ICO Market Watch: Nøkkelregler og land du må se før du starter en ICO

ICO Market Watch- OK! Så du har bestemt deg for å starte en ICO, men den nylige panikken som ble opprettet av SEC, som forbyr i Kina osv., Gjør deg skeptisk.

Vel denne artikkelen hvis for deg. Vi ser først på viktige forskrifter som blir innført av regjeringen. og gå gjennom synspunkter fra få land som offentlig har gitt en offentlig uttalelse om ICOs nåværende status.

Bare et lite sammendrag av ICO for å bringe alle på samme side!

Hva er ICO’S- ICO Market Watch:

Innledende mynttilbud eller ICO’S ligner på børsnoteringer eller crowdfunding for å skaffe midler som er nødvendige for å starte en bedrift. I likhet med kryptovalutaene er de uregulerte og blir drevet for å samle inn penger til en ny kryptovaluta-satsing, akkurat som du ville startet en familiebedrift og be dine slektninger om å samarbeide med penger i bytte for mulig fremtidig avkastning. I en typisk ICO-kampanje blir en prosentandel av den nye kryptovalutaen gitt til de tidlige støttemennene til prosjektet i bytte av penger eller andre kryptovalutaer, men vanligvis mot Bitcoin.

Hvorfor investor investerer i ICO?

De som investerer tidlig i driften er motiverte til å investere i den nye kryptovalutaen i håp om at planen blir vellykket og lønnsom etter at den er lansert, noe som kan oversettes til en høyere kryptovalutaverdi enn det de investerte i den da prosjektet ble startet. En forekomst av et vellykket ICO-prosjekt som var lønnsomt for de tidlige investorene, er Ethereum som har Ethers som sine crptomynter. I 2014 ble det Ethereum ble startet og ICO samlet inn $ 18 millioner i Bitcoins med en hastighet på $ 0,40 per Ether. Prosjektet gikk i drift i 2015 og hadde i 2016 en eterverdi som verdsatt så høyt som $ 14 med en kapitalisering på over $ 1 milliard, noe som gjorde mange millionærer.

Hvorfor du må være forsiktig?

  • Bedrageri ICO’er

Selv om det har vært mange vellykkede ICO-er, og de vil være forstyrrende innovasjonsverktøy i tiden som kommer, er noen ICO-kampanjer falske. Ettersom disse innsamlingsaksjonene ikke er regulert av noen økonomiske forskrifter, blir midler som er tapt som et resultat av disse svindlene, aldri gjenopprettet.

  • ICO er utestengt av Kina og S. Korea

Etter få slike tilfeller av falske ICO-er, har meningene blitt hardere om dem på grunn av risikoen forbundet med denne investeringsmuligheten. Mens Bitcoins pris fortsetter å slå rekorder når du hører flere og flere av vennene dine legge penger i Bitcoins hver dag, har Kina og Sør-Korea forbudt ICOs og Japans syn på å endre mening om disse altcoins fører til at andre store økonomier også tar aggressiv posisjon i advare innbyggerne om å beskytte dem mot slike tvilsomme investeringer.

  • ICO-regelverk

ICO har også startet selvregulering. Blockchain-plattformbølgene har samarbeidet med markedsaktører som Deloitte, Ethereum kompetansesenter og ICOs styrende stiftelse for å starte selvregulering. Denne selvreguleringen vil dekke lovligheter som beskatning, regnskap, kjenne kunden din eller KYC og andre slike aktsomhetskrav for å redusere svindel ICO-er som ikke er annet enn en reguleringsmessig løsning for å søke lave beløp fra publikum uten reglene til en tradisjonell børsnotering..

  • Hvordan forskjellige land behandler ICO?

EU tillater ICO hvis de overholder hvitvasking, KYC-politikk og andre ICO-forretningsregler og lisenser. Canada ser på børsintroduksjonene i hvert enkelt tilfelle, Kina og Sør-Korea har utestengt ICO-er helt og holdent med Kina og ber alle pengene som samles inn av ICO, tilbakebetales i sin helhet. I Amerika, ICO må være registrert og lisensiert med føderalt byrå SEC på samme måte som om de ikke var ICO-er. Noen stater har ytterligere begrensninger som inkluderer til og med å kreve innskudd hos dem av lik eller mer verdi enn av ICO. Storbritannia har gitt investoradvarsler mot ICO, men tillater dem foreløpig. Sveits tillater ICO, men det sveitsiske tilsynsmyndigheten for finansmarkeder eller FANMA undersøker ICO for mulige brudd på lovene..

Kilde: https://www.linkedin.com/pulse/asiapacific-crypto-currency-ico-legislation-heatmap-xie/?articleId=6348357279833817088

Singapore tillater ICO, men fremtidige restriksjoner er sannsynlig, det står at eventuelle kapitalmarkedsprodukter inkludert altcoins kan være regulert under MAS. Japan utarbeider regler for å regulere dem og utsteder allerede investoradvarsler. Israel tillater også ICO, men deres verdipapirmyndighet bestemmer om de skal regulere ICO eller ikke. Tyskland tillater ICO, men advarer investorer om risikoen, det forventer også at ICO overholder eksisterende regler for bank-, investerings- og handelshandlinger. Thailand, Honk Kong og Filippinene har også tillatt ICOs med forbehold om at de kan bli regulert i fremtiden mens Australia er det første landet som formelt har regulert ICO-er. De krever ICO for å følge selskapets handlinger.

Når kryptovalutamarkedet øker, ikke bli overrasket om ICO-ene er begrenset nesten som børsnoteringer i de fleste store økonomier.

Hva synes du om ICOs fremtid, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me