Hvordan Ethereum Classic overlevde “viss død” for å øke 250% den siste måneden

Ettersom Ethereum Classic-samfunnet feirer sitt første jubileum siden det uheldige 51% -angrepet, er det en følelse rundt markedet at 250% -spissen siden 23. desember er bare begynnelsen for det “originale Ethereum”.

Etter en lang stund borte fra det vanlige kryptomedia, er Ethereum Classic (ETC) – det opprinnelige Ethereum – tilbake i søkelyset etter et løft til ni måneders høyder på $ 12,00 USD 17. januar 2020, noe som representerer en økning på 250% siden slutten desember. Dette er en imponerende bragd for en krypto som en gang ble ansett som ‘død og borte’ etter at blockchain kjempet mot effekten av et 51% -angrep for mer enn et år siden.

I denne artikkelen fokuserer vi på hvordan blockchain overlevde, hva mange i bransjen anser som et “katastrofalt hack”, for å bli den nest høyest voksende kryptoen blant de beste altcoins siden starten av 2020. Til tross for dette fikk ETC 61% på sin dollarpar i løpet av uken så langt for å handle til $ 8,94 USD på tvers av større børser, en kraftig økning fra $ 4,32 USD-prisen da 51% -angrepet skjedde.

En ødeleggende 51% angrepspåvirkning?

Et 51% -angrep anses av mange kryptovalutaeksperter og analytikere å være slutten på Bitcoin hvis det noen gang skal skje. Et slikt angrep gjør det mulig for hacker å omorganisere blockchain og kan dobbelt bruke myntene sine, noe som slår funksjonen til uforanderlighet. Dette er forestillingen de fleste i kryptoverdenen hadde en gang de hørte om Ethereum Classic’s 51% -angrep i dagene som startet 5. januar til 7. januar 2019.

Det hele startet 5. januar da et par utviklere la merke til en uvanlig aktivitet på ETC-blockchain. Når det ble oppdaget at et angrep var i gang, stoppet en rekke toppbørser handelsaktivitet på mynt som en gang lå i topp 10. Noen foreslo en mulig nedgang under $ 1 USD, med angrepet i to dager.

Imidlertid skjedde ingen av de ekstreme spådommene da kjedens beregninger, inkludert hashkraft og daglige transaksjoner, var ganske stabile da samfunnet håndterte angrepet raskt.

Hvordan Ethereum Classic overlevde 51% -angrepet

Pris og markedsverdi led sterkt da markedet reagerte på en mulig “død” av proof of work (PoW) blockchain. Siden begynnelsen av angrepet, til slutten av januar, falt prisen på ETC over 30%, noe som førte til spekulasjoner om at mynten dyppet videre mot under $ 1 nivåene. Imidlertid var fallet synkronisert med det bearish momentum i det samlede kryptomarkedet, og en vekking av markedet i midten av februar tok ETC sammen med det..

Hvordan overlevde ETC angrepet? Å ha et strålende talentlag rundt seg og drepe FUD rundt 51% angrep og generell ETC-motstand.

Kjeden omorganisering er et klient-lokalt fenomen; det gjør ikke hele Ethereum-nettverket "omorganisere" samtidig. Det ville være mer sannsynlig at noen oppdaget alle myntbase osv. Noder og ‘omringet’ dem

– dontpanic ?? (@DontPanicBurns) 6. januar 2019

En av de beste analytikerne som jobber med ETC berørt motstandsdyktigheten av blockchain-ordtaket,

“51% -angrepet er ikke et angrep på selve nettverket, men snarere på‘ naive ’nettverksdeltakere. Hver gang vi foretar en transaksjon, kan vi bestemme antall blokker vi er villige til å vente med å ‘overbevise oss selv’ om at transaksjonen er satt i stein. “


Gjennom prøvingen ble en ting gjort klart for de fleste PoW-blokkjeder, 51% angrep er ikke morderen på krypto, men et tegn på at blockchain fungerer normalt som instruert. Videre forblir Ethereum Classic (ETC) en av de mest motstandsdyktige blokkjedene til tross for at de mistet troverdigheten etter DAO-hacket og 51% -hacket..

Kunne ETC slå $ 10 USD de neste ukene?

Markedet ser modent ut for en fortsettelse av det bullish momentum da ETC-samfunnet feirer sitt første jubileum siden det uheldige angrepet. ETC skifter hender til $ 8,809 dollar som i skrivende stund, noe som representerer en liten endring på 3% fra lavt på dagen på 8.500 USD. En psykologisk motstand på tvers av nøkkelen til $ 9.000 USD signaliserer en mulig økning til tosifrede priser på vei inn i Bitcoin-halveringen.

Bilde: TradingView

Prisfallet under det øvre 20-dagers ekspansive Bollinger Band gir imidlertid ikke håp for okser, ettersom midtbåndet setter nærtidsstøtte for ETC / USD.

Etter å ha holdt nerven under de mest testperioder, gir ETC handelsmenn og investorer følelsen av at det er “en spenstig mynt med viktige grunnleggende”, og et løft med 1000X er slett ikke umulig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector