasjoner.

Gull er naturligvis ikke knappe, men det er kostnader forbundet med gruvedrift som setter et tak på tilbudet. Det samme er tilfellet med bitcoin. Indianere har en tendens til å tenke og assosiere bitcoin som et nytt gull. Bitcoin kommer med unike egenskaper som gull ikke kan ha, for eksempel

  1. Lett overførbar.
  2. Ingen vedlikeholdskostnader.

Hvorfor Bitcoin som gull? Bedre form for gull ?

Gull utvinnes ved bruk av maskiner og i kullgruver eies og kontrolleres disse gruvene av myndigheter, når gull når markedet, inkludert alle mulige kostnader for å produsere det, oppnår en ny pris for markedet.

Bitcoin fungerer på samme måte for å forstå dette, vi må anta materie og energi er ekvivalent som det er sant. Å drive bitcoin-gruvedrift tar gigantisk mye energi omtrent 37,15 TerraWatt timer.

I følge einstein e = mc2 kan vi ganske enkelt beregne massen produsert av ovennevnte energi.

Konvertering av 37.15 TWH til joule som er 1.3374 × 1017 .

La oss nå dele ovennevnte antall med lysets hastighet som er 1.3347x 1017 / (3 x 108m / s) 2 som gir 1,5 kg masse. Bruk nå den samme ligningen på bitcoin.

Akkurat nå hvert 10. minutt har du 1 blokk som inneholder visse transaksjoner for hvert år. Vi har 52,560 blokker med belønning på 12,5 BTC på hver blokk som utvinnes, totalt 657000 Bitcoin genereres hvert år. Til gjeldende pris på $ 16,159 er den totale verdien per år 10 milliarder (det er mye penger), og når vi deler den med 1,5 kg masse, vil vi ha 7077642000 dollar per 30 gram.

Indianere vil gjøre alt for å ta denne typen gull, ikke bare er det dyrt, men det har sin egen status quo.

Juridisk status

I henhold til ulike nyhetsartikler blir det rapportert mye om at børser er under kontroll fra sentralbankene de som opererer i India, de har blitt bedt om å opprettholde KYC- og AML-prosessen så streng som mulig, og hvis børsene ser skadelig aktivitet, legger du merke til RBI asap.

Foreløpig er det ingen juridisk status om bitcoin eller kryptovaluta som sådan, men ifølge kilder skal rapporten og regelverket utløpe til 30. desember. Man kan forvente at RBI vil gå glipp av store skattemuligheter hvis de erklærer kryptovaluta ulovlig.

Ulike børser kjører i India, som Koinex, Unocoin, selv om disse børsene er for tidlige i tjenester og rapporteres dårlig til kundeservice. Indiske kunder kjøper bitcoins fra nettsteder som localbitcoins som er trygge og har god prisutbredelse.

Millennium

Dagene er borte når den eldste råder deg om besparelser, indisk årtusen i alderen 20 til 30 flytter til bitcoin og annen kryptovaluta som en besparelsesmåte fordi bankene ikke gir slik avkastning på så kort tid. En annen årsak kan være den økonomiske uroen som bankene har skapt som ennå ikke har satt spor i hukommelsen til unge, da India går inn i tusenårsbefolkningen, sjansen er stor for at vi vil flytte til kryptovaluta snart andre nasjoner.

Oppstart

Det er mange startups som jobber i kryptoland uavhengig av myntenes juridiske status i India

  1. Coinsecure er en delhi-basert oppstart som tilbyr bitcoin-handelsplattform
  2. Zebpay, unocoin, koinex jobber som lommeboktjenesteleverandør samt børser.

Mer enn ti oppstart har kommet opp som tilbyr lommebok og byttetjenester.

Overføringer

Bitcoin lover å sende penger globalt uten mellomledd eller uten å gå til en bank. Tro det eller ei bitcoin er neste etter Western Union når det gjelder markedskapital og oppgjør.

Indianere bruker bitcoin som globale penger, nå hvis du vil tjene penger til datteren din eller sønnen din som bor utenfor landet, bare send bitcoin med en lommebok uten problemer.

Overføringer er fortsatt et stort problem i India, hvor SWIFT tar noen timer i dag bitcoin-transaksjon kan skje umiddelbart, avhengig av betalte avgifter.

Effekten av Demonetisering

Da modi-regjeringen bestemte seg for å tilbakebetale 500 og 1000 anbudsendringer, da India er et land kjent for besparelser der folk ble tvunget til å sette penger i bank, på den annen side var det tiden da indisk begynte å kjøpe bitcoins og kryptovaluta, økte volumene og at var den tiden da bitcoin fikk Asia-tillit når det gjelder lagring av verdi. Dette førte til høy økning i bitcoinpriser og flere mennesker ble tiltrukket av å kjøpe bitcoin og bruke dem som besparelser.

Konklusjon

Ideen om å eie en kryptovaluta i India fungerer som å samle på frimerker eller verdifulle som kan brukes som status quo det er hva gull handler om. Bitcoin er penger på internett, men det er sikkert av matematikkens regler og ingen enheter styrer. Å flytte fra tradisjonelle kilder til sparing og innskudd, trenger indianere tid til å ta i bruk kryptovaluta. Den beste valutaen for indianere bør være som ikke kaster tekniske sjargonger rundt her og der og er enkle å bruke.

Gi oss beskjed om dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [email protected]

Det presenterte innholdet kan inneholde personlig oppfatning av forfatteren og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me